dissabte, 9 de maig del 2015

ÈPICA SENSE PREMI FINAL. EL JUVENIL
IGUALA UN ADVERS 0-2 PERO CAU A LA PRÓRROGA.

RCD Espanyol Juvenil "A": 2 - CF Villarreal: 3 


L’equip de David Gallego s’ha quedat sense la segona Copa de Campions i sense participació a la UEFA Youth League. Els blanc-i-blaus han sortit a la gespa molt nerviosos, els hi ha pogut la pressió i després d’un nefast inici de partit en el que els de La Plana s’han anat amunt amb un gairebé definitiu 0-2, han intentar la reacció en el segon temps. Aquesta s’ha consumat en el 88 amb gol de Campu i en el 94’ amb gol d’Eric Gràcia, igualant el partit i forçant en el darrer instant, la pròrroga. En el primer temps del temps suplementari l’Espanyol ha pogut triturà al seu desmoralitzat rival, però l’ha deixat amb vida. En el segon temps de la pròrroga amb les forces ja molt deteriorades, el Villarreal ha aprofitat una errada en el marcatge en un llançament de falta per endur-se el triomf en el 116’. El col·legiat ha ignorat unes clares mans a l’àrea a dos del final. No ha pogut ser, malgrat l’esforç i la lluita total dels espanyolistes, que han sigut un molt digne finalista.    

Era la revenja del 2008 en aquella final que va suposar la primera copa de campions espanyolista després varies temporades escapant-se el títol malgrat ser el favorit. Altre cop l’Espanyol partia amb aquesta etiqueta i a fe que ho ha notat aquesta pressió de manera negativa, doncs en el inici de partit hem vist a un Espanyol desconegut. Nerviós, tou en defensa, insegur, a mercè dels davanters groguets. 

Als dos minuts primer ensurt al relliscar Rubén en treure de porteria, però finalment bloca el llançament dels grocs. Als 3’ de joc, la il·lusió perica sofria la primera esquerda i la final es començava a posar coll amunt. Després d’una errada de Iago, primer gol del partit amb un llançament de Mario González després d’arribar a l’àrea combinant amb un company.

Als vuit minuts primera acció en atac de l’Espanyol que per ben poc no ha arribat el jugador espanyolista al remat. Ocasió dels grocs abans del quart d’hora,  altre cop Mario rebutjant amb el peu de manera acertada Rubén.  Salva Rubén evitant el segon gol groguet en una bola dividida tapant la rematada d’Alfonso després d’un bon control d’aquest dins l’àrea rebent d’un llançament de Cassano. En un llançament de Mario, rebutja amb una mà a córner el meta Rubén, m. 23. Aquest es llença des de la dreta i  sol rematant  a plaer marca Genís Montolio (qui va romandre set temporades a Can Perico).

La final es posa definitivament coll amunt i només una miraculosa reacció podia capgirar el resultat davant un Villareal que amb Cassano, Mario, Alfonso, estava portant de corcoll a tot un nerviós i incòmode Espanyol.      La primera gran ocasió dels espanyolistes arribaria abans de la mitja hora de joc amb penetració d’Aarón combinant amb Campu qui centra i el remat de Gual dins l’àrea el rebutja el porter del Villarreal Ximo . En la continuació de la jugada greu errada de Rubén que no ha acabat en gol de pur miracle portant-se les mans al cap el propi porter del quadre català molt nerviós. Sortosament no anà tampoc massa hàbil el davanter groc que no esperava l’errada.

Ha pogut fer el tercer el quadre groc quan Simón d’esperó li ha deixat a Alfonso que tot sol entrant dins l’àrea ha enviat fora amb Rubén ja batut. Molt malament avui la línia defensiva de l’equip espanyolista que ha mostrat una feblesa no acostumada. S’anticipà el porter en un centre des de la dreta arribant abans que Gual i rebutjant llençant-se a la gespa. En una bona internada de Gual, la seva passada es tallada per la cobertura del Villarreal molt expeditiva. Molt bona ocasió en el 44’ amb internada d‘Entrena amb centre per Gual que controla amb el pit dins l’àrea, i remata tot sol no aconseguint el premi del gol.  

