diumenge, 15 d’agost del 2010

EL JUVENIL "B" FINALISTA
A SANT CARLES DE LA RÀPITA


UE Rapitenca: 2 - RCDE Juvenil "B": 2 (2-4* penals)

El RCD Espanyol Juvenil “B” es va classificar ahir per disputar la final del Torneig de futbol Juvenil Manel Fornè Pons que es disputa aquest cap de setmana a la ciutat tarragonina de Sant Carles de la Ràpita.

A la primera semifinal, el RCD Espanyol va empatar a dos gols amb el conjunt local de la UE Rapitenca. Els de les terres de l’Ebre es van avançar primer en el marcador però els gols de Luis i Rafa Espinosa donaren la volta al partit i col•locaren en avantatge al conjunt de Daniel Poyatos. Però els locals no van llençar la tovallola i van aconseguir l’empat final que va provocar que el primer finalista es decidís des del punt de penal.

I continuant amb aquesta “ratxa gloriosa” de penals (son cinc ja comptant-ne tres del primer equip i una del filial als Històrics), els blanc-i-blaus van obtenir el passi a la final on es veuran les cares amb el conjunt japonès del Kyoto Sanga FC que es va desfer contundentment del Valencia CF per 3-0 en la segona semifinal d’aquest torneig Manel Fornè Pons que actualment arriba a la seva onzena edició.


Fitxa Tècnica:
UE Rapitenca: Miquel, Tena, Martín, Andreu, Eric, Oriol, Pep, Jaume, Sánchez, Monfort i Sufien. Entrenador: Xavi Sánchez.
Suplents: Lázaro (ps), Alex, Dani, Albert, Eric, Ghisalberti, Ivan, i Jonathan.

RCD Espanyol Juvenil B: José, Joel, Adri, Rubén, Lucas, Sergio, Javi Pérez, Robert, Lucho, Ruiz, Luis. Entrenador: Daniel Poyatos.
Suplents: Pau (ps), Albarrán, Jaffar, Aitor, Rufo, Rafa, Héctor.

Àrbitre: Sr. Chavarria, assistit per Aleixanri i Moran.

Gols: 1-0: Eric, m. 13; 1-1: Lluis, m. 56; 1-2: Rafa, m. 60; 2-2: Eric, m. 62.
Penals: 0-0: Dani, falla; 0-1: Rafa, gol; 0-1: Pep, falla; 0-2: Luis, gol; 1-2: Tena, gol; 1-3: Ruiz, gol; 2-3: Eric, gol; 2-4: Javi Pérez, gol.

Incidències: Camp Mpal. de la Devesa, Sant Carles de la Ràpita. 900 espectadors. Semifinal del XI Torneig Manel Fornè i Pons.



Font dades: web torneig futbol manel fornè pons




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M