dilluns, 14 de juny del 2010

MEMORIAL GLÒRIA SOLÀ I FUSTÉ
(2n partit). L'ESTARTIT GOLEJA AL GIRONA (4-1)

Euromat UE L’Estartit: 4 – Girona FC: 1

La UE Estartit va vèncer en el segon encontre al Girona (que va ser qui es va enfrontar a les empordaneses al ser qui va perdre el primer encontre) per 4-1, però no va pogué superar el 5-0 del RCD Espanyol, fet que l’obligava a guanyar en el darrer encontre per fer-se amb el Memorial.

Si en les files del Girona hi era present la històrica Clara Clofent (finalista de Copa en la primera època com a perica, i membre en la seva curta segona estada al club, del planter que es va fer amb el “triplet”) en les files de l’Estartit l’atenció es centrava amb Sara Serna que va realitzar un gran primer encontre, Goretti Donaire, Aida García, Reche, ex jugadores del conjunt blanc-i-blau.

El partit va tenir clar color blanc (segona indumentària de l’Estartit) i l’únic al•licient al marge de veure les ex jugadores espanyolistes, o a Maribel Dominguez, era saber quina diferència de gols acabaria registrant el marcador del Camp n.1 de Sadrià.

Ràpidament va aconseguir posar-se per davant l’Estartit. Als 3’ una jugada de Sara cedeix a Tània que perfora la porteria d’Ari. Als 8 minuts, Sara Serna aconsegueix fer el segon, instants després d’haver tingut també l’extrem esquerrana una gran ocasió amb un xut fort encarant a Ari, que la meta gironina rebutjar a còrner.

Sara Serna estavella la pilota al travesser d’un bon remat de cap. El Girona redueix diferències i posa emoció al partit al marcar al minut 23’ la dorsal 8, Núria. Maribel en llançament de lliure directe obliga a lluir-se a la portera del Girona que rebutja a còrner.

Però poc li durar l’alegria al Girona ja que tres minuts després l’Estartit fa el tercer i posa terra pel mig en el marcador. Seria Esther l’autora del gol. El quart i darrer gol del conjunt empordanès, el va aconseguir Maribel Domínguez (m.30'), quan la mexicana rep d’esperó després d’una molt bona jugada de Sara Serna i afusella a la portera.