divendres, 18 de juny del 2010

MISSIÓ FORÇA COMPLICADA:
REMUNTAR L'ELIMINATÒRIA A MADRID

Real Madrid - RCD Espanyol
La temporada està arribant al seu final al futbol base. La propera, millor o pitjor, no serà gens ni mica igual. Com ja sabeu amb l’arribada del senyor Antonio Morales moltes coses han variat i seguiran variant. Entre elles, la nova "Residència" a l'Escola Túrbula, ahir presentada oficialment. El temps diran si és o no encertada la nova política esportiva envers el futbol base, quan es vegin els seus fruïts futurs.

Aquest dissabte, tindrà lloc el que pot ser el darrer encontre oficial en el futbol base espanyolista en aquesta temporada 2009/10. El Juvenil del RCD Espanyol, afronta la tornada de les Semifinals de la Copa del Rei Juvenil amb una missió si no impossible si força complicada ratllant l’èpica esportiva. Remuntar una eliminatòria que es va posar coll amunt amb aquell 3-4 de l’anada a Sadrià farà una setmana que va aconseguir el Real Madrid CF.

Els espanyolistes necessiten guanyar per dos gols de diferència per passar l’eliminatòria i ser presents a la gran final que tindrà lloc a la localitat granadina en plena Costa Tropical, d’Almuñecar. O vèncer per un gol de diferència en resultats bastant improbables superiors a cinc gols.

Valentín Gonzalo Pizarro, de la territorial madrilenya, serà l’encarregat de xiular l’encontre de tornada que donarà començament demà dissabte a les 17:00 hores en la Ciudad Deportiva de Baldebebas. El rival en la final, sortirà de l’altre eliminatòria que es jugarà la tornada aquest diumenge en Paterna, i que compta amb avantatge de l’Athletic Club per 2-1 davant el Valencia CF.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M