Ja en el segon temps, en el 52’, inexistent fora de joc de l’Espanyol quan Entrena es quedava tot sol controlant dins l’àrea. Lluis, amb un remat de cap, havia comptat com a primera ocasió del segon temps.  Perill en una acció de Cassano superant a Lluis i la passada de la mort per Mario que sortosament acaba rematant fora  forçat per l’oposició d’un adversari. L’Espanyol començava ja a dur tot el pes del partit cada cop amb major seguretat però de tant en tant els letals contraatacs del Villareal causaven estralls en la defensa espanyolista.    

Intentaven els de David Gallego anotar un gol que els hi permetés encara entrar en un partit que mica a mica se li anava ja escapant entre les mans als jugadors espanyolistes. Gual no ha pogut rematar per ben poc dins la petita un centre des de la banda esquerra.  En una bona jugada, Toro ha deixat per Ecija qui es queda lliure de marca i buscant la rosca, ha enviat per sobre el travesser  (67’).

En una contra ràpida de Mario, Lluis ficant el peu per darrera envia a córner evitant mals majors.  Rubén tocant amb la punta dels dits evità el tercer en un remat de cap del propi Mario (72’). Molt clara l’ocasió d’Eric (que havia sortit per Gual), després d’un centre de Toro i el davanter espanyolista que no encertà davant el meta Ximo a boca de canó rebutjant l’esfèrica (79’).

A la desesperada ja l’equip espanyolista. Estem en els darrers minuts de joc i tot sembla ja perdut. L’enèsim intent, una falta lateral penjada per Alex i en el segon pal Campu no pot arribar al remat per ben poc llençant-se a la gespa.

Però tot just s’arribava al 88’ de joc, Campu en jugada individual abans d’arribar a l’àrea llença un fort i ras tret que supera a Ximo. Era l’1-2 i renaixé l’esperança doncs el col·legiat afegí quatre més de temps suplementari. L’equip perico bolcat a l’àrea groga. El Villarreal anà substituint els seus millors jugadors per mantenir el marcador i tenir gent més fresca sobre la gespa. L’equip perico buscant l’èpica. En el darrer instant, servei de cantonada. Refusa la cobertura, la bola li cau a Alex qui centra perfectament per que remati de cap Eric Gràcia igualant la final en el 94.

S’inicià la pròrroga. Ximo salvà al Villarreal quan amb la punta dels dits rebutjà un gran tret d’Entrena al 91 i escaig.  Al 97’ falta llençada per Alex passada, i en el segon pal controla Campu, i el seu remat el treu el porter Ximo Miralles salvant altre cop al seu equip.  Dos serveis de cantonada  consecutius dels pericos. L’Espanyol ofega a un Villarreal KO. Al 99’, Carles Soria “Toro” té la gran ocasió amb una bola rebutjada que li cau als seus peus dins l’àrea, però el seu remat se’n va fora. L’equip espanyolista havia perdonat deixant viu al rival.

Perillós llançament de Jorge Méndez “Pibe” en el primer minut de la segona part de la pròrroga sortint per sobre el travesser. Al 109, xut desviat del mateix jugador, en altre acció que dins l’àrea portava força perill malgrat la dolenta resolució.

Segona groga i expulsió pel 4 del Villarreal Genís,  després de cometre una clara falta sobre Lauren quan l’enganxa en el 111’ a uns metres de l’àrea. El col·legiat ha sigut massa tolerant en certes accions del Villarreal quan aquests s’han decidit a donar alguna que altre garrotada a la parcel·la ampla.  Refusà el meta Ximo de punys en un centre d’Alex, similar al del gol de l’empat, en el 115.     
 
