dissabte, 20 de gener del 2007

RESULTATS

SADRIÀ
Dissabte dia 20 de Gener
Cadet A- FE Osona 4-0
Aleví B -EF Gironés
3-0

Infantil A – Girona 2-0
Benjamí A –Jabac Can Jofresa 13-0
Benjamí B – Palau Solita i P. FC 5-1
AMISTÓS: Pre benjamí - Valldemia Maristas Benjamí
3-5


Diumenge 21 de Gener
Juvenil A – Mallorca 0-1
Juvenil B – Terrassa
4-0

Femení B – Breda 5-1

Desplaçaments
Dissabte 20 de Gener
Mercantil B – Infantil B 0-3

L'Hospitalet –Aleví A * (Suspés per que el jugador Jack (sembla ser) ha patit una topada que ha fet que el tinguessin que emportar amb ambulancia. Després de moments d'angoixa, sembla ser que està fora de perill.)
Sant Andreu "A"– Benjamí C 7-0
FE. At.
Vilafranca – Cadet Femení 0-7
CE Esparraguera – Infantil A Femení 0-12

Diumenge 21 de Gener
AD Torrejón – Femení A 0-1
U.E. Miapuesta Figueres – Espanyol B 2-2
Masnou – Cadet B
1-2
FE AT.Vilafranca – Infantil B Femení 0-4

LA INFORMACIÓ DE LA GALA DE PENYES I FOTOS ES OFERIRÀ AMPLIAMENT DILLUNS.


DIUMENGE: MATINAL TREPIDANT A SADRIÀ

En primer lloc, dir que el Juvenil B a les deu del mati, s’enfrontarà al Terrassa, dins el grup setè de la Lliga Nacional Juvenil. Equip que ocupa la zona mitja de la classificació amb 24 punts, 7 partits guanyats, 3 d’empatats, i 6 de perduts. Ha marcat tants gols com en ha encaixat; 22.


El conjunt de Joan Salvans, intentarà mostrar-se una mica més regular del que ha estat fins ara, i aconseguir la tercera victòria consecutiva, esperant una ensopegada del Nàstic, que li doni de nou la segona posició de la classificació, i mirant de reüll el que faci el Barça amb la Damm B, ja que la distància que separa ambdós equips es de quatre punts.



Per la seva banda el Juvenil de Divisió d’Honor, intentarà donar un pas ja quasi definitiu en la lluita per fer-se amb el títol de lliga, davant el Real Mallorca, únic equip que ha estat capaç de guanyar als homes d’Oscar Perarnau, i de marcar-li dos gols (El Cornellà el primer partit disputat a Sadrià va perdre 3-1). D’ençà fins ara, els pericos porten catorze victòries consecutives sense encaixar cap gol.

El conjunt balear, molt lluny dels llocs d’honor (a 21 punts dels pericos), ocupa la sisena posició a vuit punts de la segona posició (plaça directa de Copa del Rei) i a set de la tercera (plaça no segura, de Copa del Rei). Per tant, els jugadors mallorquins vindran amb l’esperança de no deixar escapar l’últim tren que porta a la competició copera.



Igualment que torna la Superlliga, també ho fa la Primera Nacional femenina, amb el seu grup tercer. Un Breda molt necessitat de punts (ocupa plaça de descens, tercer per la cua), visita la Ciutat Esportiva, amb el reso de la polèmica del partit d’anada on va haver-hi “ball de bastons” amb quatre expulsades a parts iguals per bàndol. Esperem que aquest cop, s’imposi l’esportivitat i es vegi un gran partit malgrat que un cop més coincidirà amb el partit del juvenil A.

El conjunt de Titi Camúñez, tercer a la classificació mirarà de retenir els punts per continuar la seva persecució als dos conjunts punters de la categoria, Estartit (amb el seu nou fitxatge, la mexicana Maribel Domínguez “ex Marigol”... que això ja ha passat a millor vida) i Sant Gabriel, màxims candidats junt al Girona per assolir el títol i la plaça que dona dret a jugar la promoció d’ascens a la Superlliga femenina.





Al Atletisme blanc i blau, dissabte tindrà lloc un control de pista coberta a Vilafranca del Penedés, i diumenge la 8ena Mitja Marató de Terrassa, i el Campionat de Barcelona de Cross.

NOU FÒRUM A LA FUNDACIÓ: LA POLÈMICA ÉS SERVIDA

La Fundació dels col·loquis dels altres...

Ja hi tornem a ser... Altre cop la polèmica està servida. Si ja en el seu dia va ser intolerable que al fòrum de la Fundació del RCD Espanyol, apareguessin convidats del estil i del “espanyolisme” de Pere Escobar, de García de Loza, de Daudén Ibáñez, ara torna a estar a l’ull del huracà de la polèmica al convidar com a moderador a Josep Cuní dels “matins de TV3”, i el president del Real Madrid, senyor Calderón.

No tinc rés contra aquest senyor com a periodista i com a professional dels mitjans de comunicació. Però si estem fent una campanya per demostrar i que cali dins la societat que l’Espanyol es la força d’un sentiment, no veig que hi pinta un senyor que més d’una vegada ha mostrat la poca simpatia que sent per el nostre club. Ignoro els motius per els que aquest senyor ha de ser el moderador. Hi ha un munt de periodistes que cobreixin la informació del Espanyol, inclòs en programes exclusius de nostre club, o al menys que siguin quelcom més imparcials. Tampoc em sembla bé i es la meva opinió, que el senyor Calderón, President del Real Madrid i amb tota la polèmica que estic segur generarà la sola presència amb el moment en que està travessant la “Casa Blanca”, allò acabi convertint-se en un col·loqui ridícul, per parlar de tot menys per el que és convoca.

