dissabte, 15 de març del 2008

EL "B" BUSCARÀ EL TRIOMF EN EL DEBUT
DE PERARNAU A LA BANQUETA


    El B, se la juga diumenge.
    A falta de deu jornades per cloure el campionat, diumenge a les dotze del migdia davant la UD At. Gramanet, a Sadrià, el RCD Espanyol B a les ordres del seu nou tècnic Oscar Perarnau, té que aconseguir d’una vegada per totes el triomf per intentar sortir de la caòtica situació que es troba, divuitè a la classificació i a quatre punts dels llocs de salvació.

    En front, la Gramanet que durant moltes fases del campionat estava classificat dins els quatre primers i que en aquests moments ocupen la onzena posició amb 37 punts (set més que els espanyolistes). Els espanyolistes han marcat dos gols més que els colomencs, però n’han encaixat set més.

    Els espanyolistes porten set encontres de lliga sense conèixer la victòria i entre els que tan sols es comptabilitzen tres empats. Precisament aquests encontres en els que els blanc i blaus anaven per davant en el marcador a falta de pocs minuts, per acabar cedint punts, és el principal factor per el que l’equip ha caigut fins a l’antepenúltima posició.

    L’encontre serà xiulat per Adrián José Suárez Betancor del col·legi de Las Palmas.



    Aquest cap de setmana no hi ha competició oficial ni a Divisió d’Honor Juvenil ni a la Lliga Nacional Juvenil ni a Categoria de Divisió d’Honor Infantil, ja que els diferents combinats sub-18 i sub-14 disputen les segones fases dels respectius campionats de seleccions autonòmiques.

    Avui, Catalunya Sub- 14 ha derrotat a Castella – Lleó per un ajustat 3-2 amb la presència de Sergio Corella, José Manuel Ríos i Oscar Medina en l’onze inicial de l’equip entrenat per Gerard Zaragoza. Eric Jacobs ha substituït al minut 54 al seu company d’equip el també espanyolista Oscar Medina.

    Tot i avançar-se els castellano – lleonesos en el marcador, els catalans pe mediació de Quesada i del espanyolista “Coco” Corella li han donat la volta al marcador i malgrat el gol l’empat, Catalunya ha aconseguit per mediació de Babunski el gol del triomf definitiu.

    La Selecció Catalana Sub-18 amb la presència dels espanyolistes Angel Martínez, Lucas Porcar i Marc Mas, han empatat a un gol davant Castella – Lleó. Al segon temps, m. 55 ha sortit el també espanyolista, Oscar Sielva.


    El Femení A viatjarà fins Sant Sebastià, per enfrontar-se a una Real que després d’una primera volta titubejant, s’ha llençat a la lluita per una plaça que li doni dret a jugar la propera Copa de la Reina.

    En aquests moments si en alguna zona hi ha igualtat és precisament en les tres darreres posicions que classifiquen per disputar la Copa, ja que del sisè al desè, només hi ha dos punts de diferència. L’Espanyol intentarà acabar de consolidar la quarta posició que és tot el que aspira el conjunt d’Emilio Montiagut en espera d’afrontar la Copa amb renovades il·lusions.

    divendres, 14 de març del 2008

    ESPANYOL - MALLORCA:
    OLÍMPIC DE MONTJUÏC, 17:00 H.

    RCD Espanyol i Real Mallorca s’enfronten aquest diumenge a les 17:00 hores a l’Estadi Olímpic de Barcelona, en lluita per fer-se amb tres punts que els hi torni a suposar entrar en posicions europees en cas dels blanc i blaus, o que els allunyi definitivament de les posicions de descens en el cas dels balears.

    Espanyol i Mallorca han disputat 19 encontres a Barcelona. El bagatge es clarament favorable als espanyolistes que s’han adjudicat en 15 partits el triomf. Un sol cop, la temporada 1965-66 va cloure el partit en taules (1-1) i en tres ocasions, el triomf ha correspost als mallorquinistes.