Tots ja es troben força cansats. Les forces s’igualen... L’Espanyol desaprofitant les clares ocasions, comença a perdre gas. Dubtosa falta en el 116’ pel Villarreal. Executa el llançament des de banda Víctor Moià “Chuca”, i de cap marca el Mathi rematant franc tot sol dins l’àrea petita en una clara errada de marcatge dels espanyolistes. Era el 2-3 que donava el títol al conjunt groc.  Però encara hi hagué temps per la polèmica. Mans no xiulades dins l’àrea en el 118’, d’un defensor groc en l’intent de xut de Patrick. Un minut d’afegit, i el Villarreal campió. Segueix sent una competició amb malestruc pels espanyolistes. S’hauran de conformar amb lluitar per fer doblet, a la propera Copa del Rei.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Rubén, Toro, Aarón, Iago, Lluis, Marc Roca, Melendo, Campu, Entrena, Marc Gual i Iván Ècija.
Substitucions: Eric Gràcia per Marc Gual, m. 63; Alex per Écija, m.68; Lauren per Marc Roca, m. 77; Patrick per Melendo, m. 105; Sarmiento per Iago, m.114. Altres suplents: Chus (p.s.), i Yhonatan.

Villarreal CF: Ximo, Miguelón, Javi Jiménez, Genís, Iván Cassano, Rodri, Simón, Beli, Maxi, Alfonso Pedraza i Mario.
Substitucions: Chuca per Beli, m. 63; Méndez “Pibe” per Simón, m. 71; Akale per Mario, m. 81; Chepe per Alfonso Pedraza, m. 87; Mathi per Iván Cassano, m. 88. Altres suplents: Joan Femenías (p.s.), i Roger.

Àrbitre: Jesús Benjumea Álvarez, del comitè territorial andalús, assistit en bandes per Alejandro Vinuesa Sánchez i Antonio García Sánchez. Com a quart àrbitre, Iván Rodríguez Vázquez, tots del comitè andalús.  Cartolines grogues a Cassano, m. 15, Rodri, m. 38, Alfonso Pedraza, m. 74 i a Genís (en el 111’ fou expulsat en veure la segona cartolina). Per part espanyolista fou amonestat Patrick en els darrers instants.

Gols: 0-1: Mario, m. 4; 0-2: Genís, m.24; 1-2: Campu, m.88; 2-2: Eric Gràcia, m. +90; 2-3: Mathi, m. 116.

Incidències: Final de la XXI Copa de Campions de Divisió d’Honor Juvenil, disputat en el Francisco Bonet d’Almuñécar, Granada. En el conjunt groguet varis exjugadors del futbol base perico: Maximiliano Rosales,  Genís Montoliu i a la banqueta, Roger Escoruela.  

A la llotja els dos presidents d’ambdues entitats: Joan Collet i Fernando Roig, així com l’Alcaldesa d’Almuñécar Sra. Trinidad Herrera, i representant la FCF el senyor Josep Llao, mentre que la FCPV estigué representada pel seu president, Vicente Muñoz.

Final oferida en streaming per internet (webs de RFEF i d’ Esports 3). Cap televisió ni a nivell estatal ni a nivell català s’ha dignat a oferir-la. Una autèntica vergonya. El que acostuma a passar quan no hi és cert club en la final...         

    


divendres, 8 de maig del 2015

L'ESPANYOL GUANYA A IPURUA
I ES SITUA 7è MOMENTÀNIAMENT

S.D. Eibar: 0 - RCD Espanyol: 2

Merescuda victòria d’un Espanyol que tret dels primers vint-i-cinc minuts de joc, ha sigut molt superior a un Eibar al que ja des de fa bastants jornades, se li està fent força llarg el campionat. Dos gols de Sergio García i Stuani, fan que l’equip de Sergio González aconseguint la millor classificació de les darreres temporades, dormi aquesta nit en la desitjada setena posició, tot esperant el resultat de la resta d’equips implicats.     

Sergio González ha sorprès amb l’alineació per primer cop en tota la temporada del trident ofensiu format per Sergio García, Stuani i Caicedo, sortosament en detriment d’un Lucas Vázquez que ja feia bastants partits demanava a crits un descans per baix rendiment. Abraham a la medul·lar ha estat l’altre novetat en lloc del sancionat Cañas.

