divendres, 18 de juny del 2010

COMENTARI: PER TV3, MÉS QUE UNES ELECCIONS...

L‘altre dia un soci perico, va enviar una queixa a l’ens públic Televisió de Catalunya pel motiu que ell creia totalment exagerat que es suprimís l'emissió d'un capítol d’una sèrie habitual de TV3 per l’emissió d’un programa sobre les eleccions a la presidència del FC Barcelona (la podeu veure aquesta queixa remitida al Blanc i Blau de data d’ahir dijous a l'espai del fòrum).

Fins aquí tot normal, o el que hauria de ser normal... Que ens queixem quan veiem abusos d’aquest nacional barcelonisme imperant. El que ja no va ser tant normal (o per desgràcia potser si) és la resposta que li van donar amb molta correcció i rapidesa al soci en qüestió, al que amb molt cinisme li donaven les gràcies per fer-li arribar els seus comentaris...

“...Comprenem que si a vostè no li interessen els esports li pugi semblar excessiu el que fem. Nosaltres tenim constància que hi ha milions de persones a qui sí que interessa tot el que passa amb el FC Barcelona”

Simplement vergonyós. Esperem que no sigui qui ha redactat aquest e-mail, aquell mateix impresentable que en el seu dia amb la seva resposta fastigosa va propiciar que la GPE Manigua tingués que veure’s en l’obligació de demandar a l’ens televisiu català. Un cop més identifica aquest individu que ha enviat aquest e-mail l’esport amb FC Barcelona. O sigui, per aquest senyor de TV3, qualsevol persona que no vol, que no li agrada, que no segueix a aquesta entitat PRIVADA, ja no li agrada el futbol en particular o l’esport en general. Concretant; si t’agrada o segueixes el futbol tens que ser d’aquest club i no de l’Espanyol, de la resta de clubs catalans o no catalans, de la resta de clubs espanyols o no espanyols, de futbol o d’altres esports...

Però el que ja es intolerable i inadmissible és la part final de l’argumentació en la resposta: “...És una entitat esportiva però que té una gran repercussió a nivell social. Les eleccions per la presidència del FC Barcelona tindran moltes conseqüències en els pròxims anys...”

Es el màxim de la poca vergonya en la Televisió de Catalunya... Tindran moltes conseqüències?.... Baixarà l’atur segons qui hagi guanyat? Augmentarà el PIB i el nivell de vida dels catalans/ espanyols? ... Minvarà la fam al mon?... S’acabarà amb les guerres al mon? Acabarà el terrorisme segons qui guanyi? Deixarem de veure casos de corrupció en la vida política catalana o espanyola segons el resultat d’aquestes eleccions?... Influirà en la baixada de la delinqüència i augmentarà la seguretat?... En definitiva, viurem millor en un mon millor segons qui hagi guanyat?.

Les respostes d’aquest senyor "d’atenció a l'espectador", son primer de tot, d’algú que té que complir amb les premisses donades dins un mon de pensament únic culer. Segon; d'alguns que tenen tant assumit aquest paràmetre, que voreja ja inclòs lo malaltís. Confondre Barça amb l’avenir dels temps. Segons aquestes paraules, podríem afirmar que el Barcelona (entitat esportiva privada, no ho oblidem) deu ser per ells, una “unidad de destino histórico en lo universal” com deia algú que no citaré aquí però que ja sabreu a qui em refereixo, que ho havia copiat d’altre polític també de la seva ideologia ... Les formes d’actuar i de pensar difereixen ben poc...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola J.M. lo de TV3CULE PUBLICA DE CATALUNYA no tiene verguenza, ni dignidad, ni democraticamente sentido,solo tiene una explicacion y es que JAMAS PODRAN LOS FACHAS INDEPENDENTISTAS DE DERECHAS, reconocer y aplicar democraticamente que el deporte es deporte para TODOS LOS QUE SOMOS IGUALES ANTE LA LEY, pero siempre les saldra un grano en el .... que les hara daño cada vez que sigamos recordandole y denunciando, desde modestas pero cada dia mas fuertes paginas web democraticas y pericas.
Estoy orgulloso de participar en la lucha contra el imperialismo cule de los medios de comunicacion, aquellos que no saben o no hay nadie que les ha recordado que la libertad de expresion se ha conseguido gracias a personas como ¨sentiment perico¨ y otras muchas que habra por ahi, sin necesidad de que nos quieran vender que escriben y publican para que la mayoria cule COMPRE, ESO ES LO MISMO QUE HACIAN EN LA DICTADURA DE NUESTRO PAIS HACE POCOS AÑOS.
No pierdas nunca tu espiritu de luchador, porque desde tu humilde pagina web, siempre tendras a personas que te damos las gracias por poder expresarnos libremente y mas como pericos. Un saludo.
Fernando.18043.

Anònim ha dit...

D'acord amb el teu article. No tenen mesura amb el tema dels suïssos. És una situació que es retroalimenta constantment. El pitjor és que es va estenent a altres mitjans amb principi més "objectius". Exemple: La Vanguàrdia va ignorar olímpicament el triomf de l'Espanyol femení a la Copa (cap notícia), en canvi a l'edició d'avui (18.06.2010)fan un gran reportatge dels equips femenins de...Sudàfrica! Evidentment, en el reportatge, el periodista (?) diu que les jugadores "alucinen" (?) amb no sé quins jugadors suïssos. Tot està passat sempre pel tamís suís: poden parlar de iogurts, d'extraterrestres, de la borsa, de cotxes, de religions...que sempre busquen la connexió suisa. És de psiquiatra (neurosi col·lectiva?)

Josep Maria ha dit...

Salutacions. Crec que ja tot està dit i debatit sobre aquest tema, tot i que sempre ens sorprenen amb una altre de nova que supera l'anterior.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M