Ja n’hem tingut bastants, Srs. Saenz, Teixidó i companyia d’aquests fòrums. En un d’ells es va parlar de la dona a l’esport i no es va portar a ningú del futbol femení perico, i si la presidenta del Rayo Vallecano. En altre vàrem tenir el plaer de veure autèntics “delinqüents esportius” com aquells dos membres de l’arbitratge (un ja retirat per sort de nostres jugadors i l’altre en actiu, prestant encara serveis al poder establert).

Passo de fer esment a molts dels convidats (que n’hi ha estat cadascun...), per que ja es qualifica per si sola la tasca que estan portant a terme els organitzadors d’aquests debats. I no parlo de la “famosa” enquesta i de la que en un principi tenien intenció de enviar als socis, abans que amb una mica de sentit comú fos mig retallada per “les instàncies superiors del Club”.

Sembla que algú està fent mèrits sobrats per desbancar als senyors Lara o Tomás (impugnació “desimpugnada”), o Morlanes (pack UEFA, cas Raul Molina, etc..), en la capçalera del premi PERICOLLIMONA que a la GPE MANIGUA organitza en la seva segona edició.

divendres, 19 de gener del 2007

HA MORT JOAN VILÀ REYES.


La família perica de dol.

Si ja aquesta setmana s’ha tingut que lamentar la pèrdua de Josep Martínez Mercader germà de Jaume Martínez, (al que acompanyem en el sentiment), aquesta nit passada ha mort el que fora President del RCD Espanyol, en els anys 1967-69 , Joan Vilà Reyes a l’edat de 81 anys.

Joan Vilà Reyes va arribar a la Junta Directiva, després que Josep Fusté, delegués amb ell la vice-presidència de l’Entitat, quan aquest és va tenir que fer càrrec del Club a Segona. Vilà Reyes, un jove empresari del tèxtil, es trobava al més alt nivell de popularitat gràcies a la seva empresa MATESA, al invent que va revolucionar les tècniques tèxtils de noves llançadores , que havia tingut gran èxit inclòs en el mercat nord-americà.

Va voler (error per a molts en aquella societat, que molt poc es diferència en segons quins temes de la d’ara) fer un Espanyol gran, sense complexes. Va intentar confeccionar un gran planter amb fitxatges com Kubala i Di Stefano (en el ocàs de les seves carreres), i va deixar constància que no es tallava un pel a l’hora de crear-li ferides morals a un Barça i un Madrid que van tenir que veure com els seus millors ídols de tota la seva història acabaven vestint de blanc i blau.

Si bé els resultats a la lliga va ser mediocres, classificacions entre el tretzè i onzè lloc va quedar per el record aquella eliminatòria europea, amb el partit de tornada del 24-11-1965 davant el Sporting de Lisboa, amb la gran remuntada.

A partir de 1966 va capgirar el que era fins llavors la seva política esportiva de portar jugadors sols per el nom, i ja de certa edat. Es va començar a confeccionar poc a poc, l’equip dels “dofins”.

Si la temporada anterior havien aterrat a Sarrià homes com Bertomeu, Granero, Mingorance, Sabatè, Amas, Carbonell, José María, Miralles, Ramoní, aquella temporada vindrien jugadors com Cayetano Ré i Marcial, que acabarien per formar un equip de somni. Amb Janos Kalmar a la banqueta, el club català va obtenir un meritori tercer lloc a la lliga, desprès de patir les injustícies arbitrals típiques de quan l’equip es troba lluitant per el màxim.

A l’estiu de 1967 (27 de juliol), accediria a la presidència del Club, i quan semblava que aquell equip que a més contava amb reforços com els de Lico, i Glaría (1968-69) estava predestinat a conquerir fites històriques, l'equip as va veure abocat al descens i va esclatar l’escàndol MATESA, dins les intrigues i conspiracions per fer-se amb el poder les diferents famílies ideològiques i finaceres que integraven el ja cada cop més moribund règim franquista.

Vilà Reyes va tenir que ser intervingut quirúrgicament d’una afecció intestinal quan va esclatar el tema Matesa. L’equip va acabar a segona, i Vilà Reyes a Carabanchel. Va presentar la dimissió, i altre vegada José Fusté (pare d’Ana María Fustè) es va fer càrrec de l’equip que amb Rafael Iriondo (després de ser acomiadat el xilé Fernando Riera) d’entrenador va acabant recuperant la categoria perduda, i com a primera mesura per purgar els excessos econòmics i el fet d’estar a segona, el soci perico va tenir que empasar-se el traspàs de Marcial a l’etern rival.

Per el tema paral·lel amb l’escàndol Matesa, l’Espanyol va lograr que el deute de 176 milions que Vilà Reyes havia acumulat en la seva arriscada gestió quedés liquidat, sense que ell, el reclamés després de complir la seva condemna.

Durant el temps que va ser l’home fort a Sarrià, Joan Vilà Reyes va fer varis intents de vendre Sarrià i comprar, primer Les Corts, ja que el Barça amb més de dos cents milions de pessetes de deute, l’interessava.

