dissabte, 21 d’agost del 2010

UN PENAL A L'AFEGIT
SALVA ELS MOBLES EN LA DARRERA PROVA (1-1)

C. Gimnàstic Tarragona: 1 – RCD Espanyol: 1


S’adjudiquen el trofeu sense llençar penals


L’Espanyol s’ha adjudicat la quarta edició del Torneig Ciutat de Tarragona, en empatar in extremis davant el conjunt local del Nàstic, i en un acte de fair-play, el conjunt grana havia disposat que en cas d’empat no s’arribaria als llançaments des del punt de penal, i el trofeu principal seria per l’equip visitant, en aquest cas, l’equip de Mauricio Pochettino.

No ha estat un bon partit. Pochettino ha continuat amb les habituals proves de tota la pretemporada i això que aquest és ja el darrer encontre de preparació abans del debut davant el Getafe al Nou Estadi de Cornellà-El Prat. Cal esmentar que Moisés Hurtado no ha disputat ni un minut, fet que fa pensar en lo avançades que deuen estar les negociacions amb l’entitat grega d’Olympiakos.

L’Espanyol amb un onze bastant similar al que pot considerar-se titular, exceptuant la presència de Cristian a la porteria, o de Ivan Alonso en punta d’atac o de Javi López a l’extrem. A més hem pogut veure la tornada de Víctor Ruiz després de la seva lesió, cosa que tal com està el tema dels lesionats, ens alegrem profundament...

En front, els suplents d’un Nàstic al que els més o menys titulars espanyolistes no han pogut superar ni en el resultat ni per joc. Si be l’Espanyol ha dominat, ha gaudit de molts llançaments de cantonada i ha portat el pes del partit, no s’ha jugat lo suficientment com per doblegar a uns jugadors granes que han lluitat i han pressionat bastant amunt la sortida de pilota dels espanyolistes.

Ocasions poques en el primer temps: Al primer minut, una centrada xut que ha sortit perillosament a còrner, o un bon control i retall de Luis, però amb pèssima resolució amb un tret desviat als 24’.

Per part local, Walter Fernández (el jugador format al futbol base espanyolista que per obra i gràcia del talonari va marxar a can Culé en edat cadet, fins que després d’un periple de varis clubs, va acabar recalant al Nàstic via Pobla de Mafumet, filial dels grana) ha estat el jugador més perillós en aquest primer temps. Un llançament molt tancat de Walter es tret de punys pel meta argentí avançant-se a un possible remat del central Mairata.

L’ocasió més clara serà al minut 36’ quan una bona combinació de l’atac perico acaba amb una passada de Luis de primera per Callejón que xuta, i amb errada inclosa del meta Moragón, acaba estavellant-se l’esfèrica a la base del pal dret. Anteriorment Javi López, molt actiu, havia fet una bona jugada però amb dolenta definició. Una volea amb cama esquerra de Javi Márquez molt desviada, serà la darrera jugada de perill espanyolista en aquest primer període.

Per contra, els grana han tingut el gol quan Walter Fernández encarant Cristian, ha rematat a boca de canó amb poc angle, i entre el meta i el pal, el gol no ha arribat. Els locals ja havien posat en problemes a la cobertura espanyolista en un llançament de falta de Walter que acaba sent rematada de cap per Sergio Díaz, per sobre el travesser.

El segon temps comença amb cinc canvis en el conjunt perico: Kameni, Raul Rodríguez, Didac Vilà, Manu Molina i Coro, s’incorporen al joc.
El començament del segon temps convida al optimisme aparentment. L’Espanyol posa setge a la porteria local i gaudirà de varies ocasions molt clares, com una jugada fruit d’una greu errada de Mairata que permet a Callejón passar a un Coro que no aprofita xutant innocentment. Altre cop la cobertura grana posant-lo fàcil, quan un servei de falta executat per Javi Márquez és rematat contra la pròpia porta de cap per Seoane, obligant al meta Rubén Pérez a lluir-se. Tampoc Ivan Alonso, que perd angle en no fer un bon control, aconseguirà superar al meta local rematant a les seves mans.

L’ocasió més clara dels espanyolistes en aquest segon acte, ha estat una bona combinació d’Alvaro amb Callejón, que acaba amb xut del de Motril, i un cop més, el meta Rubén salva el gol rebutjant i Xisco evita el gol rebutjant la bola, anticipant-se a un possible remat de Ivan Alonso.

Uns minuts abans d’aquesta darrera jugada de perill visitant, s’ha lesionat Kameni en una sortida en la que ha relliscat i s’ha hagut de retirar afectat del genoll dret, ignorant l’abast de la lesió tot i que ha continuat veient l’encontre des de la banqueta.

Luis César mou fitxa i col•loca en un múltiple canvi a set dels que es suposa estan cridats a ser titulars del conjunt tarragoní. Gent veterana i que amb frescor, donen un tomb al partit. L’Espanyol no havia pogut imposar-se i a partir d’aquests moments serà el conjunt local qui manarà en el terreny de joc disposant de fins a tres clares ocasions de gol: La primera (72’), salvant Kiko Casilla el gol quan Ruben Navarro remata a plaer en una errada defensiva; el refús del meta perico li cau a Fernando Morán qui remata a la base del pal dret passejant-se l’esfèrica per la línia de gol. La segona ocasió amb un contracop amb molt perill però amb dolenta definició.

I a la tercera, el Nàstic aconsegueix perforar la porteria visitant, quan en un llançament de lliure directe (similar al del Sporting en Luarca), Ruben Navarro eleva la pilota per sobre la tanca amb la rosca suficient per que acabi allotjant-se a l’escaire dreta de la porteria blanc-i-blava.

L’Espanyol que ja comptava amb la presència d’Osvaldo des de feia una estona, havia incorporat al portuguès Rui Fonte en lloc de Callejón cinc minuts abans del gol local. Semblava que el trofeu cauria del cantó tarragoní, quan en els tres minuts d’afegit, primer Osvaldo ho intenta amb un xut potent que es marxa per sobre el travesser i en el segon minut de l’afegit, Rui Fonte tot sol es fa amb una bola dins l’àrea i quant es disposa a encarar, i es escombrat per Mariata, que s’emporta tot el que troba pel mig. El polèmic i de mal record pels espanyolistes (final Superlliga Femenina) Gustavo Rebollo no dubta i assenyala la pena màxima i expulsa al central grana amb vermella directa, davant l’esbroncada general del respectable.

A Osvaldo no li tremola el peu, llençant suau per l’esquerra del meta local al que enganya, establint el resultat definitiu que donava el trofeu a l’equip espanyolista.
I això es tot, amics... Ara tot això ja es història, i el proper encontre serà ja de debò... L’hora de la veritat ha arribat i les proves s’han acabat. Mentre, esperarem amb impaciència i per que no dir-ho, amb pors i temors, darrers moviments de mercat, i si d’una vegada arriba el famós central i arriba Sergio García, tot i que d’aquest altre colebrot, serà moment oportú en altre article dir-ne unes quantes...


Fitxa Tècnica:
Club Gimnàstic de Tarragona: Moragón, Xisco Campos, Mairata, Sergio, Raul Fuster, Alex Ortiz, Seoane, Jordi Roca, Miki, Walter Fernández i Eloi.
Substitucions: Rubén Pérez (p) per Moragón, m. 46; Medina, Mingo, Rodri, Alex Cruz, Juan, Fernando Morán i Ruben Navarro per Seoane, A. Ortiz, Miki, Fuster, Jordi Roca, Walter i Eloi, en el minut 59.

RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Chica, Galán, Víctor Ruiz, David García; Forlín, Javi Márquez; Javi López, Luis García, Callejón; Ivan Alonso.
Substitucions: Kameni per Cristian, Didac per David García, Raul Rodríguez per Víctor Ruiz, Coro per Luis García, Manu Molina per Galán, m. 46; Álvaro per Javi López, m. 53; Kiko Casilla per Kameni, m. 55; Osvaldo per Ivan Alonso, m. 59; Rui Fonte per Callejón, m. 77.

Àrbitre: Gustavo Rebollo López, del comitè territorial català, delegació de Barcelona.
Ha amonestat amb cartolina groga a Luis García, m. 26, Víctor Ruiz, m. 41, i amb vermella directa a Mairata, m. 92.

Gols: 1-0: Ruben Navarro, m. 37; 1-1: Osvaldo (pen.), m 92

Incidències: IV Edició del Torneig Ciutat de Tarragona, disputada en el Nou Estadi de Tarragona davant una fluixa entrada, després d'efectuar-se l'acte de presentació oficial del Nàstic 2010/11.

En la delegació oficial espanyolista, el President Daniel Sánchez Llibre i el conseller Germán de la Cruz, així com director esportiu, Ramon Planes. El President del Nàstic, el senyor José Ma. Fernández i l’alcalde de la ciutat, el senyor Josep Félix Ballesteros, han lliurat el trofeu de campió a Ferran Corominas, i a Mingo el de subcampió.

Presència de seguidors espanyolistes, així com també presència d’una pancarta d’un grup que gens de gràcia ens fa veure els seus símbols, i els seus membres.


DORSALS DEL PRIMER EQUIP
PER DIDAC, GALÁN I JAVI LÓPEZ

DIDAC Vilà Rosselló (Mataró, 09/06/1989), lateral esquerra. Dorsal 5.

Ernesto GALÁN Íñigo (Madrid, 17/06/1986)Defensa central / lateral dret. Dorsal 14.

JAVI LÓPEZ Rodríguez (Osuna, Sevilla, 21/01/1986) Extrem i lateral. Dorsal 16.


UNA DERROTA I UN EMPAT:
BALANÇ DEL JUVENIL "B" A SITGES

















(Estadi Nou Pins Vens, Sitges; El Garraf: Josep Maria)



Blanca Subur: 1 – RCD Espanyol Juv. “B”: 1

Un torneig molt complicat...

El RCD Espanyol Juvenil “B” està participant al Torneig de Futbol Formatiu Juvenil 2010 “Memorial Jaume Serra” que organitza el CF Blanca Subur a Sitges i que enguany arriba a la seva 30ena. edició.

L’Espanyol va disputar el primer encontre la tarda vespre del dijous i va perdre 2-1 davant el CE L’Hospitalet, resultat que ja de per sí, complicava i molt la classificació per la final, degut a que el torneig es disputa en la modalitat de dos grups de tres equips amb lligueta i donat que la primera plaça d’ambdós grups donen accés a la final, les opcions reals del conjunt de Dani Poyatos passaven per assegurar la segona plaça de grup que permeti lluitar pel tercer i quart lloc, diumenge.

S’ha de dir que davant hi havia un conjunt de Divisió d’Honor (L’Hospitalet) i la Blanca Subur també era juvenil A tot i que d’inferior categoria (Juvenil Preferent). Si a més afegim, que l’equip espanyolista estava integrat per només dos jugadors de segon any (Rufo i Hèctor, i aquest darrer per lesió no ha jugat) i set jugadors procedents del Cadet “A” de la temporada passada (es a dir, juvenils de primer any), sent la resta, jugadors en edat cadet, queda ja tot dit.

El primer temps dels espanyolistes ha estat per oblidar. En una jugada en la que la cobertura espanyolista ha badat el que no està escrit, ha acabat amb penal, quan el dorsal 11 de la Blanca Subur es marxava cap a barraca. L’ha llençat el dorsal 10, establint l’1-0 provisional, quan escassament es portaven cinc minuts de joc, superant al meta August.

Als deu minuts, altre cop el davanter sitgetà es a punt de donar un ensurt arribant fins la mateixa cuina, però la seva centrada sense angle forta, i passada, no posa el colofó necessari a la bonica internada. El domini era altern, però a diferència dels atacs espanyolistes sense cap profunditat, els locals posaven en problemes a la cobertura avui taronja.

A mida que passaven els minuts, l’Espanyol intentava manar a la parcel•la ample, però sense punch a dalt. Un servei de falta des de la cantonada executada per Sergio González, es rematada per Jaffar de cap pentinant l’esfèrica i sortint a l’esquerra del porter. Hauríem d’esperar al minut 25’ per comptabilitzar el primer llançament espanyolista entre els tres pals, a càrrec de Sergio, ras, poc col•locat, que refusa el porter a còrner. Després seria Jaffar en jugada individual qui superant dos defensors i arribant a la frontal, posaria a prova al porter amb un potent xut, que blocaria amb moltes dificultats en dos temps.

Entre mig d’aquestes dues jugades, la Blanca Subur gaudiria també d’un parell d’aproximacions amb molt de perill, la primera per una pèrdua en línia mitja pròpia, que es a punt d’aprofitar el dorsal 5 local amb un potent xut des de la frontal que August salva enviant a còrner en una bona intervenció llençant-se per la seva esquerra. En el darrers instants altre cop badada defensiva i aquest cop es Lucas qui es juga la targeta (la veurà groga, malgrat les protestes locals), quan el jugador número 8 el superava i es marxava cap a porta. La falta es llença superant la tanca, però sense problemes per August.

Canvi de imatge en el segon temps
Fins a cinc canvis en el segon temps, i l’Espanyol millorarà ostensiblement respecte als primers trenta cinc minuts (els encontres es jugaven a dos temps de 35’ cadascun); difícil era no fer-ho. I tot i que la primera ocasió ha sigut local amb un intent de sorprendre al canari José amb un intent frustrat de vaselina, l’Espanyol imposarà un joc més fluid i amb més arribada.

Així, als vuit minuts de la represa, una ràpida incursió d’Aitor per banda esquerra, arribarà fins línia de fons i centrarà perfectament per que Jaffar lliure de marca enviï al fons de la porteria rematant fort i de primera, i repetint, ja que davant els riberencs també va mullar. Era l’empat i el partit donava un tomb.

Aitor per la banda esquerra recupera una pilota, progressa per la lateral de l’àrea de càstig, però la seva rematada de vaselina se’n va desviada alta.
L’ocasió més clara dels espanyolistes, un xut des de la frontal recollint una bola morta, Luis Vioqué, que s’estavella al travesser, botant dins l’interior del terreny de joc i no superant la línia de gol.

Son moments que els espanyolistes tot i no fer un futbol massa precís, posen setge a la porteria sitgetana, i tant Aitor amb un xut que treu la defensa, com una falta que remata de cap el central Rubén sortint fora després d'estar en una situació immillorable, intentaran aconseguir el gol que doni avantatge als espanyolistes. Tampoc Lucho, rematant una assistència de Jaffar, aconseguirà el fruit del gol, ja que el porter local es llueix. La darrera ocasió, un xut de Luis, fort, però per sobre el travesser.

La Blanca Subur, que es conforma lògicament amb l’empat, veu com en el minut d’afegit i amb la defensa perica avançada, el seu dorsal 4 intenta arribar a una pilota dividida a l’esquena de la defensa i sortint José a la desesperada, el jugador sitgetà cau clarament dins l’àrea al intentar superar al meta espanyolista, tot i que el col•legiat no indica el màxim càstig. Així ho hem vist, i així ho diem, com també ho fem i amb tot el dret quan masses vegades i en partits importants del primer equip, filial o femení, és a l’inrevés.

