divendres, 24 d’octubre del 2014

AGENDA SOCIAL

PENYA BLANC BLAVA DE MÓRA LA NOVA

Participació a la Fira Agrícola

Com bé sent  tradicional la Penya Blanc-i-Blava de Móra la Nova participa un any més a la fira Agrícola Ramadera i Industrial de la Ribera d'Ebre, Terra Alta i Priorat.  Enguany és la 183èna edició d'aquest event i està tenint lloc des del 23 al 26 d'octubre a la població de Móra la Nova. Aquesta ambaixada perica hi és present amb un estand a la fira. 


PENYA BLANC-BLAVA DE TORREDEMBARRA

XV Aniversari. 

La Penya Blanc Blava de Torredembarra, organitzadora del darrer Aplec de Penyes del RCD Espanyol, compleix 15 anys d'existència. Ho celebrarà amb un sopar al Restaurant Clamar, al C/ Pescadors, 17 de la pròpia Torredambarra. L'acte tindrà lloc aquest divendres i comptarà amb la presència del President del RCD Espanyol Joan Collet.  

Un dels homenatjats en aquest esdeveniment serà el soci honorífic de la penya, Llorenç Gómez, actualment campió d'Europa i Subcampió del Món amb la selecció de futbol platja.  Les penyes que hi participen també van tenir la possibilitat de participar al programa radiòfonic  " El Xiulet d'Ona la Torre" (107 FM) en directe de les 20:00h.  a les 21:00h. , que s'emet des del Carrer Garrofers de Torredembarra, en el que es van tractar temes d'actualitat del RCDE i del món de les penyes.  
   
MENÚ PICA-PICA                      
                                                                         
Tartaletes d’amanida rusa                                           
Petita amanida de xató                                    
Pebrot piquillo farcit de bacallà                                                               
Musclos al vapor                                       
Calamars romana                                                            
Bunyols de bacallà                                  
Xirles marinera                             
Pa amb tomàquet amb ibèrics          
Gambes a la planxa                         
Xipirons amb salseta picant                    .
Peixet fregit
Gambes a la planxa
Patates braves 
Sípia a la planxa  

POSTRES DE LA CASA  
Gelat o Rebosteria
Pa, vi, aigua, refrescos i cafè

MENÚ INFANTIL:
Macarrons
Escalopa
Postre


PENYA BLANC BLAVA DE BLANES

9è. Aniversari

Per commemorar el novè aniversari de la nostra Penya hem organitzat, aquest any, un dinar de celebració que tindrà lloc al Restaurant Mont-Ferrant de Blanes (c/ Abat Oliva, 3), el dia 2 de novembre a les 14,30 hores. Durant aquest acte la Penya lliurarà el VII Memorial Antoni Mañach.  Sens dubte, serà una dia ple de records i sorpreses a la qual tots i totes podrem gaudir d'una festa on la força del sentiment blanc-i-blau de la Comarca de la Selva serà ben present. Us convidem a participar en aquest esdeveniment on assistiran representants del nostre estimat RCD Espanyol.

El preu del menú és de 39,00 euros pels adults. Els més petits podran optar per un menú infantil per 20,00 euros. La reserva per assistir i el pagament d'aquestes quantitats s'haurà de fer en efectiu a la seu social de la Penya els dies de partit o els dissabtes per la tarda de 18:00 a 20:00 hores. El darrer dia per apuntar-se serà el dissabte 25 d´octubre. Per a més informació poseu-vos en contacte amb Ramon Luis (649710865).

MENÚ:

Còctel de benvinguda
Primer
Lluç de Palangre al perfum d´all amb fons de verdures.
Segon
Xai rostit amb patates fornera
Postres
Gelat amb xocolata
Pastis commemoratiu “IX Aniversari”

Blanc de Blancs
Negre Penedès
Cava Laviret Brut
Cafè
Licors.

MENÚ INFANTIL:  

Canelons
Escalopa o Pollastre rostit 
Gelat amb xocolata
Pastís commemoratiu “IX aniversari”

Us hi esperem, no falteu ! Visca l'Espanyol ! 

GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA

Sopar de Nadal.

El nostre tradicional Sopar de Nadal, el de 2014, tindrà lloc el proper dia 20 de desembre, a les 21:30h, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda 6, Barcelona). 

Oportunament, informarem del menú, del preu i també dels premis que atorgarem aquest any en el transcurs de la vetllada. Desitgem que ens acompanyis a la festa. Reserveu-vos la data, si us plau, gràcies.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M