Però al final sempre la por culé, que l’Espanyol s' acabés convertint en un gran del futbol que li fes ombra, frenar qualsevol intent d’arribar a un acord. El president culé Llaudet va demanar 110 milions de pessetes per Les Corts.

Després va intentar fer-se amb les “ruïnes” de Montjuïc per reconstruir-lo. Però des d’un bon primer moment ja va obtenir el rebuig de les autoritats municipals que no volien ni fer-se la idea tan sols, del que podia ser l’Espanyol amb un home com Vilà Reyes jugant en un estadi nou, gran, i amb les ingressos de la venda de Sarrià. Al FC Barcelona l’hi havia recalificat l’Ajuntament Les Corts (i amb el màxim de coeficient), mentre que a l’altre club de la ciutat se li negava qualsevol proposta (Aquí podem veure com els temps no han canviat tant...)

Com a record a la seva trajectòria, al seu intent sense aconseguir-lo de fer un Espanyol gran, campió... solament el record d’una alineació:

Carmelo; Ossorio, Mingorance, Riera; Ramirez, Ramoní; Amas, Marcial, Ré, Rodilla i José María.
Sense comentaris.

Descansi en Pau, Joan Vilà Reyes.


DIUMENGE, TORNA LA SUPERLLIGA: AD TORREJÓN - ESPANYOL















OBJECTIU: L'ASSALT A "LAS VEREDILLAS" (DIUMENGE 13.00 h.)

Important partit el que disputarà el RCD Espanyol femení, en la seva tornada a la competició desprès del parèntesi nadalenc i de la parada obligada per les seleccions autonòmiques.

Serà el primer partit de la segona volta i ens espera el AD Torrejón, un equip dels històrics de la Superlliga, ja que hi és des de que es va fundar la mateixa. La victòria 5-7 del líder de la categoria, obtinguda a més amb expulsions del conjunt local, ens demostra que no serà gens fàcil, tot i que el conjunt entrenat per Santi Fernández haurà de posar el màxim per fer-se amb els punts, per pogué encarar en una bona situació l’encontre davant l’Atlhetic Club.

No ha estat històricament un camp gaire assequible, las Veredillas, joc on es disputarà l’encontre.


La primera temporada que es va disputar la Superlliga femenina, l’Espanyol rendia visita al Torrejón un 24-2-2002, partit corresponent a la 18ena jornada de lliga, i amb aquesta alineació i amb gol de Raquel, es feia amb els tres punts per la mínima:

RCD. Espanyol: Carme; Ana Conejero, Susanna Sala, Dolors, Ainhara, Goretti, Raquel, Montse, Clara, Olga, Susanna Durà. (Yoli, Sandra Teixidó, Lara)
Gol: Raquel Cabezón


Aquella mateixa temporada es tornaven a veure les cares Torrejón i Espanyol en competició copera a terreny madrileny. De nou la victòria va somriure a les noies entrenades per Xavi Álvarez. Era un 2-6-2002, i corresponia al partit d’anada dels quarts de final, d’una competició (la Copa de la Reina) que l’Espanyol acabaria arribant i perdent a la final davant el Llevant en el tan neutral escenari de la pròpia València.

Torrejón: Soraya; Clara, Vero, Ana Mª, Raquel, Patricia, Laura, Saray, Mª José, Barbie, Anna
Espanyol: Ana G. Castany, Dolors, Susanna Sala, M. Salva “Simon”, Ruth Creix, Núria Rigau, Goretti, Raquel, OlgaMoreno, Elin Ekblom, Susanna Durà, (Montse, Noelia, Yoli)
Gols: 0-1 Goretti, 0-2 Noelia .


A la temporada 2002-03 en partit corresponent a la jornada catorzena, Torrejón i Espanyol empatarien a un gol. El conjunt perico formaria amb:

Irina; Mireia, Yoli (Ainhoa Sandua 46’), Susanna Sala, Dolors, Marta Toha (Sabina 60’), Esther Inglés (Goretti, 46’), Raquel, Sandra, Miriam, Ruth (Ainhoa Meléndez 75’)
Gols: 1-0 Seta (8’) 1-1 Miriam 79’

Molt pitjor va ser la temporada 2003-04, a la penúltima jornada 25, un Espanyol situat a mitja taula sense cap altre objectiu, cau estrepitosament per 6-1

Passem pàgina immediatament.... Es clar, que el Torrejón durant molt de temps va ser la bèstia negra del conjunt perico, per que a Sadrià tampoc les coses marxaven millor. A la temporada 2004-05 amb Santi a la banqueta ja, l’Espanyol va caure a Torrejón després de gaire una volta sencera sense perdre un partit a la Superlliga. Era la jornada 20, un 20 de febrer de 2005, quan el conjunt madrileny acabava en les il·lusions periques d’atrapar als dos equips més destacats del campionat. Al final un tercer lloc molt meritori, seria el balanç del primer any de l’era Santi Fernández.

Torrejón; Vanessa, Georgia, Lucía, Sarai, Raquel, Jave, Keka, Silvia, Angelica, Aitia, Martín. (Ana, Salve, Anita, Cristina)
Espanyol; Cristina, Elena, Mireia, Marta Torrejón, Miriam, Lara, Raquel, Goretti, Laura, Sara, Marta Cubí.(Georgina, Araceli, Yoli)
Gols; 1-0 Jave 8’, 2-0 Jave 38’, 3-0 Keka 40’, 3-1 Sara 90’
Àrbitre; Arcas González.