En els primers deu minuts l’equip basc li ha posat força difícil al quadre espanyolista que ha resistit les escomeses d’un Eibar que ho provava amb llançaments amb perill dominant al quadre català.  Saúl Berjón als primers minuts ho provà amb una rematada que Kiko Casilla a mà canviada rebutja a córner. Javi Lara amb un llançament que es marxà fora, i en el 7’ amb un llançament ja més tou de Borja a les mans de Casilla, foren els altres intents d’un Eibar que tot i que seguí manant en la gespa, ja no arribaria amb perill a l’àrea espanyolista.

Sergio García en una acció amb bons moviments però amb dolenta definició amb un xut als núvols, seria la primera acció ofensiva dels catalans al quart d’hora de joc.  Una pilota perduda en zona defensiva espanyolista provoca que  Javi Lara buscant l’escaire ho provi amb un llançament en el que l’esfèrica surt per ben poc per sobre la porteria espanyolista. Amb el pas dels minuts l’Espanyol es tragué el domini de sobre i començà a sortir amb la pilota controlada amb més seguretat després d’un inici molt dolent en quant a la circulació de la pilota i el poder ofensiu dels avui grocs.  

Així quan es complien vint-i-vuit minuts de joc, Sergio García guanya línia de fons i posà una bola d’or pel remat de Stuani. L’uruguaià posant el cap envia l’esfèrica amb intenció salvant Irureta qui rebutja, caient-li l’esfèrica a Caicedo qui xuta amb poc angle a mitja alçada fent impacte la pilota al pal, i la bola rebutjada a l’altre cantó contrari li cau a Sergio García tot sol qui no perdona i afusella Irureta (en tercera instància marca l’Espanyol), aconseguint el primer gol perico. Reacciona Gaizka Garitano fent la primera substitució entrant Lekic.

Altre cop Sergio García posa un bon centre pel remat de Stuani, aconseguint fer-se amb la pilota el meta Irureta.  Gran ocasió producte d’una recuperació amb Caicedo habilitant per Sergio García qui centra a Stuani dins l’àrea anticipant-se el local Lillo ficant el peu evitant el remat de l’uruguaià en el darrer moment.

A l’altre àrea, un centre de Dídac des de l’esquerre el remata Lekic de cap fora a la dreta de Casilla; un remat potent però força desviat.  Remat al 39’ de Bóveda davant l’oposició d’un defensor espanyolista, blocat per Casilla llençant-se a la gespa.  La darrera aproximació espanyolista finalitza amb un xut de Sergio en el 42’ massa centrat que atura el porter ben situat.  Es lliurà de la cartolina Javi López al saltar i fer impacte de manera involuntària amb el colze al rostre de Piovaccari, que necessità de les assistències.. L’andalús ha tornat a completar un partit de lluita i solidesa, destacant altre cop en el doble pivot

En el segon temps, errada de Teixeira Vitienes al mostrar-li la cartolina groga a Kiko Casilla en jugada que succeïa abans dels 4 mintus del segon temps en una llarga pilota en la que Lekic li guanyi en carrera a Álvaro i aquest cau abans d’entrar a l’àrea en el vèrtex, davant el meta d’Alcover que no l’entra i s’enretira tot i que lleugerament el toca amb el mínim contacte. ­   La falta molt perillosa l’envià Javi Lara per sobre el travesser.  

Bona acció de Sergio recuperant i deixant asseguts a dos rivals, però la seva centrada ha sigut massa tancat, fàcil per Irureta que bloca llençant-se a la gespa.  Abans del quart d’hora l’Espanyol sentència el partit quan  Stuani anota el segon gol. Caicedo condueix i obre a la dreta per la incorporació de Sergio García. El del Bon Pastor –sempre intervenint en tots els gols – posa una bola d’or que tocant en Caicedo, controla amb la dreta Stuani i remata amb l’esquerra a boca de canó no podent  aturar Irureta. I a sobre, Manu del Moral es quedava aquest cop sense veure porta davant el conjunt perico, en ser substituït per Garitano.

