diumenge, 14 de gener del 2007

DERROTA DEL FILIAL AMB UN PENÓS ARBITRATGE

CF BADALONA 2 ESPANYOL B 0
Partit amb dues cares el que hem vist avui al Camp del Centenari de Badalona.

Un CF Badalona que ha dominat i ha jugat molt millor durant tot el primer temps, manant al centre del camp que en cap moment els homes de Joan Francesc “Rubi” han pogut frenar les incursions dels jugadors locals. El davanter centre local ja ha donat el primer avís al minut tres de joc, al rematar alt quan es trobava en franca posició. Uns minuts després ha estat Tarradelles , qui superant a Toni Lao, es marxa sol, pero la seva centrada se'n va fora. L'ex perico Blanco davant la sortida de Biel Ribas no sap elevar la pilota el suficient per superar al meta espanyolista.

Un quart d’hora ha necessitat l’Espanyol per fer la primera rematada, amb un remat d’un avui molt desafortunat Bussy, que en aquesta ocasió el porter local ha rebutjat fent una gran intervenció. Biel Ribas, el millor el primer temps de l’Espanyol B, ha salvat el gol de Prats amb una molt bona intervenció al minut 17. Tres minuts després amb el mateix protagonista, Prats, ha tingut que sortir amb el peu avançant-se al davanter badaloní.

I tantes vegades ha sobrevolat el perill a la porteria defensada per Biel, que en una de les jugades locals, Monty tot sol en el un contra un, eleva la pilota davant la sortida a la desesperada de Biel Ribas, en situació molt dubtosa. L’àrbitre i l’auxiliar han donat validesa a la jugada i s’ha convertit en el primer gol de l’encontre, fruït del major domini i de la major empenta d’un equip el CF Badalona que jugava amb una marxa de més que els joves i més tècnics jugadors pericos.
Un xut a les mans de Rubén, a càrrec de Juanma a la mitja hora de joc, resumeix el pobre bagatge d’un filial que en cap moment s’ha trobat còmode sobre el terreny de joc del Camp de l’Avinguda Navarra.

La segona part s’ha iniciat amb un Espanyol cada cop més ofensiu, producte també de la cada vegada més defensiva tàctica d’un Badalona que ha anat especulant en el marcador, deixant passar els minuts i lluitant per cada pilota a mort. Cal destacar que l’actitud del col·legiat ha estat totalment impresentable i més després del espectacle que ahir nit vàrem veure a Montjuïc. Aquest senyor ha permès en tot moment el joc brut d’uns jugadors conscients que fessin el que fessin, aquest individu no anava a ensenyar ni una targeta groga, llevat de la que ha vist al principi David Sánchez, un dels molts ex – pericos que jugaven en l’equip local. Així dons, progressivament ha anat pujant el grau de duresa en que els homes del Badalona han mostrat durant moltes fases del partit, davant la total permissibilitat arbitral. En aquestes condicions, malgrat que l’Espanyol B ha començat a dominar el joc, s’ha vist negre per pogué combinar tres passades seguides, davant les nombroses i fortes entrades del conjunt local.

Biel Ribas ha salvat el 2-0 en un remat a boca de gol, en un contracop badaloní al quart d’hora de la segona part. Rubi, ha fet sortir a Palanca per Pedraza, i més tard a Zamora per el central Didac, jugant-se el tot per el tot.
En tot moment els homes punta del filial perico s’han mostrat molt inoperants a l’hora de definir, i varies jugades han acabat amb remats defectuosos, o per entretenir-se massa no han pogut cloure les jugades. Remats de Julián, De Pablos, o de Juanma han tingut lloc, sempre sense cap resultat positiu.

Al minut 84, la pilota ha estat interceptada amb el braç d’un defensor local, i l’àrbitre que ha vist la jugada, estava a prop i ha fet el gest de negar a les reclamacions dels pericos, no ha volgut senyalar el màxim càstig. La jugada ha estat molt clara, i no val a dir que l’àrbitre no la ha vist.

Poc després, una errada en la banda esquerra en un passi horitzontal molt defectuós que Toni Lao no pot arribar, es aprofitat per el Badalona per acabar aconseguint la sentència final a l’encontre, amb un Espanyol ja molt adelantat que deixava molts espais darrere. Resultat que Bussy hagués pogut maquillar en temps d’afegit però un cop més el seu remat ha estat molt dolent, tot i que es trobava en una situació immillorable per batre a Rubén.

Fitxa Tècnica.
C.F. BADALONA: Ruben, David Sánchez, Alain, Oscar Ramírez, Macanás, Recio, Tarradellas, Rubén Casado, David Prats (Lezaun 74'), Monty (Cazorla 68'), Blanco (Isaias 77')

RCD Espanyol: Biel Ribas, Toni Lao, Fede, Didac (Zamora 77’) Serrán, Ángel, Julián, De Pablos, Juanma, Pedraza (Palanca 67’), i Bussy.

Gols: 1-0 Monty, 2-0 Lezaún

Àrbitre; López Muñoz. Ha deixat sense sancionar un clar penal per mans d’un defensor i a més ha permet en tot el moment el joc dur i al límit del reglament del Badalona. Sols per reiteració constant de faltes mereixien més d’una amonestació que s’ha estalviat el col·legiat. Targes grogues a David Sánchez, Oscar, i Recio, i per part perica a Serrán.

Camp del Centenari, de Badalona. Presencia destacada d’afeccionats del RCD Espanyol que a sobre de deixar uns ingressos al conjunt badaloní han tingut que suportar des d’un bon començament i sense cap motiu, els constants insults de tota mena del sector més radical de darrera d’una de les porteries. Es que hi ha gent que encara no ha paït la derrota 3-1 del seu veritable equip.