dissabte, 20 de gener del 2007

DIUMENGE: MATINAL TREPIDANT A SADRIÀ

En primer lloc, dir que el Juvenil B a les deu del mati, s’enfrontarà al Terrassa, dins el grup setè de la Lliga Nacional Juvenil. Equip que ocupa la zona mitja de la classificació amb 24 punts, 7 partits guanyats, 3 d’empatats, i 6 de perduts. Ha marcat tants gols com en ha encaixat; 22.


El conjunt de Joan Salvans, intentarà mostrar-se una mica més regular del que ha estat fins ara, i aconseguir la tercera victòria consecutiva, esperant una ensopegada del Nàstic, que li doni de nou la segona posició de la classificació, i mirant de reüll el que faci el Barça amb la Damm B, ja que la distància que separa ambdós equips es de quatre punts.



Per la seva banda el Juvenil de Divisió d’Honor, intentarà donar un pas ja quasi definitiu en la lluita per fer-se amb el títol de lliga, davant el Real Mallorca, únic equip que ha estat capaç de guanyar als homes d’Oscar Perarnau, i de marcar-li dos gols (El Cornellà el primer partit disputat a Sadrià va perdre 3-1). D’ençà fins ara, els pericos porten catorze victòries consecutives sense encaixar cap gol.

El conjunt balear, molt lluny dels llocs d’honor (a 21 punts dels pericos), ocupa la sisena posició a vuit punts de la segona posició (plaça directa de Copa del Rei) i a set de la tercera (plaça no segura, de Copa del Rei). Per tant, els jugadors mallorquins vindran amb l’esperança de no deixar escapar l’últim tren que porta a la competició copera.



Igualment que torna la Superlliga, també ho fa la Primera Nacional femenina, amb el seu grup tercer. Un Breda molt necessitat de punts (ocupa plaça de descens, tercer per la cua), visita la Ciutat Esportiva, amb el reso de la polèmica del partit d’anada on va haver-hi “ball de bastons” amb quatre expulsades a parts iguals per bàndol. Esperem que aquest cop, s’imposi l’esportivitat i es vegi un gran partit malgrat que un cop més coincidirà amb el partit del juvenil A.

El conjunt de Titi Camúñez, tercer a la classificació mirarà de retenir els punts per continuar la seva persecució als dos conjunts punters de la categoria, Estartit (amb el seu nou fitxatge, la mexicana Maribel Domínguez “ex Marigol”... que això ja ha passat a millor vida) i Sant Gabriel, màxims candidats junt al Girona per assolir el títol i la plaça que dona dret a jugar la promoció d’ascens a la Superlliga femenina.





Al Atletisme blanc i blau, dissabte tindrà lloc un control de pista coberta a Vilafranca del Penedés, i diumenge la 8ena Mitja Marató de Terrassa, i el Campionat de Barcelona de Cross.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M