dissabte, 25 d’octubre del 2014

A PILOTA ATURADA, UN GOL DE RAILLO (1-0),
DONA ELS TRES PUNTS A L'ESPANYOL "B"

Fotos: Figot47








RCD Espanyol “B”: 1- C.D. Olímpic: 0

Victòria del conjunt de Lluis Planagumà en un partit força lluitat davant l’Olímpic de Xàtiva. Pels autèntics pericos presents, aquest era el “partit del segle” i tot lo demés, històries. Malauradament no tothom ha pensat igual i les grades no estaven tant plenes com la trajectòria de l’equip espanyolista mereix. Un detall curiós com a mostra: A la tribuna lateral descoberta, amb dos empleats de vigilants, tan sols cinc espectadors... Econòmicament, segur que valia més entrada lliure al menys en la lateral descoberta... 

Els blanc-i-blaus han tornat a la senda del triomf després de les punxades al 93’ en forma de derrota a Mallorca i empat davant l’Eldense, i del punt aconseguit davant Huracán a Torrent. Gràcies a aquests tres punts, l’equip de Planagumà seguirà una jornada més entre els quatre primers que donen dret a jugar la fase d’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol.

Repetint Koke a la porteria espanyolista (i Jairo a la suplència), l’Espanyol B afrontava aquest partit amb l’esperança de tallar aquesta sèrie de tres partits sense obtenir el triomf. Les primeres ocasions no obstant, foren visitants: Als 9’ de joc Alex Cortell s’escapà i superant Ángel, i davant el meta d’Antequera, rematà creuat sortint l’esfèrica a la dreta perillosament a un pam del pal dret amb el meta andalús ja batut.  Posteriorment ho intentà el quadre valencià amb un acrobàtic remat que sortí per sobre la porteria blanc-i-blava.

Tallant en falta el veterà defensor Kike Alcázar (32 anys i mig) a molt poc de l’àrea de càstig, el 3 de l’Olímpic frenà una gran jugada de Mamadou en la que per velocitat –tot i fer un dolent control en un dels retalls – desbordà a la cobertura valenciana deixant-la en evidència i posava la directa cap a porta.  La falta l’ha executa Joan Jordán, enviant en el seu llançament l’esfèrica al pal dret, i acabant a córner. Aquest es llença des de l’esquerra de l’atac perico mitjançant Pirulo, i molt bé anticipant-se, el central i capità Raillo remata de cap al fons de la porteria. Era el 1-0 que acabaria sent definitiu.

Una bona acció de Luque acabà amb una passada en profunditat a l’àrea per Pirulo, però aquest es llençà intentant enganyar al col·legiat reclamant una pena màxima que no existí.  L’Olímpic gaudí d’una gran oportunitat per igualar el matx en el 36’ amb un gran xut de Valiente al que respongué Koke amb una intervenció de molt mèrit. En el minut afegit els valencians llençaren dos serveis de cantonada amb tot l’equip cercant l’empat. L’Espanyol B es defensà amb solvència.

En el segon temps només iniciar-se (1’) l’Olímpic de Xàtiva estigué a punt de donar l’ensurt obligant a intervenir Koke rebutjant el remat de Diego Jiménez. El tècnic espanyolista amb el pas dels minuts donà entrada a Jairo, i en el darrer quart d’hora a Sales, i a Traoré en els darrers minuts.  Una bona combinació per la dreta entre Pirulo i Rober no acabà amb el final desitjat.

El partit era força travat, poc vistós, amb el conjunt valencià estirant-se obrint línies per intentar obtenir l’empat. Els espanyolistes buscaven resoldre el partit al contraatac en alguna jugada que sentenciés el partit. Les ocasions clares de gol no sovintejaren ni una àrea ni l’altre, tret dels moments finals del partit en el que l’equip visitant es llençà descaradament a l’atac deixant molts forats a la seva reraguarda. Així, l’equip perico tingué varis jugades de contracop.

Una - només sortir Sales- , amb ràpid contracop i  ficant tot just la bota anticipant-se a la desesperada sortida del meta Jacobo i en la que finalment l’esfèrica surt mansament fora a còrner en tocar lleugerament el meta de l’Olímpic. La més clara ocasió de totes, quan en un contracop conduït per Pol Llonch, aquest es gira i dona una passada a l’espai per  Ivan Sales qui tot sol entra dins l’àrea i remata imperdonablement fora a la dreta quan seguint la jugada per darrera de la pilota per no caure en posició incorrecta, l’acompanyaven dos companys, el primer d’ells Jairo totalment desmarcat. Aquesta acció (87’) matava el partit i la resolució erràtica per excés d’individualisme ha pogut costar car, tenint en compta anàlegs precedents en els instants finals.            

