dimarts, 21 d’octubre del 2014

TREBALLAT TRIOMF DEL CADET "A"
DAVANT UNA COMPLICADA DAMM DE DANI FERNÁNDEZ (1-0)

PENDENTS DE L'ABAST DEL TRENCAMENT FIBRILAR ALS ISQUIOTIBIALS QUE PATEIX SERGIO GARCÍA.









RCD Espanyol Cadet “A”: 1 – CF Damm: 0

Un llunyà llançament d’Alex Cubedo a manca de tres minuts i escaig pels vuitanta reglamentaris, es convertí en l’únic gol que decidí el lluitat i disputat encontre entre els cadets de segon any del RCD Espanyol i la Damm CF. El partit bastant igualat amb major domini espanyolista en el tram final del primer temps, es començà a decantar al bàndol perico en el segon temps i més després de l’expulsió del jugador Daniel Ruíz que deixà al quadre cerveser amb deu jugadors.   

Una de les curiositats d’aquest encontre era la tornada a la Ciutat Esportiva del que fora tècnic del futbol base espanyolista (2008-2013),  Dani Fernández, després del seu breu pas pel futbol de Tercera en el Castelldefels, i de la seva tornada a la FCF entrenant la selecció catalana sots-16. Enguany dirigeix el cadet de segon any del quadre cerveser. Com no vaig tenir ocasió de fer-ho personalment, des d’aquestes línies li desitjo el millor en aquesta nova singladura al fenomenal tècnic d’Olesa.   

Fet aquest incís d’obligat compliment, tornem al que va ser el partit pròpiament dit. Dels quaranta primers minuts de joc, mitja hora fou molt igualada amb lleuger domini perico però sense ocasions de gol davant una Damm que es mostrà com un rival difícil de batre. En aquests darrers minuts s‘imposà clarament l’Espanyol sobre el rival, i tingué algunes aproximacions perilloses cara a porta que no van alterar el marcador. La més clara una bola en profunditat d’Izan per Gilbert, qui rematà dins l’àrea interceptant la cama d’un defensor.Un remat de cap dels espanyolistes fou salvat sota pals. Fode ho intentà amb un xut des de la frontal que rebutjà el porter a córner. La més clara de totes, una arribada de Gilbert amb centre des de la dreta que tot sol Brugué remata fora increïblement. Una recuperació de Pol Hernández acaba amb passada per Brugué qui remata en el 39’ salvant amb el peu el meta de la Damm

En el segon temps una falta directa executada per Pol Lozano estigué a punt de significar el primer gol doncs no blocà el meta cerveser i a punt va estar Brugué de rematar la bola rebutjada.  Anglada també el va tenir en les seves botes en una claríssima ocasió però es va precipitar en rematar i el seu llançament no va ser l’encertat que l’oportunitat requeria.

Als set minuts de la represa hi hagué una de les jugades clau del partit. L’expulsió del jugador de la Damm Daniel Ruíz. El jugador cerveser va “deixar anar” el braç i el col·legiat interpretà intencionalitat, punibilitat en l’acció. No em mullo doncs la jugada va succeir a la banda contraria de la meva posició en aquest camp tres tant dolent per pogué apreciar detalls per les distàncies.       

Amb deu, lògicament, la Damm ja passà més angunies defensant-se amb ungles i dents aquest punt d’or. Els espanyolistes mitjançant Brugué disposaren d‘una gran ocasió al 65’. També la Damm en contraatacs intentà treure’s de sobre la pressió angoixosa dels espanyolistes, i un d’ells obligà a emprar-se a fons a Adrián.  Dani Reina a sis del final tingué el gol del triomf quan s’incorporà per la dreta i trepitjant àrea envià un remat creuat que no obtingué el premi desitjat.

A tres i mig del final, el central Alex Cubedo amb un gran llançament li somrigué la fortuna doncs la seva pilota acabà dins la porteria cervesera. L’emoció no s’acabà doncs la Damm buscà l’empat ja desesperadament pel poc temps que mancava i passant tres minuts dels vuitanta reglamentaris llençà una falta lateral a la que inclòs pujà el seu porter al remat en busca d’un gol miraculós que no arribà.

Amb aquests tres punts continua l’equip de David Fernández igualat a punts al capdavant de la classificació amb el FC Barcelona en haver obtingut ple de victòries en els cinc encontres disputats. Dissabte a les 12:00h. a la Ciutat Esportiva Gamper de Sant Joan Despí, Barcelona i Espanyol es veuran les cares en el primer derbi cadet de la temporada.  Els barcelonistes son primers per millor balanç golejador i amb el triomf i l’empat seguirien ocupant tal lloc d’honor. Un triomf perico catapultaria a l‘equip blanc-i-blau deixant enrera a l’etern rival. Mentre, la Damm amb aquesta segona derrota,  ocupa la cinquena posició d’aquesta Divisió d’Honor Cadet.    


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Adrián, Arnau Alós, Pol Hernández, Alex Pastor, Alex Cubedo, Pol Lozano, Brugué, Sosa, Gisbert, Izan i Fode.
En el segon temps: Dani Reina, Anglada, Marc Llinares, Miguel, Retu, i Albert. Altre suplent: Lluis Andreu (p.s.)

CF Damm: Álvaro García, Marc Vilches, Pol Román, Martí Serra, Adrià Piquer, Joel Vallejo, Daniel Albet, Miquel Puerto, Daniel Ruíz, Cristian Poyatos, i Pol Muniesa.
Suplents: Adrià Collet (p.s.), Víctor Gómez, Ignasi Vilarrasa, Jordi Domingo, Ryuken Nishizawa, David Rodríguez i Joel Delgado.

Àrbitre: Xavier Calvo Arandés de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Alejandro Gutiérrez Torrano i Said Houms. Cartolines grogues pel local Anglada, m. 62 i pel visitant Pol Román, m.44. Va expulsar amb vermella directa al visitant Daniel Ruíz, m. 47.  

Gol: 1-0: Alex Cubedo, m.76.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat la tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En les files del conjunt cerveser, Víctor Gómez Perea, jugador que va militar al futbol base espanyolista. 


  CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 15 5 5 0 0 23 3
2 R.C.D. ESPANYOL 15 5 5 0 0 17 3
3 U.D. CORNELLÀ 10 5 3 1 1 11 6
4 UNIÓ F.B. JABAC I TERRASSA 10 5 3 1 1 10 7
5 C.F. DAMM 9 5 3 0 2 10 6
6 C. GIMNÀSTIC DE TARRAGONA 9 5 3 0 2 13 11
7 LLEIDA ESPORTIU T.C.F. 7 5 2 1 2 10 11
8 C.F. BADALONA 7 5 2 1 2 9 12
9 C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ 6 5 2 0 3 7 10
10 U.E. RAPITENCA 5 5 1 2 2 6 8
11 ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT 5 5 1 2 2 4 11
12 C. ESCOLA F. GAVÀ 4 5 0 4 1 5 7
13 U.E. SANT ANDREU 4 5 1 1 3 6 12
14 U.E. BORDETA LLEIDA 2 5 0 2 3 4 7
15 F.C. SANT CUGAT ESPORT 2 5 0 2 3 3 12
16 F.C. GIRONA 1 5 0 1 4 2 14











S E N T I M E N T P E R I C O . C O M