Stuani llença fora en el 74’ buscant l’escaire després d’una llarguíssima possessió dels blanc-i-blaus.  Sergio donà entrada a Víctor Álvarez en detriment d’Abraham. Ensurt tres minuts després quan el conjunt basc juga des de l’esquerra mitjançant l’ex Didac Vila i la seva centrada la remata Piovaccari marcant en posició antireglamentària al trobar-se un pèl més avançat que Fuentes que no gaire llest en l’acció és a punt de trencar el fora de joc.  La rèplica perica un centre molt tancat de Lucas Vázquez que atura molt bé Irureta. El partit ja estava totalment trencat amb anades i tornades dels dos equips. Una de les més perilloses dels locals acaba amb una bola dividida que arriba abans Fuentes davant Ángel anticipant-se a la pròpia sortida de Kiko i rebutjant amb encert.

A Dani García li perdona el col·legiat la segona després d’una entrada a Arbilla quan aquest es marxava desbordant per la banda dreta.  L’Espanyol jugant ja molt sobrat amb total confiança que el triomf no s’escaparia de cap de les maneres té a l’Eibar com una joguina a les seves mans, tot i que no sap acabar de donar-li el cop de gràcia. En una jugada de velocitat de Lucas Vázquez per la dreta, en el darrer moment  no sap l’extrem gallec finalitzar. Dos minuts d’afegit xiula el targeter Teixeira Vitienes (José Antonio) els quals s’esvaeixen sense res més digne de menció, fent-se el conjunt espanyolista amb el triomf. Llàstima dels punts perduts amb l’Elx o a Llevant per no citar amb el Rayo... Al menys, l’equip ho seguirà intentant fins al final, que és el que tothom demanaven. Chapeau per l’equip!.


Fixa tècnica:
SD Eibar: Irureta; Bóveda, Lillo, Añibarro, Dídac Vila; Borja, Dani García; Saúl Berjón, Manu del Moral, Javi Lara; i Piovaccari.
Substitucions: Lekic per Borja, m. 30; Ángel per Saúl Berjón, m. 62; Capa per Manu del Moral, m. 70.

RCD Espanyol:  Kiko Casilla; Arbilla, Colotto, Álvaro, Fuentes;  Javi López, Víctor Sánchez, Abraham; Stuani, Sergio García i Caicedo.
Substitucions: Lucas Vázquez per Caicedo, m. 65; Víctor Álvarez per Abraham, m.75

Àrbitre: José Antonio Teixeira Vitienes, del comitè territorial càntabre, assistit en bandes per Francisco Lamsfús Bartolomé i César García Fernández. Cartolines grogues a Dani García, m. 36, Kiko Casilla, m. 49, Sergio García, m.55, Añibarro, m. 55, Arbilla, m. 64, Víctor Sánchez, m. 85.  Ha expulsat en el minut 45 al tècnic Patxi Ferreira per protestar al col·legiat esperant-lo en el túnel de vestidors. Un minut abans (44’), el primer tècnic de l’Eibar, Gaizka Garitano ha sigut amonestat per fer objeccions a una de les seves decisions.   

Gols: 0-1: Sergio García, m. 28; 0-2: Stuani, m. 59.

Incidències: Encontre corresponent a la 36èna. jornada del campionat de lliga de 1a. Divisió (LLIGA BBVA), disputat a l’estadi d’Ipurua, Eibar. Els dos equips han sortit a la gespa amb samarretes en referència als damnificats pel terratrèmol del Nepal. L’Espanyol ha jugat amb la indumentària de color groc.   


EL PREBENJAMÍ GUANYA A DOMICILI AL
SANT GABRIEL, I EL SOBREPASSA A LA CLASSIFICACIÓ.

CE Sant Gabriel “C”: 3 –RCD Espanyol Prebenjamí : 7

Fitxa tècnica:
CE Sant Gabriel: Adrià Cirre, Pol López, David Muñoz, Alex López, Miguel Encinas, Guillem Justicia i Jon Torres.
També: Lionel Alcaráz i Marcos Vilas.