Així, s’ha arribat a la fi dels 70’amb empat a un gol, i s’ha hagut de decidir a la sort dels penals, el desfer un hipotètic empat entre ambdós conjunts. I naturalment, Agost del 2010 es senyal de gràcia pels espanyolistes des dels onze metres. La Blanca subur ha ficat tots els llançaments, fins que José ha aturat el quart, i el novè i darrer dels locals ha acabat sortint per sobre el travesser. Els blanc-i-blaus han aconseguit transformar els quatre llançaments. Ni els més antics pericos, poden recordar el que succeeix aquest mes d’agost amb les tandes de penals, consecutives i en tots els equips de l’entitat.

Demà, l’Hospitalet-Blanca Subur, decidirà el primer lloc de grup, tot i que sembla que els riberencs ho tenen tot a favor. En l’altre grup, Damm, Cornellà i Gramanet es juguen l’altre plaça per la final; final, que no estarà l’Espanyol...




RCD Espanyol: August, Albarrán, Rubén, Adri, Lucas, Sergio, Ruiz, Rafa, Lucho, Javi Pérez i Jaffar.
Segon temps, m. 36: José per August, Aitor per Adri, Robert per Rafa, Juan (jugador a prova) per Sergio, i Luis Vioquè per Javi Pérez
.

Gols: 1-0 (pen.), m.5; 1-1: Jafar, m. 43.
Penals: Per part local, el dorsals 18, 17 i 3 transformaren en gol els seus llançaments. Jose atura el penal llençat pel dorsal 14, i el dorsal 7 llença fora. Per part espanyolista transformen en gol els quatre llançaments: Lucho, Albarrán, Ruiz, i Aitor. (3-4)

Incidències: Nou Pins Vens. XXX Torneig de Futbol Formatiu, Memorial Jaume Serra. A diferència d’ahir, temperatura estiuenca, cel clar i calor que ha anat minvant a mida que s’ha anat fent fosc.

divendres, 20 d’agost del 2010

EL CADET "B" HA COMENÇAT FORT

L'ESPANYOL "B" S'EMPORTA EL TORNEIG ÈTIM DE FALSET A L'EMPATAR AMB EL REUS 0-0 I HAVER ACONSEGUIT UNA RENDA SUPERIOR DE GOLS (9-0) DAVANT L'EQUIP LOCAL DEL FALSET, QUE L'OBTINGUDA PER ELS REUSENCS (4-0).


Foto d'arxiu: Mula.
Amb el seu gol a la final, l'Espanyol va derrotar a l'Academia Hagi.


BRASOV CUP SUB 14

L'Espanyol Cadet "B", campió.

El Cadet “B” del RCD Espanyol entrenat per José Luis García (ex tècnic l’anterior temporada de Terrassa i Mollet) ha començat fort aquesta pretemporada. La setmana passada va disputar un torneig per terres romaneses a Brasov. Els pericos més grans d’edat recordaran aquesta ciutat per aquella famosa eliminatòria de Copa de Fires davant el “Bandera Roja” que va acabar amb màxima igualtat tenint-se que resoldre amb partit de desempat amb triomf perico (1966).

Tornant de nou al tema que ens ocupa, els joves jugadors espanyolistes van participar dins la categoria sub-14 (la Brasov Cup es desenvolupava en varies categories des de juvenils fins a categoria benjamí).

L’Espanyol va acabar conquerint el títol important-se el torneig cap a Sadrià... tot i que el senyor Morales li importi poc la “ferralla”, els nanos del nostre futbol base segueixen guanyant... per que al futbol per sobre de tot, es competeix per guanyar, malgrat que l’objectiu tingui que ser formar jugadors. Només competint al màxim nivell, jugant bé i guanyant, es formen jugadors. Lo altre és pura retòrica o demagògia.



Resultats
Aquests son els resultats en un torneig format en aquesta categoria per 24 equips repartits en sis grups de quatre equips cadascun.


FASE DE GRUPS


Dimarts, 10 d’Agost. 08:00h.

Estadi Carpati: Grup B: Celta de Vigo CF – Steaua Bucuresti: 1-2
Estadi Metrom: Grup A: Vekta Plovdiv – CSM Focsani: 6-0
Estadi Tarlugeni: Grup A: LPS Iasi – LPS Satu Mare: 1-0
Estadi Harman; Grup B: Poli Iasi – Kinder: 1-0
Estadi Aripile: Grup D; Academi Hagi – FC Arges: 0-0

09:00h.
Metrom: Grup A: RCD Espanyol – FC Brasov: 1-0
Tarlungeni: Grup C: Astra Ploiesti – FC Bihor: 3-2
Harman: Grup F AS Sportul Tg. Mures – Optelul Galati: 1-3

10:00 h.
Carpati: Grup E: CF Villarreal – Interstar Sibiu: 4-0
Metrom: Grup E: U Cluj – Sportul Studentesc: 0-2
Tarlungeni: Grup D: LPS Bistrita – SCM Brasov: 3-2
Harman: Grup F: SF Pantelimon – Banatul Timisoara: 0-5

15:00h.
Carpati: Grup C: RCD Espanyol – Astra Ploiesti: 9-0
Metrom: Grup B: Celta Vigo – Poli Iasi: 3-0
Tarlungeni; Grup A: Vekta Plovdiv – LPS Iasi: 1-0
Aripile: Grup D: Academia Hagi – LPS Bistrita: 3-1

16:00 h.
Carpati: Grup C: FC Brasov – FC Bihor: 1-1
Metrom: Grup E: CF Villarreal – U CLuj: 3-0
Tarlungeni: Grup B: Steaua Bucuresti – Kinder Mures: 1-0
Harnan: CSM Focsani – LPS Satu Mare: 1-2
Aripile: Grup D: FC Arges – SCM Brasov: 11-0

17:00h.
Metrom: Grup E: Interstar Sibiu – Sportul Studentesc: 0-4
Harman: Grup F: AS Sportul – SF Pantelimon: 2-0

18:00
Metrom: Grup F: Otelul – LPS Banatul Timisoara: 1-1

Dimecres 11 d’Agost.

11:00h.
Harman: Grup D: FC Arges – LPS Bistrita: 3-0
Aripile: Grup A: Vekta Plovdiv – LPS Satu Mare: 1-0

12:00h.
Carpati: Grup C: RCD Espanyol - FC Bihor: 0-0
Metrom: Grup B: Celta de Vigo – Kinder Mures: 8-0
Tarlungeni: Grup D: SCM Brasov – Academia Hagi: 1-12
Aripile: Grup F: AS Sportul – LPS Banatul: 0-1

13:00h.
Carpati: Grup B: Steaua – Poli Iasi:0-0
Metrom: Grup C: FC Brasov – Astra Ploiesti: 2-0
Tarlungeni: Grup A; CSM Focsani – LPS Iaisi: 0-6
Harman: Grup E: Intestar Sibiu – U Cluj: 1-4
Aripile: Grup F: Otelul Galati – SF. PAntelimon: 4-0

15:00h.
Metrom: Grup E; CF Villarreal – Sportul Stuydentesc: 0-1


Dijous, 12 d’Agost.

FASE FINAL


QUARTS DE FINAL:


Carpati: 09:00h. Vekta Plovdid – LPS Banatul: 0-0 *4-2 pen.
Metrom: 09:00 h. RCD Espanyol – Otelul Galati: 2-0
Carpati: 10:00h. Steaua – Academia Hagi: 0-1
Metrom: 10:00 h. FC Arges – Sportul Studentesc: 1-3


SEMIFINALS:

Carpati 09:00 h. Vekta Plovdiv – Academia Hagi: 1-3
Carpati 10:00 h. RCD Espanyol – Sprotul Studentesc: 0-0 (5-4 *pen)


Dissabte, 14 d’Agost.