I per fi, la temporada passada vàrem pogué gaudir d’un triomf contundent i sense pal·liatius davant el AD Torrejón. Era la jornada 19ena i es va disputar el 12-2-2006
I l’Espanyol va golejar 1-4 al Torrejón:

Espanyol; Cristina, Ane, Marta Torrejón, Míriam, Olga Rodríguez, Carol, Noemí, Clara, Marta Cubí, Adriana, Sara (Lara)
Gols; 0-1 Clara 52’, 0-2 Clara 55’, 1-2 Saray, 1-3 Sara 59’, 1-4 Marta Cubí 85’



El Torrejón, des de la derrota davant el Llevant a Nazaret, portava cinc triomfs consecutius fins que va caure l’última jornada amb l’Athletic, com dèiem abans. Porta tres partits guanyats i tres de perduts a las Veredillas. En l’encontre de la primera volta l’Espanyol va golejar per 6-1 al quadre madrileny;

RCD Espanyol: Cristina, Ane, Miriam, Laura Falces (Dolors), Natalia (Aída); Carol, Lara,(Raquel Cabezón 58’), Noemí; Adriana (Debora 85’) , Marta Cubí, Sara
AD Torrejón: Vane: Bea, Lucía, Marga, Saray, Raquel”Seta”, Ana Rubio, Martin, Marta Costa, Laura, Ester. Suplents; Jade, Ester Puche, Lucki.
Gols: 1-0 Ane 2-0 Carol 3-0 Cubí amb la col·laboració de la visitant Marta, 3-1 Lucía 4-1 Marta Cubí 5-1 Adriana i 6-1 Marta Cubí


foto d'arxiu: josep maria.
dades: arxiu josep maria.

dijous, 18 de gener del 2007

ELS MÉS PETITS.

CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA 14427009810
2 RCD. ESPANYOL 143712118515
3 UD AT.GRAMANET-M.143511215523
4 C. GIMNÀSTIC MANRESA 143110144726
5 CE. MANRESA 14247343828
6 C. MERCANTIL 14237253645
7 EC- GRANOLLERS 14195452727
8 CF CUBELLES 13185352833
9 E.F SABADELL 14175272139
10 JÀBAC CA'N JOFRESA 14155092034
11 ESCOLA F. GAVÀ 13144272534
12 C. NATACIÓ TERRASSA13123372538
13 FP. E. TERRASSA FC.14123382848
14 E.F. PRAT BLAUGRANA14113291636
15 MARTORELL ASSOC. ESPOR.14310131567
16 UE CASTELLBISBAL13202111374


CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2on.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 GRANOLLERS EC. "B"·143511216329
2 UD AT.GRAMANET-M."B"143411125627
3 CD BLANES "A"143311035829
4 FC SANT CUGAT ESPORT "A"14289144524
5 FP. SÁNCHEZ LLIBRE "A"14278335831
6 CE EUROPA "A" 14248064522
7 CF MARTORELLES "A"14237253634
8 Pª. BARCELON. SANT CELONI14206264543
9 FC BARCELONA "B"14186083737
10 CF BADALONA "A"14185363435
11 RCD. ESPANYOL "B"13175263748
12 SANT GABRIEL "A"14165184046
13 FP. CE JÚPITER"A"14103192352
14 CE LLIÇÀ DE MUNT "A"14822102153
15 FC PALAU SOLITÀ -PLEG."A"14620121570
16 CERDANYOLA MATARÓ "A"14512111851


CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PRIMERA DIVISIÓ GRUP 5è.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 ROCAFONDA C.F."A"143712115118
2 UE SANT ANDREU "A"143511218519
3 CD PREMIÀ "A"14299235626
4 RCD. ESPANYOL "C"14268246132
5 CD PREMIÀ DE DALT "A"14268245126
6 CD BLANES "B"14258154325
7 UE VILASSAR DE MAR "A"14237255141
8 AC JUVENTUS "A"14227162835
9 UD. CIRERA "B"14217074131
10 VALLDEMIA MARISTES "A"14217075148
11 MASNOU AT. "A"14205543733
12 UD AT.GRAMANET-M."D"14196173241
13 CD. MASNOU "A"14134192934
14 CF BADALONA "B"14512111955
15 CE. AREYNS DE MUNT "A"14310136122
16 CD MONOPOL "A"14000141570


CLASSIFICACIÓ PRE BENJAMÍ GRUP 1

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL124212001556
2 CF BADALONA11279027212
3 UAT.GRAMANET MILAN10258118018
4 FP CE JÚPITER10217036631
5 SANT GABRIEL10186047827
6 Pª .BARC. CINC COPES10186046232
7 VILA OLÍMPICA. C.E.10186045226
8 CF. LLOREDA11165154935
9 U.E. SANTS10155054641
10 CE. Pª BARCEL BARCINO1162091575
11 UNIFIC. BADALONA SUD1062081373
12 CD CARMELO10310913102
13 U.D. ALBINENSE-7010310911111
14 CE APA POBLE SEC931086129