RCD Espanyol: Jordi Saucedo, Sergi Peregrina, Gerard Luque, Pol Durán, Oriol Pallàs, Cristóbal Morales i Oriol Alcoba.
També: Aitor Capitán (p.s), Joel Alsina, Alejandro Domínguez, i Saúl Barrabés.

Àrbitre: Iván Mendoza Avecilla, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Sergi Peregrina, m. 1; 0-2: Oriol Pallàs, m. 2; 0-3: Saúl Barrabés, m. 8; 1-3: David Muñoz, m. 9; 1-4: Oriol Pallàs, m. 23; 1-5: Pol Durán, m. 32; 2-5: Lionel Alcaráz, m. 34; 2-6: Pol Durán, m. 38; 3-6: Pol López, m. 40; 3-7: Sául Barrabés (pen.), m. 46.

Incidències:  Encontre corresponent a la 26èna. jornada del campionat de lliga del grup 8è de Segona Divisió Benjamí, disputat a les 14:00h. del passat dissabte al Mpal. José Luis Ruíz Casado de Sant Adrià del Besós.   


 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ, GRUP 8è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 CF ESC. ESPORTIVA GUINEUETA 75 26 25 0 1 157 49
2 U.E. SANT ANDREU "C" 71 26 23 2 1 121 36
3 F.C. MARTINENC "B" 63 26 20 3 3 130 49
4 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 41 26 12 5 9 78 88
5 C.F. ALZAMORA 39 26 12 3 11 83 78
6 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 39 26 12 3 11 72 71
7 R.C.D. ESPANYOL "C" 38 26 12 2 12 82 83
8 C.D. SANT GABRIEL "C" 36 26 10 6 10 84 74
9 C.F. BUFALÀ "B" 34 26 10 4 12 84 78
10 C.F. BADALONA "C" 34 26 11 1 14 95 66
11 C.E. L'HOSPITALET "B" 31 26 8 7 11 58 64
12 PENYA BARC. COLLBLANC SANTS 30 26 8 6 12 78 90
13 PENYA BARCELONISTA BARCINO "B" 29 26 8 5 13 90 102
14 C.F. LA FLORIDA "B" 23 26 7 2 17 50 128
15 S.E. MERCAT NOU MAGORIA 14 26 4 2 20 58 117
16 UNIFICACIÓ CIUTAT MERIDIANA 1 26 0 1 25 34 181


AIXÍ ES TROBEN ELS "COMPLEMENTARIS" FEMENINS

 CLASSIFICACIÓ COMPLEMENTARI INFANTIL-ALEVÍ, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 9 3 3 0 0 17 2
2 R.C.D. ESPANYOL 1 2 0 1 1 6 10
3 C.E. SANT GABRIEL 1 3 0 1 2 4 15


E.F. Bonaire: 2 – RCD Espanyol Infantil "B" Femení: 8

Fitxa tècnica:
EF Bonaire: Míriam Pizarroso, Aroa Esteban, Ana Núñez, Candela Lomas, Ainhoa Plaza, Ainhoa Castillo, i Carmen Ramos.
També: Lorena Camargo (p.s.), i Aida Aguado.

RCD Espanyol: Paula Argelaget, Alba Fernández, Anna Fusté, Judith Viñas, Sara Extremera, Enma Ramírez i Julia Maillo.
També: Cora Pérez (p.s.), Nerea Chaves, Alejandra Gracia, Irene Corral, Mar Serracanta, Jéssica Guillén i Berta Ayma.

Àrbitre: Jordi Mas Sanahuja de la delegació de Terrassa.

Gols: 0-1: Sara Extremera, m. 1; 1-1: Ainhoa Plaza, . 3; 1-2: Sara Extremera, m. 8; 1-3: Nerea Chaves, m. 26; 1-4: Julia Maillo, m.37; 1-5: Sara Extremera, m. 38; 1-6: Julia Maillo, m. 38; 2-6: Ainhoa Plaza (pen), m. 47; 2-7: Alejandra Gracia, m. 60; 2-8: Alejandra Gracia, m.68.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada (primera de la segona volta) del grup segon del Torneig Complementari en categoria de Primera Divisió Infantil-Aleví Femení, disputat el matí del passat dissabte al Camp de l’EF Bonaire a Terrassa.  


