dissabte, 27 de desembre del 2014

L'ESPANYOL S'ENFRONTARÀ DEMÀ AL MADRID

GRUP  "A"
. GRUP  "B" .
GRUP  "C"
.
GRUP  "D"
.
SEVILLA F.C. 9 R.C.D. ESPANYOL 6 VILLARREAL C.F. 7 F.C. BARCELONA 4
REAL MADRID 6 VALENCIA C.F. 3 ATLETICO MADRID 5 JUVENTUS TURÍN 2
KASHIWA REYSOL 3 CHELSEA F.C. 0 BORUSSIA DORTMUND 2 PARIS SAINT GERMAIN 1
DEPORTIVO 0 - . ASPIRE ACADEMY 1 -


XIX TORNEIG
INTERNACIONAL FUTBOL-7 ARONA (LIGA PROMISES) .
HORA DIVENDRES  26 DESEMBRE FASE DE GRUPS
17:30 GRUP A SEVILLA F.C. R.C. DEPORTIVO 2-0
18:00 GRUP C ATLÉTICO DE MADRID BORUSSIA DORTMUND 0-0
18:30 GRUP A REAL MADRID C.F. KASHIWA REYSOL (JAP) 1-0
19:00 GRUP C BORUSSIA DORTMUND ASPIRE ACADEMY 0-0
19:30 GRUP A KASHIWA REYSOL R.C. DEPORTIVO 1-0
20:00 GRUP C ATLÉTICO DE MADRID ASPIRE ACADEMY 1-0
HORA DISSABTE 27 DESEMBRE FASE DE GRUPS -
09:00 GRUP B VALENCIA C.F. CHELSEA F.C. 1-0
09:35 GRUP C VILLARREAL C.F. BORUSSIA DORTMUND 2-1
10:10 GRUP D JUVENTUS TURÍN PARIS SAINT GERMAIN
1-1
10:45 GRUP B R.C.D. ESPANYOL VALENCIA C.F.
2-1
11:20 GRUP C ATLETICO DE MADRID VILLARREAL C.F. 1-1
11:55 GRUP D F.C. BARCELONA PARIS SAINT GERMAIN 2-1
12:30 GRUP A REAL MADRID C.F. SEVILLA F.C. 0-1
14:50 GRUP C VILLARREAL C.F. ASPIRE ACADEMY
4-0
15:25 GRUP B R.C.D. ESPANYOL CHELSEA C.F.
3-1
16:05 GRUP A SEVILLA F.C. KASHIWA REYSOL 1-0
16:40 GRUP D F.C. BARCELONA JUVENTUS TURÍN 0-0
17:15 GRUP A REAL MADRID C.F. R.C. DEPORTIVO 4-2
HORA DISSABTE  27 DESEMBRE FASE FINAL
17:50 1/4 F 1er grup D    FC BARCELONA 2n.grup C  ATLETICO MADRID 1-1*4-5
18:30 1/4 F 1er grup C    VILLARREAL CF 2n. grup D  JUVENTUS TURÍN 0-0*1-3
HORA DIUMENGE 28 DESEMBRE FASE FINAL
10:10 1/4 F 1er grup B    RCD ESPANYOL 2n. Grup A   REAL MADRID  0-3
10:50 1/4 F 1er grup A    SEVILLA F.C. 2n. Grup B   VALENCIA CF 0-1
11:30 SEMIFINAL ATLETICO DE MADRID JUVENTUS TURÍN 1-0
12:20 SEMIFINAL REAL MADRID VALENCIA C.F.
0-0*3-4
17:25 3r.-4rt. lloc JUVENTUS TURÍN REAL MADRID
1-2
18:10  FINAL ATLETICO DE MADRID VALENCIA C.F.
1-3

UN ESPANYOL MOLT SUPERIOR GUANYA 3-1 AL
CHELSEA I PASSA COM A PRIMER DE GRUP


RCD Espanyol: 3 – Chelsea FC: 1  


Segona victòria del quadre de Toni Velamazán davant els anglesos del Chelsea FC. Els blanc-i-blaus han dominat totalment el partit i s’han fet mereixedors del triomf en un partit en el que han sigut molt superiors al seu rival. Amb els sis punts, accedeix als quarts de final com a primer de grup.

