dissabte, 11 de setembre del 2010

EL JUVENIL GUANYA 3-1...
PERÒ, ENCARA HA DE MILLORAR BASTANT















EL JUVENIL "B" RESORGEIX A SANTA COLOMA, GUANYANT 1-2 A LA GRAMANET "B".


RCD Espanyol Juvenil “A”: 3 – SD Juventud Sallista: 1

Va costar més del que semblava

El RCD Espanyol Juvenil ha sumat el primer triomf en aquest campionat al imposar-se en partit disputat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Sadrià al conjunt de la Juventud Sallista d’Inca. Els espanyolistes s’han avançat amb dos gols en els primers quatre minuts, i tot semblava que davant aquest conjunt balear recentment ascendit i amb aquesta avantatge, l’equip de Martin Posse golejaria i no tindria cap problema en fer-se còmodament amb el partit; però no ha estat així i el gol balear ha donat una incertesa en el marcador – que no en el joc, dominat per l’Espanyol de manera absoluta – fins que Darder ha fet pujar el tercer i ha sentenciat al minut 51.

Per que l’arrancada del conjunt perico ha estat de cinema; al minut dos, la primera aproximació dels blanc-i-blau ha acabat amb pilota a còrner. L’ha tret l’Espanyol pel cantó dret del seu atac, i desprès d’una errada de la cobertura visitant, un rebot i una sortida pèssima del porter, Bonilla a un metre de la línia de gol ha empentat la bola al fons de la porteria.

Als quatre minuts una pujada de Blázquez per la dreta acaba amb una centrada rasa perfecta per que de primera Albert Miravent remati superant Sergio i establint el 2-0. Pirulo va estar a punt de fer el tercer en el llançament directe d’un servei de falta, però el meta balear es va fer amb l’esfèrica. Semblava tot fet, però...

Al minut tretze, una pilota llarga sorprèn als defensors locals, quan Mario la lluita i afavorit amb el rebot se l’ha emporta, deixa enrera a Blanchart i s’aprofita d’una mitja sortida poc eficient d’Edgar Badia, per rematar un xut creuat que serveix per escurçar distàncies en el marcador.

Tot i que l’Espanyol ho intentar durant el primer temps, seria incapaç d’augmentar la diferència existent en el marcador i enllestir el partit. Ocasions, per Blanchart rematant de cap un servei de còrner, marxant-se la bola per sobre el travesser, o un remat de volea de Pau també a la sortida d’un servei de cantonada executat per Blázquez, però també amb el punt de mira desviat.

En el darrer tram del primer període l’Espanyol intensifica el seu atac i gaudirà de tres ocasions molt clares: Una centrada de Blázquez al 35’ que per molt poc no arriba el darrer fitxatge Orellana (que va tenir un debut com a titular, ja que a Sa Pobla va sortir en el segon temps, bastant discret). La segona ocasió centrada de Darder que Pirulo remata en carrera però altre cop la bola se’n va per sobre la porteria balear. I la més clara de totes, quan Pirulo col•loca en profunditat pel centre, una pilota d’or per Salas Orellana que amb tot a favor i en la frontal, remata al peu del porter fluix i ras.

En el segon temps, Posse donaria entrada a Eric en comptes del poc lluït Orellana. L’ex del Cornellà tindria un començament esplendorós, però aniria de més a menys en el pas dels minuts i amb un excés clar de individualisme. Tot i així, seves serien les accions més perilloses dels espanyolistes en aquest segon temps.

L’Espanyol va sortir fort a la represa igual que havia fet en el primer període. Pirulo es a punt de marcar en jugada individual, però al retallar al porter es queda sense angle i el seu remat es marxa molt forçat fora. Una rematada potent des de fora de l’àrea de Sergi Darder troba a un inspirat Sergio que amb reflexes i una mica de sort, evita el tercer.

Però aquest arriba al minut 51, quan Eric López agafa la bola en banda dreta de l’atac perico, dribla i deixa enrera al seu marcador i arribant a línia de fons per la lateral dreta de l’àrea de càstig, centra al segon pal per que allà tot sol Sergi Darder marqui a plaer el tercer.

Amb aquest gol el partit queda totalment resol davant un rival, Joventut Sallista, incapaç de passar de mig camp. Però l’Espanyol lluny de millor el seu joc amb la comoditat del marcador - que havia sigut acceptable amb la excepció d’una mica de manca de fortuna als metres finals -, aquest es tornarà molt més individualista, en un intent de més d’un noi blanc-i-blau per agradar.

Pirulo, va protagonitzar una jugada en la que en poc terreny va deixar enrera fins a tres contraris i amb túnel inclòs a un d’ells. La jugada molt vistosa, però finalment poc fruït...
Qui no estava d’històries, Albert Blázquez que altre cop va demostrar que aquesta categoria (la Divisió d’Honor Juvenil) li queda ja molt petita... Una altre centrada seva va posar una pilota d’or al cap de Pirulo, però el remat d’aquest va sortir un pèl desviat.

El quart va pogué arribar primer amb una centrada de Gil Muntades per l’esquerra que Eric va rematar fora i després en altre acció d’atac quan una passada de Darder (ell i Pau Senent van moure a l’Espanyol al mig del camp amb sobrietat), a l’espai per Eric, i aquest centra unes dècimes de segon tard, i dona temps per que entre el defensa llençant-se a terra i el meta interceptin la letal centrada i no arribi a Kilian (diumenge passat va jugar amb el Juvenil B a Sadrià) tot sol.
Martín Posse va sorprendre ja no va realitzar el quart canvi permès de jugador de camp, cosa poc habitual tractant-se de futbol base i estan el partit totalment resolt.

