dimecres, 8 de setembre del 2010

AL GUINARDÓ, III TORNEIG DELS
HISTÒRICS EN CATEGORIA FEMENINA

Enguany el Torneig dels Històrics en categoria femenina, arriba a la tercera edició. Al igual que succeir amb els nois, les noies també disputaran els seus encontres en el Mpal. del Guinardo, seu del FC Martinenc.

Dissabte 11 de Setembre, tindrà lloc la primera fase del torneig amb la disputa de dos triangulars de 45 minuts cada encontre.

Pel matí, L’Estartit, el FC Barcelona i el FC Martinenc disputaran el primer d’ells, a les 11:00, 12:00, 13:00 hores.
Per la tarda, Espanyol, Sant Gabriel i FC Cerdanyola jugaran a les 18:00, 19:00 i 20:00 hores.

La final tindrà lloc diumenge 12 de Setembre, a les 18:00 hores.

En el palmarès del torneig, dos triomfs del RCD Espanyol. En l’agost de 2008, triomf 3-0 davant l’Estartit a partit únic, i en la passada edició (dia 8 d’agost de trist record), les d’Oscar Aja van fer-se amb el triomf en la tanda de penals davant el FC Barcelona, desprès d’arribar-se al final del partit amb el resultat inicial, també a partit únic. Les dues anteriors edicions es van disputar al Camp del Narcís Sala de Sant Andreu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amigo jose maria a ver si nos puedes informal del partido que hacen la sub 16 española en andalucia ya que tengo entendido que tenemos jugadores de la cantera ,gracias

Josep Maria ha dit...

A ver, se hace lo que se puede, y siempre que tenga información lo publico sea de cualquier equipo o jugadores del club en diveras selecciones, siempre que disponga de una mínima información y datos.
Gracias no obstante, por avisar, ya que a veces cuesta controlarlo todo.
Suerte a los pericos en las diveras selecciones!.

Anònim ha dit...

jose m gracias por toda la informacion que nos das,hasta pronto




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M