Després d’un domini total en els cinc primers minuts, al 6' jugada de dreta a esquerra de Samba per Oscar i aquest assisteix a Jordi, qui molt bé dins l'àrea retallant, acaba la jugada de remat ras i creuat.   No seria fins el minut 9 quan tindria lloc la primera acció de perill anglesa amb un primer xut per sobre la porteria de Darwin. Tornaria la càrrega l’Espanyol amb un remat fora de Pau Russo creuat per sobre del travesser. En els darrers instants, bona acció amb barret inclòs de Jordi davant el defensor del Chelsea, però la pilota massa complicada la remata als núvols el davanter espanyolista.

En els primers segons del segon temps, fort llançament des de la dreta de l’atac perico que després de tocar el porter amb la mà, s'estavella al travesser. Després de rebre un llarg desplaçament, Samba davant la sortida desesperada del meta anglès,   remata fora desviat a porta buida. No trigaria l’equip de Velamazán en sentenciar el partit:  Samba rep dins l'àrea en una bona bola servida per Lucas en un llançament des de banda dreta, aguanta al defensor i remata a boca de canó dins.  Altre cop ho prova Lucas amb un llançament ben dirigit que surt per sobre travesser. En una de les poques aproximacions del Chelsea, s’ha de creuar en el 22’ Iker llançant-se a la gespa avançant-se al remat d'un davanter anglès.

A un minut del final, jugada individual de Pau Russo culminada amb un tret ras que eleva a tres la diferència en el marcador. Només centrar de mig camp, canonada del 4 anglès que sorprèn a Iker que no pot aturar el gran llançament del jugador del Chelsea.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Darwin, Lucas, Dani, Óscar, Robert, Jordi i Samba.
També: Iker (p.s.), Pau, Hugo, Jaume, Gerard.

Chelsea FC: Jake, Rufus, Myles, B. Elliot, Max, Rashawn Rivaldo, i Antef.
També: Lewis, Michael i Ilias.
  
Gols: 1-0: Jordi, m.6; 2-0: Samba, m.16; 3-0: Pau, m.23; 3-1: Benjamin Elliott, m. 24.

Àrbitre: Barrenechea Montero

Incidències: Darrer encontre del grup B de la fase prèvia de grups del XIX Torneig Internacional de futbol-7 (Liga Promises) que es disputa a l’estadi Antonio Hernández d’Arona (Tenerife).  


BRILLANT REACCIÓ, CAPGIRANT EL MARCADOR
DAVANT EL VALENCIA, EN EL TRAM FINAL (2-1)

RCD Espanyol Inf. “B”: 2- Valencia CF: 1

El millor ens ho han guardat pel final els nois de Toni Velamazán en el seu debut davant el conjunt valencianista. Els ches s’han avançat en el marcador en el primer temps, i no ha sigut fins els darrers instants del partit que el quadre català ha capgirat el marcador aconseguint el triomf i donant un pas important per assolir la primera posició de grup si es capaç de no perdre aquesta tarda davant el Chelsea anglès.

El Valencia ja ha donat mostra del seu perill als cinquanta i escaig segons de joc amb un ras llançament que s’ha marxat a mig metre a l’esquerra de la porteria defensada per Iker.  L’equip espanyolista ha reaccionat i ha passat a dominar els propers minuts disposant de varies accions de perill com un xut de Lucas que ha rebutjat el porter che, i sobre tot en un llançament de cantonada que ha tret de punys el meta valencianista, i ha acabat rebutjant els dos posteriors remats letals tant de Samba primer com de Dani després des de l’esquerra.