Amb l’empat del FC Barcelona a Lleida, la classificació s’iguala i només el Manlleu si guanya a Girona avui, sumaria els sis punts. Ara mateix Damm, Barcelona, Mallorca, Espanyol, Lleida i Badalona encapçalarien la taula amb quatre punts.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badía, Blázquez, bonilla, Clerc, Blanchart, Pau Senent, Miravent, Sergi Darder, Orellana, Pirulo i Gil.
Substitucions: Eric per Orellana, m. 46; Kilian per Pirulo, m. 69; Gabri per Miravent, m. 77.

SD Juventud Sallista: Sergio, Quique, Millán, Cortés, Javi, Xesqui, Juanito, Cesar, Mario, Llorenç, i Romerito.
Substitucions: Alex per Xesqui, m. 56; Mario per Romerito, m 61; Jurado per Llorenç, m. 63; Valle per Millan, m. 63; Isma (ps) per Sergio, m. 78.

Àrbitre: Jordi Liarte Pérez del comitè territorial català, delegació de Barcelona. Sense conseqüències en el joc, no ha influït en el marcador tot i deixar que desitjar en més d’una decisió en el partit, en qüestió de faltes i cartolines.
Ha mostrat cartolina groga a Xisqui, m. 55; Cesar, m. 93 per part visitant i a Pirulo, m. 43, per part local.

Gols: 1-0: Bonilla, m. 2; 2-0: Miravent, m. 4; 2-1: Mario, m. 13; 3-1: Darder, m. 51

Incidències: Segona jornada de la Divisió d’Honor Juvenil. Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Temperatura estiuenca, temps assolellat. Es va guardar un minut de silenci en memòria del jugador del Reus Jordi Pitarque.

I A L'OFRENA FLORAL DE MONTCADA...
LA PENYA BLANC-I-BLAVA

Escultura: "La força de la Terra" de Luis Barbosa.



El Vicepresident Jaume Batlle, encapçalant la representació espanyolista.



L'ofrena floral de la Penya Blanc-i-Blava de MiR.


La nova alcaldessa de Montcada, María Elena Pérez, acompanyada del regidor Juan Parra



(Plaça de l’Església, Montcada i Reixac: Josep Maria)


A Montcada i Reixac, l’ofrena floral i els actes que tenen lloc el marc de la Diada Nacional de Catalunya, es porten a terme a la Plaça de l’Esglèsia, al costat del tram final del Carrer Major d’aquesta localitat vallesana, on es troba el monument “La Força de la Terra”, escultura del mestre Luis Barbosa.

Enguany, la novetat més important per nosaltres, és que la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac, participava en l’acte per primer cop (en el lloc vint-i-vuit de una quarantena d’entitats).

L’acte ha començat deu minuts passades les dotze del migdia, amb la interpretació d’una peça musical, la hissada de la senyera, i els discursos institucionals oberts pel parlament de la nova alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez (que va substituir a Cesar Arrizabalaga després d’onze anys d’alcalde) i posteriorment per Anna Oliver, en representació de la societat civil montcadenca.

Encapçalant la delegació de la penya blanc-i-bava, el vicepresident primer Jaume Batlle i el directiu Gonzalo Frasnedo. Altres membres de la penya i entre ells el seu president honorífic Josep Maria Blanch han estat presents a l’esdeveniment
.

OFRENA FLORAL
A LA DIADA NACIONAL
















(Monument de Rafael de Casanova, Barcelona: Josep Maria)



Un any més, ha tingut lloc l’ofrena floral habitual en el marc de la Diada Nacional de l’Onze de Setembre davant el monument en record de Rafael de Casanova a la capital de Catalunya, als voltants de tres quarts de deu del matí.

El RCD Espanyol ha estat present amb una representació encapçalada pel seu president Daniel Sánchez Llibre, el Vicepresident adjunt a la Presidència Ramón Condal, el Conseller Delegat Joan Collet, i els consellers Ciprés, Fernández Teixidó, José Luis Morlanes i August Newton. També en representació de la Fundació Privada, Javier Saenz, així com el director de comunicació Xavi Andreu, Patricia Coma i tres membres del futbol base i Lara Rabal i Silvia Meseguer en representació del futbol femení. Com a tècnics del futbol base i residència, han assistit Ferran Manresa i Ramon Guerrero respectivament.

Per part social, la FCPE ha estat representada pel seu vicepresident primer, Alfred Puig, i el tresorer Salvador Fosas, mitjans de comunicació i socis pericos que han volgut estar en primera fila donant suport un any més a l’entitat blanc-i-blava en aquest acte. També hem pogut veure diversos polítics pericos al marge de l’esmentat senyor Morlanes, com el germà del President, Josep Sánchez Llibre, Alberto Fernández Díaz i la diputada Assumpció Laïlla.

Novetats...