    Un 12 de febrer de 1961 es van veure per primer cop les cares a Sarrià en partit de lliga, amb victòria per la mínima (1-0) dels locals. En aquella ocasió Alejandro Scopelli en la seva segona estada al club blanc i blau, va alinear a: Visa; Muñoz, Bartolí, Dauder; Recamán, Sastre; Ribera, Moreno, Indio, Aguirre, i Torres. El brasiler Recamán va marcar el gol del triomf.

    A la següent temporada, va tenir lloc el primer triomf dels balears per 0-2 davant un Espanyol que portava inexorablement camí de segona. Al tercer enfrontament, 1965/66 va tenir lloc l’únic empat que s’ha produït.

    La dècada dels vuitanta van portar les golejades més grans dels espanyolistes: 3-1 la temporada 1983/84 amb Azkargorta, seguit per la temporada 86/87 amb Javier Clemente a la banqueta, la del “play-off” els espanyolistes van vèncer en les dues ocasions (3-1 debut de Carlos “Macario” Meléndez, i 5-0 la dels expulsats per Caetano Bueno per part visitant). La temporada del Euro-Espanyol també van sucumbir per 3-0 a Sarrià els mallorquinistes.

    Als anys noranta, amb l’Espanyol de nou a primera, amb Luis Aragonès com a entrenador, els pericos van superar als balears per un ajustat 3-2.

    Les altres dues derrotes van ser les temporades 1999/00 i 2000/01.Les darreres sis ocasions, la victòria espanyolista ha estat la protagonista. La darrera, la passada temporada, per 3-1 amb els gols de Luis García i el darrer de Costa, amb dedicatòria de botifarres inclosa, pel respectable.

    El Real Mallorca arriba al Lluis Companys després d’una ratxa dels darrers nou encontres que no coneix la derrota. El col·legiat encarregat de xiular l’encontre serà l’àrbitre del col·legi andalús, José Luis Paradas.

    COMENTARI

    Des de Muñíz Fernández fins a Josep Cuní.

    Més del mateix; el tema per reiteratiu cansa i esgota ja, però com que l’objectiu precisament és aquest, el d’imposar per esgotament del contrari, per amplificació a través de la gran influència de les seves tribunes mediàtiques d’aquests “dogmes oficials”, aquí ens tornem a trobar per fer la modesta però contundent reprovació a un individu que per molt capacitat professionalment que sigui, la seva indigna actitud seria objecte d’una més que justa recriminació per part dels seus caps a l’ens públic Televisió de Catalunya, si en la nostra Corporació Catalana de Radio i Televisió imperés en els seus caps altres idees que no precisament les que fa gala davant l’audiència, aquest personatge.

    N’estem tips de la passivitat del Consell d’Administració del nostre club davant actituds com les que exerceixen tota aquesta fauna d’elements que sembla tinguin únicament com a fi, el perjudici, la discriminació i la persecució envers al nostre club.

    Des de Muñíz; col·legiat que hauria de ser ja castigat, ja solament per desconèixer el reglament (o no voler aplicar-lo per deixar-se dur en un excés de parcialitat) en qüestions exclusivament tècniques (la famosa targeta vermella després de dues grogues un cop acabat l’encontre), com per el seu injust (no es pot emprar pitjor paraula per qui té l’obligació d’impartir justícia) arbitratge al Bernabeu. No vull pensar que hauria passat si el rival del Madrid hagués sigut l’altre equip barceloní de primera divisió.