La primera arribada valencianista ha arribat als sis minuts amb acció de Ferran ben defensada per Oscar al tall impedint el remat a boca de canó; el servei de cantonada s’ha executat i la pilota penjada no ha sigut rebutjada en la seva sortida per Iker, rematant amb el cap Sergio al fons de la porteria espanyolista. El Valencia cobrava avantatge en el marcador als set minuts.

Aquest gol ha deixat un pèl tocat als espanyolistes doncs en aquesta classe de partits tant curts qui colpeja primer té molt aconseguit. Al darrer segon del primer temps, (12 minuts), Lucas envià un tret que sortí a un pam del pal esquerre de la porteria taronja.

En el segon temps, la dinàmica feia pensar en el pitjor. El Valencia tingué el 2-0 però ho evità Darwin amb una gran intervenció rebutjant el remat al primer minut.  Poc després el Valencia ha fet el segon, però tot just abans del remat final, la jugada ja estava invalidada per posició antireglamentària. En altre ocasió de perill dels valencians, la rematada final sortí per sobre el travesser.

Als nou minuts del segon període (21’), arrencada per l’esquerra de Jordi amb força i velocitat arribant a línia de fons, i la passada de la mort la talla un defensa però errant el rebuig que colpeja en un defensor i el rebot li cau franc a Kante Samba qui afusella al meta rival i iguala el partit a tres minuts del final.

L’equip de Velamazán amb la moral al màxim amb l’empat, capgirarà el resultat quan tan sols dos minuts després Jaume des de fora de l’àrea llença un obús que acaba significant el gol del triomf a manca d’un minut de joc. Sense problemes, l’equip perico mantingué la renda assolida esperant el xiulet final de Mendoza Castellanos decretant el final del partit.    



Fitxa tècnica:   
RCD Espanyol: Iker; Lucas, Óscar, Dani Merchán, Jaume, Gerard, i Kante Samba.
També: Darwin (p.s), Robert, Jordi, Pau, i Hugo

Valencia CF: Carlos; Dani, Sergio, Jacob, Óscar, Pedro i Ferrán.
També: Ferhat, Rubén i Cristian.

Gols: 0-1: Sergio, m.7; 1-1: Samba, m.21; 2-1: Jaume, m.23.

Àrbitre: Mendoza Castellanos.

Incidències: Segon encontre corresponent al grup B dins la fase prèvia de grups del XIX Torneig Internacional de Futbol -7 d’Arona (Liga Promises), que té lloc a l’ estadi “Antonio Domínguez” a Playas de America d’Arona (Tenerife). Anteriorment el Valencia CF ha vençut en el primer partit d’aquest grup al Chelsea FC per 1-0.


dimecres, 24 de desembre del 2014

BON NADAL US DESITJA A TOTS...




FUTBOL FEMENÍ: "REFORÇOS" PER MONTES
I AMISTÓS SOLIDARI DEL FILIAL A CUNIT

No hi ha dos, sense tres...

Sandra Vilanova Tous (Barcelona, 1 de gener de 1981), complirà 34 anys d’aquí uns dies i després d’un any mig retirada del futbol, tornarà a trepitjar els terrenys de joc en fitxar pel RCD Espanyol. Serà la seva tercera etapa com a blanc-i-blava, signant amb l’entitat perica fins final de temporada.   

Després d'iniciar-se al futbol  jugant dues temporades al Castellar, va marxar a viure a Ses Illes, continuant  la seva carrera futbolística en el balear Platges Calvià des de 1997 fins que en l’any 2000 va donar el salt a l’elit del futbol femení fitxant pel Llevant UDF llavors equip punter i intractable dins el panorama espanyol del futbol femení.  Al conjunt granota, després de fer-se amb la titularitat i la internacionalitat sots-18 va conquerir diversos importants títols com 3 superlligues (2000/01, 01/02 i 07/08) i 4 copes de la Reina (2001/02, 03/04, 04/05 i 06/07) i va adquirir la internacionalitat absoluta amb la selecció espanyola en 2003.

