diumenge, 5 de setembre del 2010

IMPORTANT TRIOMF DEL FILIAL
EN UN PARTIT FORÇA DUR I AMB UN MUNT DE CARTOLINES

CARA I CREU A LA CIUTAT ESPORTIVA AQUEST MATÍ: UN FEMENÍ AMB MARGE DE MILLORA DERROTA 3-1 AL LLEVANT. LA NOTA NEGATIVA, LA DERROTA DEL JUVENIL "B" 0-2 DAVANT UN GAVÀ MOLT SUPERIOR EN EDAT I EN EL CAMP. EL JUVENIL "A" NO PASSA DE L'EMPAT (1-1)EN LA SEVA VISITA A SA POBLA.
















Amb el joc aturat per l'enèsima entrada dura, el públic pendent dels incidents a la grada, en la zona del bar, lluny del nostre angle de visió dels incidents...



Així ha quedat el marcador. No s'ha mogut del 46, i no ha reflectit el segon gol...


(Camp de l'Àliga, Barcelona: Josep Maria)



C.E. Europa: 0 – RCD Espanyol “B”: 2

El RCD Espanyol B ha guanyat un encontre molt complicat davant un Europa que ha lluitat fins el darrer instant i s’ha emprat a fons, aconseguint tres importants punts i refent-se de l’ensopegada inaugural d’aquesta lliga. El partit ha respost a les expectatives, sinó en joc, si en quant a emoció, incertesa i moments de tensió propis d’un derbi entre ambdós conjunts barcelonins.

Toni Rovira aprofitant el descans de la Primera Divisió, ha pogut comptar amb jugadors com Jordi Amat o Manu Molina, el que significa un plus de qualitat afegida juntament amb Álvaro Vázquez o Rui Fonte, jugadors que en poques ocasions va pogué comptar al llarg d’aquesta pretemporada. A la porteria, un cop més Gerardo s’ha fet amb el lloc de titular en detriment del romanès Dinu, al que més d’un pronosticava com a tercer porter de l’entitat...

Els primers minuts han estat molt igualats, i l’Espanyol B de seguida s’ha carregat amb dues targetes grogues en homes de la línia de cobertura blanc-i-blaua (avui taronja).
Mica a mica, l’Espanyol B s’ha anat fent amb la possessió de la pilota i al minut 21’ ha arribat el primer llançament amb cert perill, fruït d’un lliure directe executat per Álvaro, que ha sortit a mig metre del pal dret.

Sobre l’equador del primer temps, l’Espanyol ha posat setge a la porteria local, gaudient de varies oportunitats: Un còrner executat per Dani Nieto i al segon pal amb poc angle, Álvaro xuta rebutjant el meta local a còrner en la primera ocasió en la que l’esfèrica va entre els tres pals. El servei de cantonada el llença per l’esquerra aquest cop Manu Molina, i Rui Fonte en mig d’un munt de jugadors fica la punta de la bota anticipant-se, però la rematada s’eleva per sobre del travesser en darrera instància. Una falta llençada per Molina des de banda directa a porta, es rebutjada de punys pel porter en un bon i potent llançament del migcentre andalús.

L’Europa dona senyals de vida al minut 29, en una internada que acaba amb xut d’un davanter però Gerardo en dos temps es fa amb l’esfèrica. Sortosament, no tenia massa angle el davanter local, i el meta espanyolista va estar segur, al igual que durant tot el partit.

Son minuts de domini espanyolista total, i l’Europa sortint al contracop intentant sorprendre al conjunt de Toni Rovira. L’Espanyol es a punt de marcar amb una rematada de Raul que havia pujat a l’atac, pentinant una bola per sobre el travesser. El primer període acaba amb una bona passada a l’espai de Manu Molina, i Álvaro es desfà de la marca del seu adversari, centra... Però ningú seguia la jugada i es perd la centrada sense rematador.

El segon temps s’inicia sense canvis, però al minut 11 de la represa, una gran jugada de l’equip amb passada llarga de Manu Molina al desmarcat Joselu,k i aquest fent jugada per la banda dreta arriba a línia de fons i col•loca una precisa centrada per que Álvaro tot sol (on fa veritablement mal al rival), remati de cap en planxa, amb el meta batut i marqui gairebé a plaer, avançant l’Espanyol B en el marcador.

A partir del gol, els escapulats han avançat línies, i l’Espanyol s’ha limitat a intentar controlar al rival i aprofitar el contracop. El joc, s’ha començat a endurir de manera progressiva, i ha acabat molt malament... L’Europa ha deixat anar la destral de guerra, i els jugadors espanyolistes no s’han arrugat en absolut i han repartit també. El col•legiat ha intentar tallar el joc amb cartolines i al final, com era d’esperar ha caigut el primer. Al minut 64, ha vist la segona groga el dorsal 23 Parrés, del conjunt europeista. Aquesta segona amonestació ha excitat al públic (ignorem el per què dels nervis de la grada a la segona jornada de lliga) i s’han produït incidents en la graderia i picabaralles en el terreny de joc, aquestes com a simple anècdota. L’altre (la de la grada) ha necessitat enviament de força pública.

Rui Fonte després de veure la primera groga en una acció totalment infantil, ha vist la segona set minuts després, i ha enfilat el camí dels vestidors deixant la superioritat numèrica espanyolista en no-res. Gerardo ha salvat l’empat en una rematada del jugador escapulat Cano, moments després. Rovira ha volgut reforçar el mig camp retirant a Dani Nieto i col•locant a Isaías en la medul•lar i a Bláquez per Joselu en les acaballes del partit.