Carpati:10.00 3r i 4rt. Lloc: Vekta Plovdiv - Sportul Studentesc: 1-2


FINAL:

Estadi Forex de Brasov: 11:00 h.: Academia Hagi – RCD Espanyol: 0-1



A la gran final, l’Espanyol va derrotar per 0-1 a l’Academia de Footbal Gheorghe Hagi.

De tornada a Catalunya, dimecres va disputar un encontre a la Ciutat Esportiva de Sadrià, on va derrotar per un contundent 7-0 al conjunt japonès del Ludens Yamanashi.

Aquest diumenge, a la Ciutat Esportiva de Sadrià, el conjunt perico continuarà amb la seva preparació enfrontant-se a la UE Vilassar en encontre que donarà començament a partir de les 11:00 hores.

dijous, 19 d’agost del 2010

ÀNGEL MARTÍNEZ, LATERAL ESQUERRE
DEL FILIAL, JUGARÀ CEDIT AL R. JAEN.



Àngel Martínez Ortega (Barcelona, 17/05/1991), lateral esquerre del RCD Espanyol B, jugarà en qualitat de cedit aquesta temporada al Real Jaén, conjunt de la Segona Divisió “B”.

LA PROMOCIÓ DEL 93

LA PROMOCIÓ DEL 93TEMPORADA 2010/11BAIXES
Nom i cognomsLloc i Data NaixementDemarcació.
Marc MOLINA MuniesaBarcelona, 25/01/93Defensa Central. Fitxa Gramanet Juv A
JAIME Contreras RoblesMálaga, 23/04/93Lateral dret. Fitxa per R. Betis Juv.A
JORGE Martínez ValverdeBadalona, 07/08/93Migcentre. Fitxa per Badalona
AleJANDRO López RíosMálaga, 17/03/93Mitja p. Cedit 09/10 Puerto Malagueño. Fitxa pel Málaga juvenil A
XAVI Solé MartíSabadell, 06/03/93Davanter. Cedit 09/10 JabacTerrassa. Fitxa per Gramanet Juv.
ANTONIO Montserrat CabreraSabadell, 19/01/93Mig esquerre.
ALEX García MoyanoBarcelona, 28/11/93Extrem.
...
..CONTINUEN AL CLUB i juguen al
GERMÁN Parreño BoixElx, 16/02/93Porter. Juvenil A
Alejandro BONILLA AndrésSaragossa, 04/02/93Def. Central. Juvenil A
HÉCTOR Rodríguez RamosL'Hospitalet, 11/07/93Def. Central. Juvenil B
VÍCTOR G. Álvarez DelgadoBarcelona, 14/03/93Lateral/extrem esquerre. Espanyol B
Sergi DARDER MollArtá, Palma M.22/12/93Migcentre. Juvenil A
Henry Madubuko CHIMEZIENIG., 08/07/93Mig. Fitxat Escola RCDE Nigeria. Draft 2010 Juvenil B?
GIL Muntades CamprubiVic, 25/09/93Extrem. Juvenil A
Rubén Herráiz Alcaraz "RUFO"Barcelona, 13/01/93Mitja punta. Juvenil B
Adrián VERDÚ ParreñoElx, 08/03/93Fitxat del Villarreal. Extrem. Juvenil A i B
GERARD Muñoz NicolásGirona, 22/02/93Davanter. Juvenil A
ERIC López RoyoBarcelona, 01/04/93Extrem. Juvenil A

CALENDARI DE PREFERENT CADET, GRUP 4rt.

CADET PREFERENT
CAMPIONAT DE LLIGA 2010/2011

Grup: 4rt.

Jornada: 1 (10/10/2010) Jornada:16 (06/02/2011)

FIGUERES, U.E. - GRANOLLERS, E.C.
VALLES, C.AT. - GIRONA, F.C. ''B''
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B'' - PREMIA CLUB ESPORTIU
CAN GIBERT, U.E. - SANT GABRIEL,C.D.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - VILASSAR MAR,U.E. ''C''
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA
OAR VIC - MANLLEU, A.E.C.


Jornada: 2 (17/10/2010) Jornada:17 (13/02/2011)

GRANOLLERS, E.C. - OAR VIC
GIRONA, F.C. ''B'' - FIGUERES, U.E.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - VALLES, C.AT.
PREMIA CLUB ESPORTIU - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
SANT GABRIEL,C.D. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B''
VILASSAR MAR,U.E. ''C'' - CAN GIBERT, U.E.
FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
MANLLEU, A.E.C. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''


Jornada: 3 (24/10/2010) Jornada:18 (20/02/2011)

GRANOLLERS, E.C. - GIRONA, F.C. ''B''
FIGUERES, U.E. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
VALLES, C.AT. - PREMIA CLUB ESPORTIU
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - SANT GABRIEL,C.D.
ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B'' - VILASSAR MAR,U.E. ''C''
CAN GIBERT, U.E. - FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - MANLLEU, A.E.C.
OAR VIC - ESPANYOL, R.C.D. ''B''


Jornada: 4 (31/10/2010) Jornada:19 (27/02/2011)

GIRONA, F.C. ''B'' - OAR VIC
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - GRANOLLERS, E.C.
PREMIA CLUB ESPORTIU - FIGUERES, U.E.
SANT GABRIEL,C.D. - VALLES, C.AT.
VILASSAR MAR,U.E. ''C'' - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA - ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B''
MANLLEU, A.E.C. - CAN GIBERT, U.E.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO


Jornada: 5 (07/11/2010) Jornada:20 (13/03/2011)

GIRONA, F.C. ''B'' - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
GRANOLLERS, E.C. - PREMIA CLUB ESPORTIU
FIGUERES, U.E. - SANT GABRIEL,C.D.
VALLES, C.AT. - VILASSAR MAR,U.E. ''C''
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA
ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B'' - MANLLEU, A.E.C.
CAN GIBERT, U.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
OAR VIC - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO



Jornada: 6 (14/11/2010) Jornada:21 (20/03/2011)

GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - OAR VIC
PREMIA CLUB ESPORTIU - GIRONA, F.C. ''B''
SANT GABRIEL,C.D. - GRANOLLERS, E.C.
VILASSAR MAR,U.E. ''C'' - FIGUERES, U.E.
FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA - VALLES, C.AT.
MANLLEU, A.E.C. - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B''
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - CAN GIBERT, U.E.


Jornada: 7 (21/11/2010) Jornada:22 (27/03/2011)

GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - PREMIA CLUB ESPORTIU
GIRONA, F.C. ''B'' - SANT GABRIEL,C.D.
GRANOLLERS, E.C. - VILASSAR MAR,U.E. ''C''
FIGUERES, U.E. - FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA
VALLES, C.AT. - MANLLEU, A.E.C.
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
OAR VIC - CAN GIBERT, U.E.


