dimarts, 7 de setembre del 2010

GRAN INICI DE LES DUES ESPANYOLISTES AL MUNDIAL
SUB -17: ALEXIA MARCA UN DELS GOLS D'ESPANYA

Alexia: Gol mundialista


Sara Mérida.



Alexia Putelles i Sara Mérida van debutar ahir amb triomf amb la seva selecció (4-1) davant Japó en el primer encontre de la fase de grups del Mundial Femení sub-17 que es disputa a Trinitat i Tobago.

Les dues espanyolistes van disputar els noranta minuts, i la jugadora de Mollet del Vallès, va marcar el segon gol del combinat espanyol, actual campió d'Europa sub-17 .
Espanya està integrada al grup C juntament amb Veneçuela, i Nova Zelanda.




Selecció Espanyola sub - 17: Lola Gallardo; Ana María Catalá (Paula Nicart, 59'), Ivana Andrés, Laura Gutiérrez, Paula López; Marina García, Raquel Pinel; Sara Mérida, Amanda Sampedro (Nerea Pérez, 79'), Alexia Putellas; i Iraia Pérez de Heredia (Nagore Calderón, 69'). Seleccionador: Jorge Vilda.

Gols: 1-0: Iraia Pérez de Heredia, m. 26; 2-0: Alexia Putellas, m. 28; 3-0: Laura Gutiérrez, m. 41; 4-0: Raquel Pinel, m. 55; 4-1: Yokoyama, m. 56.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola amics/gues:
La pedrera del RCD Espanyol espanyol està demostrant que és una de les millors del món, i que hi ha moltes jugadores que poden jugar amb Espanya y guanyar trofeigs com el mundial sub 17.
Fins després. Jose Carrera

Anònim ha dit...

y hoy han sido convocados
oscar arroyo,jose manuel rios y ruben duarte a un memorial en huelva con la seleccion española sub 16 .Hay cantera buena en nuestro club ,hasta pronto




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M