Encara gaudiria l’Espanyol B de l’ocasió d’arribar al temps afegit sense patir, quan un bon contracop conduït en els metres finals per Jairo, l’andalús després de varis retalls assisteix a Luque qui remata a l’exterior de la fusta junt a la xarxa lateral (89’). La por al cos dels blanc-i-blaus arribà quan l’Olímpic de Xàtiva llençà en temps d’afegit una molt perillosa falta a la frontal a un parell de pams de la línia de l’àrea de càstig. Sortosament el llançament es marxà fora i amb aquesta acció s’esvaïren les darreres opcions per assolir l’empat per part dels valencians.  
  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Koke, Rober, Raillo, Rubén Duarte, Ángel, Pol Llonch, Marc Fernández, Joan Jordán, Mamadou, Pirulo i Luque.
Jairo per Marc Fernández, m. 63; Iván Sales per Pirulo, m. 74; Traoré per Mamadou, m. 82. Altres suplents: Néstor (p.s.) i Héctor.

CD Olímpic: Jacobo, Mario Sánchez, Kike Alcázar, Pepín, Belda, Valiente, Jordi Marenya, Vaquero, Alex Cortell, Diego Jiménez i Luis Acosta.
Substitucions:  Carlos Pifarré per Jordi Marenyà, m. 62; Dani per Luis Acosta, m. 70: Borja per Diego Jiménez, m.80. Altres suplents: Toni Vela i Rangel (p.s.)

Àrbitre: Raúl Martín González Francés, del col·legi de Las Palmas, assistit en bandes per Tanasu Rayco de las Nieves i Domingo Sosa Gómez, també de Las Palmas.  Ha deixat jugar en excés no tallant el joc dur. Només ha mostrat tres cartolines, una per Marc Fernández, m. 23 i dues pels visitants Kike Alcázar, m. 16 i Pepín, m. 57.

Gol: 1-0: Raillo, m. 18.

Incidències: Encontre corresponent a la 10èna. jornada del campionat de lliga del grup tercer de la Segona Divisió B, disputat en el camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.    


divendres, 24 d’octubre del 2014

ADRIÀ CARMONA PATEIX UN TRENCAMENT AL MENISC INTERN DE LA CAMA ESQUERRA. SERÀ OPERAT AQUESTA NIT. BAIXA IMPORTANT PER L'EQUIP DE LLUIS PLANAGUMÀ.

EMPAT ENTRE LES BENJAMÍNES
DE L'ESPANYOL I EL SANT GABRIEL (2-2)

RCD Espanyol Aleví-Benjamí Femení: 2 – CE Sant Gabriel: 2

Taules en el partit davant el rival directe de les benjamines espanyolistes en aquesta primera divisió aleví-benjamí-prebenjamí femenina.  Des de la creació d’aquesta categoria, els duels Espanyol vs Sant Gabriel han sigut decisius per la sort final del campionat, doncs entre ambdós conjunts s’han repartit els títols tant de lliga com al Campionat de Catalunya. Enguany, el campionat s’ha estructurat amb un sol grup de Primera,  i tres grups a la Segona categoria.

Les blanc-i-blaves van pogué salvar un punt en el tram final del partit davant un Sant Gabriel que es va avançar-se en el marcador. Malgrat l’empat, continuen encapçalant la classificació, però amb un encontre més disputat que els rivals CE Sabadell, Sant Gabriel i UE Centelles.  


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Irune Prats, Lara Collado, Laura Mas, Carla Giménez, Jannet Rodríguez, Laura Sánchez i Alba Martínez
També: Lucía Hernández (p.s), Rosario Berman, Berta Egea, Mireia Andrés, Iris González, Claudia Montero, Eva Félix i Rita Fernández.

CE Sant Gabriel: Marina Mas, Nuria Marín, Alba Ramos, Sara Estrada, Anna Sánchez, Nuria Pon i Nerea Romero.
També: Aina Meya, Sara Sánchez, Ivette Rojas i Alma Ros.

Àrbitre: Mireia Gil Martínez de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Alba Martínez, m. 14; 1-1: Nuria Pon, m. 14; 1-2: Alba Ramos, m. 19; 2-2: Jannet Rodríguez, m. 56.  