CATEGORIA FEMENINA

CLASSIFICACIÓ CADET FEMENÍ GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA123613009914
2 RCD ESPANYOL123110117414
3 SANT CUGAT ESPORTS12206243130
4 FE AT. VILAFRANCA12195432821
5 CE EUROPA12195433329
6 FF TORROELLA12196153229
7 BASE OLERDOLA12175252632
8 CF REUS 200212164443535
9 CE SABADELL12113271824
10 VILANOVA I LA G.1293092058
11 UNIF. CIUTAT MERID.1241110450
12 CF AT. RIUDEPERES12411101074


CLASSIFICACIÓ INFANTIL GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 SANT GABRIEL 927900696
2 RCD ESPANYOL1025811965
3 CE EUROPA1025811604
4 CF IGUALADA10217035017
5 ESC.ESP. GUINEUETA10155052532
6 FE AT. VILAFRANCA10124063138
7 FC SANTBOIÀ1072171663
8 CF VILANOVA I LA G. 1051271556
9 EFO 87, CF94117677
10 ESPARRAGUERA103109878


CLASSIFICACIÓ INFANTIL 2on GRUP

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL12311011766
2 CE SABADELL123010026311
3 MAURINA EGARA12268222514
4 ENFAF10248025218
5 EF. BARBERÀ ANDALUC11216323842
6 SANT CUGAT ESPORTS.11186052315
7 MIRASOL BACÓ UNIÓN12144262329
8 CE MANRESA.11113261935
9 FE AT. VILAFRANCA B12113271851
10 CERDANYOLA DEL V.12103182448
11 ESC. F. BONAIRE1131010852
12 BELLAVISTA MILAN12101111361

dimecres, 17 de gener del 2007

AGENDA CAP DE SETMANA.


Agenda futbol base i femenins.

El partit entre l’Espanyol Femení i l’Athletic Club Bilboko, de la jornada 15ena, del 28 de Gener es pot avançar al dissabte 27, per ser retransmès en directe per TVC (Canal 33) i ETB-1, segons fons del Club basc. Es disputaria a les dotze i mitja del dissabte.



L’Espanyol B ha perdut 0-3 en un amistós de preparació a Sadrià davant el FK Moscú (sisè classificat a la lliga rusa).

Sadrià
Dissabte dia 20 de Gener


Cadet A- FE Osona 12:00h
Aleví B -EF Gironés 14:30h
Infantil A – Girona 16:00h
Benjamí A –Jabac Can Jofresa 15:30h
Benjamí B – Palau Solita i P. FC 16:45h

Diumenge 21 de Gener
Juvenil A – Mallorca 12:00h
Juvenil B – Terrassa 10:00h
Femení B – Breda 12:00h

Desplaçaments

Dissabte 20 de Gener

Mercantil B – Infantil B 15:30h. Mpal. Gracia (Sabadell)
L'Hospitalet –Aleví A 11:30h .Feixa Llarga (L'Hospitalet)
Sant Andreu – Benjamí C 9:00h Mpal. Narcís Sala
FE. At.Vilafranca – Cadet Femení 13.30 h Estadi Mpal.Vilafranca del P.
CE Esparraguera – Infantil A Femení 9.30 h. Mpal. Esparraguera.
FE AT.Vilafranca – Infantil B Femení 10.15 h. Estadi Mpal. Vilafranca

Diumenge 21 de Gener
AD Torrejón – Femení A 13:00h Estadi: Las Veredillas
U.E. Miapuesta Figueres – Espanyol B 17:00h Estadi Vilatenim
Masnou – Cadet B 17:00h Mpal. Esports (Masnou)

foto d'arxiu: josep maria.

ACTES SOCIALS

Aquest dissabte es celebrarà al Restaurant EL CHEF en ILLA FANTASIA, la IX GALA ANUAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES DEL RCD ESPANYOL.

Durant el sopar es donaran els tradicionals guardons:

Pin d’Or al Sr.Vila-Reyes, que no podrà assistir per motius de salut però el recollirà a casa.
Pin de Plata a les Germanes Azón, al propietari de Mister Guau, Jaume Rodríguez, i a Jose Carlos Ferro.
Premi a la protecció esportiva al jugador del primer equip Chica, que recolliran els seus pares ja que l’equip viatja a La Corunya.
Premi al Futbol Base a l’equip Juvenil A.
Premi al Futbol Femení al Femení A del RCD Espanyol, i hi assistiran algunes jugadores del mateix.
Premi al millor jugador de la temporada 2005-2006 a Luis García.
Premi Veterans a l’ex-jugador de l’Espanyol Fernando Molinos.
Premi al mitjà de comunicació a Javier de Haro, director del programa Tiempo de Espanyol a COPE Miramar.
Premi difusió del sentiment perico al President de la Penya de Sant Joan Despí, Rafa Aragon.

La Gala se celebrarà al Restaurant EL CHEF, ubicat dins el complex d'oci d'Illa Fantasia (Finca Más Brassó, s/n. Sortida 92 Autopista C-32 Vilassar de Dalt).

dimarts, 16 de gener del 2007

COMENTARI POST-DERBI


Passades seixanta hores del partit de la màxima, i en fred es hora de deixar uns breus comentaris, unes reflexions d’allò que ens ha quedat després del històric triomf.