    Fins a Cuní; hem tingut que aguantar com ens ha tornat a deixar caure el tant retret tòpic, fastigós e indigne encara més venint d’una persona que cobra d’una institució pública, que la segona entitat més antiga i de més historial de Catalunya no té dret a ser tractada i respectada com a tal, expressat i airejat a l’opinió pública aquest cop en la persona del nostre capità Raul Tamudo Montero, nascut a Santa Coloma de Gramanet, encara a dia d’avui, municipi pertanyent a la Comunitat Autonoma, Regió, Nació, Nacionalitat, (poseu-li la definició que voleu) de Catalunya, just per que no parla en públic una de les dues llengües oficials segons l’ordenament jurídic actual i més tenint en compte que “com és de l’Espanyol”..., es veu que ja té vedat ser català de l’any.

    Arribats a aquest punt, caldria preguntar-se si encara el senyor Javier Saenz, Director General de la Fundació Privada del RCD Espanyol, junt amb el senyor Antoni Fernández Teixidó, (Vicepresident Executiu) portarien aquest senyor (Josep Cuní) com a moderador a un debat dels que periòdicament organitza la Fundació Privada del RCD Espanyol. I de pas, si accepten que, (encara sigui per primer cop a alguna cosa) que va ser una errada i que totes les veus del espanyolisme que en el seu moment van fer sentir la seva veu en contra de que aquest senyor (com en el seu dia Daudén Ibáñez, altre nom de desagradable record), tenien la seva gran part de raó.

    Les penyes del RCD Espanyol han fet sentir la seva veu, mitjançant un comunicat . A
    veure, quan el Consell del RCD Espanyol, eleva la lògica protesta per els conductes oficials adequats envers actituds impròpies d’un país digne, democràtic i en el que tots els ciutadans, minories incloses, tenen el dret ha tenir el mateix tracte i els mateixos drets reconeguts en totes les disposicions legals en vigor.

    Voteu per Tamudo!, mal els hi pesi.

    GOLEJADORS

    PRIMER EQUIP ESPANYOL B JUVENIL A
    TAMUDO 10 PEDRAZA10 CHARLY L. 10
    LUIS GARCÍA 9 JORDI GÓMEZ 8 GUILLEM CREUS 7
    VALDO 4 JUANMA 6 CANARIO 5
    RIERA3 PALANCA5 BAENA 5
    ANGEL2 JAVI MÁRQUEZ 3 LUCAS PORCAR 5
    JONATHAN 2 ZAMORA 2 ÁLEX ARIAS 5
    CORO2 DIDAC 1 ORIOL RICARTE 4
    ZABALETA1 TITO1 SERGIO G. 4
    JARQUE1 LLUIS CROUS 4
    TORREJÓN1 MARC MAS 3
    EWERTHON1 GUILLEM SAVALL 3
    Pròpia porta2 DIDAC VILA 2
    ABRAHAM 2
    ORIOL SANS 2
    VÍCTOR RUÍZ 2
    CARLOS RUÍZ 1
    CHULI 2
    ALBERT M. 1
    DAVID 1
    MAX 1



    JUVENIL B FEMENÍ A FEMENÍ B
    ÁLVARO 15 ADRIANA 10 CAROL PÉREZ 17
    DANI NIETO 12 SARA 10 RAQUEL CORRAL 10
    O. SIELVA 11 MARTA CUBÍ 10 ROCÍO 10
    CHULI 10 CAROL 4 KENTI 5
    ÁNGEL M. 5 VICKY 4 ANA N. RIOS 4
    MAX 4 NOEMÍ 3 MERITXELL 4
    ALEX 4 NÚRIA 2 ELENA FERNÁNDEZ 4
    TUNEU 3 MÍRIAM 2 YLENIA 3
    MARC CABALLÉ3 MARTA TORREJON 1 MARTA CORREDERA 3
    JORDI ROIG 2 NATALIA 1 DEBORA 3
    ANTONIO VELA 1 M. CORREDERA 1 HELENA ROIG 2
    VEGA 1 Pròpia porta 2 OLGUITA 1
    JULI 1 RECHE 1
    Pròpia Porta 1 ELVIRA SERRA 1