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga de la Primera Divisió Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputat el migdia del passat diumenge al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENINA.

CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 7 3 2 1 0 12 5
2 C.E. SABADELL F.C. 6 2 2 0 0 23 3
3 C.D. SANT GABRIEL 4 2 1 1 0 10 3
4 U.E. CENTELLES 4 2 1 1 0 12 7
5 U.D. VILADECANS 3 1 1 0 0 7 2
6 C.F. IGUALADA 3 2 1 0 1 7 9
7 U.E. VILASSAR MAR 3 3 1 0 2 11 24
8 C.E. LLERONA 2 3 0 2 1 5 9
9 MARTORELL ASSOC. ESP. 1 1 0 1 0 1 1
10 UNIFICACIÓ STA. PERPÈTUA 0 2 0 0 2 3 13
11 ESCUELA F. BONAIRE 0 3 0 0 3 7 22

AGENDA SOCIAL

PENYA BLANC BLAVA DE MÓRA LA NOVA

Participació a la Fira Agrícola

Com bé sent  tradicional la Penya Blanc-i-Blava de Móra la Nova participa un any més a la fira Agrícola Ramadera i Industrial de la Ribera d'Ebre, Terra Alta i Priorat.  Enguany és la 183èna edició d'aquest event i està tenint lloc des del 23 al 26 d'octubre a la població de Móra la Nova. Aquesta ambaixada perica hi és present amb un estand a la fira. 


PENYA BLANC-BLAVA DE TORREDEMBARRA

XV Aniversari. 

La Penya Blanc Blava de Torredembarra, organitzadora del darrer Aplec de Penyes del RCD Espanyol, compleix 15 anys d'existència. Ho celebrarà amb un sopar al Restaurant Clamar, al C/ Pescadors, 17 de la pròpia Torredambarra. L'acte tindrà lloc aquest divendres i comptarà amb la presència del President del RCD Espanyol Joan Collet.  

Un dels homenatjats en aquest esdeveniment serà el soci honorífic de la penya, Llorenç Gómez, actualment campió d'Europa i Subcampió del Món amb la selecció de futbol platja.  Les penyes que hi participen també van tenir la possibilitat de participar al programa radiòfonic  " El Xiulet d'Ona la Torre" (107 FM) en directe de les 20:00h.  a les 21:00h. , que s'emet des del Carrer Garrofers de Torredembarra, en el que es van tractar temes d'actualitat del RCDE i del món de les penyes.  
   
MENÚ PICA-PICA                      
                                                                         
Tartaletes d’amanida rusa                                           
Petita amanida de xató                                    
Pebrot piquillo farcit de bacallà                                                               
Musclos al vapor                                       
Calamars romana                                                            
Bunyols de bacallà                                  
Xirles marinera                             
Pa amb tomàquet amb ibèrics          
Gambes a la planxa                         
Xipirons amb salseta picant                    .
Peixet fregit
Gambes a la planxa
Patates braves 
Sípia a la planxa  

POSTRES DE LA CASA  
Gelat o Rebosteria
Pa, vi, aigua, refrescos i cafè

MENÚ INFANTIL:
Macarrons
Escalopa
Postre


PENYA BLANC BLAVA DE BLANES

9è. Aniversari

Per commemorar el novè aniversari de la nostra Penya hem organitzat, aquest any, un dinar de celebració que tindrà lloc al Restaurant Mont-Ferrant de Blanes (c/ Abat Oliva, 3), el dia 2 de novembre a les 14,30 hores. Durant aquest acte la Penya lliurarà el VII Memorial Antoni Mañach.  Sens dubte, serà una dia ple de records i sorpreses a la qual tots i totes podrem gaudir d'una festa on la força del sentiment blanc-i-blau de la Comarca de la Selva serà ben present. Us convidem a participar en aquest esdeveniment on assistiran representants del nostre estimat RCD Espanyol.

El preu del menú és de 39,00 euros pels adults. Els més petits podran optar per un menú infantil per 20,00 euros. La reserva per assistir i el pagament d'aquestes quantitats s'haurà de fer en efectiu a la seu social de la Penya els dies de partit o els dissabtes per la tarda de 18:00 a 20:00 hores. El darrer dia per apuntar-se serà el dissabte 25 d´octubre. Per a més informació poseu-vos en contacte amb Ramon Luis (649710865).