Finalitzada la seva etapa al quadre granota, signà en 2008 pel Rayo Vallecano romanent en l’equip madrileny fins 2010, on va aconseguir dues temporades consecutives el títol de superlliga. Inicià la seva primera etapa amb l’Espanyol 2010-11 amb el subcampionat de lliga i el títol de Copa de la Reina,  per abandonar l’equip perico al termini d’aquella temporada per fitxar per l’Atlètico de Madrid. Tornà al club espanyolista l’estiu de 2012 finalitzant la temporada i després del desmantellament que  patí la plantilla conseqüència de les ja fortes retallades, es retirà del futbol.

Ara, torna per tercer cop a l’equip perico. Si manté la forma física adequada, o al menys l’agafa ràpidament, pot ser un important reforç a la medul·lar (o a l’eix de la cobertura on ha jugat també) al pogué aportar l’experiència i la veterania que aquest equip li manca. Un lideratge en quant a algú que amb el passat que té a les seves esquenes Sandra Vilanova, pugui tirar endavant a l’equip en moments en els que sembla que l’equip està mancat d’aquesta líder.


Julia, amb l’alta mèdica, segon "reforç" per l'equip.

En altre ordre de coses, Julia Rebollo Sales (Barcelona, 23/04/1994) ja té l’alta mèdica després de la greu lesió que va patir al passat març,  i que  l’ha tingut apartada dels terrenys de joc durant la part final de la passada temporada i aquesta. La central procedent del CE Sant Gabriel, es va incorporar a l’estiu de 2013 a l’equip espanyolista en plena revolució del primer planter perico degut a les retallades pressupostàries. 










Remuntada de l’Espanyol en l’amistós solidari entre els filials femenins de Sant Adrià.

Fotos d'arxiu, del darrer encontre de lliga entre ambdues formacions.

RCD Espanyol Femení “B”: 2 – CE Sant Gabriel “B”: 1

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Aranzazu, Laia, Mónica Bácter, Moyano, Ángela, Yaiza, Barni, Laura, Ari Forment, Yasmina, i Ainhoa.  
També: Chama, Andrea Granados, i Mireia.

CE Sant Gabriel: Noelia Vizcaino, Andrea López, María Rubio, Marta Campanales, Marta Moyano, Eshter Solà, Natàlia Sanahuja, Sonia Vega, Marta Turno, Alba García, i Anna Ramos.
Suplents: Jessica Cobos (p.s.), Judith Muñoz, Mónica Orteu...

Àrbitre: Gerard Castellet Julià, de la delegació del Garraf – Baix Penedès, assistit en bandes per Jaume Tutusaus Carvajal i Bel Yamin El Baraka.

Gols: 0-1: Alba García, m. 12; 1-1: Ainhoa, m. 79; 2-1: Laia, m. 85

Incidències: Encontre amistós amb fins solidaris, (recollir joguines pels nens i nenes més necessitats), organitzat per Radio Cunit i disputat el migdia del passat diumenge al Mpal. de Cunit. En el conjunt gabrielista varies jugadores que han militat al futbol base femení: Noelia Vizcaino, Mónica Orteu i Sonia Vega. 

TREBALLAT TRIOMF DE L'INFANTIL "B",
ABANS DE PARTICIPAR AL TORNEIG D'ARONA













RCD Espanyol Infantil “B”: 2 – Vila Olímpica Club Esportiu: 0

Victòria del quadre entrenat per Toni Velamazán davant l’equip situat immediatament darrera dels blanc-i-blaus, que arribava a la Dani Jarque separat dels locals amb només un punt de diferència. L’equip espanyolista obtingué un treballat triomf abans de marxar (una part de l’equip doncs serà futbol-7 i no 11) cap a Canàries, on l’Espanyol defensarà el títol com a vigent campió del Torneig Internacional de Futbol 7 d’Arona que organitza la Fundación El Larguero. El RCD Espanyol es troba en la part alta del palmarès del torneig amb 3 títols.

