dimarts, 7 de setembre del 2010

PAGUEN CAR LA DIFERÈNCIA D'EDAT (0-2)










Kilian, la darrera adquisició del Juvenil B.


RCD Espanyol Juvenil “B”: 0 - CF Gavà Juv. “A”: 2


Mal començament d’un Juvenil B que va competir en tremenda desigualtat davant un rival que tot i ser un ascendit, el fet de comptar amb jugadors de tercer any – llevat de tres jugadors que han pujat al primer equip, la resta és el mateix bloc que va assolir l’ascens a la lliga Nacional. L’enfrontament davant els espanyolistes, que en les seves files la majoria eren juvenils de primer any i inclòs cadets de segon any, deixava molt poc marge per la sorpresa. Així, i vist com ha anat la pretemporada, el Gavà era favorit en aquest encontre i ho va demostrar pràcticament del primer al darrer minut, fent-se just creditor del triomf final.

En les files espanyolistes debutava la darrera nova incorporació, Kilian. Pau va defensar la porteria espanyolista, ja que al Juvenil A van anar convocats Edgar i Germàn. També va haver-hi la nota destacable de la tornada de Pedro que va tornar a jugar uns minuts de manera oficial, un cop s’ha tornat a integrar en l’equip espanyolista solucionats els seus problemes d’ordre burocràtic.

Malgrat tot, la primera ocasió del partit va ser espanyolista, quan pel centre Jaffar va superar a dos adversaris i entrant a l’àrea va xutar fort, però excessivament alt. Aquí es va acabar l’Espanyol.

Els del Baix Llobregat van agafar les brides de l’equip, van dominar amplament la medul•lar i l’Espanyol prou va tenir amb intentar subjectar al Gavà i endarrerits en camp propi intentar que aquests no tinguessin ocasions.

Ocasions que van acabar arribant, lògicament després d’un domini absolut, i després d’un parell d’ocasions en la que la mala punteria dels davanters visitants evitaren mals majors, un penal xiulat per Abraham Saez es transformat quan es complia el primer quart d’hora de joc, pel centre superant a Pau que es llençar cap a un cantó.

Va pogué empatar l’Espanyol a pilota aturada en un servei de falta, però la rematada de cap d’Héctor incorporat a l’atac un pèl forçat va resultar fluixa i desviada. Però va ser del poc que vam pogué veure en atac als espanyolistes en tot la resta del primer temps.

El Gavà va sentenciar el partit amb un segon gol al minut 37, sense que l’Espanyol pogués treure’s en tota l’estona la pressió del conjunt blaugrana, amo i senyor del terreny de joc.
Lucho, el jugador amb més mobilitat, perill i també excessiu individualisme, va protagonitzar la millor jugada del primer temps dels blanc-i-blaus a les acaballes del primer temps marxant-se de dos rivals i obrint a la seva esquerra on Jaffar encarant el porter del Gavà va xutar als seus peus. Hagués pogut ficar a l’Espanyol aquesta jugada en el partit, però no va ser així.

En el segon temps, quan es portaven deu minuts de joc, Lucho va tenir l’ocasió més perillosa dels espanyolistes en llençar des de fora de l’àrea un autèntic obús que es va estavellar en el travesser.

Tot i els canvis introduïts per Dani Poyatos, el Gavà va reaccionar i va tornar a dominar amplament el partit, i va gaudir de diverses jugades per ampliar el marcador com una rematada a boca de canó que salva Pau i un defensor sota pals, o un lliure directe lliscant l’escaire de la porteria espanyolista o altre falta en la frontal que Pau en dos temps atura evitant el tercer gol. Els espanyolistes tan sols van comptar al marge de la jugada esmentada de Lucho al travesser, una mitja volta en l’afegit de Javi Pérez que va blocar ben situat el porter visitant.




RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Adrián, Héctor, Lucas del Campo, Nico, Jaffar, Adrián Ruiz, Lucho, Kilian i Aitor.
Substitucions: Sergio per Lucas, m. 46; Pedro i Rufo per Jaffar i Kilian, m. 60; Javi Pérez per Lucho, m. 76.

Àrbitre: Abraham Martínez Saez, comitè territorial català, delegació de Barcelona.
Gols: 0-1, m. 15 (pen.); 0-2: m. 37.


Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la primera jornada de lliga del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil, disputat diumenge en un matí calorós, temperatura bastant alta. Es va guardar un minut de silenci en memòria del pare del jugador Luis Vioquè que ens ha deixat. El nostre condol al jugador i familiars.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Morales dejarás el futbol base como un solar.

Lo mejor que podrías hacer es irte a tu casa.

Anònim ha dit...

I tanto..y espera las catagorias inferiores el desfase de edad y el fisico,este,el morales, se olvida que los otros equipos tienen gente que trabaja igual de bien como aqui,y que el talento solo, no se va a ningun lado,por mucho que se tenga, si no existen otras igualdades.No se puede competir ni mejorar de esta forma.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M