Primer de tot, si hi ha alguna cosa que ha quedat ben clara, es que el triomf va ser just i curt. Que sort en van tenir de Valdés i del errat punt de mira del “rifle”. Que hagués pogut ser un resultat d’escàndol no ho nega ningú. Bé es cert que en el conjunt culé faltaven tres importants jugadors que tots sabem (i a l’Espanyol un campió del món Sub-20), però no pot servir com a excusa ja que tots sabem i així ho entenem que el planter del Barcelona est ampli i de qualitat fora de qualsevol dubte.

Que per moltes vegades que repeteixin una i altre cop el gol de Saviola els mitjans de comunicació, el conjunt blanc i blau en va fer tres (a veure si alguns se n’assabenten ja), que el “pibito” queda lliure, i malgrat Paco Herrera digui que l’Espanyol no el pot pagar, ja veurem com acaba el tema per que on fica la testa el senyor de l’avió... Es clar, ara el volen renovar...total, d’aquí a dues setmanes o tres ja no jugarà més, en quan tinguin els lesionats restablerts... Bé això ja no es problema nostre. Ja s’ho faran ...

Que un cop més TV3 ha tornat a quedar a l’alçada de les clavegueres. Ja em diran qui va veure el partit del Nàstic – Getafe que oferien en diferit a la nit del diumenge. Em sembla que els seguidors del conjunt tarragoní no tindrien moltes ganes de tornar-ho a reviure el partit. Bo seria que ens expliquessin d’una vegada quins paràmetres segueix la televisió PÚBLICA a l’hora d’escollir els encontres. Un dia que l’Espanyol va assolir una gran victòria (em sembla que era davant el líder de la lliga), tocava donar el partit nostre, i la Televisió de Catalunya ens va fer el salt a tots els espanyolistes i va donar el Barça. Portaven moltes setmanes repetint equip, i ves per on, en el partit més important per el futbol català, com el resultat no es satisfactori per el conjunt d’impresentables que conformen l’àrea esportiva de TV3.... ja no es dona...

Menció a part el Sr. Frank Rijkaard (em resulta complicat escriure aquest cognom), l’home tranquil, el que supera a Mercé Rododera en les proves de selectivitat per escarni de la intel·ligència i seny d’aquesta societat vinguda a menys per la fe de la nova religió blaugrana, entrenador d’un equip que es diu exemple per la joventut, ens va deixar constància del mal saber perdre, de les dolentes maneres de comportar-se davant la impotència de la derrota. Espero que el metacrilat trencat el pagui el FC Barcelona, ja que es mobiliari públic municipal. Ignoro si el quart àrbitre ho va fer constar en acta, per la merescuda sanció...

I del senyor que abans del partit entrenava fent un apart dels seus companys, per pogué presumir, ser el centre dels focus de les cameres i l’atracció de tothom... aquell que en la seva pàgina web oficial desplomava a un perico d’un xut...aquell que els pericos tan si volem com no, l’hem d’aguantar i l’hem de veure contínuament per tot arreu, (com si el tinguéssim a casa, com si no ens el poguéssim treure de sobre), ¿on tenia el dissabte el seu burlesc somriure?...

Per cert, afortunadament no va haver-hi que lamentar mals majors en quan a incidents entre afeccionats d’un i altre cantó. Però si que va haver-hi alguns detalls molt negatius que haurien de fer reflexionar a més d’un. Des de bengales (una des del sector de la Curva Jove, malgrat que ja sabem que resulta difícil pogué controlar a tothom, i més gent que aprofita aquest partit per altres temes que no els merament esportius), i símbols (senyeres) poc adients a la imatge que el RCD Espanyol ha de donar dins la societat catalana, com club apolític, català, i lluny de qualsevol tipus d’enfrontaments ideològics, o de reivindicacions polítiques nostàlgiques de temps passats. Allà s’hi anava a veure un partit de futbol, a ajudar per tots els mitjans legals a que l’Espanyol el guanyés, amb tot el suport de l’afecció. Els demés temes continuen sobrant-hi, i ja sabeu a que em refereixo.


Per últim, no sé si el senyor Javier Saez, director general de la Fundaciò Privada del RCD Espanyol haurà guanyat vots en el pericollimona d’aquest any, aquests dies, em figuro que sí... però s’ha de dir que “l’àrbitre famós” del debat de la Fundació, ens ho va fer passar altre vegada molt malament. Veiem que el temps passava molt a poc a poc, mentre aquest senyor estava obstinat en batre el rècord mundial de rapidesa en mostrar targetes... es clar els amonestats sempre del mateix cantó... a nosaltres no, que per això ben tenir un detallet amb ell, portant-lo com a ponent d’un col·loqui... Deu de costar molt pogué triar altres personatges, es veu...

dilluns, 15 de gener del 2007

FUTBOL FEMENÍ. GRAN PARTIT DE LES PERIQUES A LES SELECCIONS CATALANES.


Les periques a la Selecció Catalana.
Destacada actuació ahir diumenge de les noies de l’Espanyol als combinats Sub-25 i Sub-18 en la fase prèvia del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.
En Categoria Sub-25 Catalunya va guanyar a Galicia per idèntic resultat que ho havia fet el dia abans València, o sigui 5-0, acabant Catalunya segona de grup.

Catalunya; Cristina Molina, Sheila Sanchón, Noelia Carrillo, Míriam Diéguez, Berta Carles (Mª Mar Peña 87’), Alba Vilás (Montserrat Múñoz, 28’), Marta Cubí (Aída García 75’), Marta Vilagrasa, Sara Serna (Esther Romero 87’), Sarai Lucha, Natalia Arroyo.