Jornada: 8 (28/11/2010) Jornada:23 (03/04/2011)

PREMIA CLUB ESPORTIU - OAR VIC
SANT GABRIEL,C.D. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
VILASSAR MAR,U.E. ''C'' - GIRONA, F.C. ''B''
FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA - GRANOLLERS, E.C.
MANLLEU, A.E.C. - FIGUERES, U.E.
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - VALLES, C.AT.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
CAN GIBERT, U.E. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B''


Jornada: 9 (05/12/2010) Jornada:24 (10/04/2011)

PREMIA CLUB ESPORTIU - SANT GABRIEL,C.D.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - VILASSAR MAR,U.E. ''C''
GIRONA, F.C. ''B'' - FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA
GRANOLLERS, E.C. - MANLLEU, A.E.C.
FIGUERES, U.E. - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
VALLES, C.AT. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - CAN GIBERT, U.E.
OAR VIC - ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B''



Jornada: 10 (12/12/2010) Jornada:25 (17/04/2011)

SANT GABRIEL,C.D. - OAR VIC
VILASSAR MAR,U.E. ''C'' - PREMIA CLUB ESPORTIU
FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
MANLLEU, A.E.C. - GIRONA, F.C. ''B''
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - GRANOLLERS, E.C.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - FIGUERES, U.E.
CAN GIBERT, U.E. - VALLES, C.AT.
ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B'' - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB



Jornada: 11 (19/12/2010) Jornada:26 (01/05/2011)

SANT GABRIEL,C.D. - VILASSAR MAR,U.E. ''C''
PREMIA CLUB ESPORTIU - FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - MANLLEU, A.E.C.
GIRONA, F.C. ''B'' - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
GRANOLLERS, E.C. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
FIGUERES, U.E. - CAN GIBERT, U.E.
VALLES, C.AT. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B''
OAR VIC - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB


Jornada: 12 (09/01/2011) Jornada:27 (08/05/2011)

VILASSAR MAR,U.E. ''C'' - OAR VIC
FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA - SANT GABRIEL,C.D.
MANLLEU, A.E.C. - PREMIA CLUB ESPORTIU
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - GIRONA, F.C. ''B''
CAN GIBERT, U.E. - GRANOLLERS, E.C.
ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B'' - FIGUERES, U.E.
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - VALLES, C.AT.


Jornada: 13 (16/01/2011) Jornada:28 (15/05/2011)

VILASSAR MAR,U.E. ''C'' - FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA
SANT GABRIEL,C.D. - MANLLEU, A.E.C.
PREMIA CLUB ESPORTIU - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
GIRONA, F.C. ''B'' - CAN GIBERT, U.E.
GRANOLLERS, E.C. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B''
FIGUERES, U.E. - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
OAR VIC - VALLES, C.AT.


Jornada: 14 (23/01/2011) Jornada:29 (22/05/2011)

OAR VIC - FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA
MANLLEU, A.E.C. - VILASSAR MAR,U.E. ''C''
ESPANYOL, R.C.D. ''B'' - SANT GABRIEL,C.D.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - PREMIA CLUB ESPORTIU
CAN GIBERT, U.E. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B'' - GIRONA, F.C. ''B''
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - GRANOLLERS, E.C.
VALLES, C.AT. - FIGUERES, U.E.



Jornada: 15 (30/01/2011) Jornada:30 (29/05/2011)

FUNDACIO P. ESCOLA F. CALELLA - MANLLEU, A.E.C.
VILASSAR MAR,U.E. ''C'' - ESPANYOL, R.C.D. ''B''
SANT GABRIEL,C.D. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
PREMIA CLUB ESPORTIU - CAN GIBERT, U.E.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - ESCOLA F. GIRONES-SABAT ''B''
GIRONA, F.C. ''B'' - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB
GRANOLLERS, E.C. - VALLES, C.AT.
FIGUERES, U.E. - OAR VIC

dimecres, 18 d’agost del 2010

MATTIONI, K.O.

Foto d'arxiu. Mala sort per Mattioni.



Segueix el malastruc amb els fitxatges

Ivan de la Peña i Dátolo al marge, ara els llums vermells de la infermeria s’han encès amb el brasiler Felipe Mattioni al que la ressonància magnètica a la que s’ha sotmès li ha diagnosticat una lesió de lligament creuat anterior del genoll esquerre.

Es dona la circumstància que cap dels dos fitxatges ha pogut aportar en aquesta pretemporada el seu granet de sorra a l’equip espanyolista. Mattioni tan sols va disputar poc més d’un quart d’hora en l’encontre davant l’Atlético de Madrid en el Ramon de Carranza tenint-se que ser substituït per lesió. Quan semblava que Pochettino podria comptar amb el lateral pels propers compromisos, una lesió en l’entrenament a Sadrià ha derivat en la situació greu esmentada.

En cas de ser intervingut quirúrgicament, podria estar de baixa uns sis mesos. Primer contratemps seriós per Mauricio Pochettino i esperem sigui l’únic per que amb Ivan de la Peña, les perspectives segueixen sent bastant preocupants.

CALENDARI DIVISIÓ D'HONOR CADET

CADET DIVISIÓ D'HONOR
CAMPIONAT DE LLIGA 2010/2011


Jornada: 1 (26/09/2010) Jornada:16 (23/01/2011)

DAMM, C.F. - ESPANYOL, R.C.D.
JUNIOR,C.F. - GIMNASTIC TARRAGONA, C.
BLANCA SUBUR, C.F. - VILASSAR MAR,U.E.
BADALONA, C.F. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
GRAMANET MILAN, UD.AT. - MERCANTIL, C.E.
GIRONA, F.C. - CORNELLA U.D
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - LLEIDA, U.E.
SANT ANDREU, U.E. - BARCELONA, F.C.


Jornada: 2 (03/10/2010) Jornada:17 (30/01/2011)

ESPANYOL, R.C.D. - SANT ANDREU, U.E.
GIMNASTIC TARRAGONA, C. - DAMM, C.F.
VILASSAR MAR,U.E. - JUNIOR,C.F.
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - BLANCA SUBUR, C.F.
MERCANTIL, C.E. - BADALONA, C.F.
CORNELLA U.D - GRAMANET MILAN, UD.AT.
LLEIDA, U.E. - GIRONA, F.C.
BARCELONA, F.C. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA


Jornada: 3 (10/10/2010) Jornada:18 (06/02/2011)

ESPANYOL, R.C.D. - GIMNASTIC TARRAGONA, C.
DAMM, C.F. - VILASSAR MAR,U.E.
JUNIOR,C.F. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
BLANCA SUBUR, C.F. - MERCANTIL, C.E.
BADALONA, C.F. - CORNELLA U.D
GRAMANET MILAN, UD.AT. - LLEIDA, U.E.
GIRONA, F.C. - BARCELONA, F.C.
SANT ANDREU, U.E. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA


Jornada: 4 (17/10/2010) Jornada:19 (13/02/2011)

GIMNASTIC TARRAGONA, C. - SANT ANDREU, U.E.
VILASSAR MAR,U.E. - ESPANYOL, R.C.D.
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - DAMM, C.F.
MERCANTIL, C.E. - JUNIOR,C.F.
CORNELLA U.D - BLANCA SUBUR, C.F.
LLEIDA, U.E. - BADALONA, C.F.
BARCELONA, F.C. - GRAMANET MILAN, UD.AT.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - GIRONA, F.C.


Jornada: 5 (24/10/2010) Jornada:20 (20/02/2011)

GIMNASTIC TARRAGONA, C. - VILASSAR MAR,U.E.
ESPANYOL, R.C.D. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
DAMM, C.F. - MERCANTIL, C.E.
JUNIOR,C.F. - CORNELLA U.D
BLANCA SUBUR, C.F. - LLEIDA, U.E.
BADALONA, C.F. - BARCELONA, F.C.
GRAMANET MILAN, UD.AT. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
SANT ANDREU, U.E. - GIRONA, F.C.


Jornada: 6 (31/10/2010) Jornada:21 (27/02/2011)

VILASSAR MAR,U.E. - SANT ANDREU, U.E.
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - GIMNASTIC TARRAGONA, C.
MERCANTIL, C.E. - ESPANYOL, R.C.D.
CORNELLA U.D - DAMM, C.F.
LLEIDA, U.E. - JUNIOR,C.F.
BARCELONA, F.C. - BLANCA SUBUR, C.F.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - BADALONA, C.F.
GIRONA, F.C. - GRAMANET MILAN, UD.AT.