En quant al partit davant la Vila, sortí dominant el conjunt visitant (infantil de segon any), davant un Espanyol que li manca encara agafar més confiança cara a les seves reals possibilitats. Al minut i trenta segons, gran errada de la cobertura perica, i el davanter visitant que amb tot al seu favor perdonà rematant alt per sobre la porta defensada per Iker.  Als sis minuts, té que intervenir Iker amb encert, i uns instants després ha d’aturar en dos cops un enverinat llançament des de la frontal. El domini era total de la Vila Olímpica arribant amb perill a l‘àrea perica.

Però el que son les coses... A la primera arribada dels blanc-i-blaus (m.10), l’equip de Velamazán va ser capaç d’obrir el marcador mostrant gran efectivitat. Samba recull controlant bé una bona pilota, es gira dins l’àrea i de xut creuat a la dreta supera al porter Nil.

Al 19’ ensurt de consideració a l’àrea espanyolista. Un contra un de la Vila Olímpica que no pot empatar el partit degut a la gran intervenció del meta Iker Piedra, quan el davanter visitant intentà col·locar l’esfèrica lluny del seu abast, però no amb prou potència. La reacció local, una bona acció de Pau amb un centre no molt precís que tampoc te l’encert suficient Nico a l’hora de rematar-lo.

No es rendia el conjunt groc, i al 25’, doble ocasió de la Vila Olímpica: Respon amb gran encert altre cop Iker, rebutjant primerament amb el peu, i la segona rematada traient una mà increïble. L’equip visitant mereixia el gol sens dubta alguna per ocasions clares de gol.  Reaccionà en els darrers minuts el quadre perico amb una bona jugada al 34’ de Samba obrint bé per Pau que xuta molt fort, rebutjant en bona intervenció el porter visitant. En temps d’afegit del primer temps, Aarón es qui envià un tret, per sobre la porteria rival.

En el segon temps, entrant tots els jugadors de la banqueta al camp, la dinàmica semblava no variar. La primera ocasió fou visitant amb una intervenció del meta Darwin. Als sis minuts, arribava l’Espanyol a l’àrea rival... i 2-0. Aquest cop era Pau Russo –qui està anotant bastants gols en els darrers partits – qui deixaria el partit sentenciat. Fou en una acció de Kante Samba que quan desbordava junt a la línia de l’àrea de càstig, queia en clara falta comesa per Aleix Mena. El col·legiat no concedí la possible pena màxima i xiulà un lliure directe a molt poc de la línia que delimita l’àrea de càstig. La executà Pau Russo i tot i tocar l’esfèrica el meta de la Vila, la bola acaba dins deixant el dubta de si el porter podia haver quelcom més en l’acció.

Va pogué fer el tercer el quadre perico quan Jordi es quedà dins l’àrea però el seu defectuós control li va impedir pogué rematar quan es trobava ben situat. Semblava ja tot decidit i que l’equip no patiria en el tram final, però en el 52’ (mancant la meitat del segon temps), una sortida esbojarrada, molt arriscada de Darwin fora de l’àrea a la lateral, provoca que el davanter molt hàbil l’intenti superar i el meta espanyolista l’entra clarament en falta i el col·legiat li mostra la vermella directa. Velamazán substituiria el davanter golejador Jordi per Iker, que tornaria a defensar el marc espanyolista tal com havia fet en el primer temps.

Tan sols hagué d’intervenir amb una ocasió complint perfectament i evitant mals majors. Un gol de la Vila hagués tornat a ficar-la dins el partit i hagués fet trontollar més del compte la situació doncs l’equip espanyolista jugava amb inferioritat numèrica. Fins el final del partit, tan sols una destacable rematada de Samba amb un fort xut, al que respon el meta de la Vila, enviant a córner amb molt d’encert.

Amb aquest triomf, l’equip de Velamazán es situa quart a la classificació, però a una distancia dels primers llocs totalment assumible, en quant l’equip agafi més confiança i sobre tot sigui molt més regular en les diverses variables del joc i en tots els partits.              