Galícia: Loreto Silvia; Cristina Lago, Paula Fernández, Uxia Parcero, Marta García, Silvia Estevez, Rebeca Hermida (Marta González 81’), Julia Sampedro (Mª Teresa Boquete 79’), Lucía Pujol (Nerea Videira 40’) , María González, Eva Luz Villar.(Mª Barca 59’)

Àrbire: Hueto Orgiles. Targes grogues a Paula Fernández, Sheila Sanchón, Marta Cubí, i Montserrat Muñoz.

Gols; 1-0 Miriam m. 29’, 2-0 Marta Cubí m. 55’, 3-0 Miriam m. 69’, 4-0 Aída García m.81’5-0 Sheila Sanchón m. 88’


En categoria Sub-18, Marta Torrejón va ser la protagonista amb la consecució de dos dels cinc gols del combinat, que ha acabat primer de grup.

Catalunya; Laura Rafols (Andrea Carrillo 74’); Maria Reche, Melani Serrano, Marta Torrejón, Anna Pallarés, Marta Liria (Meritxell Vázquez 69’), Georgina Carreras, Cristina Vega (Laura Anguela 77’), Rocío Serrano (Laura Bonaventura 65’ ), Mª Victòria Losada, Anna Servia.


Galícia: Caridad Santiago (Carmen López, m.57); Sandra González, Victoria Vázquez, Lucía Fernández, Sara González, Ana Álvarez, Vanesa Hermida (Alejandra Paz, 46’), Joana Montoudo (Sheila Antepazo 59’), Anair Lomba (Xeila Márquez 49’), Natalia de Francisco, Cristina Santomé

Gols; 1-0 Marta Torrejón m.32’, 2-0 Anna Pallarés m.44’, 3-0 Lucía Fernández pp., 4-0 Marta Torrejón 65’ 5-0 Melani Serrano 74’ pen.
Àrbitre: Rebollo López.

Foto d'arxiu: josep maria. Miriam, Natalia Arroyo, i Marta Cubí, tres de les internacionals periques amb Catalunya.

ATLETISME. DRISS GUANYA A VIC.

Driss Lakhuaja en categoria masculina, i la nova incorporació de l’atletisme blanc i blau, Kenza Whabi guanyen al Cross Internacional de Vic. Josep Mª Roselló es setè, Fernández onzè, i Ester Rubio desena.



Classificacions

CATEGORIA MASCULINA
1er.DRISS LAKHOUAJA 27'39"
AE BLANC I BLAU
2on. MARCOS SANZA ARRNANZ 28'22" CA VALLS D'ANDORRA
3er. SAMIR AIL BOUYCHAMANE 28'41" U COLOMENCA A
4rt. CARLOS CERA IZQUIERDO 28'48" RIPOLLET UA
5è. ORIOL CASCALLO MANSO 28'54" RIPOLLET UA
6è JAUME LEIVA BEATO 29'01" CE ARECASPORTS
JOSEP MARIA ROSELLO PADULLES 29'05" AE BLANC I BLAU
8è PERE ORDOÑEZ SOBRADO 29'09" JA SABADELL
9è IVAN LIMIA BOO 29'16" CA MONTORNES
10è DAVID BERNARDO SABANÉS 29'45" JOMA SPORT
11è ALEJANDRO FERNANDEZ ROJAS 29'56" AE BLANC I BLAU


CATEGORIA FEMENINA
1era. KENZA WAHBI 20'16" AE BLANC I BLAU
2ona. ENCARNA NÚÑEZ MESA 20'46" CA VIC
3era. LAURA REBOLLAL 21'08" OVIEDO ATLETISME
4a.LAIA ANDREU TRIAS 21'54" CA VIC
5ena.ELISABETH RUZ GUTIERREZ 22'23" AA CATALUNYA



A la 24èna edició de la Mitja Marató de Sitges, Vinyet Nogueró (1,19’34’’) ha estat segona darrera de la culé Maritxell Calduch que ha estat la guanyadora (1,16’34’’) i Víctor Gonzalo cinquè a la 24ena Cursa de San Antoni de Barcelona, amb un temps de 31’35’’ a 1’40’’ del guanyador Otmane Btaime.


Per altre banda els atletes juvenils a la pista coberta de Vilafranca del Penedès el dissabte 13 van obtenir uns grans resultats. Els atletes juvenils obtenien les següents marques; en primer lloc a la prova de 3.000 metres llisos , quedava en segona posició l'atleta Roger Gonzalez (amb una marca 9'32''72) i 5è i 6è Ilyas Haik (9’42’’30) i Josep Diaz. (9’54’’77)

A les proves de mig fons l'atleta Xavi Juanes obtenia el 5è lloc amb un temps de 2'08''36. I a les proves de velocitat (200 metres llisos) Omar Akssorium i Eduard San Jose, obteníen una marca de 24''86 i 25''36 respectivament, aquest últim a la prova de 60 m.ll. feia un registre de 7''93


FOTOS D'ARXIU; josep maria.
1a. Driss Lakhuaja
2a. Roger González, Ilyas Haik, i Josep Díaz

CLASSIFICACIONS.