    CADET A CADET B INFANTIL A
    NIERGA 10 GERARD M. 24 LUCHO 11
    SANI 9 GIL MUNTADES 10 OSCAR 7
    JORDI AMAT 8 JOAN ÁNGEL 7 ERIC JACOBS 6
    PABLO 7 IVAN GARCÍA 6 CARLOS CASADO 5
    GABRI 7 ANTONIO M. 5 JOSÉ MANUEL 4
    CARLES MUR 5 QUILES 4 ARTURO 4
    CRISTIAN F 4 JORGE 3 NESTOR 3
    EDU 4 RUBÉN 3 ALEX 2
    J. CARLOS 3 CRISTIAN M. 2 C. ALBARRAN 2
    ENRIC S. 2 VÍCTOR ÁLVAREZ 2 ÁNGEL 2
    MIKI 2 JANDRO 2 AITOR 2
    ALBERT B. 1 XAVI SOLE 1 COCO 1
    PAU SENENT 1 S. DARDER 1 DIDAC 1
    ANTONIO D. 1 MARC MOLINA 1 ARROYO 1
    Pròpia Porta 2 HECTOR 1
    Pròpia porta 1



    INFANTIL B ALEVÍ A ALEVÍ B
    JAFAR 20 JACK 19 JAVI NAVARRO 11
    FREDY 12 MULA 17 CARLES M. 7
    GERARD LL. 9 ALBERT 8 RUBEN GARCÍA 6
    POL 6 GERARD X. 7 ERIC 4
    LAUREANO 5 GABRIEL 5 MARIO 3
    RICARD 5 AITOR 5 LLUIS 2
    SERGIO 4 JUBA 4 IGNASI 2
    MARC GELMÀ 3 PATRICK 4 AARON 2
    GERMÁN 3 MARC SAMPER 4 MARC 2
    PACO 2 DAVID VILLANUEVA 3 ALEXIS 2
    MIKI 1 GASTÓN V. 3 PABLO 2
    IU RANERA 1 ROGER RIVAS 2 EDU 2
    SERGI COLL 1 J. GOLOBART 1
    CHUS QUINTANA 1
    pròpia porta 1

    dijous, 13 de març del 2008

    BASE FEMENINS.

    El Femení B va caure diumenge al Camp Miquel Nadal de Mallorca davant el Son Cotoner, per un resultat bastant contundent 5-2 amb gols de Carol i Helena Roig per part espanyolista.

    Aquest diumenge a una hora força anormal (com gairebé sempre que visiten Sadrià equips balears), 13:00 hores, el conjunt de “Titi” Camúñez s’enfrontarà al Collerense segon classificat al grup tercer de la Primera Nacional.

    El femení B, ha caigut a la cinquena posició després de les dues darreres ensopegades.

    CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUP 3er.


    CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
    1 FC BARCELONA215518129615
    2 UD COLLERENSE214414258030
    3 CE SANT GABRIEL214213357336
    4 UEF LLEIDA214013176759
    5 RCD ESPANYOL "B"213912366837
    6 TORTOSA-EBRE CFF213611375447
    7 AA.VV.SON COTONER213410475841
    8 CE EUROPA213411195449
    9 GIRONA CF21309394244
    10 UE L'ESTARTIT "B"212682113447
    11 PENYA BLANC-BLAVA R.212372123878
    12 CD BANYOLES 211341162152
    13 UE RUBÍ216201824115
    14 UE BREDA2140417968



    El Femení C, va guanyar 0-3 al Sant Andreu, i continua amb pas ferm el seu camí cap a Primera Catalana. En aquests moments la diferència envers el segon classificat, l’Argentona, és de quatre punts, tot i que les del Maresme tenen un partit més disputat.



    CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.


    CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
    1RCD ESPANYOL "C"1747152010110
    2CF ARGENTONA184313417320
    3CE XAICA "B"163812226221
    4AE LA SALLE PREMIÀ173310345523
    5FC GLADIADOR18309354529
    6P. BAR. ANGUERA "B" 16278353747
    7AT. MASNOU17237273139
    8UD LOURDES 16175292444
    9BADALONA CF "B"161031121867
    10UE SANT ANDREU "B"171024111446
    11CF SUSANNENC181024122370
    12CF BARCELONETA18202161077




    El Cadet Femení va guanyar també a Vilafranca i ha acabat el campionat de lliga del grup segon amb un ple de victòries, ja que s’ha adjudicat el triomf en els setze partits disputats, amb 201 gols a favor i només 10 en contra.

    En categoria infantil ni Espanyol ni Badalona van disputar encontres, ja que tenien jornada de descans, motiu per el que tot continua igual. El tercer, la Guineueta es a cinc punts de les espanyolistes. El Badalona es troba a dos punts de les periques però amb un encontre més, disputat.

    El Infantil Aleví B, les nenes entrenades per José Manuel Reina, van guanyar a la Ciutat Esportiva per quatre a zero, davant un equip superior d’edat, però que ocupa la penúltima posició, el Palautordera.



    FEMENINS BASE. FUTBOL 7


    CLASS. FINAL CADETPJPTS PG PE PP GFGC
    1 RCD ESPANYOL 1648160020110
    2 F. ESP. At. VILAFRANCA1640131210728
    3 CF REUS DEPORTIU1637121315127
    4 CF VILANOVA GELTRU 16237266465
    5 FC SANTBOIÀ16227174070
    6 CE ESPARRAGUERA16216375886
    7 CF MOLINS DE REI1610311221149
    8 P. BAR. CERVELLÓ165121420131
    9 CD ODENA164111411107
    CLASSIFICACIÓ INFANTIL "A"PJPTS PG PE PP GFGC
    1 RCD ESPANYOL1646151015310
    2 CF BADALONA1744142116715
    3 ESCOLA ESP. GUINEUETA1641132112515
    4 PENYA BLANC BLAVA ROCA173712147545
    5 ESCUELA F. BONAIRE183110176833
    6 EF BARBERÀ ANDALUCIA18289186976
    7 CE EUROPA "B"17227194977
    8 CE SANT GABRIEL "C"171860115166
    9 ENFAF15185375976
    10 UE VILASSAR DE MAR175121413104
    11 CF PALAUTORDERA "B"174111418162
    12 AE LA SALLE PREMIÀ171011612180
    CLASSIFICACIÓ INFANTIL "B"PJPTS PG PE PP GFGC
    1 CD SANT GABRIEL185418002753
    2 P. BARC. SANT CELONI1954180121645
    3 CE SABADELL FC "B"18461513867
    4 UE SEVA184013148241
    5 RCD ESPANYOL "B"193411179286
    6 CF BADALONA "B"18237294674
    7 C. BELLAVISTA MILAN182062104879
    8 CF OLÍMPIC LA GARRIGA1920621124112
    9 CF AT. RIUDEPERES182062103665
    10 UD TARADELL1918531161125
    11 CF BASE VICREMEI "B"181550122274
    12 CF PALAUTORDERA18620162796
    13 AT. BALENYÀ180001813221

    FUTBOL 7:
    BONA JORNADA PELS MÉS PETITS.

    Imatges del triomf del Benjamí C.

    Malgrat el dolent començament del partit el passat dissabte a Sadrià, el Benjamí "C" es va refer i va acabar remuntant i guanyant per 5-1 amb gols de David González, Torres en dues ocasions, Eloi i Carlos. No va ser un gran encontre, però si que van saber plasmar al menys sobre el marcador, la lògica superioritat tècnica que els nens de Corominas tenien sobre el seu adversari, l’Espluguenc.

    El Benjamí C, manté un duel frec a frec amb el Benjamí “A” de la UE Sants, pel liderat del grup primer de la Primera Divisió de Benjamins. En aquests moments, ambdós equips tenen els mateixos punts, igualat el gol – average particular, i empatat el gol – average general (!), i és líder els verd i blancs per haver marcat més gols.