     

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Iker, Lucas, Derck, Oscar, Marc Fuentes, Nacho, Nicolás, Gerard, Kante Samba, Pau Russo i Aarón.
Substitucions: Ángel (p.s), Xavi Pérez, Alex Iglesias, Hugo Pérez, Aitor, Rubén i Jordi per Iker, Lucas, Dereck, Marc Fuentes, Nacho, Nico, i Aarón, m. 36; Aarón per Pau Russo, m. 51; Iker per Jordi, m. 54.

Vila Olimpica Club Esportiu: Nil Torreguitart, Sergi Massó, Aleix Mena, Arnau Sánchez, Pau Casals, Eric Vernet, NAzarov Jomi, Ramon Costales, Gerard Bernard, i Kedir Ramírez.
Suplents: Arnau Martínez (p.s.), Marc Santiago, Noah Heredia, Roger Iglesias i Mario Beltra.

Àrbitre: Joan Aragonés Casares, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues al local Lucas, m. 14 i als visitants Aleix Mena, m.40,  i Marc Santiago, m. 61. Va expulsar amb vermella directa al meta espanyolista Darwin, m. 54.   

Gols: 1-0: Kante Samba, m. 10; 2-0: Pau Russo, m. 41.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 11èna. del campionat de lliga del grup quart de Preferent Infantil, disputat a primeres hores de la tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb cel seré i 13/14º de temperatura mitjana, però amb sensació acusada de fred pel molestós vent que bufà durant tota la tarda.  


  CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP 4rt.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 U.D. CORNELLÀ "B" 22 10 6 4 0 24 7
2 C.E. L'HOSPITALET 21 11 7 0 4 34 14
3 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 21 11 6 3 2 21 10
4 R.C.D. ESPANYOL "B" 20 11 6 2 3 27 13
5 C.F. TECNOFUTBOL 20 11 6 2 3 24 14
6 ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT "B" 18 11 5 3 3 29 24
7 C.F. UNIFICACIÓ LLEFIÀ 16 10 4 4 3 12 16
8 VILA OLÍMPICA CLUB ESP. 16 11 5 1 5 12 17
9 F.C. MARTINENC 15 11 4 3 4 24 19
10 F.C. SANT CUGAT ESPORT 15 11 3 6 2 19 17
11 JUNIOR C.F. 14 11 3 5 3 15 17
12 U.E. MOLLET C.F. "B" 13 11 4 1 6 14 21
13 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 10 11 2 4 5 17 21
14 U.E. VILASSAR MAR 8 10 1 5 4 8 17
15 C.F. SANTA EULÀLIA 6 10 1 3 6 15 32


dimarts, 23 de desembre del 2014

SEGUEIX LA RATXA DEL CADET "B".
DAVANT LA DAMM, TRIOMF EN EL TRAM FINAL (2-1)













RCD Espanyol Cadet “B” 2 – Damm CF “B”: 1

Disputat partit entre els cadets “B” de l’Espanyol i la Damm el que tingué lloc el matí del passat diumenge a la Dani Jarque. Els blanc-i-blaus que no han cedit cap punt encara en el que portem de competició, es van tenir que emprar a fons per doblegar al quadre cerveser, amb un triomf que no arribà fins a manca de set minuts per la conclusió del partit.

Molta igualtat i poques ocasions clares de gol en un primer temps que finalitzà amb l’empat inicial. L’única ocasió clara de gol arribà en el 28’ quan una falta penjada és rematada de cap pel davanter centre local Ivan Ariel, colpejant la pilota al pal dret a mitja alçada.   

En el segon temps per contra, quan només es duien un parell de minuts i escaig de joc, l’equip de Sergio Espejo obrí el marcador quan una bola centrada per Iván Gil des de la dreta es rematada en la zona del segon pal per Álamo ficant el peu.  Repetí jugada minuts després el propi Ivan Gil, però aquest cop el remat de Dani tot sol anà a les mans del porter de la Damm.