Enguany l’organització de l’esdeveniment, ha situat al públic a l’altre costat, a la Ronda Sant Pere en comptes d’estar al mig de la plaça desfilant les comitives pel centre. Aquest espai ha estat ocupat en part pels músics, i la cridòria habitual en aquest acte s’ha sentit però molt més llunyana... (veure darrera foto). Quan els sectors més radicals escridassaven, escopien i amenaçaven a segons quines delegacions, no hi havia problema. Com es va permetre massa temps, la permissibilitat amb els violents va fer que es converteixi en habitual i normal el que no hauria de ser-lo i que s’estengui. I quan això s’estén i toca a tothom, a totes les comitives i en especial les dels partits polítics i representants del govern... la cosa ja canvia...
Ara, amb més tranquil•litat, amb serenor, pot inclòs sonar “Els Segadors” després de que cada comitiva dipositi la corona floral. L’any passat només va tenir lloc en aquelles que eren de caire institucional.

Curiositats

Després de l’acte, diferents persones presents a l’acte han volgut fotografiar-se amb el President del RCDE; en concret membres del col•lectiu “Mujeres libres sudamericanas sin fronteras”.
A pocs metres de la comitiva espanyolista, estava esperant el seu torn la del FC Barcelona amb el seu nou president.
L'acte s'ha desenvolupat sense cap tipus d'incidència i amb total tranquil·litat.


divendres, 10 de setembre del 2010

VERO BOQUETE, TORNA PER LIDERAR
AQUEST ESPANYOL QUE SOMNIA AMB LA SUPERLLIGA


Fotos d'arxiu. Torna una autèntica campiona.



LA SELECCIÓ ESPANYOL SUB-17 FEMENINA ES CLASSIFICA PELS QUARTS DE FINAL DEL MUNDIAL FEMENÍ SUB-17, AL GUANYAR (3-1) A NOVA ZELANDA, SENT SARA MÈRIDA L'AUTORA DEL GOL QUE DEFEIA L'EMPAT I DISPUTANT TOT L’ENCONTRE. ALEXIA PUTELLES VA DISPUTAR 78 MINUTS.


Benvinguda de nou... T’esperàvem...

El Femení espanyolista està d’enhorabona. Vero Boquete torna; la màgia en el futbol femení personificada en la jugadora gallega, tornarà a fer gaudir del millor futbol a les graderies de Sadrià. I l’equip d’Oscar Aja, necessitat d’un líder després de la sortida de Míriam i anteriorment d’Adriana, acollirà amb els braços ben oberts, a la jugadora que avui en dia marca diferències en el conjunt espanyolista.

Desprès d’una participació plena d’èxit a EE.UU. primer defensant els colors de Buffalo Flash, amb els que es va proclamar campiona de la segona categoria, sent designada millor jugadora de la final (2 gols) i de marcar-ne nou en nou partits, i de ser la màxima assistent del campionat, va prorrogar la seva estada a terres ianquis desprès de ser fitxada per Chicago Red Stars, (equip de la Women's Professional Soccer, teòricament la millor lliga del mon) fet que ocasionà que la seva reincorporació a l’equip d’Oscar Aja s’hagi prorrogat fins que l’equip nord-americà ha finalitzat el campionat on precisament la gallega també s’ha estrenat com a golejadora en dos encontres disputats.

dijous, 9 de setembre del 2010

ACTES SOCIALS DE LES PENYES

PENYA BLANC-I-BLAVA DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Inauguració del nou local social.

Demà divendres, la Penya Blanc-i-Blava de Vilanova i la Geltrú inaugurarà oficialment el seu nou local social, al Carrer del Jardí, n. 11 de la capital del Garraf. La trobada començarà a les 20:00 hores i assistiran les màximes autoritats localS i diversos consellers del RCD Espanyol, així com representació de la FCPE del RCDE.



PENYA ESPANYOLISTA DE SITGES

XXVI Aniversari

La penya Espanyolista de Sitges celebrarà el proper divendres 10 de setembre el sopar del 26è. aniversari al restaurant de l’estadi de Cornellà-el Prat, com a acte central de la celebració de l’aniversari.

Prèviament al sopar, es descobrirà la placa commemorativa de la Penya Espanyolista de Sitges a l’Estadi Cornellà-el Prat i durant el sopar es retrà homenatge a la sòcia i periodista sitgetana Rita Marzoa i Font, per la seva dedicació envers la nostra entitat, així com als socis que celebren 25 anys de fidelitat a la nostra estimada Penya. Aquest acte s’inclou en els diferents actes de commemoració del 26è. aniversari de la Penya, que començaran aquest diumenge 5 de setembre amb un partit de futbol entre els socis i amics de la Penya al camp d’Aiguadolç; continuaran el dissabte 11 de setembre amb la ofrena floral de la
Diada Nacional de Catalunya al monument del Dr. Robert.

El diumenge 12 de setembre es celebrarà la missa recordatòria delsdifunts a la parròquia de Santa Tecla i Sant Bartomeu i la posterior ofrena floral als socis difunts al cementiri de Sant Sebastià.





PENYA BLANC I BLAVA DE MONTCADA I REIXAC

Ofrena floral en la Diada

Aquest dissabte i amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac, estarà present en l’ofrena floral que tindrà lloc a les 12:00hores a la Plaça de l’Església del Carrer Major d’aquesta localitat vallesana.




PENYA ESPANYOLISTA DE PALENCIA.

Anna Maria, premiada

Anna Maria Fusté ha estat la designada guanyadora del “Premio Lechazo 2010” que concedeix anualment aquesta ambaixada espanyolista en terres castellanes. L’acte de lliurament del guardó tindrà lloc l’onze de setembre a les 21:30 hores en un sopar de germanor que es celebrarà a la localitat de Dueñas.



