dilluns, 3 de març del 2008

A DOS VICTÒRIES DEL TÍTOL

RCD ESPANYOL JUVENIL: 4 - CD FERRIOLENSE: 1

Triomf clar d’un Espanyol molt superior.
El Juvenil d’Oscar Perarnau continua en la seva ratxa triomfal camí del títol de lliga de la Divisió d’Honor Juvenil, en guanyar al CD. Ferriolenc després que aquest s’avancés en el marcador als set minuts de joc. Els blanc i blaus han reaccionat i han dominat l’encontre de manera clara i contundent amb un joc bastant bo que ha acabat fructificant amb quatre gols que podien ser molts més.

Sorpresa als primers minuts
Els de Son Ferriol s’han avançat en el marcador gràcies a un gol de bella factura de Mateu, que ha sorprès a Pecha amb un llançament bombejat.
L’Espanyol no s’ha immutat i de seguida ha començat a desplegar el futbol de molta classe que atresora i ha posat setge a la porteria defensada per Jaume.

Així, Guillem ha sigut el primer en posar-lo a prova amb un llançament que Jaume s’ha lluït rebutjant.

Poc li ha durat l’alegria als mallorquins
A la segona ocasió, els pericos han empatat l’encontre, després d’una jugada amb varis rebots, després de colpejar al travesser, rematar Baena a un metre i mig de la línia de gol davant l’oposició d’un defensor i Víctor Ruíz que es el darrer en rematar l’esfèrica dins la porteria en la mateixa línia de meta.

Baena ha pogut fer el segon penetrant a l’àrea però en el darrer instant s’ha avançat un defensor al darrer moment.
Guillem Creus ha estat objecte d’un clar penal quan el defensor que el marcava l’ha derribat tirant-se damunt de l’extrem perico quan anava a saltar per fer-se amb una pilota.

Els espanyolistes atacaven amb força perill i el gol era qüestió de moments ja que la insistència perica acabaria per donar els seus fruïts i la sort als balears tampoc podia durar-los tot el partit davant el frenètic ritme dels de Perarnau. Així, a punt han estat d’aconseguir-lo en una jugada en la que Guillem i Creus no han encertat amb la porteria.

Charly torna a marcar un gol important
Falta servida a la dreta de l’ataca espanyolista per Canario perfectament al segon pal, e i Charly Lumbreras de cap no perdona marcant el gol que posava als catalans per davant en el marcador.

Una jugada d’estratègia entre Canario i Charly Lumbreras torna a fer sorgir els aplaudiments de la parròquia blanc i blava tot i que l’acció no s’acaba de culminar per que un cop més el millor home del Ferriolense, Jaume ho evita.

Gol de bella factura
Minut 45, lliure directe sobre la porteria mallorquina i l’ex de l’Oviedo Alex que llença magistralment i tot i que el porter Jaume toca l’esfèrica aquesta acaba allotjant-se dins la porteria visitant.

La segona part ha estat un calc de la primera; un Espanyol dominador abassegador i les ocasions clares de gol que han anat succeint-se progressivament.
Guillem Creus només començar el segon temps ja ha disposat de dues ocasions a passi de Canario una i altre a passada de Charly que ha xutat per sobre del travesser.

Perarnau ha donat entrada a David i a Chuli en el lloc d’Álex i de Charly.

Baena tanca el compte golejador
En el minut 16, Baena en molt bona jugada individual es fica a l’àrea després de retallar al seu adversari, i davant Jaume el bat superant-lo clarament amb un remat creuat.

Aquest seria el darrer gol de la matinal, però no la darrera ocasió blanc i blava ja que els espanyolistes han continuat assetjant la porteria d’un Jaume que a bon segur tindria ganes de que acabés l’encontre quan abans millor.

Ricarte també ha tingut la seva ocasió al rematar de cap desviat una precisa centrada de Guillem Creus. El propi Creus ha pogut marcar però ha estavellat la pilota als peus del porter visitant.

L’única ocasió en el segon temps de perill per part dels visitants ha estat un llançament directe de falta que ha sortit fregant el travesser de la porteria defensada per Pecha.

Per acabar, dues ocasions i clares dels blanc i blaus: Primer, Guillem que tot sol ha fallat el més fàcil i per últim el romanès Max que ha deixat anar un tret al que ha respost el porter balear amb una gran intervenció.

Per tant, els espanyolistes es troben ja a només dues victòries de proclamar-se matemàticament campions, o quan guanyin un encontre i el Real Zaragoza en perdi altre, els blanc i blaus podran festejar el títol.

RCD Espanyol: Pecha, Sergio, Ricarte, Víctor Ruíz, Ángel, Alex, Guillem Creus, Baena, Charly, Canario i Crous.
Substitucions: David per Álex, m. 58, Chuli per Charly, m. 58, Lucas per Crous, m. 62 i Max per Baena, m. 72.

CD Ferriolense: Jaume, Ripoll, Mariano, Joan, Ubany, Emilio, Lluís, Vicenç, Mateu, Manolo i Marcos.
Substitucions: Nando per Marcos, m. 54, i Marc per Lluis, m. 62.

Gols: 0-1: Mateu, m. 7, 1-1: Víctor Ruíz, m. 30, 2-1: Charly, m. 41, 3-1 Álex, m. 45, 4-1 Baena, m. 61.

Àrbitre: Miranda Torres del comitè català. Ha mostrat dues targetes grogues als jugadors Guillem Creus, m. 81 per part local i al jugador visitant Ubay.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià. En la segona part, en família, degut a l’horari poc habitual en que s’ha jugat el matx, (ha acabat a les 14.50).