diumenge, 9 de març del 2008

AIXÍ, AIXÍ, AIXÍ GUANYA EL MADRID !...

REAL MADRID CF: 2 - RCD ESPANYOL: 1

En efecte, Carlos...


Tens tota la raó; Hi ha equips que han de guanyar sigui com sigui... Amb gols amb la ma, amb penals injustos... Es sempre la mateixa història. I el pitjor de tot és que si no es produeix una jugada tens la seguretat que ja ni haurà una altre per assolir el mateix fi.

L’Espanyol ha plantat cara al Bernabeu, tot i que el final ens ha deixat un sabor agre ja que poques vegades ho tindrà tant bé per aconseguir el triomf en el Bernabeu davant un Madrid de pena, amb moltes baixes i donant una molt pobre imatge. L’expulsió de Tamudo i les possibles conseqüències de les paraules de Kameni en un país on es castiga el dir les veritats però no el cometre les veritables infraccions, deixen un panorama preocupant cara a la visita del Real Mallorca la propera setmana a l’Olímpic.

L’Espanyol ha sortit amb ganes

Amb un centre de camp format per Moisés i Lola ha manat sobre la gespa en els primers moments i ha sigut mitjançant Jonathan Soriano qui ha gaudit de la primera ocasió després d’un fort tret que Casillas ha rebutjat lluint-se. Valdo ha arribat molt forçat a pogué rematar de cap una centrada al segon pal.

El primer ensurt l’ha protagonitzat Torrejón al cedir defectuosament a Kameni i la pilota a punt d’introduir-se a la pròpia porta amb un Kameni avançat, s’ha passejat per la línia de gol. La primera acció pròpiament del Madrid , ha estat una centrada en la que ni Heinze ni Baptista han arribat a l’esfèrica.

El col·legiat ha començat a influir decisivament quan Zabaleta i Moisés han vist targeta groga i en idèntiques accions no l’han vist ni Diarra, ni Baptista després de dura entrada en el primer cas, i tallar un contracop en el segon.

Valdo marca i avança l’Espanyol
Just quan el Madrid començava a fer-se amb el control del partit, un servei de cantonada tret per Luis, es recolza amb David per tornar-li l’esfèrica i deixar anar un centre al segon pal on Valdo tot sol remata de cap al fons de la porteria. Saltava la sorpresa.

Baptista ha pogut empatar al llançament d’un lliure directe a pocs metres de la frontal, però Kameni ha tret una providencial ma, enviant per sobre el travesser.

Empata Higuain
El davanter ja ha marcat el seu gol aquesta temporada. Ja ha tornat a fer la feina que va començar la temporada passada. I es que sembla que ens té presa la mida. Avui amb col·laboració de la defensa espanyolista, ja que primer Marcelo ha superat a Zabaleta, ha centrat i el remat del davanter blanc, ha comptat amb la errada de Kameni en el blocatge, i la pilota que acaba entrant.

En el segon temps, Lola s’ha tret un autèntic obús que s’ha marxat fregant l’escaire esquerra de la porteria madrilenya. En un embolic dins l’àrea al llançament d’un servei de cantonada a càrrec de Luis, l’Espanyol hagués pogut treure profit si Valdo i sobre tot Jonathan haguessin estat més encertats amb Casillas descol·locat fora de la porta.

Mentre, el conjunt de Chamartín ho intenta mitjançant Baptista amb un xut que es perd ajustat al pal esquer de la porteria espanyolista.

L’àrbitre a instàncies del línier ha afinat molt la vista amb las senyalització d’un fora de joc de Jonathan quan es marxava tot sol a porta. Quan els hi convé tenen molt bona vista.

La jugada clau
Desplaçament llarg cap a Raul que lluita amb Jarque i quan el supera, el defensor espanyolista l’agafa fora de l’àrea. Muñiz indica penal i amonesta a Jarque. Raul no perdona enganyant a Kameni.

Aquí pràcticament s’acaba el matx; l’Espanyol malgrat els canvis amb la sortida prèvia de Tamudo, i Coro, i posteriorment de Ewerthon no tindria força moral ni efectivitat en atac per capgirar el resultat, i tot i que ho ha intentat ha mancat molta més profunditat i encert en els darrers metres.
En temps d’afegit Kameni ha pujat inclòs a rematar un servei de cantonada però ha estat estèril ja que un cop més Muñiz Fernández ha acabat invalidant la jugada per falta en atac.

Per completar el desenvolupament de l’obra, encara ha pogut adornar-se en el seu final un cop acabat l’encontre expulsant a un Tamudo que ha acabat perdent els nervis amb un comportament impropi de la seva responsabilitat i que deixa molt perjudicat a l’equip cara al proper partit, tot i que entenem perfectament al capità ja que el criteri d’aquest senyor ha estat tot el partit regit amb les mateixes paràmetres: Targetes només per a uns.



Fitxa Tècnica:

Real Madrid CF: Casillas, Marcelo, Pepe, Heinze, Miguel Torres, Diarra, Guti, Baptista, Robinho, Raul i Higuain.
Substitucions: Drenthe per Robinho, m. 46, Sneijder per Baptista, m. 63 i Soldado per Higuain.

RCD Espanyol:
Kameni(7), Zabaleta, (8), Jarque, (6) Torrejón,(7) David García, (7) Moisés, (7) Lola, (8), Valdo, (7) Riera, (5) Luis García (7) i Jonathan (6).
Substitucions: Tamudo (3) per Jonathan, m. 65, Coro (4) per Valdo, m. 68, Ewerthon (s q) per Riera, m. 83.

Àrbitre: Cesar Muñiz, del col·legi asturià. Força malament, Ha castigat amb duresa les faltes del RCD Espanyol mentre s’ha mantingut impassible a l’hora d’amonestar als jugadors locals en faltes de similars característiques. Ha xiulat un penal que ha donat el triomf als blancs, que era una infracció de Jarque fora de l’àrea. Ha tornat a demostrar-nos que per pogué guanyar en el Bernabeu o en el Camp Nou, l’àrbitre ha de ser d’altre nacionalitat diferent i no pertanyer al Comité Nacional de Arbitros dels Sánchez Arminio i companyia.


Ha mostrat targetes grogues a Zabaleta, m. 12, Moises, m. 18, Jarque, m. 71, David García, m. 71, Lola, m.88, Tamudo, m. 89 per part espanyolista i a Drenthe, m.46 l’única mostrada als madridistes. A més, un cop acabat l’encontre ha tornat a amonestar per protestes a Raul Tamudo, sent expulsat. Ha fet constar en l’acte, que Kameni s’ha dirigit a la seva persona en els següents termes: “Sois unos sinvergüenzas”.

Gols: 0-1 Valdo, m 28, 1-1 Higuain, m.42, 2-1 Raul de penal, m. 71.

Incidències: Estadi Santiago Bernabeu. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del regidor Isaias Carrasco, assassinat per els terroristes de la banda criminal ETA.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És indignant Josep Maria, que sempre es repeteixi la mateixa història.Abans de començar la lliga ja sabem que l'Athletic no baixarà, que el Madrid o el Barça guanyaran la lliga, i que les altres posicions de Champions se les repartiran els equips restants més rics, o sigui: Villareal, Atlético o Sevilla. Com es comentava ahir per Pericosonline aquesta lliga està adulterada.

Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M