Els locals han demanat penal en una acció de Jordi Amat, en la que ens ha semblat des de la nostra posició que podia ser falta però just abans d’entrar per la lateral de l’àrea de càstig. El tram final ha estat ple d’interrupcions, entrades lletges i més cartolines. Una llarga jugada d’atac local ha acabat amb una volea en la frontal a càrrec de Jordi Sánchez ; un xut per tremolar, que sortosament s’ha marxat per sobre el travesser. L’Espanyol respirava ja més, esperant el final de l’afegit.

Passant quatre minuts del temps, (tot i que el marcador oficial del camp de l’Àliga s’ha quedat encallat en el 46’ i amb el marcador de 0-1 com es veu en la foto) una falta perillosa ha posat l’ai en el cor dels espanyolistes, però aquesta s’ha llençat topant amb una bona defensa per part del conjunt avui de taronja.

Quan ja passaven gairebé cinc minuts del temps d’afegit, una jugada en la que tot l’Europa inclòs porter havia pujat, ha acabat amb un contracop espanyolista i tot i que Dani López ha errat –encara en camp propi- davant el meta Cañadas, aquest no ha sabut allunyar l’esfèrica en el seu intent de rebutjar, i Dani López s’ha marxat directe cap a barraca; no ha xutat quan ho tenia tot a favor, però davant un defensor i porter que li havien guanyat ja la posició, ha decidit obrir a Manu Molina que seguia la jugada per la dreta i aquest no ha perdonat anotant el segon gol del partit, al que acompanyaria posteriorment altre picabaralla que ha acabat amb la segona cartolina –i per tant altre que tampoc ha acabat l’encontre- del dorsal 22 local, Narcís.

Ja no hi havia temps per més, i el xiulet final del col•legiat ha estat rebut en mig de la cridòria de la parròquia europeista i de la satisfacció dels seguidors espanyolistes.



Fitxa Tècnica:
CE Europa: Cañadas, Narcís, Alberto, Cano, Pociello, Parres, Remo, Delmàs, Cebri, Valderas i Rovira.
Substitucions: Guzmán per Remo, m. 59; Jordi Sánchez per Delmàs, m. 70.


RCD Espanyol B: Gerardo; Grima, Jordi Amat, Raul Rodríguez, Víctor Álvarez; David López, Manu Molina; Joselu, Álvaro Vázquez, Dani Nieto; Rui Fonte.
Substitucions: Dani López, per Álvaro, m. Isaías per Dani Nieto, m. 83; Blázquez per Juanlu, m. 89.

Àrbitre: Daniel Gràcia Álvarez, comitè territorial català, delegació de Barcelona. Recital de targetes en un partit bastant dur sobre tot en el segon temps, on els nervis han aflorat al terreny de joc i a la grada. Al marge d’una més o menys afortunada actuació d’un dels jutges auxiliars sobre tot en els fores de joc, el col•legiat només ha tingut que decidir sobre l’esmentada jugada de Jordi Amat, i la resta, han estat els jugadors qui li han complicat la vida i s’ha hagut de limitar a amonestar el joc brut que no ha sigut ni gens ni mica escàs.

Ha mostrat cartolines grogues a Jordi Amat, m. 3, Víctor Álvarez, m. 18, Remo, m. 27, Rovira, m. 39, Alberto, m. 60, Isaías, m. 86, Raul Pociello, m. 90, Dani López, m. 92. Expulsats Parrés (36’ i 64’), Rui Fonte (61’ i 68’), Narcís (65’ i 95’) i amonestat el tècnic local Pedro Dólera.

Gols: 0-1: Álvaro Vázquez, m 56; 0-2 Molina, m. 94.

Incidències: Camp de l’Àliga, Barcelona. Encontre corresponent a la segona jornada del campionat de lliga al grup cinquè de Tercera Divisió. Bastants seguidors espanyolistes presenciant l’encontre, en una molt bona entrada.

A conseqüència de la primera expulsió, les discussions del camp s’han traslladat a un sector determinat de la graderia, sense arribar a majors, i fent-se necessari l’enviament de diverses dotacions policials per assegurar la tranquil•litat en la resta del partit.




CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ, GRUP 5è.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL "B"

4

2

1

1

0

3

1

2

TERRASSA F.C.

4

2

1

1

0

2

0

3

F.C. VILAFRANCA

4

2

1

1

0

3

2

4

C.F. VILANOVA i GELTRÚ

4

2

1

1

0

2

1

5

U.D. CORNELLÀ

3

2

1

0

1

4

3

6

ASCÓ C.F.

3

2

1

0

1

2

1

7

C.E. EUROPA

3

2

1

0

1

3

3

8

C.F. AMPOSTA

3

2

1

0

1

3

3

9

A.E. PRAT

3

2

1

0

1

2

2

10

U. E. LLAGOSTERA

3

2

1

0

1

2

2

11

C.F. PALAMÓS

3

2

1

0

1

1

2

12

A.E.C. MANLLEU

2

2

0

2

0

2

2

13

C.E. PREMIÀ

2

2

0

2

0

1

1

14

C.F. POBLA DE MAFUMET

2

2

0

2

0

1

1

15

C.F. GAVÀ

2

2

0

2

0

1

1

16

C.F. MONTAÑESA

2

2

0

2

0

1

1

17

U.E. CASTELLDEFELS

2

2

0

2

0

0

0

18

REUS DEPORTIU C.F.

1

2

0

1

1

0

2

19

C.F. BALAGUER

1

2

0

1

1

2

5

20

C.D. MASNOU

0

2

0

0

2

2

4






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M