dimecres, 24 de desembre del 2014

FUTBOL FEMENÍ: "REFORÇOS" PER MONTES
I AMISTÓS SOLIDARI DEL FILIAL A CUNIT

No hi ha dos, sense tres...

Sandra Vilanova Tous (Barcelona, 1 de gener de 1981), complirà 34 anys d’aquí uns dies i després d’un any mig retirada del futbol, tornarà a trepitjar els terrenys de joc en fitxar pel RCD Espanyol. Serà la seva tercera etapa com a blanc-i-blava, signant amb l’entitat perica fins final de temporada.   

Després d'iniciar-se al futbol  jugant dues temporades al Castellar, va marxar a viure a Ses Illes, continuant  la seva carrera futbolística en el balear Platges Calvià des de 1997 fins que en l’any 2000 va donar el salt a l’elit del futbol femení fitxant pel Llevant UDF llavors equip punter i intractable dins el panorama espanyol del futbol femení.  Al conjunt granota, després de fer-se amb la titularitat i la internacionalitat sots-18 va conquerir diversos importants títols com 3 superlligues (2000/01, 01/02 i 07/08) i 4 copes de la Reina (2001/02, 03/04, 04/05 i 06/07) i va adquirir la internacionalitat absoluta amb la selecció espanyola en 2003.

Finalitzada la seva etapa al quadre granota, signà en 2008 pel Rayo Vallecano romanent en l’equip madrileny fins 2010, on va aconseguir dues temporades consecutives el títol de superlliga. Inicià la seva primera etapa amb l’Espanyol 2010-11 amb el subcampionat de lliga i el títol de Copa de la Reina,  per abandonar l’equip perico al termini d’aquella temporada per fitxar per l’Atlètico de Madrid. Tornà al club espanyolista l’estiu de 2012 finalitzant la temporada i després del desmantellament que  patí la plantilla conseqüència de les ja fortes retallades, es retirà del futbol.

Ara, torna per tercer cop a l’equip perico. Si manté la forma física adequada, o al menys l’agafa ràpidament, pot ser un important reforç a la medul·lar (o a l’eix de la cobertura on ha jugat també) al pogué aportar l’experiència i la veterania que aquest equip li manca. Un lideratge en quant a algú que amb el passat que té a les seves esquenes Sandra Vilanova, pugui tirar endavant a l’equip en moments en els que sembla que l’equip està mancat d’aquesta líder.


Julia, amb l’alta mèdica, segon "reforç" per l'equip.

En altre ordre de coses, Julia Rebollo Sales (Barcelona, 23/04/1994) ja té l’alta mèdica després de la greu lesió que va patir al passat març,  i que  l’ha tingut apartada dels terrenys de joc durant la part final de la passada temporada i aquesta. La central procedent del CE Sant Gabriel, es va incorporar a l’estiu de 2013 a l’equip espanyolista en plena revolució del primer planter perico degut a les retallades pressupostàries. 










Remuntada de l’Espanyol en l’amistós solidari entre els filials femenins de Sant Adrià.

Fotos d'arxiu, del darrer encontre de lliga entre ambdues formacions.

RCD Espanyol Femení “B”: 2 – CE Sant Gabriel “B”: 1

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Aranzazu, Laia, Mónica Bácter, Moyano, Ángela, Yaiza, Barni, Laura, Ari Forment, Yasmina, i Ainhoa.  
També: Chama, Andrea Granados, i Mireia.

CE Sant Gabriel: Noelia Vizcaino, Andrea López, María Rubio, Marta Campanales, Marta Moyano, Eshter Solà, Natàlia Sanahuja, Sonia Vega, Marta Turno, Alba García, i Anna Ramos.
Suplents: Jessica Cobos (p.s.), Judith Muñoz, Mónica Orteu...

Àrbitre: Gerard Castellet Julià, de la delegació del Garraf – Baix Penedès, assistit en bandes per Jaume Tutusaus Carvajal i Bel Yamin El Baraka.

Gols: 0-1: Alba García, m. 12; 1-1: Ainhoa, m. 79; 2-1: Laia, m. 85

Incidències: Encontre amistós amb fins solidaris, (recollir joguines pels nens i nenes més necessitats), organitzat per Radio Cunit i disputat el migdia del passat diumenge al Mpal. de Cunit. En el conjunt gabrielista varies jugadores que han militat al futbol base femení: Noelia Vizcaino, Mónica Orteu i Sonia Vega. 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M