PENYA BLANC I BLAVA DE CAMBRILS

Fira d'entitats

La Penya Blanc i Blava de Cambrils serà present a la Fira d'Entitats a celebrar el dia 12 de setembre a Cambrils a partir de les 12:00 . fins a les 20:00 hores.

PREGUNTES IMPERTINENTS...

PREGUNTES IMPERTINENTS (VIII)


Torna aquesta secció després del parèntesi estiuenc, ja que es més que evident que les preguntes (a vegades impertinents però necessàries) assalten la ment i el pensament de qui escriu aquest blog.


  • Em pregunto quanta estona durarien els riures i les riallades del senyor (?) Iturralde González quan el Sr. Sánchez Llibre es va mostrar definitivament satisfet ja que l’ ínclit col•legiat no ens xiularia (robaria) més ja que es retirava (“jubilava”) aquest estiu passat...
    (Dani Sánchez Llibre, 06/05/2010 declaracions a la premsa esportiva)


  • Em pregunto si el fet que el Molt Honorable Josep Montilla hagi fet coincidir les eleccions autonòmiques amb un FC Barcelona – R. Madrid forma part d’aquest intent continuat de la nostra classe política i part de la periodística, de mesclar-lo tot, de deixar un altre cop de manera encoberta o directa, que el R. Madrid es Espanya, i el Barcelona, Catalunya, i confondre altre cop i a gran escala els veritables problemes i anhels de la ciutadania amb un partit de futbol (encara que sigui del segle, o sigui, d’aquell que cada temporada n'hi ha dos al menys)...
    Em pregunto si això forma part també d’aquest nacionalculerisme tan patètic que des de l’escola i els mitjans ja es pretén imposar als que no combreguen amb el club fundat (cal recordar-lo) per un suïs, amb colors de Suïssa. (Consti, que aquí no ens decantem per cap opció política, ni ideològica, ja que no es nostra missió, però si que tenim el dret de denunciar qualsevol maniobra, fet o declaracions que menyspreï, margini o perjudiqui a la institució perica i al seu dret a existir dins d’una sana pluralitat esportiva. De la mateixa manera i per raons obvies, no podem identificar-nos amb un dels “polítics” que encapçala una de les formacions polítiques i que tots sabeu a qui em refereixo)...


  • Em pregunto si ara que hi ha intenció o s’especula com a probable hipòtesi (declaracions del president de la FCF) que pugui convertir-se en realitat, que la Selecció de futbol de Catalunya disputi el tradicional encontre nadalenc a l’Estadi de Cornellà-El Prat, si han pensat en que fer-ne d’aquells subjectes (que com “las meigas, haberlos, haylos) que acudiran sense cap tipus de dubta a destrossar mobiliari, arrencar seients, (això al Camp Nou no ho fan però a Montjuïc que no era propietat perica si ho van fer), cremar banderes, etc. Em pregunto si l’autoritat policial (autonòmica) controlarà abans, durant i desprès a aquesta gentussa, minoritària això si, però gentussa a fi de comptes, en cas que es disputi al nostre estadi aquest encontre.
    També em pregunto si juga la selecció catalana, si haurà per una altre minoria (la de l’altre extrem), un concert de “Manolo Escobar” per no perdre la costum (tot i que cantar no es violència, però...)



  • Parlant estrictament de futbol, em pregunto si quan ens deien que la primera opció era fitxar un central (un cop cobertes les bandes amb Dátolo i Mattioni, que van ser les primeres incorporacions), ho feien per despistar-nos a tots (intermediaris inclosos) o senzillament no comptaven amb que un fitxatge tancat (S. García) d’uns 1.8milions d’euros/ 2 milions acabés costant prop de 6 milions amb pagament a tercers (R.Zaragoza)... Em pregunto també si algun dia sabrem els percentatges de la propietat d’aquest jugador i les quantitats exactes pagades...




  • Em pregunto si veritablement és un problema tenir dos grans porters o és millor disposar-ne només d’un i tenir a Javi Ruiz (per posar un exemple) com altre porter? Em pregunto si darrera d’aquesta polèmica hi ha interessos de trencar la pau que es viu dins l’entitat a nivell de vestidor i d’equip per part de segons quins periodistes, i més en concret, també em pregunto si s’està intentant buscar ja altre cap de turc per quan les coses no vagin bé (si juga el camerunès, i es perd, serà el màxim responsable per les seves hipotètiques errades, i si no juga i les coses no van bé, serà el nou Raul Tamudo, o sigui, el “maligno” de la pel•lícula), responsabilitzant-lo en cert programa radiofònic de tots els mals de la humanitat...
    A mi personalment, em preocuparia més tenir-ne dos de dolents de porters, o només un de bo, i tenir que tenir-lo entre cotons per que no se’ns constipi...



  • Em pregunto si molts de nostres joves promeses del filial s’hauran adonat com es lluita, com si va a totes en aquests camps de Tercera, (partit en l’Àliga) i si s’han hauran adonat que amb el seu nom, la samarreta i amb la tècnica, només, no es guanyen els partits... (El darrer encontre, o millor dit batalla campal, no van jugar ni Dinu, ni Savall, ni Oscar Sielva, ni Lucas Porcar i aquest dos darrers, ni convocats)...