CLASSIFICACIÓ COMPLEMENTARI INFANTIL-ALEVÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "B" 10 4 3 1 0 24 8
2 U.D. TANCAT 10 4 3 1 0 15 9
3 C.E. SANT GABRIEL "B" 3 4 1 0 3 12 20
4 ESCOLA F. BONAIRE 0 4 0 0 4 8 22

RCD Espanyol Aleví-Benjamí Femení: 5 – CE Sant Gabriel: 5








Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Irune Prats, Laura Mas, Jannet Rodríguez, Ainhoa Moreno, Laura Sánchez, Claudia Gómez, i Alba Martínez.
També : Lara Collado, Rosario Berman, Berta Egea, Mireia Andrés, Claudia Montero, Carla Llanes i Eva Félix.

CE Sant Gabriel: Marina Mas, Nuria Marín, Sara Estrada, Aina Meya, Nuria Pon, Nerea Romero i Alba Ramos.
També: Anna Sánchez i Alma Ros.

Àrbitre: Karim Abajtit, de la delegacio de Barcelona.

Gols: 1-0: Laura Mas, m. 12; 2-0: Jannet Rodríguez, m. 19; 2-1: Alma Ros, m. 35; 3-1: Lara Collado, m. 41; 3-2: Nerea Romero, m. 42; 4-2: Claudia Montero, m. 44; 4-3: Alma Ros, m. 45; 4-4: Nerea Romero, m. 48; 5-4: Claudia Montero, m. 55; 5-5: Nerea Romero (pen.), m. 58.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada (primera de la segona volta) del Torneig Complementari, grup primer, de la categoría Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputat el matí del passat diumenge al Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. 

COMPLEMENTARI ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENÍ, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 C.E. SABADELL 9 3 3 0 0 15 6
2 R.C.D. ESPANYOL 7 4 2 1 1 13 12
3 C.E. LLERONA 3 3 1 0 2 5 11
4 C.E. SANT GABRIEL 1 4 1 0 3 11 15

"MANETA" DE L'ALEVÍ "B", DAVANT EL PENÚLTIM

RCD Espanyol Aleví "B”: 5  -  Vila Olímpica CE: 1

Maneta del conjunt entrenat per Julián López de Lerma davant el penúltim classificat i ja descendit a Primera Aleví, la Vila Olímpica Club Esportiu. Els espanyolistes finalitzaran el campionat classificats entre els onzè primers passi el que passi en aquestes dues jornades per cloure la lliga.

L’equip perico té a una distància assequible a l’Escola de Futbol Gavà (9è amb 2 punts més) i el Gimnàstic Manresa (8è amb tres punts més que els blanc-i-blaus). El proper dissabte s’enfrontarà al cuer del grup, la UD Marianao Poblet a Sant Boi. El Marianao tan sols ha guanyat un encontre en les 28 jornades que s’han disputat i només atresora 4 punts. Finalitzarà el campionat el quadre perico davant el CF Igualada, cinquè a la taula el dissabte 16 de maig a la Ciutat Esp. Dani Jarque.

   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Oriol Ciurans, Arnau Villa, Alessandro Ballero, Angel Alarcón, Alex Alivia, Ferran Durán, i Mark Sorroche.
També: Álvaro Carmona (p.s.), Aitor Ribera, Víctor Garrido, Alex Plaza, Iván Garrido,
Pol Canillo i Jan Oliveras.

Vila Olímpica  CE: Jaume Vidiella, Alejandro Ciranni, Sergi Pino, Gerard Campos, Ian Bell, Hugo Porcuna, i Marcos Morales.
També: Arnau Campos, Eric Hernández, i Sergi Solé.

