divendres, 19 de gener del 2007

DIUMENGE, TORNA LA SUPERLLIGA: AD TORREJÓN - ESPANYOL















OBJECTIU: L'ASSALT A "LAS VEREDILLAS" (DIUMENGE 13.00 h.)

Important partit el que disputarà el RCD Espanyol femení, en la seva tornada a la competició desprès del parèntesi nadalenc i de la parada obligada per les seleccions autonòmiques.

Serà el primer partit de la segona volta i ens espera el AD Torrejón, un equip dels històrics de la Superlliga, ja que hi és des de que es va fundar la mateixa. La victòria 5-7 del líder de la categoria, obtinguda a més amb expulsions del conjunt local, ens demostra que no serà gens fàcil, tot i que el conjunt entrenat per Santi Fernández haurà de posar el màxim per fer-se amb els punts, per pogué encarar en una bona situació l’encontre davant l’Atlhetic Club.

No ha estat històricament un camp gaire assequible, las Veredillas, joc on es disputarà l’encontre.


La primera temporada que es va disputar la Superlliga femenina, l’Espanyol rendia visita al Torrejón un 24-2-2002, partit corresponent a la 18ena jornada de lliga, i amb aquesta alineació i amb gol de Raquel, es feia amb els tres punts per la mínima:

RCD. Espanyol: Carme; Ana Conejero, Susanna Sala, Dolors, Ainhara, Goretti, Raquel, Montse, Clara, Olga, Susanna Durà. (Yoli, Sandra Teixidó, Lara)
Gol: Raquel Cabezón


Aquella mateixa temporada es tornaven a veure les cares Torrejón i Espanyol en competició copera a terreny madrileny. De nou la victòria va somriure a les noies entrenades per Xavi Álvarez. Era un 2-6-2002, i corresponia al partit d’anada dels quarts de final, d’una competició (la Copa de la Reina) que l’Espanyol acabaria arribant i perdent a la final davant el Llevant en el tan neutral escenari de la pròpia València.

Torrejón: Soraya; Clara, Vero, Ana Mª, Raquel, Patricia, Laura, Saray, Mª José, Barbie, Anna
Espanyol: Ana G. Castany, Dolors, Susanna Sala, M. Salva “Simon”, Ruth Creix, Núria Rigau, Goretti, Raquel, OlgaMoreno, Elin Ekblom, Susanna Durà, (Montse, Noelia, Yoli)
Gols: 0-1 Goretti, 0-2 Noelia .


A la temporada 2002-03 en partit corresponent a la jornada catorzena, Torrejón i Espanyol empatarien a un gol. El conjunt perico formaria amb:

Irina; Mireia, Yoli (Ainhoa Sandua 46’), Susanna Sala, Dolors, Marta Toha (Sabina 60’), Esther Inglés (Goretti, 46’), Raquel, Sandra, Miriam, Ruth (Ainhoa Meléndez 75’)
Gols: 1-0 Seta (8’) 1-1 Miriam 79’

Molt pitjor va ser la temporada 2003-04, a la penúltima jornada 25, un Espanyol situat a mitja taula sense cap altre objectiu, cau estrepitosament per 6-1

Passem pàgina immediatament.... Es clar, que el Torrejón durant molt de temps va ser la bèstia negra del conjunt perico, per que a Sadrià tampoc les coses marxaven millor. A la temporada 2004-05 amb Santi a la banqueta ja, l’Espanyol va caure a Torrejón després de gaire una volta sencera sense perdre un partit a la Superlliga. Era la jornada 20, un 20 de febrer de 2005, quan el conjunt madrileny acabava en les il·lusions periques d’atrapar als dos equips més destacats del campionat. Al final un tercer lloc molt meritori, seria el balanç del primer any de l’era Santi Fernández.

Torrejón; Vanessa, Georgia, Lucía, Sarai, Raquel, Jave, Keka, Silvia, Angelica, Aitia, Martín. (Ana, Salve, Anita, Cristina)
Espanyol; Cristina, Elena, Mireia, Marta Torrejón, Miriam, Lara, Raquel, Goretti, Laura, Sara, Marta Cubí.(Georgina, Araceli, Yoli)
Gols; 1-0 Jave 8’, 2-0 Jave 38’, 3-0 Keka 40’, 3-1 Sara 90’
Àrbitre; Arcas González.


I per fi, la temporada passada vàrem pogué gaudir d’un triomf contundent i sense pal·liatius davant el AD Torrejón. Era la jornada 19ena i es va disputar el 12-2-2006
I l’Espanyol va golejar 1-4 al Torrejón:

Espanyol; Cristina, Ane, Marta Torrejón, Míriam, Olga Rodríguez, Carol, Noemí, Clara, Marta Cubí, Adriana, Sara (Lara)
Gols; 0-1 Clara 52’, 0-2 Clara 55’, 1-2 Saray, 1-3 Sara 59’, 1-4 Marta Cubí 85’



El Torrejón, des de la derrota davant el Llevant a Nazaret, portava cinc triomfs consecutius fins que va caure l’última jornada amb l’Athletic, com dèiem abans. Porta tres partits guanyats i tres de perduts a las Veredillas. En l’encontre de la primera volta l’Espanyol va golejar per 6-1 al quadre madrileny;

RCD Espanyol: Cristina, Ane, Miriam, Laura Falces (Dolors), Natalia (Aída); Carol, Lara,(Raquel Cabezón 58’), Noemí; Adriana (Debora 85’) , Marta Cubí, Sara
AD Torrejón: Vane: Bea, Lucía, Marga, Saray, Raquel”Seta”, Ana Rubio, Martin, Marta Costa, Laura, Ester. Suplents; Jade, Ester Puche, Lucki.
Gols: 1-0 Ane 2-0 Carol 3-0 Cubí amb la col·laboració de la visitant Marta, 3-1 Lucía 4-1 Marta Cubí 5-1 Adriana i 6-1 Marta Cubí


foto d'arxiu: josep maria.
dades: arxiu josep maria.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M