dijous, 9 de setembre del 2010

ACTES SOCIALS DE LES PENYES

PENYA BLANC-I-BLAVA DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Inauguració del nou local social.

Demà divendres, la Penya Blanc-i-Blava de Vilanova i la Geltrú inaugurarà oficialment el seu nou local social, al Carrer del Jardí, n. 11 de la capital del Garraf. La trobada començarà a les 20:00 hores i assistiran les màximes autoritats localS i diversos consellers del RCD Espanyol, així com representació de la FCPE del RCDE.



PENYA ESPANYOLISTA DE SITGES

XXVI Aniversari

La penya Espanyolista de Sitges celebrarà el proper divendres 10 de setembre el sopar del 26è. aniversari al restaurant de l’estadi de Cornellà-el Prat, com a acte central de la celebració de l’aniversari.

Prèviament al sopar, es descobrirà la placa commemorativa de la Penya Espanyolista de Sitges a l’Estadi Cornellà-el Prat i durant el sopar es retrà homenatge a la sòcia i periodista sitgetana Rita Marzoa i Font, per la seva dedicació envers la nostra entitat, així com als socis que celebren 25 anys de fidelitat a la nostra estimada Penya. Aquest acte s’inclou en els diferents actes de commemoració del 26è. aniversari de la Penya, que començaran aquest diumenge 5 de setembre amb un partit de futbol entre els socis i amics de la Penya al camp d’Aiguadolç; continuaran el dissabte 11 de setembre amb la ofrena floral de la
Diada Nacional de Catalunya al monument del Dr. Robert.

El diumenge 12 de setembre es celebrarà la missa recordatòria delsdifunts a la parròquia de Santa Tecla i Sant Bartomeu i la posterior ofrena floral als socis difunts al cementiri de Sant Sebastià.





PENYA BLANC I BLAVA DE MONTCADA I REIXAC

Ofrena floral en la Diada

Aquest dissabte i amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac, estarà present en l’ofrena floral que tindrà lloc a les 12:00hores a la Plaça de l’Església del Carrer Major d’aquesta localitat vallesana.




PENYA ESPANYOLISTA DE PALENCIA.

Anna Maria, premiada

Anna Maria Fusté ha estat la designada guanyadora del “Premio Lechazo 2010” que concedeix anualment aquesta ambaixada espanyolista en terres castellanes. L’acte de lliurament del guardó tindrà lloc l’onze de setembre a les 21:30 hores en un sopar de germanor que es celebrarà a la localitat de Dueñas.



PENYA BLANC I BLAVA DE CAMBRILS

Fira d'entitats

La Penya Blanc i Blava de Cambrils serà present a la Fira d'Entitats a celebrar el dia 12 de setembre a Cambrils a partir de les 12:00 . fins a les 20:00 hores.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M