dijous, 17 de juny del 2010

MONTPELLIER I L'ESTARTIT
RIVALS DEL FEMENÍ A LA IWC

HSC Montpellier:
Rival de l'Espanyol a la IWC, i que ja va derrotar a les espanyolistes en la final de 2008



Cinquena edició

Serà la cloenda de la temporada pel femení... Un equip que tot i el mal començament amb la pèrdua de la cinquena Copa de Catalunya ha acabat sent subcampió de lliga (quedant primer a la fase regular tot i que això serveixi de bon poc) i brillant campió de Copa d’Espanya revalidant a Basauri el títol que va aconseguir la passada temporada a Saragossa.

Ens referim a la International Women’s Cup que enguany celebra la cinquena edició. Aquest torneig que es va instaurar en l’any 2006 i que en les dues primeres edicions que van tenir lloc en el inigualable marc del Camp de l’Aiguadolç de Sitges, l’equip blanc-i- blau es va fer amb el trofeu derrotant a FC Barcelona i Sevilla FC respectivament en sendes finals.

Posteriorment, el torneig (fins ara itinerant) va variar el seu emplaçament i va deixar les costes del Garraf per la Costa Daurada, celebrant-se en 208 i 2009 al Mpal. de Salou. Aquestes dues edicions van tenir a l’Espanyol com a finalista però no va poder alçar el trofeu ja que va viatjar a Montpellier i a l’any darrer, a Vallecas.

Enguany, i tal com informa el portal futfem.com els equips participants son, al marge del propi Espanyol, el FC Barcelona, el Nàstic de Tarragona, l’Euromat Estartit, el Levante UD, i el HSC Montpellier.

El torneig es disputarà en la modalitat de dos triangulars, arribant els campions de cada grup a la final. Els encontres es disputaran al Nou Estadi de Tarragona, el dissabte dia 26 de juny la primera fase i el diumenge la fase de finals. Els rivals de les espanyolistes seran el Montpellier i l’Estartit.

La relació de partits de la primera fase, és la següent.

      09:30 Euromat Estartit - HSC Montpellier
      11:00 FC Barcelona - Levante UD
      13:00 RCD Espanyol - Euromat Estartit
      16:30 Levante UD - Gimnàstic de Tarragona
      18:30 HSC Montpellier – RCD Espanyol
      20:00 Gimnàstic de Tarragona – FC Barcelona

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola pericos/ques:
Un bon torneig x acabar bé la
temporada guanyant-l'ho, és prestigiós.Ara a continuar amb les renovacions i mantenir el gran bloc blanc-i-blau.
Adéu.Jose Carrera.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M