dimecres, 12 de març del 2008

GOLEJADA DE L'ALEVÍ
PER REFER-SE MORALMENT

RCDE Aleví A: 9 Gimnàstic Manresa: 1

Després de la derrota immerescuda a Can Culé, el conjunt de Villarroya va golejar dissabte a la tarda amb contundència al Gimnàtic de Manresa, conjunt feble de la Divisió d’Honor Aleví, que ocupa la penúltima posició a la classificació; ha estat la golejada més amplia dels espanyolistes del que portem de campionat.

L'Espanyol es va avançar ja al minut 3, mitjançant Jack. Els visitants van donar la sorpresa empatant l’encontre als vuit minuts. Però tot va ser un miratge ja que el domini abassegador dels pericos traduït en ocasions de gol que van ser transformades amb un bon percentatge d’efectivitat.

Gerard Xalabarder que va completar un bon partit, va fer el segon als deu minuts, al rematar de cap una centrada de Pablo, tot i ser dels de més curta alçada, sense que el porter visitant pugui evitar el gol ja que la pilota ja havia superat la línia de gol clarament malgrat els esforços per remeiar-lo.

Al quart d’hora, el propi Gerard es fa amb una pilota morta a la frontal, i engalta un xut que entra dins la porteria sense que el meta pugui fer res per evitar-ho. Un gran gol.

Un xut de Jack que erra en aquesta ocasió el porter al blocar-lo, es passeja per la línia de gol sense que entri. Més tard, Jack aconseguiria el segon, després d’aprofitar una pilota en profunditat i per velocitat es planta sol en el un contra un davant el porter i l’eleva l’esfèrica ajustada a l pal esquer.

Jack hagués pogut fer el tercer, després d’una passada de Gerard, però en comptes de centrar prefereix xutar, però se li marxa per sobre el travesser.

La més clara de Jack, quan encarant al porter ja pràcticament batut, remata al pal dret, malbaratant una ocasió de màxima claredat.
A les acaballes del primer temps, Albert aprofita una trenada jugada de l’atac espanyolista culminant amb una bona definició.

Al segon temps, Mula que acabava de sortir, en la primera pilota que toca (un servei de falta a càrrec de Golobart, fica el peu lo suficientment per desviar una falta centrada i aconseguir dins l’àrea petita el sisè gol.
Els gols anaven caient un darrera altre, i Gastón, el jugador argentí arribat aquest estiu, converteix el setè al minut 14 del segon temps, en un xut des de la frontal.

El petit dels Golobart aconsegueix de falta directe sorprendre al porter manressà, i Aitor tanca el compte golejador però no les ocasions, ja que inclòs Mula hagués pogut ampliar el resultat en altre gran ocasió que no va convertir.

Gols: 1-0: Jack, 1-1, 2-1: Gerard, 3-1: Gerard, 4-1: Jack, 5-1: Albert, 6-1: Mula, 7-1: Gaston, 8-1: Golobart, 9-1: Aitor.