dissabte, 8 de març del 2008

PRÈVIA DE LA JORNADA

Foto d'arxiu:
Torna Tamudo a la convocatòria. Després veurem si juga, però al menys viatjar amb els companys ja és una bona noticia. Esperem que no hi hagi cap esvoranc (dels de Renfe) ni en el joc ni el viatge i se'n portin els tres punts de Chamartín.



Torna Raul Tamudo a la llista de convocats
Els convocats per Ernesto Valverde per el partit d’aquest vespre son: Kameni i Lafuente com a porters, Zabaleta, Chica, David García, Torrejón, Jarque, i Serrán com a defenses, Moisés, Lola, Àngel, com a mitjos, Riera, Valdo, Coro, Luis García com mitjes puntes i Ewerthon, Tamudo, i Jonathan Soriano a la part de davant.
Son baixa, Rufete, Ivan de la Peña i Lacruz.

Per part madridista els convocats son: Casillas i Dudek. com a porters, Pepe, Marcelo, Cannavaro, Torres i Heinze a la reraguarda, Gago, Guti, Sneijder, Baptista, Diarra, Balboa, Robinho, Drenthe, i Higuaín a la medul·lar i com a davanters, Raul, Soldado i Saviola. Son baixa per aquest encontre: Van Nistelrooy, Metzelder, Robben i Salgado – per lesió -, Codina –por decisió tècnica- i Sergio Ramos –per sanció-.

L’àrbitre encarregat de xiular l’encontre serà el belga del col·legi asturià, Cesar Muñiz Fernández. L’encontre començarà a l’estadi Santiago Bernabeu, a les 20:00 h.




Nova prova de foc per el RCD Espanyol B. Demà a les 17:00 h. a la Nova Creu Alta de Sabadell, el conjunt de Joan Francesc Ferrer “Rubi” s’ enfrontarà al conjunt arlequinat, un rival directe dels espanyolistes situat a la quinzena posició amb només tres punts més que els blanc i blaus.


Per aquest encontre, Rubi, tindrà les baixes de Fran i Jordi Gómez per sanció i Pedraza i Didac per lesió. El central Serrán ha viatjat a Madrid. El resultat del partit d’anada va ser (com no!) d’ empat a un. Al filial blanc i blau no li val més que la victòria si vol sortir dels llocs de descens que actualment ocupa a la classificació.
El balear José Antonio Peña Molina serà l’encarregat de dirigir l’encontre.



El Juvenil "A" es pot proclamar campió de lliga del grup tercer de Divisió d’Honor sempre que el conjunt d’Oscar Perarnau guanyi el seu encontre de demà a les 12:00 h. a Sadrià davant Stadium Casablanca de Saragossa i el Real Zaragoza perdi davant un conjunt el Badalona CF. que ja li va infringir un seriós correctiu en el partit d’anada al Camp del Centenari.



Entre els encontres del futbol base, dir que l’Infantil "A" visitarà demà a les dotze la Ciutat Esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí amb l’objectiu de intentar donar la sorpresa i esborrar el mal record de la primera part en el partit d’anada entre ambdós conjunts.

Els Cadets, davant els febles a priori Barris Santes Creus (Divisió d’Honor) a Sadrià (demà 210:00 h.) i Peña Barcelonista Angera (Preferent) a l’Escola Industrial aquest matí (11.30 h) intentaran seguir consolidant els seus respectives liderats.

El Femení B té un difícil desplaçament a Mallorca per enfrontar-se al Son Cotoner, camp on no va pogué guanyar el líder de la competició, tenint en compte que en el partit d’anada les espanyolistes van empatar a un davant les mallorquines.

El Femení A tindrà demà altre cop un compromís complicat per intentar sortir d’aquesta espiral negativa en que s’ha instal·lat l’equip en els darrers temps.


L’Athletic Club, campió de la Superlliga en la darrera temporada en els despatxos, ja va guanyar a les espanyolistes en el encontre d’anada i marxen terceres a la classificació amb 47 punts, tretze més que les espanyolistes.
Molt lluny del líder i del segon classificat, les basques continuen amb una bona línia, amb total motivació fent el que es la seva obligació; guanyar encontres.


Per tant bona ocasió del conjunt espanyolista per corregir el rumb de l’equip, després de les declaracions d’Emilio Montiagut, en el diari perico per excel·lencia, el BiB, en el que criticava la falta d’actitud i d’esperit de lluita de les jugadores a València; paraules del tècnic... Aquí ni posem ni traiem.

2 comentaris:

-23-oca_008 ha dit...

Esperem treure quelcom positiu de la visit d'avui al Bernabéu. Avui toca 'Espíritu Pandiani'

'Un saludu!'

Josep Maria ha dit...

Salutacions -23-oca_008.
Per desgràcia ens ha tocat "Espíritu Muñiz" o sigui més del mateix de la factoría Arminio-Diaz Vega & Cía.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M