Jornada: 7 (07/11/2010) Jornada:22 (13/03/2011)

VILASSAR MAR,U.E. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
GIMNASTIC TARRAGONA, C. - MERCANTIL, C.E.
ESPANYOL, R.C.D. - CORNELLA U.D
DAMM, C.F. - LLEIDA, U.E.
JUNIOR,C.F. - BARCELONA, F.C.
BLANCA SUBUR, C.F. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
BADALONA, C.F. - GIRONA, F.C.
SANT ANDREU, U.E. - GRAMANET MILAN, UD.AT.


Jornada: 8 (14/11/2010) Jornada:23 (20/03/2011)

ESCOLA F. GIRONES-SABAT - SANT ANDREU, U.E.
MERCANTIL, C.E. - VILASSAR MAR,U.E.
CORNELLA U.D - GIMNASTIC TARRAGONA, C.
LLEIDA, U.E. - ESPANYOL, R.C.D.
BARCELONA, F.C. - DAMM, C.F.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - JUNIOR,C.F.
GIRONA, F.C. - BLANCA SUBUR, C.F.
GRAMANET MILAN, UD.AT. - BADALONA, C.F.


Jornada: 9 (21/11/2010) Jornada:24 (27/03/2011)

ESCOLA F. GIRONES-SABAT - MERCANTIL, C.E.
VILASSAR MAR,U.E. - CORNELLA U.D
GIMNASTIC TARRAGONA, C. - LLEIDA, U.E.
ESPANYOL, R.C.D. - BARCELONA, F.C.
DAMM, C.F. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
JUNIOR,C.F. - GIRONA, F.C.
BLANCA SUBUR, C.F. - GRAMANET MILAN, UD.AT.
SANT ANDREU, U.E. - BADALONA, C.F.


Jornada: 10 (28/11/2010) Jornada:25 (03/04/2011)

MERCANTIL, C.E. - SANT ANDREU, U.E.
CORNELLA U.D - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
LLEIDA, U.E. - VILASSAR MAR,U.E.
BARCELONA, F.C. - GIMNASTIC TARRAGONA, C.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - ESPANYOL, R.C.D.
GIRONA, F.C. - DAMM, C.F.
GRAMANET MILAN, UD.AT. - JUNIOR,C.F.
BADALONA, C.F. - BLANCA SUBUR, C.F.


Jornada: 11 (05/12/2010) Jornada:26 (10/04/2011)

MERCANTIL, C.E. - CORNELLA U.D
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - LLEIDA, U.E.
VILASSAR MAR,U.E. - BARCELONA, F.C.
GIMNASTIC TARRAGONA, C. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
ESPANYOL, R.C.D. - GIRONA, F.C.
DAMM, C.F. - GRAMANET MILAN, UD.AT.
JUNIOR,C.F. - BADALONA, C.F.
SANT ANDREU, U.E. - BLANCA SUBUR, C.F.


Jornada: 12 (12/12/2010) Jornada:27 (17/04/2011)

CORNELLA U.D - SANT ANDREU, U.E.
LLEIDA, U.E. - MERCANTIL, C.E.
BARCELONA, F.C. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - VILASSAR MAR,U.E.
GIRONA, F.C. - GIMNASTIC TARRAGONA, C.
GRAMANET MILAN, UD.AT. - ESPANYOL, R.C.D.
BADALONA, C.F. - DAMM, C.F.
BLANCA SUBUR, C.F. - JUNIOR,C.F.


Jornada: 13 (19/12/2010) Jornada:28 (01/05/2011)

CORNELLA U.D - LLEIDA, U.E.
MERCANTIL, C.E. - BARCELONA, F.C.
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
VILASSAR MAR,U.E. - GIRONA, F.C.
GIMNASTIC TARRAGONA, C. - GRAMANET MILAN, UD.AT.
ESPANYOL, R.C.D. - BADALONA, C.F.
DAMM, C.F. - BLANCA SUBUR, C.F.
SANT ANDREU, U.E. - JUNIOR,C.F.


Jornada: 14 (09/01/2011) Jornada:29 (08/05/2011)

SANT ANDREU, U.E. - LLEIDA, U.E.
BARCELONA, F.C. - CORNELLA U.D
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - MERCANTIL, C.E.
GIRONA, F.C. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
GRAMANET MILAN, UD.AT. - VILASSAR MAR,U.E.
BADALONA, C.F. - GIMNASTIC TARRAGONA, C.
BLANCA SUBUR, C.F. - ESPANYOL, R.C.D.
JUNIOR,C.F. - DAMM, C.F.


Jornada: 15 (16/01/2011) Jornada:30 (15/05/2011)

LLEIDA, U.E. - BARCELONA, F.C.
CORNELLA U.D - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
MERCANTIL, C.E. - GIRONA, F.C.
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - GRAMANET MILAN, UD.AT.
VILASSAR MAR,U.E. - BADALONA, C.F.
GIMNASTIC TARRAGONA, C. - BLANCA SUBUR, C.F.
ESPANYOL, R.C.D. - JUNIOR,C.F.
DAMM, C.F. - SANT ANDREU, U.E.

dimarts, 17 d’agost del 2010

AGENDA


AGENDA FUTBOL BASE

18/22 d'Agost 2010

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

19 AGOEspanyol "B"CF Reus-Falset/ Perdedor-RCDE/ Guanyador-RCDE Triangular Falset. Mpal. Falset19:00/ 20:00/ 21:00
22 AGOEspanyol "B"Tortosa -Amposta / RCDE-Remolins Bitem/ Final Torneig. Mpal. Tortosa. 18:00/ 19:00/ 20:00
19/22 AGOJuvenil "A"Athletic, Urawa Reds, R. Sociedad, Racing, Sel. PortugaleteTorneig Noble Villa Portugalete. Mpal. Los Llanos (Portugalete)S/C
19 AGO/ 20 AGOJuvenil "B"CE L'Hospitalet-RCDE/ CF Blanca Subur -RCDETorneig Blanca Subur. Estadi Nou Pins Vens (Sitges).19:30/ 19:30
22 AGO Juvenil "B"3r i 4rt lloc o FinalTorneig Blanca Subur (Sitges)17:30 o 19:30
22 AGOCadet "A"CFJ MollerusaAmistós. Mpal. Mollerussa17:00
18 AGOCadet "B"Ludens Yamanashi (JAP)Amistós. Ciutat Esportiva Sadrià18:00
22 AGOCadet "B"UE Vilassar de MarAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià11:00
21 AGOFemení "A"R. Sociedad - Levante/ Athletic Club - RCDETorneig Sportmundi Abuztuaren. Hondarribia. Irun. 10:30 12:00
22 AGOFemení "A"Semifinal / FinalTorneig Sportmundi Abuztuaren.11:00/ 12:30
18 AGOFemení "B"UE L'Estartit Amistós. Mpal. Guixeres, Salt. Coma-Cros20:30
22 AGOFemení "B"FC Cerdanyola del V.Amistós. Mpal. La Bòbila. Cerdanyola del Vallès.18:00

