divendres, 10 de setembre del 2010

VERO BOQUETE, TORNA PER LIDERAR
AQUEST ESPANYOL QUE SOMNIA AMB LA SUPERLLIGA


Fotos d'arxiu. Torna una autèntica campiona.



LA SELECCIÓ ESPANYOL SUB-17 FEMENINA ES CLASSIFICA PELS QUARTS DE FINAL DEL MUNDIAL FEMENÍ SUB-17, AL GUANYAR (3-1) A NOVA ZELANDA, SENT SARA MÈRIDA L'AUTORA DEL GOL QUE DEFEIA L'EMPAT I DISPUTANT TOT L’ENCONTRE. ALEXIA PUTELLES VA DISPUTAR 78 MINUTS.


Benvinguda de nou... T’esperàvem...

El Femení espanyolista està d’enhorabona. Vero Boquete torna; la màgia en el futbol femení personificada en la jugadora gallega, tornarà a fer gaudir del millor futbol a les graderies de Sadrià. I l’equip d’Oscar Aja, necessitat d’un líder després de la sortida de Míriam i anteriorment d’Adriana, acollirà amb els braços ben oberts, a la jugadora que avui en dia marca diferències en el conjunt espanyolista.

Desprès d’una participació plena d’èxit a EE.UU. primer defensant els colors de Buffalo Flash, amb els que es va proclamar campiona de la segona categoria, sent designada millor jugadora de la final (2 gols) i de marcar-ne nou en nou partits, i de ser la màxima assistent del campionat, va prorrogar la seva estada a terres ianquis desprès de ser fitxada per Chicago Red Stars, (equip de la Women's Professional Soccer, teòricament la millor lliga del mon) fet que ocasionà que la seva reincorporació a l’equip d’Oscar Aja s’hagi prorrogat fins que l’equip nord-americà ha finalitzat el campionat on precisament la gallega també s’ha estrenat com a golejadora en dos encontres disputats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS-GUES:
ÉS LA MILLOR NOTÍCIA DE L'ESPANYOL, UNA DE LES MILLORS DAVANTERES DEL MÓN, QUE TORNI AMB OLFACTE GOLEJADOR X GUANYAR LA SUPERLLIGA ESPANYOLA.DE MOMENT ESPEREM GUANYAR ELS HISTÒRICS, AVUI AL GUINARDÓ ENCARA NO TENEN ELS PREUS DELS PARTITS.
FINS DESPRÉS. JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

Te estabamos esperando....CAMPEONA.
Bienvenida a tu casa. keyplus

Anònim ha dit...

Trofeu dels històrics (Martinenc): Resultados: Bar$a 1 - Estartit 1, Martinenc 0 - Estartit 7 y Martinenc 0 - Bar$a 3. Primer finalista: U.E.l'Estartit.
Pd: Entrada gratuita.

Josep Maria ha dit...

Moltes gràcies per la informació.

En partits curts de 3x1 es molt fàcil que salti la sorpressa. I en el de la tarda, poc ha faltat.
Final: Estartit - Espanyol.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M