Quan es duia un quart d’hora de joc del segon temps, el conjunt cerveser iguala el xoc. Pilota penjada, salta un defensor espanyolista amb un davanter rival en mig d’un munt de jugadors a l’àrea i la pilota bombejada després del cop de cap, agafa a contrapeu a Aitor i es cola dins.

Tornar a començar altre cop. L’Espanyol buscaria el gol del triomf però sense descuidar-se’n gens ni mica la seva reraguarda davant la Damm. Una gran jugada de Joan Bergé acabarà en res després que Dani intenti penetrar per centre regatejant a varis defensors dins l’àrea entretenint-se i en comptes de xutar acaba perdent.     

A manca de set minuts pel final, David Álamo amb un remat creuat dins l’àrea establiria el resultat que ja seria definitiu i que permetria al seu equip sumà el seu desè triomf en el campionat. Té pendent el Cadet B espanyolista un encontre a La Verneda davant la Fundació Júpiter que en el seu dia es va ajornar pel temporal de pluges. Amb la derrota del segon classificat, la Unificació Llefià, l’avantatge és ara de 6 punts respecte al CF Can Vidalet, que torna a ocupar posició d’ascens a la Divisió d’Honor Cadet.
  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Aitor, Bruno, Marc González, Brossa, Genar, Ferran, Pep, Ivan Gil, Ivan Ariel, Marc Pérez i David Álamo.
També: Bergé, Dani, i Oscar Coll, m. 41; Alex Ramos, m. 51; Jordi, m.61. Sergi Boira, m. 70. Altre suplent: Alejandro (p.s.)  

Damm CF: Oscar Pulido, Daniel Torrecillas, Sergi Arnàs, Marc López, Ferran Giménez, Manuel González, Ángel Baena, Aitor Riu, Jaume Ballesteros, Erik Rafael i Marcelo Carreón.
Suplents: Jahir Nahen (p.s.), Pol Lorenzo, David Navarro, Joel Rull, Sergi Mas, Carlos Portas, i Aleix Díaz.

Àrbitre: Xavier Codina Casanovas, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga al local Gerard Brossa, m. 39.

Gols: 1-0: David Álamo, m. 42; 1-1: Erik Rafael, m. 55; 2-1: David Álamo, m. 73

Incidències:  Encontre corresponent a la 11èna. jornada de lliga del grup quart de Preferent Cadet, disputat el matí del diumenge al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Matí fred (7º), amb ambient ventós, i temps assolellat. En les files del quadre cerveser, Manuel González Jiménez, jugador que havia militat al futbol base espanyolista.      


  CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "B" 30 10 10 0 0 45 6
2 C.F. CAN VIDALET 24 11 7 3 1 27 13
3 C.F. UNIFICACIÓN LLEFIÀ 24 11 8 0 3 24 18
4 C.P. SARRIÀ 20 11 6 2 3 24 21
5 C. ESCOLA FUTBOL GAVÀ "C" 19 11 5 4 2 19 14
6 C.F. DAMM "B" 17 11 5 2 4 20 13
7 C.E. L'HOSPITALET 15 11 4 3 4 21 13
8 C.E. EUROPA 15 11 4 3 4 15 14
9 U.E. SANTS 15 11 4 3 4 13 19
10 FUNDACIÓ PRIV. C.E. JÚPITER 13 10 4 1 5 16 14
11 C.F. BADALONA "B" 12 11 3 3 5 15 19
12 C.D. MASNOU 12 11 3 3 5 17 22
13 U.E. SANT ANDREU "B" 11 11 3 2 6 17 17
14 C.F. TECNOFUTBOL 10 11 3 1 7 17 33
15 F.C. SANTBOIÀ 5 11 1 2 8 11 30
16 ESCUELA C.F. PERFOMANCE 3 11 1 0 10 12 47





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M