diumenge, 2 de març del 2008

CAMPIONES !!!

El RCD Espanyol Cadet Femení es va proclamar campió de lliga del grup segon de la categoria cadet, en derrotar al Reus Deportiu per 4-2 en un partit en el que van patir més del previst ja que les noies de Ricard Ribes van jugar un pel nervioses davant la pressió de ser el partit decisiu per conquerir el títol.

Va començar marcant l’Espanyol, però un Reus Deportiu que va realitzar un molt bon partit va aconseguir empatar l’encontre. Les blanc i blaves van tornar-se a posar per davant però les de Reus, van gaudir de bones ocasions per empatar davant un Espanyol que no acabava de fer-se amb el control de l’encontre. Un tercer gol perico semblava encarrilar el títol, però de nou les visitants van reduir distàncies.

A la recta final, un quart gol de les espanyolistes obria el camí a l’eufòria, i al final l’alegria de la parròquia blanc i blava, dels familiars i de tot equip es va fer sentir inclòs amb traques de petards al carrer darrera del camp de futbol set.

En definitiva, els gols a parells de Marjori i de Mikaela, van ser suficients per rubricar un perfecte campionat en el que fins ara ha guanyat tots els punts en joc.

Felicitats campiones, ja que a més sou les primeres campiones de lliga d’enguany.

Entrenador: Ricard Ribes
Jugadores: Natalia Pinto, Maria Freixa, Claudia Colvet, Mireia Randúa, Alexia Putelles, Andrea Altmann, Andrea Rius, Andrea García, Sheila Hidalgo, Mikaela Colet, Andrea de la Fuente, i Marjori Flores.