dimarts, 10 d’agost del 2010

AL GIRONA NO LI INTERESSA
EL BRASILER WELLINGTON BARONI...


Segons publica aquest matí “Diari de Girona”, en la seva secció de informació esportiva, el Girona FC ha rebutjat fer-se amb els serveis del jugador del RCD Espanyol, Wellington Baroni.


La direcció esportiva del club gironí va comunicar al lateral brasiler Wellington Baroni, futbolista que ocupa la banda esquerra de la defensa i que ha estat a prova durant aquesta pretemporada amb l'equip de Raül Agné, que no ha convençut al cos tècnic i que, per tant, haurà de tornar a l'Espanyol, club al qual pertany.

Segons publica Diari de Girona.cat,
“el jove jugador, de només 21 anys, va valorar molt positivament la seva estada a Girona tot i lamentar la decisió final del club. M'he reunit amb la directiva i m'han comunicat que no compten amb mi; creuen que sóc massa jove i volen algú amb més experiència. Són coses del futbol, què hi farem. He passat un temps molt bo aquí, això és el que m'emporto".


Fa uns dies es va solucionar el cas d’altre dels jugadors descartats del filial espanyolista, com és el davanter centre Enric Gallego Puigsech, (Barcelona, 12/09/86) jugador fitxat l’estiu de la temporada passada del Club Esportiu Premià. El davanter va anotar dos gols en el campionat (l’empat a dos davant el Lleida que no impedir el cessament posterior de Clotet, i el gol del triomf davant Gavà 1-0 a Sadrià en el darrer minut del partit).

Foto d'arxiu.
Enric Gallego, a l'esquerra de la fila superior de la foto.


Enric Gallego ha signat per la UE Cornellà, equip també del Grup 5è de la Tercera Divisió.

Resten per aclarir quina serà la solució envers els casos de Juanjo Ciércoles, Alex Arias,el propi Wellington Baroni, el romanès Max, i el cas de Marc Pedraza que per la seva elevada fitxa és un problema de primera magnitud. També haurà d’aclarir-se quin és el futur de diversos porters, entre ells el de Isaac Becerra, ja que ara mateix quatre porters prenen part en la pretemporada del filial.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M