dimecres, 24 de desembre del 2014

TREBALLAT TRIOMF DE L'INFANTIL "B",
ABANS DE PARTICIPAR AL TORNEIG D'ARONA













RCD Espanyol Infantil “B”: 2 – Vila Olímpica Club Esportiu: 0

Victòria del quadre entrenat per Toni Velamazán davant l’equip situat immediatament darrera dels blanc-i-blaus, que arribava a la Dani Jarque separat dels locals amb només un punt de diferència. L’equip espanyolista obtingué un treballat triomf abans de marxar (una part de l’equip doncs serà futbol-7 i no 11) cap a Canàries, on l’Espanyol defensarà el títol com a vigent campió del Torneig Internacional de Futbol 7 d’Arona que organitza la Fundación El Larguero. El RCD Espanyol es troba en la part alta del palmarès del torneig amb 3 títols.

En quant al partit davant la Vila, sortí dominant el conjunt visitant (infantil de segon any), davant un Espanyol que li manca encara agafar més confiança cara a les seves reals possibilitats. Al minut i trenta segons, gran errada de la cobertura perica, i el davanter visitant que amb tot al seu favor perdonà rematant alt per sobre la porta defensada per Iker.  Als sis minuts, té que intervenir Iker amb encert, i uns instants després ha d’aturar en dos cops un enverinat llançament des de la frontal. El domini era total de la Vila Olímpica arribant amb perill a l‘àrea perica.

Però el que son les coses... A la primera arribada dels blanc-i-blaus (m.10), l’equip de Velamazán va ser capaç d’obrir el marcador mostrant gran efectivitat. Samba recull controlant bé una bona pilota, es gira dins l’àrea i de xut creuat a la dreta supera al porter Nil.

Al 19’ ensurt de consideració a l’àrea espanyolista. Un contra un de la Vila Olímpica que no pot empatar el partit degut a la gran intervenció del meta Iker Piedra, quan el davanter visitant intentà col·locar l’esfèrica lluny del seu abast, però no amb prou potència. La reacció local, una bona acció de Pau amb un centre no molt precís que tampoc te l’encert suficient Nico a l’hora de rematar-lo.

No es rendia el conjunt groc, i al 25’, doble ocasió de la Vila Olímpica: Respon amb gran encert altre cop Iker, rebutjant primerament amb el peu, i la segona rematada traient una mà increïble. L’equip visitant mereixia el gol sens dubta alguna per ocasions clares de gol.  Reaccionà en els darrers minuts el quadre perico amb una bona jugada al 34’ de Samba obrint bé per Pau que xuta molt fort, rebutjant en bona intervenció el porter visitant. En temps d’afegit del primer temps, Aarón es qui envià un tret, per sobre la porteria rival.

En el segon temps, entrant tots els jugadors de la banqueta al camp, la dinàmica semblava no variar. La primera ocasió fou visitant amb una intervenció del meta Darwin. Als sis minuts, arribava l’Espanyol a l’àrea rival... i 2-0. Aquest cop era Pau Russo –qui està anotant bastants gols en els darrers partits – qui deixaria el partit sentenciat. Fou en una acció de Kante Samba que quan desbordava junt a la línia de l’àrea de càstig, queia en clara falta comesa per Aleix Mena. El col·legiat no concedí la possible pena màxima i xiulà un lliure directe a molt poc de la línia que delimita l’àrea de càstig. La executà Pau Russo i tot i tocar l’esfèrica el meta de la Vila, la bola acaba dins deixant el dubta de si el porter podia haver quelcom més en l’acció.

Va pogué fer el tercer el quadre perico quan Jordi es quedà dins l’àrea però el seu defectuós control li va impedir pogué rematar quan es trobava ben situat. Semblava ja tot decidit i que l’equip no patiria en el tram final, però en el 52’ (mancant la meitat del segon temps), una sortida esbojarrada, molt arriscada de Darwin fora de l’àrea a la lateral, provoca que el davanter molt hàbil l’intenti superar i el meta espanyolista l’entra clarament en falta i el col·legiat li mostra la vermella directa. Velamazán substituiria el davanter golejador Jordi per Iker, que tornaria a defensar el marc espanyolista tal com havia fet en el primer temps.

Tan sols hagué d’intervenir amb una ocasió complint perfectament i evitant mals majors. Un gol de la Vila hagués tornat a ficar-la dins el partit i hagués fet trontollar més del compte la situació doncs l’equip espanyolista jugava amb inferioritat numèrica. Fins el final del partit, tan sols una destacable rematada de Samba amb un fort xut, al que respon el meta de la Vila, enviant a córner amb molt d’encert.

Amb aquest triomf, l’equip de Velamazán es situa quart a la classificació, però a una distancia dels primers llocs totalment assumible, en quant l’equip agafi més confiança i sobre tot sigui molt més regular en les diverses variables del joc i en tots els partits.              

     

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Iker, Lucas, Derck, Oscar, Marc Fuentes, Nacho, Nicolás, Gerard, Kante Samba, Pau Russo i Aarón.
Substitucions: Ángel (p.s), Xavi Pérez, Alex Iglesias, Hugo Pérez, Aitor, Rubén i Jordi per Iker, Lucas, Dereck, Marc Fuentes, Nacho, Nico, i Aarón, m. 36; Aarón per Pau Russo, m. 51; Iker per Jordi, m. 54.

Vila Olimpica Club Esportiu: Nil Torreguitart, Sergi Massó, Aleix Mena, Arnau Sánchez, Pau Casals, Eric Vernet, NAzarov Jomi, Ramon Costales, Gerard Bernard, i Kedir Ramírez.
Suplents: Arnau Martínez (p.s.), Marc Santiago, Noah Heredia, Roger Iglesias i Mario Beltra.

Àrbitre: Joan Aragonés Casares, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues al local Lucas, m. 14 i als visitants Aleix Mena, m.40,  i Marc Santiago, m. 61. Va expulsar amb vermella directa al meta espanyolista Darwin, m. 54.   

Gols: 1-0: Kante Samba, m. 10; 2-0: Pau Russo, m. 41.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 11èna. del campionat de lliga del grup quart de Preferent Infantil, disputat a primeres hores de la tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb cel seré i 13/14º de temperatura mitjana, però amb sensació acusada de fred pel molestós vent que bufà durant tota la tarda.  


  CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP 4rt.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 U.D. CORNELLÀ "B" 22 10 6 4 0 24 7
2 C.E. L'HOSPITALET 21 11 7 0 4 34 14
3 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 21 11 6 3 2 21 10
4 R.C.D. ESPANYOL "B" 20 11 6 2 3 27 13
5 C.F. TECNOFUTBOL 20 11 6 2 3 24 14
6 ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT "B" 18 11 5 3 3 29 24
7 C.F. UNIFICACIÓ LLEFIÀ 16 10 4 4 3 12 16
8 VILA OLÍMPICA CLUB ESP. 16 11 5 1 5 12 17
9 F.C. MARTINENC 15 11 4 3 4 24 19
10 F.C. SANT CUGAT ESPORT 15 11 3 6 2 19 17
11 JUNIOR C.F. 14 11 3 5 3 15 17
12 U.E. MOLLET C.F. "B" 13 11 4 1 6 14 21
13 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 10 11 2 4 5 17 21
14 U.E. VILASSAR MAR 8 10 1 5 4 8 17
15 C.F. SANTA EULÀLIA 6 10 1 3 6 15 32





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M