PRIMERA DIVISIÓ

CLASSIFICACIÓ .PJ PTS PG PE PPGF GC
1 SEVILLA183712153719
2 FC BARCELONA173510523616
3 REAL MADRID183511252716
4 VALENCIA183310352715
5 AT MADRID18329542413
6 REAL ZARAGOZA18309363020
7 RECREATIVO18299272825
8 AT. OSASUNA18268282713
9 GETAFE18267561513
10 RCD ESPANYOL18 256751818
11 VILLARREAL18257471824
12 REAL RACING18246661722
13 CELTA18215672125
14 DEPORTIVO1821567 1424
15 MALLORCA18205581626
16 ATHLETIC CLUB18184682128
17 LEVANTE18184681626
18 REAL BETIS17164491724
19 REAL SOCIEDAD18132791224
20 GIMMNÀSTIC 18923131636



Juvenil Lliga Nacional, Grup 7è




CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA B163411142513
2 GIMNÀSTIC16309343520
3 RCD ESPANYOL B16309344027
4 GRANOLLERS16289163328
5 CE EUROPA16278353225
6 LLEIDA16267541818
7 UAT.GRAMANET16246642818
8 CORNELLÀ B16247362521
9 MERCANTIL16247362522
10 TERRASSA16247362222
11 SANT ANDREU B16226463130
12 CASTELLDEFELS16225742222
13 BADALONA B16215651918
14 DAMM B16184661520
15 MANRESA16185382533
16 JÀBAC CA'N JOFRESA16133491826
17 EF PRAT BLAUGRANA161024101032
18 JOSEP MARIA GENÉ16411141543


CADET DIVISIÓ D'HONOR

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 BARCELONA144214005410
2 RCD. ESPANYOL143913016511
3 DAMM14267522618
4 TERRASSA14258152721
5 CORNELLÀ14257432015
6 L'HOSPITALET14258151920
7 GRAMANET14247342111
8 GIRONA14205542222
9 BADALONA14186081825
10 BARRI S. CREUS14175271424
11 FE FIGUERES14144282132
12 EF OSONA14144281324
13 SANT ANDREU14134191728
14 UE LLEIDA14113291528
15 JÀBAC CAN JOFRESA14721111035
16 CUBELLES1410113846


CADET PREFERENT GRUP 2on.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL B143611304913
2 FP SANCHEZ LLIBRE143411123212
3 EUROPA14237254019
4 DAMM B14226432925
5 GIRONA B14226441817
6 PB ANGUERA14206261827
7 SANT GABRIEL 14196162226
8 GRAMANET B14184642623
9 GRANOLLERS14184642522
10 MATARÓ13185351821
11 MANRESA14164461718
12 MASNOU14164461419
13 GIM. MANRESA14132751326
14 EF OSONA B14134191832
15 SANT ANDREU B14102481230
16 EF GARROTXA13512101840


INFANTIL DIVISIÓ D'HONOR

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA14421400553
2 RCD ESPANYOL14391301503
3 DAMM14257432714
4 GIRONA 14258152412
5 CORNELLÀ14247342121
6 EUROPA14226441211
7 MATARÓ14226441316
8 GIMNÀSTIC 14196171727
9 BADALONA14185361619
10 JÀBAC CA'N JOFRESA 14185362026
11 GRAMANET14164461822
12 GRANOLLERS14144281323
13 EF TÀRREGA14103110926
14 MANRESA1492391637
15 FE FIGUERES1481581135
16 SANT GABRIEL 14512111037



INFANTIL PREFERENT GRUP 2on.



CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL B14401310427
2 L'HOSPITALET143310312911
3 RIUPRIMER14278333428
4 VILASSAR DE MAR 12247341813
5 RICOH PREMIÀ14227162421
6 BLANES14226441815
7 EF GARROTXA14226442322
8 GRANOLLERS B14185362724
9 CORNELLÀ C14185361714
10 MANLLEU14174551925
11 TERRASSA B14163741417
12 FP EUROPA14144282025
13 AT BISBALENC14134191527
14 G. MERCANTIL B14113291629
15 JÚPITER1492391630
16 BARRI SANTES CREUS B1461310529



ALEVÍ DIVISIÓ D'HONOR


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA144013106910
2 RCD ESPANYOL14371211577
3 CORNELLÀ14309323418
4 GIMNÀSTIC MANRESA14246621712
5 GRAMANET14227162116
6 GIMNÀSTIC T.14226441718
7 GRANOLLERS14194732417
8 EUROPA14195452522
9 L'HOSPITALET14195451011
10 DAMM14164462422
11 SANT ANDREU13164451317
12 LLEIDA14144281824
13 CAN'RULL R.T. 13144271331
14 RIUPRIMER147149941
15 EF VALLS1472111845
16 MOLLERUSSA1420212755


ALEVÍ PREFERENT GRUP 2on.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 GRANOLLERS B143411124010
2 GIRONA143310313512
3 MANRESA14321022398
4 RCD ESPANYOL B143110134519
5 MERCANTIL14299234116
6 MATARÓ14268243122
7 TERRASSA14236532714
8 FE FIGUERES14206262623
9 FP SÁNCHEZ LLIBRE14195452021
10 EF GIRONÉS14185362731
11 EF SANT FELIU GUIXOLS14134191765
12 RUBÍ14113291338
13 ESCOLA PIA OLOT141031101834
14 SANT GABRIEL B14721111636
15 FARNERS14721111137
16 PB COLLBLANC SANTS 1461310424



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M