dimecres, 22 d’octubre del 2014

ALTRE BON PARTIT DE L'INFANTIL "A" (5-0)













RCD Espanyol Infantil “A”: 5 – Atlètic Segre: 0

Bon partit del conjunt entrenat per Carles Martínez Novell davant un Atlètic Segre que en cap moment pogué contrarestar la major qualitat tècnica dels blanc-i-blaus. Els espanyolistes tot i la contundent victòria perden el primer lloc en favor del FC Barcelona, al superar els blaugranes per gols a la classificació, als pericos.

Ja des d’un bon primer moment l’Espanyol posà setge a la porta dels lleidatans. Una pilota avançada per Kili escapant-se per la punta dreta de l’atac acaba amb un bon centre que no hi arriba per ben poc ni Alejandro ni Reda.  Una bona passada de Reda per Kili acaba amb el xut de l’extrem, salvant el meta Purroy amb el peu amb una gran intervenció. Precisament a Kili se li anul·laria el primer dels tres gols que el col·legiat no donà validesa per situació antireglamentària.

Als tretze minuts arribà el primer i merescut gol espanyolista. D’un xut ras ajustat a l’esquerra de la porta lleidatana, Jofre Carreras aconsegueix obrir la llauna. Abans dels vint minuts de joc, l’Espanyol faria el segon: Passada interior de Jofre per Nico, qui controla dins l’àrea i de xut ras bat al porter de l’Atlètic Segre.

Els lleidatans portaren perill en un servei de cantonada, però en atac res pogueren fer davant l’encert defensiu de l’equip. Kili habilità una bona pilota per Jofre, però l’extrem esquerrà estavellà el seu remat en l’un contra un, al cos del porter. El propi Jofre rematà un bon centre en carrera, enviant fora a la dreta. Abans del descans, Nico posà a prova al meta visitant amb un llançament d’un lliure directe que envià a córner.

En el segon temps, tot just començar, el col·legiat Rubiralta anul·laria un segon gol als locals per clar fora de joc. En una bona passada en profunditat d’Alejandro per Jofre, aquest ficant la bota rematà, aturant el porter.  Un centre de Nico és rematat de cap per Jordi Casta, incorporat al joc en el segon temps.    Tampoc encertaria Reda en un mà a mà amb el porter rematant al ninot, i el refús l’enviaria Casta per sobre la porteria.  Donaria senyals de vida en atac els de la capital del Segrià amb un remat de Miñana aturat pel porter espanyolista.

Pogué fer el tercer l’Espanyol quan Alejandro avançada la seva posició en el segon temps, s’escapa deixant enrera varis adversaris i quedant-se tot sol, remata sortint l’esfèrica a un pam fora a la dreta. Aquesta acció seria ja preludi del 3-0, que aconseguiria Arnau qui també havia sortit en el segon període al terreny de joc.  Seria d’un xut creuat.

No es conformaria l’equip perico amb aquest resultat – el primer lloc en aquest moments depèn del nombre de gols –, i un centre de Sergi Benítez és rematat per Aitor, acabant l’acció a córner. A Maxím se li anul·laria el tercer gol també per posició antireglamentària, clara.  I el propi Maxím anotà el quart després d’engaltar un bon xut. Tancà la golejada Julen Álvarez qui després de tornar a ingressar al terreny de joc, d’un xut ras en l’un contra un, superà al meta lleidatà.

Encara tindria dues ocasions més per assolir la mitja dotzena però el marcador ja no es va moure més. Un xut creuat d’Aitor que sortí a un pam i un centre de Casta que a punt estigué Kili de convertir en gol ficant el peu.     



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Juanvi, Barri, Bañuls, Alejandro, Víctor, Dani, Kili, Julen, Reda, Nico i Jofre.
Substitucions: Aitor per Kili, m. 26; Àngel, Jordi Casta i Arnau per Juanvi, Dani i Julen, m. 36; Sergi Benítez i Maxím per Barri i Jofre, m. 49; Dani, Kili i Julen per Bañuls, Víctor i Reda, m. 57; Jofre per Nico, m. 63.

Atlètic Segre: Marc Purroy, Julià Gallego, Oriol Acosta, Gerard Batalla, Kevin Marchante, Pau Uson, Thomas Mauricio, Sebastián Hernández, Javier Miñana, Genís Vilaseca i Joel Bordalba.
Suplents: Alejandro Pérez (p.s.), Raúl González, Hermann Jou, Jordi Garrié, Alpha Abdoulay,  i Roger Figueres.

Àrbitre: Gerard Rubiralta Cortés, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Jofre, m. 13; 2-0: Nico, m. 19; 3-0: Arnau, m. 53; 4-0: Maxím, m. 55; 5-0: Julen, m. 58.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Infantil, disputat la tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tarda assolellada, temperatura superior al normal per l’època.


  CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 15 5 5 0 0 24 2
2 R.C.D. ESPANYOL 15 5 5 0 0 21 1
3 U.D. CORNELLÀ 13 5 4 1 0 5 1
4 C.D. SANT GABRIEL 10 5 3 1 1 13 7
5 GIRONA F.C. 9 5 3 0 2 9 6
6 C.F. DAMM 9 5 3 0 2 8 5
7 UNIÓ F. BASE JÀBAC I TERRASSA 7 5 2 1 2 6 6
8 CF. LLEIDA ESPORTIU TERRAF. 6 5 1 3 1 7 9
9 C. ESCOLA F. GAVÀ 6 5 2 0 3 5 8
10 C.F. REUS DEPORTIU 5 5 1 2 2 7 8
11 VIC RIUPRIMER REFO F.C. 5 5 1 2 2 5 6
12 U.E. SANT ANDREU 4 5 1 1 3 5 17
13 ATLÈTIC SEGRE 3 5 1 0 4 5 17
14 ESCOLA VALLS F.C. 2 5 0 2 3 4 10
15 U.E. BORDETA LLEIDA 2 5 0 2 3 3 9
16 C.E. EUROPA 1 5 0 1 4 0 15




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M