dissabte, 27 de desembre del 2014

UN ESPANYOL MOLT SUPERIOR GUANYA 3-1 AL
CHELSEA I PASSA COM A PRIMER DE GRUP


RCD Espanyol: 3 – Chelsea FC: 1  


Segona victòria del quadre de Toni Velamazán davant els anglesos del Chelsea FC. Els blanc-i-blaus han dominat totalment el partit i s’han fet mereixedors del triomf en un partit en el que han sigut molt superiors al seu rival. Amb els sis punts, accedeix als quarts de final com a primer de grup.

Després d’un domini total en els cinc primers minuts, al 6' jugada de dreta a esquerra de Samba per Oscar i aquest assisteix a Jordi, qui molt bé dins l'àrea retallant, acaba la jugada de remat ras i creuat.   No seria fins el minut 9 quan tindria lloc la primera acció de perill anglesa amb un primer xut per sobre la porteria de Darwin. Tornaria la càrrega l’Espanyol amb un remat fora de Pau Russo creuat per sobre del travesser. En els darrers instants, bona acció amb barret inclòs de Jordi davant el defensor del Chelsea, però la pilota massa complicada la remata als núvols el davanter espanyolista.

En els primers segons del segon temps, fort llançament des de la dreta de l’atac perico que després de tocar el porter amb la mà, s'estavella al travesser. Després de rebre un llarg desplaçament, Samba davant la sortida desesperada del meta anglès,   remata fora desviat a porta buida. No trigaria l’equip de Velamazán en sentenciar el partit:  Samba rep dins l'àrea en una bona bola servida per Lucas en un llançament des de banda dreta, aguanta al defensor i remata a boca de canó dins.  Altre cop ho prova Lucas amb un llançament ben dirigit que surt per sobre travesser. En una de les poques aproximacions del Chelsea, s’ha de creuar en el 22’ Iker llançant-se a la gespa avançant-se al remat d'un davanter anglès.

A un minut del final, jugada individual de Pau Russo culminada amb un tret ras que eleva a tres la diferència en el marcador. Només centrar de mig camp, canonada del 4 anglès que sorprèn a Iker que no pot aturar el gran llançament del jugador del Chelsea.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Darwin, Lucas, Dani, Óscar, Robert, Jordi i Samba.
També: Iker (p.s.), Pau, Hugo, Jaume, Gerard.

Chelsea FC: Jake, Rufus, Myles, B. Elliot, Max, Rashawn Rivaldo, i Antef.
També: Lewis, Michael i Ilias.
  
Gols: 1-0: Jordi, m.6; 2-0: Samba, m.16; 3-0: Pau, m.23; 3-1: Benjamin Elliott, m. 24.

Àrbitre: Barrenechea Montero

Incidències: Darrer encontre del grup B de la fase prèvia de grups del XIX Torneig Internacional de futbol-7 (Liga Promises) que es disputa a l’estadi Antonio Hernández d’Arona (Tenerife).  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M