  • Em pregunto que collons estan esperant els presidents dels divuit restants clubs de Primera Divisió a posar-li fil a l’agulla d’una vegada per totes, i donar un cop fort a la taula, i evitar que aquesta fastigosa lliga continuï prostituint-se més per part d’aquests dos clubs (FC Barcelona, i R.Madrid) que disposen d’uns ingressos atípics que cap altre equip d’Europa, ja no sol d’Espanya, obtenen per mitjà de les televisions, i per tant, d’unes quantitats per fitxar que suposen el 60% de tots els diners invertits aquest estiu. I en augment cada temporada...






  • DEBUT DE VÍCTOR RUIZ AMB LA SUB-21.

    Els jugadors de la pedrera espanyolista segueixen obtenint èxits més enllà del nostre club, i així Víctor Ruiz va debutar dimarts amb la Selecció Espanyola Sub-21, en encontre que el combinat espanyol va vèncer per 1-0 davant la selecció de Polònia, obtenint la classificació per l'Europeu.


    Tres jugadors espanyolistes al Memorial Alonso Larios

    També cal citar que ahir es va disputar un encontre en Hinojos (Huelva) en el marc del II Memorial Alonso Larios, ex jugador de les divisions inferiors de Betis i Barcelona, mort en accident de transit als 26 anys. Les seleccions d’Andalusia sub-17 i d’Espanya sub-17 van centrar un dels actes principals d’aquesta jornada i en el combinat espanyol hi formaven part tres jugadors del RCD Espanyol: Oscar Arroyo, José Manuel Ríos i Ruben Duarte. El partit va finalitzar amb triomf del combinat espanyol per 4-0.



    CALENDARI DE LLIGA DE L'ALEVÍ "B"

    ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ
    CAMPIONAT DE LLIGA 2010/2011

    Grup: 1er.


    Jornada: 1 (26/09/2010) Jornada:16 (23/01/2011)

    SANT GABRIEL,C.D. ''B'' - GRANOLLERS, E.C.
    CORNELLA U.D ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
    VILASSAR MAR,U.E. - GIMNASTIC MANRESA, C.
    ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - DAMM, C.F. ''B''
    L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - SANT ANDREU, U.E.
    GRAMANET MILAN, UD.AT. - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B''
    MERCANTIL, C.E. - BARCELONA, F.C.
    MARIANAO POBLET UD ''B'' - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''



    Jornada: 2 (03/10/2010) Jornada:17 (30/01/2011)

    GRANOLLERS, E.C. - MARIANAO POBLET UD ''B''
    FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - SANT GABRIEL,C.D. ''B''
    GIMNASTIC MANRESA, C. - CORNELLA U.D ''B''
    DAMM, C.F. ''B'' - VILASSAR MAR,U.E.
    SANT ANDREU, U.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
    VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
    BARCELONA, F.C. - GRAMANET MILAN, UD.AT.
    UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - MERCANTIL, C.E.



    Jornada: 3 (10/10/2010) Jornada:18 (06/02/2011)

    GRANOLLERS, E.C. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
    SANT GABRIEL,C.D. ''B'' - GIMNASTIC MANRESA, C.
    CORNELLA U.D ''B'' - DAMM, C.F. ''B''
    VILASSAR MAR,U.E. - SANT ANDREU, U.E.
    ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B''
    L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - BARCELONA, F.C.
    GRAMANET MILAN, UD.AT. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
    MARIANAO POBLET UD ''B'' - MERCANTIL, C.E.



    Jornada: 4 (17/10/2010) Jornada:19 (13/02/2011)


    FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - MARIANAO POBLET UD ''B''
    GIMNASTIC MANRESA, C. - GRANOLLERS, E.C.
    DAMM, C.F. ''B'' - SANT GABRIEL,C.D. ''B''
    SANT ANDREU, U.E. - CORNELLA U.D ''B''
    VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B'' - VILASSAR MAR,U.E.
    BARCELONA, F.C. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
    UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
    MERCANTIL, C.E. - GRAMANET MILAN, UD.AT.



    Jornada: 5 (24/10/2010) Jornada:20 (20/02/2011)

    FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - GIMNASTIC MANRESA, C.
    GRANOLLERS, E.C. - DAMM, C.F. ''B''
    SANT GABRIEL,C.D. ''B'' - SANT ANDREU, U.E.
    CORNELLA U.D ''B'' - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B''
    VILASSAR MAR,U.E. - BARCELONA, F.C.
    ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
    L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - MERCANTIL, C.E.
    MARIANAO POBLET UD ''B'' - GRAMANET MILAN, UD.AT.



