dissabte, 11 de setembre del 2010

OFRENA FLORAL
A LA DIADA NACIONAL
















(Monument de Rafael de Casanova, Barcelona: Josep Maria)



Un any més, ha tingut lloc l’ofrena floral habitual en el marc de la Diada Nacional de l’Onze de Setembre davant el monument en record de Rafael de Casanova a la capital de Catalunya, als voltants de tres quarts de deu del matí.

El RCD Espanyol ha estat present amb una representació encapçalada pel seu president Daniel Sánchez Llibre, el Vicepresident adjunt a la Presidència Ramón Condal, el Conseller Delegat Joan Collet, i els consellers Ciprés, Fernández Teixidó, José Luis Morlanes i August Newton. També en representació de la Fundació Privada, Javier Saenz, així com el director de comunicació Xavi Andreu, Patricia Coma i tres membres del futbol base i Lara Rabal i Silvia Meseguer en representació del futbol femení. Com a tècnics del futbol base i residència, han assistit Ferran Manresa i Ramon Guerrero respectivament.

Per part social, la FCPE ha estat representada pel seu vicepresident primer, Alfred Puig, i el tresorer Salvador Fosas, mitjans de comunicació i socis pericos que han volgut estar en primera fila donant suport un any més a l’entitat blanc-i-blava en aquest acte. També hem pogut veure diversos polítics pericos al marge de l’esmentat senyor Morlanes, com el germà del President, Josep Sánchez Llibre, Alberto Fernández Díaz i la diputada Assumpció Laïlla.

Novetats...

Enguany l’organització de l’esdeveniment, ha situat al públic a l’altre costat, a la Ronda Sant Pere en comptes d’estar al mig de la plaça desfilant les comitives pel centre. Aquest espai ha estat ocupat en part pels músics, i la cridòria habitual en aquest acte s’ha sentit però molt més llunyana... (veure darrera foto). Quan els sectors més radicals escridassaven, escopien i amenaçaven a segons quines delegacions, no hi havia problema. Com es va permetre massa temps, la permissibilitat amb els violents va fer que es converteixi en habitual i normal el que no hauria de ser-lo i que s’estengui. I quan això s’estén i toca a tothom, a totes les comitives i en especial les dels partits polítics i representants del govern... la cosa ja canvia...
Ara, amb més tranquil•litat, amb serenor, pot inclòs sonar “Els Segadors” després de que cada comitiva dipositi la corona floral. L’any passat només va tenir lloc en aquelles que eren de caire institucional.

Curiositats

Després de l’acte, diferents persones presents a l’acte han volgut fotografiar-se amb el President del RCDE; en concret membres del col•lectiu “Mujeres libres sudamericanas sin fronteras”.
A pocs metres de la comitiva espanyolista, estava esperant el seu torn la del FC Barcelona amb el seu nou president.
L'acte s'ha desenvolupat sense cap tipus d'incidència i amb total tranquil·litat.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M