dilluns, 20 d’octubre del 2014

MÉS LÍDER.
EL JUVENIL "B" GUANYA 4-0 AL REUS DEPORTIU

RCD Espanyol Juvenil “B”: 4 – CF Reus Deportiu: 0

Triomf d’un Espanyol superior que ja en un molt bon primer temps va deixar sentenciat el partit davant el Reus Deportiu.  Els de Robert Cuesta encadenen el 7è triomf consecutiu en les vuit jornades de lliga que portem, i amplia en un punt l’avantatge respecte el segon classificat, doncs la Damm no va pogué puntuar davant el FC Barcelona, qui passa a ser el més immediat perseguidor dels blanc-i-blaus.  Els reusencs cauen un lloc a la classificació i passen a ser setens.

Tot i el domini local, la primera acció d’atac fou pels visitants després d’una errada de Joel que va estar a punt d’aprofitar Santiago marxant-se i amb poc angle el seu remat fou rebutjat pel porter Edu Frías.  Aquesta jugada fou una excepció en el que fou el joc doncs els espanyolistes van controlar i dominar al seu rival de manera abassegadora.

Al quart d’hora de joc, una pilota sense control li cau a Martí Soler qui no s’ho pensa dues vegades des de la frontal i envia el seu tret ras a dins la porteria reusenca. El col·legiat Héctor Robas no encertà al treure un metre fora de l’àrea una falta que  va cometre dins l’àrea el reusenc Viñas. El penal no es va xiular, però el lliure directe l’executà Jordan a la perfecció enviant el seu llançament a l’escaire significant el 2-0 favorable al quadre perico.

Els locals van pogué fer el tercer en un servei de cantonada executat per Pedrosa que rematà de cap imposant-se als defensors en el salt, el migcentre Martí, enviant un pam per sobre el travesser. En el darrer minut del primer temps, una llarga jugada d’atac espanyolisa acaba amb el tercer gol blanc-i-blau. Jordan dona la darrera passada interior per Enri, qui en posició més que dubtosa, controla molt bé i afusella al porter Yeray.

En el segon temps, en els primers vint minuts el joc baixà considerablement el seu nivell amb un Espanyol que ja ho havia fet gairebé tot però que encara tindria ocasions molt clares de gol en el tram final del matx mitjançant Adrián Rivas, Alex Bermejo, entre altres.  En els darrers instants del partit, l’equip espanyolista arrodoní el resultat amb un quart gol, marcat en pròpia porta pel visitant Almarcha.

El proper encontre dels espanyolistes tenia que ser el derbi de la màxima a la Gamper davant el FC Barcelona B,  partit entre els dos primers classificats a la taula. Però, a petició culer, el partit s’ha ajornat fins el 6 de Desembre a les 12:00h.

RCD Espanyol: Edu Frías, Pipa, Pedrosa, Joel, Melero, Manchón, Jordan, Martí, Enri, Puado i Adrián Rivas.
Substitucions: Alex Bermejo per Jordan, m.55; Cristopher per Enri, m. 62; Jaume per Manchón, m. 71. Altres suplents: Víctor Sánchez i Carles Santaló (p.s.),

CF Reus Deportiu: Yeray Romero, Carlos Ropero, Pau Almarcha, Arnau Viñas, Joshua Julve, Roger Tarrés, Josep Ferrando, Sergi Cid, Cristian Santiago, Raul López i Franco Sanfilippo.
Substitucions: Julio Jordi per Josep Ferrando, m. 46; Alberto José per Sergi Cid, m. 46; Marc Vidal per Arnau Viñas, m. 80. Altres suplents: Brian Joel i Adrià Molluna (p.s.)

Àrbitre: Héctor Robas Bondía de la delegació d’ El Baix Llobregat, assistit en bandes per Iván Murillo Gallego i Adrià López Triguero.   Cartolines grogues als locals Manchón, m.35 i Puado, m.68, i al visitant Arnau Viñas, m. 22.

Gols: 1-0: Martí, m. 15; 2-0: Jordan, m. 23; 3-0: Enri, m. 44; 4-0: Pau Almarcha (p.p.), m. 87.

Incidències: Encontre corresponent a la 8èna. jornada del campionat de lliga del grup 7è de Lliga Nacional Juvenil, disputat ahir matí al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb cel seré i temps força calorós, plenament estiuenca.

CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL,  GRUP 7è.