    Jornada: 6 (31/10/2010) Jornada:21 (27/02/2011)

    GIMNASTIC MANRESA, C. - MARIANAO POBLET UD ''B''
    DAMM, C.F. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
    SANT ANDREU, U.E. - GRANOLLERS, E.C.
    VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B'' - SANT GABRIEL,C.D. ''B''
    BARCELONA, F.C. - CORNELLA U.D ''B''
    UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - VILASSAR MAR,U.E.
    MERCANTIL, C.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
    GRAMANET MILAN, UD.AT. - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''



    Jornada: 7 (07/11/2010) Jornada:22 (13/03/2011)

    GIMNASTIC MANRESA, C. - DAMM, C.F. ''B''
    FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - SANT ANDREU, U.E.
    GRANOLLERS, E.C. - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B''
    SANT GABRIEL,C.D. ''B'' - BARCELONA, F.C.
    CORNELLA U.D ''B'' - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
    VILASSAR MAR,U.E. - MERCANTIL, C.E.
    ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - GRAMANET MILAN, UD.AT.
    MARIANAO POBLET UD ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''



    Jornada: 8 (14/11/2010) Jornada:23 (20/03/2011)

    DAMM, C.F. ''B'' - MARIANAO POBLET UD ''B''
    SANT ANDREU, U.E. - GIMNASTIC MANRESA, C.
    VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
    BARCELONA, F.C. - GRANOLLERS, E.C.
    UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - SANT GABRIEL,C.D. ''B''
    MERCANTIL, C.E. - CORNELLA U.D ''B''
    GRAMANET MILAN, UD.AT. - VILASSAR MAR,U.E.
    L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - ESPANYOL, R.C.D. ''B''



    Jornada: 9 (21/11/2010) Jornada:24 (27/03/2011)

    DAMM, C.F. ''B'' - SANT ANDREU, U.E.
    GIMNASTIC MANRESA, C. - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B''
    FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - BARCELONA, F.C.
    GRANOLLERS, E.C. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
    SANT GABRIEL,C.D. ''B'' - MERCANTIL, C.E.
    CORNELLA U.D ''B'' - GRAMANET MILAN, UD.AT.
    VILASSAR MAR,U.E. - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
    MARIANAO POBLET UD ''B'' - ESPANYOL, R.C.D. ''B''



    Jornada: 10 (28/11/2010) Jornada:25 (03/04/2011)

    SANT ANDREU, U.E. - MARIANAO POBLET UD ''B''
    VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B'' - DAMM, C.F. ''B''
    BARCELONA, F.C. - GIMNASTIC MANRESA, C.
    UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
    MERCANTIL, C.E. - GRANOLLERS, E.C.
    GRAMANET MILAN, UD.AT. - SANT GABRIEL,C.D. ''B''
    L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - CORNELLA U.D ''B''
    ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - VILASSAR MAR,U.E.



    Jornada: 11 (05/12/2010) Jornada:26 (10/04/2011)

    SANT ANDREU, U.E. - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B''
    DAMM, C.F. ''B'' - BARCELONA, F.C.
    GIMNASTIC MANRESA, C. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
    FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - MERCANTIL, C.E.
    GRANOLLERS, E.C. - GRAMANET MILAN, UD.AT.
    SANT GABRIEL,C.D. ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
    CORNELLA U.D ''B'' - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
    MARIANAO POBLET UD ''B'' - VILASSAR MAR,U.E.



    Jornada: 12 (12/12/2010) Jornada:27 (17/04/2011)

    VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B'' - MARIANAO POBLET UD ''B''
    BARCELONA, F.C. - SANT ANDREU, U.E.
    UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - DAMM, C.F. ''B''
    MERCANTIL, C.E. - GIMNASTIC MANRESA, C.
    GRAMANET MILAN, UD.AT. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
    L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - GRANOLLERS, E.C.
    ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - SANT GABRIEL,C.D. ''B''
    VILASSAR MAR,U.E. - CORNELLA U.D ''B''



    Jornada: 13 (19/12/2010) Jornada:28 (01/05/2011)

    VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B'' - BARCELONA, F.C.
    SANT ANDREU, U.E. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
    DAMM, C.F. ''B'' - MERCANTIL, C.E.
    GIMNASTIC MANRESA, C. - GRAMANET MILAN, UD.AT.
    FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
    GRANOLLERS, E.C. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
    SANT GABRIEL,C.D. ''B'' - VILASSAR MAR,U.E.
    MARIANAO POBLET UD ''B'' - CORNELLA U.D ''B''



    Jornada: 14 (09/01/2011) Jornada:29 (08/05/2011)

    MARIANAO POBLET UD ''B'' - BARCELONA, F.C.
    UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B''
    MERCANTIL, C.E. - SANT ANDREU, U.E.
    GRAMANET MILAN, UD.AT. - DAMM, C.F. ''B''
    L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B'' - GIMNASTIC MANRESA, C.
    ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
    VILASSAR MAR,U.E. - GRANOLLERS, E.C.
    CORNELLA U.D ''B'' - SANT GABRIEL,C.D. ''B''



    Jornada: 15 (16/01/2011) Jornada:30 (15/05/2011)

    BARCELONA, F.C. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
    VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB ''B'' - MERCANTIL, C.E.
    SANT ANDREU, U.E. - GRAMANET MILAN, UD.AT.
    DAMM, C.F. ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''B''
    GIMNASTIC MANRESA, C. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
    FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - VILASSAR MAR,U.E.
    GRANOLLERS, E.C. - CORNELLA U.D ''B''
    SANT GABRIEL,C.D. ''B'' - MARIANAO POBLET UD ''B''

    dimecres, 8 de setembre del 2010

    AL GUINARDÓ, III TORNEIG DELS
    HISTÒRICS EN CATEGORIA FEMENINA

    Enguany el Torneig dels Històrics en categoria femenina, arriba a la tercera edició. Al igual que succeir amb els nois, les noies també disputaran els seus encontres en el Mpal. del Guinardo, seu del FC Martinenc.

