dissabte, 15 de març del 2008

EL "B" BUSCARÀ EL TRIOMF EN EL DEBUT
DE PERARNAU A LA BANQUETA

El B, se la juga diumenge.
    A falta de deu jornades per cloure el campionat, diumenge a les dotze del migdia davant la UD At. Gramanet, a Sadrià, el RCD Espanyol B a les ordres del seu nou tècnic Oscar Perarnau, té que aconseguir d’una vegada per totes el triomf per intentar sortir de la caòtica situació que es troba, divuitè a la classificació i a quatre punts dels llocs de salvació.

En front, la Gramanet que durant moltes fases del campionat estava classificat dins els quatre primers i que en aquests moments ocupen la onzena posició amb 37 punts (set més que els espanyolistes). Els espanyolistes han marcat dos gols més que els colomencs, però n’han encaixat set més.

Els espanyolistes porten set encontres de lliga sense conèixer la victòria i entre els que tan sols es comptabilitzen tres empats. Precisament aquests encontres en els que els blanc i blaus anaven per davant en el marcador a falta de pocs minuts, per acabar cedint punts, és el principal factor per el que l’equip ha caigut fins a l’antepenúltima posició.

L’encontre serà xiulat per Adrián José Suárez Betancor del col·legi de Las Palmas.

Aquest cap de setmana no hi ha competició oficial ni a Divisió d’Honor Juvenil ni a la Lliga Nacional Juvenil ni a Categoria de Divisió d’Honor Infantil, ja que els diferents combinats sub-18 i sub-14 disputen les segones fases dels respectius campionats de seleccions autonòmiques.

Avui, Catalunya Sub- 14 ha derrotat a Castella – Lleó per un ajustat 3-2 amb la presència de Sergio Corella, José Manuel Ríos i Oscar Medina en l’onze inicial de l’equip entrenat per Gerard Zaragoza. Eric Jacobs ha substituït al minut 54 al seu company d’equip el també espanyolista Oscar Medina.

Tot i avançar-se els castellano – lleonesos en el marcador, els catalans pe mediació de Quesada i del espanyolista “Coco” Corella li han donat la volta al marcador i malgrat el gol l’empat, Catalunya ha aconseguit per mediació de Babunski el gol del triomf definitiu.

La Selecció Catalana Sub-18 amb la presència dels espanyolistes Angel Martínez, Lucas Porcar i Marc Mas, han empatat a un gol davant Castella – Lleó. Al segon temps, m. 55 ha sortit el també espanyolista, Oscar Sielva.

El Femení A viatjarà fins Sant Sebastià, per enfrontar-se a una Real que després d’una primera volta titubejant, s’ha llençat a la lluita per una plaça que li doni dret a jugar la propera Copa de la Reina.

En aquests moments si en alguna zona hi ha igualtat és precisament en les tres darreres posicions que classifiquen per disputar la Copa, ja que del sisè al desè, només hi ha dos punts de diferència. L’Espanyol intentarà acabar de consolidar la quarta posició que és tot el que aspira el conjunt d’Emilio Montiagut en espera d’afrontar la Copa amb renovades il·lusions.