dissabte, 14 d’agost del 2010

COPA CATALUNYA FEMENINA 2010

EL JUVENIL "A" GUANYA 2-1 AL BADALONA, I JUGARÀ DEMÀ LA FINAL DEL TORNEIG SANT ROC A ARENYS DE MAR


L’Espanyol femení disputarà les semifinals de la Copa Catalunya de futbol femení 2010 el proper dissabte 28 d’Agost davant l’actual guanyador de la competició, el FC Barcelona.

Enguany la fase final d’aquesta competició es disputarà els 28 i 29 d’Agost, en el Municipal de les Planes de Sant Joan Despí, escenari on ja va tenir lloc la fase final de 2007 i en la que es va imposar en la final l’Espanyol a l’etern rival.

La primera semifinal (reedició de les cinc darreres finals de les que les quatre primeres van caure del cantó espanyolista), que disputarà el conjunt d’Oscar Aja davant les barcelonistes donarà començament a les 10:00 h. del matí, mentre que a les 12:00 tindrà lloc la segona semifinal entre els equips del Levante Las Planas FC i la UE L’Estartit. Serà la primera vegada que arriba a la final altre equip que no sigui els dos clubs de la ciutat de Barcelona, ja que el caprici del sorteig així ho va voler.

Diumenge 29 a les 18:00 hores, tindrà lloc la gran final a la que esperem pogué veure a les noies del RCD Espanyol. L'entrada serà gratuïta.




Dissabte 28 d’agost

10:00 hores: FC Barcelona - RCD Espanyol
12:00 hores: FC Levante las Planas – UE L’Estartit


Diumenge 29 d’agost

18:00 hores: Final





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M