MENÚ:

Còctel de benvinguda
Primer
Lluç de Palangre al perfum d´all amb fons de verdures.
Segon
Xai rostit amb patates fornera
Postres
Gelat amb xocolata
Pastis commemoratiu “IX Aniversari”

Blanc de Blancs
Negre Penedès
Cava Laviret Brut
Cafè
Licors.

MENÚ INFANTIL:  

Canelons
Escalopa o Pollastre rostit 
Gelat amb xocolata
Pastís commemoratiu “IX aniversari”

Us hi esperem, no falteu ! Visca l'Espanyol ! 

GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA

Sopar de Nadal.

El nostre tradicional Sopar de Nadal, el de 2014, tindrà lloc el proper dia 20 de desembre, a les 21:30h, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda 6, Barcelona). 

Oportunament, informarem del menú, del preu i també dels premis que atorgarem aquest any en el transcurs de la vetllada. Desitgem que ens acompanyis a la festa. Reserveu-vos la data, si us plau, gràcies.


TRIOMF DEL JUVENIL "B" A L'AMISTÓS D'AHIR,
DAVANT EL JOSEP MARIA GENÉ

RCD Espanyol Juvenil “B”: 3 –  Assoc. Esp.Josep Maria Gené: 0

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Edu Frías, Pipa, Pedrosa, Jaume, Almirall, Alex Bermejo, Jordan, Martí, Steven, Puado, i Adrià Caballé.
Suplents: Santaló (p.s.), Joel, Manchón…

AE Josep Maria Gené: Aitor Barbero, Óscar Peña, Sergi gil, Marc Hervías, Carlos Alberto, Albert López, Josep Maria, James-Henry, Jan Almuni, Lucas Palma i Joan Caubet.
Suplents : Antoni Gargallo, Saifeddin Abdul...

Àrbitre: Gerard Rubiralta Cortés, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Martín González Muelas i Iván Romero Ramos.

Gols: 1-0: Adrià Caballé, m.39; 2-0: Puado, m. 44; 3-0: Steven, m. 72

Incidències: Encontre amistós disputat ahir dijous a les 16:00h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L’equip de Robert Cuesta no jugarà aquest cap de setmana l’encontre de lliga en haver-se ajornat fins el 6 de desembre el derbi que l’havia d’enfrontar al FC Barcelona a la C.Esp. Gamper. 

PRIMERA DERROTA DELS MÉS PETITS (5-4),
DAVANT EL BENJAMÍ "A" DEL MAGORIA MERCAT NOU.

SE Mercat Nou Magoria Benj. “A”: 5 – RCD Espanyol Prebenjamí: 4

Derrota dels més petits de la pedrera perica davant el Benjamí “A” del Mercat Nou Magoria al camp de l’Energia. Els d’Erik Llorca, dels tres partits disputats han guanyat un, n’han empatat altre i han perdut aquest. Malgrat la derrota avancen un lloc per diferencia de gols a la classificació superant a l’Hospitalet B. El proper encontre serà el dissabte a les 16:15h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant el Benjamí “C” del CF Badalona.


Fitxa tècnica:
SE Mercat Nou Magoria: Arnau González, Alberto Cano, Víctor Urrea, Xavier Estéban, Daniel Marco, Arnau Boada i Aleix Noya.
També: Jordi Lopez, Joel López, Hugo López, Marc Pascual.

RCD Espanyol: Aitor Capitán, Gerard Luque, Joel Alsina, Pol Durán, Oriol Pallás, Cristóbal Morales, i Saúl Barrabés.
També: Jordi Saucedo (p.s.), Sergi Peregrina, Alejandro Domínguez i Oriol Alcoba.

Àrbitre: Adrià Fontrodona Bach, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Arnau Boada, m. 8; 2-0: Joel López, m. 15; 3-0: Joel López, m. 19; 3-1: Oriol Alcoba, m. 21; 4-1: Marc Pascual, m. 26; 4-2: Pol Durán, m. 29; 4-3: Pol Durán, m.30; 5-3: Joel López, m. 37; 5-4: Oriol Alcoba, m. 42.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup 8è de Segona Divisió Benjamí, disputat el migdia del passat dissabte al camp de l’Energia de Barcelona. 


  CLASSIFICACIÓ SEGONA BENJAMÍ, GRUP 8è. 

