diumenge, 19 d’octubre del 2014

FEMENÍ "B":
TORNEN ELS GOLS... I EL TRIOMF (6-0)

RCD Espanyol Femení “B”: 6 – CD Transportes Alcaine “B”: 0

Per fi l’equip espanyolista ha vist porta amb facilitat i ha recuperat la senda del triomf davant el filial femení del Transportes Alcaine. Les de Juliana ha tallat una dolenta ratxa de dues derrotes (a domicili) i dos empats que obtingueren després del primer triomf en la jornada inaugural del campionat,  i que els havia portat a estar situades en la classificació en onzena posició igualades a punts amb el Vic, equip que ocupava la tercera posició de descens.

Les principals novetats a l’onze perico, la tornada d’Ari Forment al filial després d’haver anat convocada amb el primer equip durant el que portem de lliga. La davantera centre espanyolista tan sols havia jugat amb el filial en l’amistós davant el Sant Andreu en plena jornada de descans de la competició. L’altre novetat, la meta Aranzazu defensà avui la porteria espanyolista, descansant en aquesta ocasió la meta fins ara titular Andrea.

L’equip espanyolista tingué un partit còmode doncs abans dels vint minuts ja tenia encarrilat el partit, arribant al descans amb avantatge de 3-0. Destacà a tot l’equip, però en especial a Andrea Granados que aconseguí anotar un hat-trick després de partits de sequera golejadora del filial espanyolista. Les blanc-i-blaves amb el partit solucionat, disposaren de moltes ocasions de gol i encara podien haver augmentat en més gols els registres del seu caseller.

El proper cap de setmana és jornada de descans a les competicions nacionals del futbol femení de Segona. El diumenge 2 de novembre tornarà la lliga en una jornada en la que les espanyolistes es desplaçaran a la Costa Brava per enfrontar-se al cuer del grup, el CF Lloret.

RCD Espanyol B: Aranzazu, Laia, Bácter, Moyano, Ángela, Chama, Altmann, Yaiza, Laura, Ari i Andrea Granados.
Substitucions: Paula Bolta per Ángela, m. 51; Ainhoa per Ari, m. 71; Barni per Chama, m. 82. Altres suplents: Andrea Giménez (p.s.) i Mireia “Peque”.

CD Transportes Alcaine B: Núria, Carolina, Irene, María, Laura, Naima, Rocío, Diana, Ana, Elena i Bárbara.
Substitucions: Nerea (p.s.) per Núria, m. 44; Irene G. per Naima, m. 46; Laura P. Per Marta, m. 46; Alejandra per Diana, m. 63.

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo de la delegació de Barcelona. Ha mostrat cartolina groga a la visitant Bárbara, m. 75.

Gols: 1-0: Andrea Granados, m. 4; 2-0: Andrea Granados, m. 18; 3-0: Chama, m. 31; 4-0: Andrea Granados, m. 51; 5-0: Ari Forment, m.70; 6-0: Paula Bolta, m. 88.

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Segona Divisió Nacional Femenina, disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque en una matinal força calorosa. S’ha guardat un minut de silenci a petició del col•legiat, per la mort d’un familiar seu.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.