dissabte, 11 de setembre del 2010

I A L'OFRENA FLORAL DE MONTCADA...
LA PENYA BLANC-I-BLAVA

Escultura: "La força de la Terra" de Luis Barbosa.



El Vicepresident Jaume Batlle, encapçalant la representació espanyolista.



L'ofrena floral de la Penya Blanc-i-Blava de MiR.


La nova alcaldessa de Montcada, María Elena Pérez, acompanyada del regidor Juan Parra



(Plaça de l’Església, Montcada i Reixac: Josep Maria)


A Montcada i Reixac, l’ofrena floral i els actes que tenen lloc el marc de la Diada Nacional de Catalunya, es porten a terme a la Plaça de l’Esglèsia, al costat del tram final del Carrer Major d’aquesta localitat vallesana, on es troba el monument “La Força de la Terra”, escultura del mestre Luis Barbosa.

Enguany, la novetat més important per nosaltres, és que la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac, participava en l’acte per primer cop (en el lloc vint-i-vuit de una quarantena d’entitats).

L’acte ha començat deu minuts passades les dotze del migdia, amb la interpretació d’una peça musical, la hissada de la senyera, i els discursos institucionals oberts pel parlament de la nova alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez (que va substituir a Cesar Arrizabalaga després d’onze anys d’alcalde) i posteriorment per Anna Oliver, en representació de la societat civil montcadenca.

Encapçalant la delegació de la penya blanc-i-bava, el vicepresident primer Jaume Batlle i el directiu Gonzalo Frasnedo. Altres membres de la penya i entre ells el seu president honorífic Josep Maria Blanch han estat presents a l’esdeveniment
.

1 comentari:

PBiB Montcada ha dit...

Gracias Josep Maria por estar siempre presente en los actos de nuestra peña.

Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M