dilluns, 3 de març del 2008

BASE FEMENINS

Foto cedida per Josep Carrera. Disculpeu la qualitat. A la Ciutat Esportiva de Sadrià a aquelles hores no és precissament excès de llum el que hi ha.

RCD ESPANYOL FEMENÍ C : 3 LA SALLE PREMIÀ: 3

El femení C del RCD Espanyol va començar bé l’encontre davant la Salle Premià, quart classificat, amb domini local, i dins del cercle central de l’àrea Nerea va aprofitar una passada per fer l’1-0 elevant la pilota per damunt de la portera visitant.

Les visitants es van aprofitar de la circumstància que la portera de l’equip es va lesionar i que davant l’absència de cap altre portera es va tenir que posar una jugadora.

Un temps amb domini igual per els dos equips. La segona part va ser de domini blanc i blau, i Eva va fer el 2-2 en una vaselina davant la sortida de la portera de la Salle Premià.

L’Espanyol es va posar per davant en el marcador aprofitant una gran passada per la dreta de Montse a Brenda a l’esquerra dins l’àrea que bat a la portera per alt.

A falta de tres minuts per acabar el partit les premianenques van aconseguir el gol de l’empat definitiu.

Crònica cedida per Josep Carrera Carrera. Agraïm el seu interès per l’Espanyol i pels equips femenins.

Bellavista Milan: 1 - Infantil-Alevín B : 4

Gran triomf del Infantil Aleví B femení del RCD Espanyol en el camp del Bellavista Milan a Les Franqueses del Vallès, per 1-4.

Mitjançant Samantha van anotar el primer gol ja als cinc minuts. Nacha va aconseguir el segon gol en mig d’un domini i ocasions de les blanc i blaves que podien haver augmentat el seu compte golejador.

Les locals van escurçar distàncies amb un xut que es va colar a la meta defensada per Laura. Tot i que les locals van intentar posar setge a la porteria espanyolista va ser les espanyolistes qui en una de les ocasions va aprofitar Mònica per fer l’1-3 amb el que es van marxar al descans.
Samantha va fer el 1-4 definitiu que va donar serenitat i confiança a l’equip en el temps que restava. El Bellavista Milan, va gaudir de l’ocasió més clara en un xut al travesser.
Tres punts per les més petites, justs i merescuts.

RCD Espanyol: Laura, Laia, García, Jenni, Mireia, Nacha, Canela, Marta, Mónica, Samantha, Flor i Ceci

Gols: Samantha (2), Nacha (1) i Mónica