LA PROMOCIÓ DEL 92

LA PROMOCIÓ DEL 92TEMPORADA 2010/11BAIXES
Nom i cognomsLloc i Data NaixementDemarcació. Equip 09/10 i 10/11
ELOI Mir BañerasLleida, 11/05/92Porter. Fitxa per la Damm CF
Antonio Domènec Horcas "TOTI"Barcelona, 20/02/92Mig Esq. Cedit Damm 09/10 Fitxa Cornellà
Carles MUR AmigóBarcelona, 28/07/92 Mitja p.dret. Fitxa per Gramanet Juv. A
Cristian F. Martín González "CHICHA"Tenerife, 22/04/92Mitja Punta. Fitxa per l'Alzira
PABLO Saranavoa DenizLas Palmas, 19/12/92Davanter. Fitxa UD Las Palmas
Marc NIERGA MartíGirona, 15/04/92Davanter. Fitxa per Zaragoza Juv. A
Xavier MONTCUSÍ Gambús Barcelona, 06/02/92Migcentre / lateral. LESIONAT
...
..CONTINUEN AL CLUB
EDGAR Badía GuardiolaBarcelona, 12/02/92Porter. Juvenil A
ALBERT Blázquez RoblesBesalú, 21/01/92Lateral dret. Juvenil A
Jordi AMAT MaasCanet de Mar, 21/03/92Def. Central. 1er equip/ Esp B
ADRIÀ Blanchart DomènecArenys de Mar, 19/03/92Def cen/ lat.dret. Juvenil A
Carles CLERC MartínezBarcelona, 21/02/92 Lat. Esq. Juvenil A
José Antonio Ruiz López "PIRULO"Los Barrios CAD, 17/04/92Mitja punta. Juvenil A
PAU Senent CalencoAlacant, 03/05/92Mig/ Mitja p. Juvenil A
GABRIel López PérezMataró, 14/08/92Migcentre. Juvenil A
RUBEN Moráguez ComajuánGirona, 26/01/92Dav. Cedit Damm i Montcada 09/10 Juvenil A
B. Koulossa THIEVY GuivanneSaint Dennis,FRA, 13/05/92Davanter. Fitxat del Strasbourg. Draft 2010. Juvenil A

TRIOMF EN EL PRIMER AMISTÓS DEL FEMENÍ (1-0)

PENDENTS DE QUE S'OFICIALITZI L'ADQUISICIÓ DE SERGIO GARCÍA EN LES PROPERES HORES. ALTRE PUNT D'ACTUALITAT, L'INTERÈS DE L'OLYMPIAKOS D'ERNESTO VALVERDE PER MOISÉS HURTADO.

Foto d'arxiu: Des de que va arribar a l'equip infantil fa unes temporades, l' Alba Pomares ha deixat sempre constància del seu gran futur per la seva qualitat, dins el futbol femení . Aquesta pretemporada, ja entrena amb el primer equip d'Oscar Aja.



PRIMER PARTIT AMISTÒS ; DEBUT DEL FEMENÍ.
BON JOC, DOMINI, VICTÒRIA I DEBUT DE NOUS FITXATGES.


RCD Espanyol: 1 - Hardin Simons University: 0

En principi, l’encontre de divendres passat estava previst que fos disputat pel Femení “B” però els tècnics van considerar que davant el poc temps d’entrenaments del conjunt de Carlos Gómez, fos el Femení “A” qui s’enfrontés a les nord-americanes amb algunes jugadores del filial.

El partit es va fer en dos temps de 40 minuts, va començar mitja hora tard, perquè hi havia molts equips del futbol base entrenant. Les periques van jugar amb la indumentària d'entrenament, sense dorsal, les ianquis ho van fer tot de negre i amb dorsal. Dia dolent, en que es va jugar amb pluja; gotetes... però en tres minuts van caure un diluvi impressionant. Poc públic.

Els nous fitxatges que van debutar van ser Ana María Romero 'Willy', Vanesa Gimbert, Sonia Matías, Sandra Vilanova, Erika Vázquez Morales. També la juvenil Alba. Va estar present també Alba Montserrat, però no va ser convocada. Les jugadores lesionades Ane Bergara (que va estar escalfant), Marta Torrejón i Raquel Corral no van participar. Tampoc ho va fer Vero Boquete que està als USA integrant un equip que es juga el títol.

Les jugadores del RCD Espanyol femení va ser el que va dominar absolutament enfront unes texanes d'una categoria inferior, la lliga universitària.

La primera ocasió va ser de Erika Vázquez, la portera ianqui li va refusar una pilota quan estava tot sola davant d'ella, després va ser Sara Mérida que va xutar per damunt de la portera nord-americana, i ho va provar una altra vegada igual, enviant la pilota als núvols.

Ana María Romero 'Willy' va xutar fora. La portera dels USA li va treure la pilota amb les mans a Erika Vázquez i després a la juvenil Alba, en clares ocasions de gol. Sara Mérida ho va provar per quarta vegada xutant a les mans de la portera texana. Clar penal a Kenty Robles que l'àrbitre no va assenyalar, quan va rebre una puntada.

Diversos remats de Silvia Messeguer (fora), d’ Ana María Romero 'Willy' (fregant el pal i a les mans de la dels USA). Xut de Sara Mérida que atura la portera nord-americana amb una gran estirada a terra. L’última ocasió de la primera part la va protagonitzar la juvenil Alba que va xutar i una defensa la va treure fóra. Va haver una clara agressió a una perica que va tenir que rebre assistència mèdica que l'àrbitre no va xiular, però si que ho va fer per finalitzar la primera part.

En la segona part van tenir lloc les dues úniques oportunitats ianquis: La dorsal 11 va xutar fora, igual que la 10. La clau del partit va ser Ana María Romero 'Willy', que va tenir tres oportunitats seguides: La primera xutant a les mans de la portera, la segona per sota, també a les mans de la portera i la tercera acaba convertint-se en el gol del partit, quan se’n va de dues defensores, i dintre de l'àrea xuta col•locant la pilota per l'escaire dret de la porteria de Hardin Simons University .

En el tram final diverses ocasions: Un llançament de Brenda, fora. La portera nord-americana li treu l’esfèrica a Alexia putelles quan estava a punt de disparar a gol. El partit acaba amb dues rematades més de les espanyolistes; Sara Mérida, xuta fóra i Silvia Messeguer per baix bloquejant la portera la pilota estirant-se al terra.


Crònica cedida per Jose Carrera a Sentiment Perico.

dilluns, 16 d’agost del 2010

L'ESPANYOL "B"
GUANYA 0-3 A CASTELLDEFELS



Fotos del web: www.uecastelldefels.es


TORNEIG FESTA MAJOR 2010 CASTELLDEFELS

UE CASTELLDEFELS: 0 - RCD ESPANYOL "B": 3


El RCD Espanyol “B” es va adjudicar el torneig “Festa Major 2010 de Castelldefels” en vèncer al conjunt local de la UE Castelldefels al Camp dels Canyars, per 0-3 amb gols de Dani López, Dani Nieto i Willy Yemba.


Fitxa Tècnica:

Els Canyars, 575 espectadors.

UE CASTELLDEFELS: Álex (Octavi (53'); Joel (Lavilla, 68'), Amantini (Villa, 44'), Alberto García, León, Alberto (Jorge Sánchez, 46'), Sergio Navarro (Sergio Prieto, 68'), Kevin (Uri, 46'), Jairo (Gilberto, 46'), Cano (Peramos, 53') i Edgar Doblas (Boris, 46')

RCD ESPANYOL B: Gerardo (Dinu, 46'); Fran Grima (Ángel, 68'), Guillem Savall, Víctor Álvarez (Blázquez, 46'), Pere Segarra (Tarrés, 68'), Isaías, Chuli (Dani López, 46'), Óscar Sielva (David López, 46'), Lucas Porcar (Sergio Ginés, 58'), Cervera i Dani Nieto (Willy, 63')

Àrbitre: Sauleda Torrent.

Gols: 0-1: Dani López (56'); 0-2: Dani Nieto (60'); 0-3: Willy (63')



FONT DE LES DADES i més informació: www.uecastelldefels.es

EL JUVENIL "A", CAMPIÓ DEL TORNEIG
SANT ROC D'ARENYS DE MAR



Mariano Díaz, havia militat als equips del futbol base espanyolista.