    Dissabte 11 de Setembre, tindrà lloc la primera fase del torneig amb la disputa de dos triangulars de 45 minuts cada encontre.

    Pel matí, L’Estartit, el FC Barcelona i el FC Martinenc disputaran el primer d’ells, a les 11:00, 12:00, 13:00 hores.
    Per la tarda, Espanyol, Sant Gabriel i FC Cerdanyola jugaran a les 18:00, 19:00 i 20:00 hores.

    La final tindrà lloc diumenge 12 de Setembre, a les 18:00 hores.

    En el palmarès del torneig, dos triomfs del RCD Espanyol. En l’agost de 2008, triomf 3-0 davant l’Estartit a partit únic, i en la passada edició (dia 8 d’agost de trist record), les d’Oscar Aja van fer-se amb el triomf en la tanda de penals davant el FC Barcelona, desprès d’arribar-se al final del partit amb el resultat inicial, també a partit únic. Les dues anteriors edicions es van disputar al Camp del Narcís Sala de Sant Andreu.

    ALTRES AMISTOSOS
    DEL CAP DE SETMANA




    En encontres amistosos disputats en la Ciutat Esportiva de Sadrià aquest passat diumenge, l’Aleví “B“ va derrotar 8-3 a la UD At. Gramanet, disputant-se el partit tal com preveu la nova normativa de la FCF en la modalitat de Futbol-7. El dia abans, dissabte havia guanyat 0-3 a domicili a la UE Sabadellenca.



    El Benjamí “B” espanyolista es va imposar per 2-1 a la Vila Olímpica en amistós disputat el matí de diumenge al camp de F-7 de Sadrià.



    En la primera edició del Torneig Memorial Jesús Sánchez de Manresa, en categoria cadet disputada amb un triangular de 40 minuts cada partit, el Cadet B del RCD Espanyol va derrotar 1-0 a la UD At. Gramanet però no va pogué amb el conjunt amfitrió, el CE Manresa que va guanyar els seus dos encontres (1-0 davant els espanyolistes i 2-1 davant els colomencs).


    dimarts, 7 de setembre del 2010

    TORNEIG CN TERRASSA: ALEVÍ CAMPIÓ,
    SUBCAMPIÓ CADET I INFANTIL

    Sentiment Perico es suma a les mostres de condol envers el CF Reus Deportiu per la mort del seu jugador Jordi Pitarque; fem arribar el nostre suport a familiars i membres de l’entitat reusenca.


    XVIII TORNEIG DEL CN TERRASSA

    Campions en categoría Aleví

    El RCD Espanyol es va fer amb el triomf en la categoria Aleví del torneig que organitzat pel CN Terrassa s’ha disputat aquest cap de setmana en la capital vallesana.

    En aquesta categoria van prendre-hi part vuit equips dividits en dos grups de quatre equips i sota la modalitat de futbol-7 tal com va aprovar la FCF per les categories alevins.

    L’Espanyol va classificar-se com a primer del grup A havent guanyat tots els encontres.

    En quarts de final, el conjunt espanyolista es va desfer del CN Terrassa B derrotant-lo per un clar 15-0 i posteriorment en semifinals, l’Aleví A blanc-i-blau va derrotar altre cop contundentment al Cornellà per 7-0.

    La final disputada entre espanyolistes i la Damm (segona del grup B) va acabar amb victòria perica per 3-1. Aquí teniu els resultats de la trajectòria dels dos equips fins arribar a la final.


    Fase prèvia de grups:

    Grup A
    RCD Espanyol – CE Sant Gabriel: 1-0
    RCD Espanyol – CN Terrassa: 4-1
    RCD Espanyol – UD Cornellà: 7-2

    Grup B
    Damm CF – CN Terrassa B: 7-1
    Damm CF – Sant Cugat E: 3-1
    Damm CF – UFB Jàbac i Terrassa: 2-3

    Quarts de Final:
    Damm CF – CE Sant Gabriel: 4-0
    RCD Espanyol – CN Terrassa “B”: 15-0
    ...

    Semifinals:
    RCD Espanyol – UD Cornellà: 7-0
    Damm CF – UFB Jàbac i Terrassa: 0-0* 2-1p

    3r i 4rt. Lloc:
    UD Cornellà – UFB Jàbac i Terrassa: 3-2

    Final:
    RCD Espanyol - Damm CF: 3-1

    Millor jugador en categoria aleví: Fode (RCD Espanyol)




    Categoria Infantil (Quadrangular)

    Subcampions.

    El RCD Espanyol va perdre el Torneig quadrangular del CN Terrassa en categoria infantil en perdre en el partit decisiu davant el FC Barcelona per 2-0, que va obtenir el triomf en els tres encontres disputats: (davant CN Terrassa i davant R. Zaragoza)

    Els espanyolistes havien golejat al CN Terrassa i al Real Zaragoza, obtenint sis punts i assegurant-se la segona posició. Els aragonesos van ser tercers amb tres punts al derrotar per 3-0 al CN Terrassa.


    CN Terrassa – RCD Espanyol: 0-4
    RCD Espanyol – Real Zaragoza: 4-0
    CN Terrassa –FC Barcelona: 0-9
    FC Barcelona – Real Zaragoza: 4-1
    CN Terrassa – Real Zaragoza: 0-3
    RCD Espanyol – FC Barcelona: 0-2



    Categoria Cadet (Quadrangular)

    Subcampions.