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 U.E. SANT ANDREU "C" 9 3 3 0 0 18 2
2 C.D. SANT GABRIEL "C" 9 3 3 0 0 20 5
3 CF ESC. ESPORTIVA GUINEUETA 9 3 3 0 0 18 7
4 F.C. MARTINENC "B" 9 3 3 0 0 15 8
5 C.F. ALZAMORA 6 3 2 0 1 8 6
6 PENYA BARCELONISTA BARCINO "B" 4 3 1 1 1 11 9
7 R.C.D. ESPANYOL "C" 4 3 1 1 1 10 10
8 C.E. L'HOSPITALET "B" 4 3 1 1 1 7 8
9 S.E. MERCAT NOU MAGORIA 4 3 1 1 1 9 14
10 C.F. BADALONA "C" 3 3 1 0 2 16 9
11 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 3 3 1 0 2 4 9
12 PENYA BARC. COLLBLANC SANTS 3 3 1 0 2 11 18
13 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 1 3 0 1 2 4 10
14 UNIFICACIÓ CIUTAT MERIDIANA 1 3 0 1 2 6 19
15 C.F. BUFALÀ "B" 0 3 0 0 3 6 13
16 C.F. LA FLORIDA "B" 0 3 0 0 3 5 21


INFANTIL "C" FEMENÍ: TRES DE TRES A LA LLIGA
I TRIOMF A L'AMISTÓS DAVANT LES FINLANDESES


CE Seagull: 3 – RCD Espanyol Infantil "C" Femení: 12

Tercer triomf del conjunt infantil C femení, equip de nova creació i que milita a la segona divisió Infantil-Aleví Femenina, en el seu segon grup. L’equip perico amb tres partits disputats es líder a la classificació, tot i que en el proper cap de setmana descansarà a l’haver-se retirat el seu rival, l’Escola Femenina Manu Lanzarote.  

Per aquest motiu l’equip jugarà un parell d’amistosos: Dimecres ho va fer davant el Helsinki, i diumenge a les 12:00 a la Ciutat Esportiva ho farà davant la UD Cirera de Mataró.


Fitxa tècnica:
CE Seagull: Julia Zaragoza, Carla Quesada, Erika Román, Marta Fusté, Eva Pastor, Laura Fuentes,  i Patricia Avilés.
També: Laia Furio, Nora del Peral, Natalia Maqueda, Paula Cavero, Yaiza Fontanet, Itziar Fernández i Elsa Cañamero.

RCD Espanyol: Paula Gámez, Rita Fernández, Laura Sánchez, Irene Bertolín, Paula Sanz, Laura Mas i Xènia Pérez.
També: Diana Bertolín, Claudia Francés, Alba Martínez, Laura Quero, Carla Llanes, Janet Martínez (p.s.), i Ainhoa García.

Àrbitre: Raul Torres Carnero, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Xènia Pérez, m. 1; 0-2: Irene Bertolín, m. 5; 0-3: Xènia Pérez, m. 8; 0-4: Irene Bertolín, m. 15; 0-5: Irene Bertolín, m. 18; 1-5: Yaiza Fontanet, m. 21; 2-5: Yaiza Fontanet, m. 25; 2-6: Alba Martínez, m. 30; 2-7: Xènia Pérez, m. 41; 2-8: Irene Bertolín, m. 42; 3-8: Nora del Peral, m.53; 3-9: Paula Sanz, m. 58; 3-10: Laura Mas, m.60; 3-11: Xènia Pérez, m. 66; 3-12: Xènia Pérez, m. 69.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup segon de Segona Divisió Infantil-Aleví Femení, disputat el migdia del passat dissabte, al Camp Municipal de Badalona.


 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "C" 9 3 3 0 0 33 5
2 F.C. MARTINENC 6 2 2 0 0 20 1
3 C.D. ARRABAL-CALAF GRAM. 6 2 2 0 0 15 2
4 JUVENTUD 25 SEPTIEMBRE 6 2 2 0 0 11 3
5 C.D. BADÍA DEL VALLÈS 3 2 1 0 1 12 6
6 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 3 2 1 0 1 6 14
7 C.E. SABADELL F.C. "C" 0 1 0 0 1 2 5
8 C.E. SEAGULL 0 2 0 0 2 4 16
9 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 0 2 0 0 2 2 15
10 F.C. SANT CUGAT ESPORT 0 2 0 0 2 3 20
11 C.E. VACARISSES 0 2 0 0 2 0 21
FEMENÍ MANU LANZAROTE (RET)
SCALA ASSOCIACIÓ DE F. (RET)


DIMECRES PASSAT, AMISTÓS DAVANT EL HELSINKI.