La Damm, darrer classificat


El CF Badalona, tercer classificat.


Víctor Cocera, altre ex espanyolista.















La Gramanet, digne finalista. Cocera amb el trofeu de subcampió.

Els campions amb el trofeu conquerit (Germán, Juanjo, Bonilla i Verdú)



(Camp Mpal. Bernat Coll, Arenys de Mar; El Maresme: Josep Maria)


RCD Espanyol Juvenil “A”: 3 – UD At. Gramanet Juv. “A”: 2


Emoció fins el final

El RCD Espanyol s’ha endut el Torneig de futbol Juvenil de Sant Roc a Arenys de Mar, en guanyar per un ajustat 3-2 a la UD At. Gramanet, botxí en semifinals de la Damm (3-0). Els de Martín Posse havien derrotat en semifinals per 2-1 al CF Badalona que finalment s’ha imposat en la consolació per 4-3 al conjunt cerveser.

L’Espanyol ha estat clarament superior en el primer temps, on han tingut que passar molt de temps per que els colomencs xutessin entre els tres pals. Els blanc-i-blaus s’han acostat a la meta defensada per Víctor Cocera (veure foto del porter ex del futbol base espanyolista), en quatre accions de perill en la primera meitat del primer període: Una ocasió de Verdú rebutjada in extremis per un defensor, un mà a mà del davanter Thievy que acaba amb un xut al ninot del jugador francès del RCD Espanyol, un potent xut de Darder que surt a un parell de pams per sobre del travesser, i la darrera ocasió espanyolista, un servei de falta executat amb intel•ligència per Pirulo picant per sobre la defensa, ha estat a punt de ser aprofitat per Darder que remata rebotant al cos d’un defensor que salva el possible gol, enviant a còrner.

L’Espanyol dominava el partit però el seu domini tampoc era intens i la Gramanet se n’en sortia tret d’algun que altre ensurt. Germán Parreño s’ho mirava com un espectador més.

En el segon tram del primer temps, han arribat els gols: Una passada de Darder en profunditat, un jugador espanyolista en clar fora de joc possicional s’atura i no intervé en la jugada, sent Eric López qui arrancant des de darrera trenca el fora de joc, es marxa cap a barraca driblant a Víctor i marcant a plaer. L’Espanyol cobrava avantatge en el marcador i col•locava la final coll avall, més tenint en compta que tan sols deu minuts després, el mateix Eric anota el segon després de rebre en profunditat de Pirulo, i superar la mitja sortida desesperada de Víctor.

L’Espanyol hagués pogut fer el tercer en una jugada nascuda en banda esquerra amb centrada de Carles Clerc que remata dins l’àrea de primera Thievy i Víctor Cocera respon amb una gran intervenció enviant a còrner el remat del davanter centre espanyolista.

Quan el primer temps exhauria els darrers instants, una errada de San Juan a prop de l’àrea de càstig, en zona defensiva (tot i realitzar un molt bon partit) es aprofitada per un atacant colomenc que centra i ficant la bota molt bé, remata Ángel al fons de la porteria, reduint diferències en el marcador. En el temps d’afegit, Thievy ha gaudit d’una bona ocasió en la que ha aixecat per sobre el porter i quan l’esfèrica es colava dins la porteria, un defensor ha evitat el gol allunyant la pilota.

En el segon temps, l’Espanyol ha efectuat varis canvis, al igual que el conjunt avui de taronja. Amb el gol, la Gramanet ha vist que l’Espanyol no era inexpugnable i s’ha estirat més en atac tot i mostrar-se bastant innocent a l’hora de definir. Un xut de *** 14 potent, ha sortit molt alt. Un altre llançament de Jebran en una molt bona posició acaba també molt desviat.

L’Espanyol ha tingut una acció molt clara quan el francès Thievy ha assistit a Gerard Muñoz que a boca de canó ha xutat rebutjant Víctor amb el peu, evitant el gol. Gol, que no ha pogut evitar quan uns instants després, una jugada a pilota parada amb rebuigs defensius, ha acabat l’esfèrica al cantó esquer de la defensa colomenca, on Alejandro Bonilla incorporat a l’atac s’ha trobat tot sol i ha rematar perfectament amb xut creuat a mitja alçada.

Segons després del gol, la Gramanet introdueix un canvi múltiple: Marxen fins a vuit jugadors. Mica a mica, l’Espanyol perd gas i la Grama més sencera amb els canvis efectuats passa a dominar el joc, quedant-ne l’Espanyol a expenses d’aprofitar algun contracop.

Així, un penal d’Arroyo sobre Pedrola és llençat per Gueri suposant el 3-2 que seria definitiu. Poc després un atacant colomenc topa amb un defensor espanyolista i cau dins l’àrea però el col•legiat no aprecia punibilitat en la jugada tot i les protestes dels colomencs que demanàren altre pena màxima.

La Gramanet busca l’empat i és a punt d’aconseguir-lo quan en una acció Mur (altre ex perico del Juvenil B), intenta elevar-li la bola a un avançat Germán, però l’alt porter espanyolista es refà i atura per alt. Més problemes per la cobertura espanyolista quan a falta sis minuts per la fi del partit, Bonilla salva el gol interceptant i desviant la rematada franca d’un davanter colomenc. El servei de cantonada s’executa i l’esfèrica es allunyada de punys per Germán en ple atac dels de Santa Coloma que busquen insistentment l’empat.

L’Espanyol tindrà un parell de contracops aprofitant-se que la Grama està bolcada en camp perico, però ni Thievy pot superar en l’u contra u a Andreu quan es disposava a penetrar per l’àrea, ni Eric farà lo propi en altre jugada davant el central Marc Molina (altre ex espanyolista que aquest estiu ha causat baixa en el quadre blanc-i-blau).

El temps d’afegit ha portat emoció per la incertesa del marcador i més quan el col•legiat ha assenyalat una falta a Germán quan ha anat a rebutjar un llarg llançament i l’àrbitre ha considerat que havia tocat amb els punys però fora de l’àrea. El llançament, a menys d’un metre de la frontal llençat per Edgar no ha tingut conseqüències i ha estat la darrera jugada del partit ja que l’àrbitre ha xiulat el final del matx.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Germán; Arroyo, Bonilla, San Juan, Carles Clerc; Miravent, Sergi Darder; Eric, Verdú, Pirulo; i Thievy.
Substitucions: Gil per Clerc, Juanjo per Darder i Gerard per Pirulo, m. 46. Resta de la banqueta: Edgar Badía (ps), Blanchart i Ríos.

UD At. Gramanet: Víctor Cocera, Andreu, Jebran, Edgar, Juanito, Simbo, Diego, Ángel, Estellés, Quiles i Toni.
En el minut 63, surten Marc Molina, Gueri, Pedrola, Ñito, Alex, Carles Mur... Tan sols, Víctor Cocera, Andreu i Edgar disputen tot l’encontre.

Gols: 1-0: Eric, m.28 ; 2-0: Eric, m.38 ; 2-1: Ángel, m.43; 3-1: Bonilla, m.62; 3-2: Gueri, m.71 (pen).

Incidències: Final del XXXVè Torneig Juvenil Sant Roc d’Arenys de Mar. Camp Mpal. Bernat Coll. Temperatura fresca tenint en compta que ens trobem en època estiuenca.

Anteriorment a la final, s’ha disputat el partit pel tercer i quart lloc en el que el resultat final ha estat un ajustat 4-3 favorable al CF Badalona que en el descans ja guanyava 2-0 i que sempre ha anat per davant en el marcador. Fer constar que en el conjunt escapulat jugava l’ex jugador del futbol base espanyolista Mariano (veure foto), autor d’un dels gols badalonins.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M