    En categoria cadet el triomf final va ser pel CF Damm que va derrotar 1-0 al Real Zaragoza en el partit clau per alçar-se amb el trofeu, obtenint sis dels nou punts en joc.

    El RCD Espanyol, tot i derrotar al guanyador (el conjunt cerveser) per 2-1, no va pogué emportar-se el triomf ja que va empatar en els altres dos encontres (davant CN Terrassa i davant R.Zaragoza), sumant cinc punts. El conjunt aragonès va ser tercer amb quatre punts, en vèncer al conjunt local.


    RCD Espanyol – Damm CF: 2-1
    CN Terrassa – RCD Espanyol: 0-0
    RCD Espanyol – Real Zaragoza: 1-1
    CN Terrassa – Real Zaragoza: 0-8
    CN Terrassa – Damm CF: 1-5
    Damm CF – Real Zaragoza: 1-0

    PAGUEN CAR LA DIFERÈNCIA D'EDAT (0-2)










    Kilian, la darrera adquisició del Juvenil B.


    RCD Espanyol Juvenil “B”: 0 - CF Gavà Juv. “A”: 2


    Mal començament d’un Juvenil B que va competir en tremenda desigualtat davant un rival que tot i ser un ascendit, el fet de comptar amb jugadors de tercer any – llevat de tres jugadors que han pujat al primer equip, la resta és el mateix bloc que va assolir l’ascens a la lliga Nacional. L’enfrontament davant els espanyolistes, que en les seves files la majoria eren juvenils de primer any i inclòs cadets de segon any, deixava molt poc marge per la sorpresa. Així, i vist com ha anat la pretemporada, el Gavà era favorit en aquest encontre i ho va demostrar pràcticament del primer al darrer minut, fent-se just creditor del triomf final.

    En les files espanyolistes debutava la darrera nova incorporació, Kilian. Pau va defensar la porteria espanyolista, ja que al Juvenil A van anar convocats Edgar i Germàn. També va haver-hi la nota destacable de la tornada de Pedro que va tornar a jugar uns minuts de manera oficial, un cop s’ha tornat a integrar en l’equip espanyolista solucionats els seus problemes d’ordre burocràtic.

    Malgrat tot, la primera ocasió del partit va ser espanyolista, quan pel centre Jaffar va superar a dos adversaris i entrant a l’àrea va xutar fort, però excessivament alt. Aquí es va acabar l’Espanyol.

    Els del Baix Llobregat van agafar les brides de l’equip, van dominar amplament la medul•lar i l’Espanyol prou va tenir amb intentar subjectar al Gavà i endarrerits en camp propi intentar que aquests no tinguessin ocasions.

    Ocasions que van acabar arribant, lògicament després d’un domini absolut, i després d’un parell d’ocasions en la que la mala punteria dels davanters visitants evitaren mals majors, un penal xiulat per Abraham Saez es transformat quan es complia el primer quart d’hora de joc, pel centre superant a Pau que es llençar cap a un cantó.

    Va pogué empatar l’Espanyol a pilota aturada en un servei de falta, però la rematada de cap d’Héctor incorporat a l’atac un pèl forçat va resultar fluixa i desviada. Però va ser del poc que vam pogué veure en atac als espanyolistes en tot la resta del primer temps.

    El Gavà va sentenciar el partit amb un segon gol al minut 37, sense que l’Espanyol pogués treure’s en tota l’estona la pressió del conjunt blaugrana, amo i senyor del terreny de joc.
    Lucho, el jugador amb més mobilitat, perill i també excessiu individualisme, va protagonitzar la millor jugada del primer temps dels blanc-i-blaus a les acaballes del primer temps marxant-se de dos rivals i obrint a la seva esquerra on Jaffar encarant el porter del Gavà va xutar als seus peus. Hagués pogut ficar a l’Espanyol aquesta jugada en el partit, però no va ser així.

    En el segon temps, quan es portaven deu minuts de joc, Lucho va tenir l’ocasió més perillosa dels espanyolistes en llençar des de fora de l’àrea un autèntic obús que es va estavellar en el travesser.

    Tot i els canvis introduïts per Dani Poyatos, el Gavà va reaccionar i va tornar a dominar amplament el partit, i va gaudir de diverses jugades per ampliar el marcador com una rematada a boca de canó que salva Pau i un defensor sota pals, o un lliure directe lliscant l’escaire de la porteria espanyolista o altre falta en la frontal que Pau en dos temps atura evitant el tercer gol. Els espanyolistes tan sols van comptar al marge de la jugada esmentada de Lucho al travesser, una mitja volta en l’afegit de Javi Pérez que va blocar ben situat el porter visitant.




    RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Adrián, Héctor, Lucas del Campo, Nico, Jaffar, Adrián Ruiz, Lucho, Kilian i Aitor.
    Substitucions: Sergio per Lucas, m. 46; Pedro i Rufo per Jaffar i Kilian, m. 60; Javi Pérez per Lucho, m. 76.

    Àrbitre: Abraham Martínez Saez, comitè territorial català, delegació de Barcelona.
    Gols: 0-1, m. 15 (pen.); 0-2: m. 37.


    Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la primera jornada de lliga del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil, disputat diumenge en un matí calorós, temperatura bastant alta. Es va guardar un minut de silenci en memòria del pare del jugador Luis Vioquè que ens ha deixat. El nostre condol al jugador i familiars.




    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M