    La propera jornada s’enfrontarà el conjunt de Corominas al Polvoritense la Marina.

    El Benjamí A no va fallar i va completar la setmana golejant també a Terrassa, per 1-5 després d’haver guanyat dimecres a Mataró davant el Cirera per 0-4 i tornant a assolir el liderat perdut al tenir un encontre menys disputat. Continua la lluita amb el seu immediat perseguidor, el Barcelona que es troba a només un punt de diferència.

    El Benjamí B va guanyar per un ajustat 2-3 després de remuntar el resultat advers a Cubelles.

    Per la seva part el Pre Benjamí va obtenir altre resultat d’escàndol en guanyar al Martinenc per un 30 – 0 que ja ho diu tot. A més, té ja pràcticament guanyada la lliga després que el seu rival, la Vila Olímpica (que encara ha de visitar Sadrià), perdés sorprenentment a l’Agapito Fernández davant la Grama per 2-4. El conjunt entrenat per Roma encara no ha perdut ni un sol punt en el que portem de campionat i ja ha marcat 370 gols.



    BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PJPTS PG PE PP GFGC
    1 C. GIMNÀSTIC MANRESA226220209233
    2 CE MANRESA 225116338837
    3 UD AT. GRAMANET224614447139
    4 FC BARCELONA "B"224213367043
    5 UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 223812287445
    6 C. MERCANTIL223611386555
    7 ESCOLA F. GAVA223410486161
    8 RCD ESPANYOL "B"22308686863
    9 EC GRANOLLERS "B" 22277695870
    10 SANT CUGAT ESPORT FC22256796662
    11 UE CASTELLDEFELS 222574115369
    12 CF VILANOVA GELTRU 222473126277
    13 UE SANT ANDREU "B"222156114465
    14 MIRASOL-BACO UNIÓN CF221860164085
    15 CF CUBELLES221341174397
    16 ESCOLA F. SABADELL 22822182680
    BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 1er. G.PJPTS PG PE PP GFGC
    1 UE SANTS2258191214750
    2 RCD ESPANYOL "C"2258191212831
    3 E. F. PRAT BLAUGRANA2255181314627
    4 UE CORNELLÀ "B"2251170410241
    5 AE PRAT 2250162411136
    6 UD VILADECANS224615168040
    7 CE SANT GABRIEL"B" 224314179352
    8 CE EUROPA "C"222682125787
    9 FP CE JÚPITER222581133984
    10 UD AT. GRAMANET "C"222581135468
    11 FA ESPLUGUENC 2222711474125
    12 U AT. HORTA 221745133292
    13 CF BARCELONETA2215431540112
    14 SALESIANS BOSCO-HORTA "C"2214421639109
    15 UD POLVORITENSE LA MARINA 2210311841119
    16 CF BUFALÀ221012129139
    PREBENJAMÍ GRUP 1er.PJPTS PG PE PP GFGC
    1 RCD. ESPANYOL2060200037011
    2 VILA OLIMPICA C. ESP.2054180210623
    3 CD SANT GABRIEL2050162216037
    4 UD AT. GRAMANET2047152312649
    5 CF BADALONA2041132410342
    6 ARRABAL-CALAF GRAMANET203712178353
    7 CF LLOREDA203411188387
    8 CE P. BARC. BARCINO2028911093116
    9 UE SANTS2026821088103
    10 CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ2025811176102
    11 FC MARTINENC2021631175136
    12 PONT DE MARINA-SAGRADA F.201961134499
    13 FP CE JÚPITER2011321531116
    14 UNIFICACIÓ BADALONA SUD208221530157
    15 CF MONTAÑESA207211731119
    16 UNIFIC.CIUTAT MERIDIANA 20000201250



    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M