Dimecres passat, va tenir lloc a les 18:30 al Mpal. de Vallvidreda, un encontre amistós entre l’equip espanyolista i el HKJ Helsinki de Finlàndia. L’encontre arbitrat per Paul Newman Caballero finalitzà amb el triomf de les catalanes sobre les finlendeses. El partit es jugà a la modalitat de futbol 11 (tot i que a l’acta arbitral les alineacions figurin com a futbol-7), en el que era una nova experiència per les espanyolistes que fins les hores han jugat sempre a futbol-7.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula Gámez, Laura Sánchez, Noelia Muñoz, Diana Bertolín, Irene Bertolín, Claudia Francés, i Míriam Maldonado.
També: Alba Martínez, Julia Guerra, Laura Quero, María Isabel, Janet Martínez (p.s.), Ainhoa García, i Rita Fernández.
   
HJK Helsinki: Ella Pesonen, Arna Merikallio, Aino Leeve, Henni Mustonen, Anna Willfor, Jade Eronen i Sara Itkonen.
També: Julianna Asikainen, Maisa Attonen, Olivia Maisanil, Liina Turhala, Inica Sorja, i Lotta Huvinen.

Àrbitre: Paul Newman Caballero Sánchez, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Inica Sorja, m. 21; 1-1: Ainhoa García, m. 41; 2-1: Laura Quero, m. 69.

TERCER TRIOMF DEL BENJAMÍ "B" (2-5)

CF Sistrells: 2 – RCD Espanyol Benjamí “B”: 5

Un poker de gols del davanter centre Iván Lamuela en el primers dotze minuts de joc, encarrilaren un partit en el que l’Espanyol derrotà al Sistrells per 2-5 aconseguint Gerard el darrer gol dels blanc-i-blaus en el tercer període.

Els de Marc Pascual, sumen el seu tercer triomf, i amb 9 punts sobre 9, ocupen la segona posició igualat a punts amb el Benjamí A del FC Martinenc.

El proper encontre dels espanyolistes serà el dissabte a les 13:30h. a la Dani Jarque. Rebran la visita del CF Arrabal-Calaf de Gramenet, quart classificat a dos punts dels espanyolistes.


Fitxa tècnica:
CF Sistrells: Gianluca Ramos, Brian Olid, Jan La Calle, Diego Sánchez, Hugo Raya, Yago González i Marc Fernández.
També: Marcos Gómez

RCD Espanyol: Victor Martínez, Gerard González, Guillem Badía, Aimar García, Héctor Garrido, Gerard Collell i Iván Lamuela.
També: Alex García (p.s.), Gerard Camp, Eric Alcaide i Biel del Valle

Àrbitre: Diego Domínguez Cisneros de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Iván Lamuela, m. 6; 0-2: Iván Lamuela, m. 8; 0-3: Iván Lamuela, m. 9; 0-4: Iván Lamuela, m. 12; 0-5: Gerard Collell, m. 27; 1-5: Marc Fernández, m 34; 2-5: Marc Fernández, m. 40.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup tercer de Primera Divisió Benjamí, disputat el migdia del passat dissabte a la Zona Esportiva Municipal de Can Cabanyes, Badalona.  


  CLASSIFICACIÓ PRIMERA BENJAMÍ, GRUP 3r.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. MARTINENC 9 3 3 0 0 15 4
2 R.C.D. ESPANYOL "B" 9 3 3 0 0 14 5
3 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 7 3 2 1 0 13 3
4 C.D. ARRABAL-CALAF GRAMENET 7 3 2 1 0 13 4
5 C.F. BADALONA "B" 7 3 2 1 0 11 4
6 C.F. UNIFICACIÓ LLEFIÀ 6 3 2 0 1 8 5
7 C.F. SANTA EULÀLIA 6 3 2 0 1 11 10
8 C.F. DAMM "B" 4 3 1 1 1 13 7
9 C.F. TECNOFUTBOL "B" 4 3 1 1 1 13 11
10 C.P. SARRIÀ 4 3 1 1 1 7 11
11 ESCUELA C.F. PERFOMANCE 3 3 1 0 2 11 8
12 PENYA BARC. CINC COPES 3 3 1 0 2 8 9
13 SISTRELLS C.F. 0 3 0 0 3 6 13
14 PENYA BARC. COLLBLANC-SANTS. 0 3 0 0 3 3 16
15 PENYA BARCELONISTA BARCINO 0 3 0 0 3 2 19
16 C.F. BUFALÀ 0 3 0 0 3 0 19




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M