Àrbitre: Héctor Gómez Meneses, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Alex Alivia, m. 3; 2-0:Alex Alivia, m. 7; 3-0: Mark Sorroche, m. 13; 4-0: Alex Plaza, m. 37; 4-1: Marcos Morales, m. 55; 5-1: Alex Alivia, m. 58

Incidències: Encontre corresponent a la 28èna. jornada del campionat de lliga del grup 1er. de Preferent Aleví, disputat al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el migdia del passat diumenge. 


 CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 84 28 28 0 0 180 16
2 U.D. CORNELLÀ 64 28 20 4 4 126 47
3 C.F. DAMM "B" 59 28 19 2 7 95 51
4 ESCOLA FUTBOL MATARÓ "B" 52 28 16 4 8 65 49
5 C.F. IGUALADA 48 27 15 3 9 68 54
6 F.C. SANT CUGAT ESPORT 46 28 14 4 10 65 73
7 UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA 43 28 13 4 11 61 54
8 C. GIMNÀSTIC MANRESA 41 28 13 2 13 69 86
9 C. ESCOLA F. GAVÀ 38 28 11 5 12 72 73
10 R.C.D. ESPANYOL "B" 36 28 10 6 12 64 73
11 U.E. SANT ANDREU "B" 35 28 10 5 13 45 57
12 C.E. MANRESA 28 28 8 4 16 39 90
13 C.E. SANT GABRIEL "B" 27 28 8 3 17 48 92
14 C.E. L'HOSPITALET 24 28 7 3 18 49 70
15 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 14 28 4 2 22 41 100
16 U.D. MARIANAO POBLET 4 27 1 1 25 24 126


dijous, 7 de maig del 2015

PASSÀ EL CAMPIÓ PER MANLLEU (1-7)

AEC Manlleu: 1- RCD Espanyol Aleví “A”: 7

Vint-i-cinquena victòria del campió del grup segon de Preferent Aleví, en el partit disputat dissabte a Manlleu. L'equip de Xavi Morón segueix imbatut al llarg del campionat, i sumaren tres nous punts per mantenir les distàncies amb el subcampió. El proper encontre serà davant l’Europa a la Ciutat Esportiva el proper dissabte a les 13:30h. davant el cuer del grup que tan sols ha guanyat un partit dels 28 disputats.
     

Fitxa tècnica:
AEC Manlleu: Gerard Gall, Gerard Anguita, Josep Anglada, Marc Sala, Sabí Miguela, Romà Busquets i Roger Maestro.
També: Xavier Pérez i Martí Varonil.

RCD Espanyol: Alex; Isma, Facu, Sergi; Pol; Unax i Gerard Vilà
També: Marçal (p.s.), Junior, Estanis, Igami i Buba.

Àrbitre: Fernando Alonso Zúñiga Cortez, de la delegació de l’Osona. Cartolina groga al visitant Pol, m. 50.

Gols: 0-1: Unax, m. 8; 1-1: Romà Busquets, m. 13; 1-2: Buba, m. 17; 1-3: Sergi, m 23; 1-4: Facu, m. 29; 1-5: Igami, m. 35; 1-6: Gerard Vilà, m.45; 1-7: Buba, m. 46

Incidències: Encontre corresponent a la 28èna. jornada del campionat de lliga del grup 2n. de Preferent Aleví, disputat el matí del passat dissabte al Mpal. d’Esports de Manlleu.   En les files del quadre osonenc, el jugador Gerard Anguita Salamó, exjugador del futbol base espanyolista.  

 CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 78 28 25 3 0 163 27
2 F.C. BARCELONA "B" 69 28 22 3 3 149 34
3 C.F. DAMM 55 28 17 4 7 104 63
4 U.E. SANT ANDREU 54 28 16 6 6 90 75
5 E.C. GRANOLLERS 44 28 14 2 12 75 65
6 F.C. SANT CUGAT ESPORT "B" 42 28 12 6 10 88 63
7 C.E. SANT GABRIEL 41 28 13 2 13 60 53
8 U.D. CORNELLÀ "B" 40 28 12 4 12 84 83
9 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 39 28 12 3 13 64 72
10 A.E.C. MANLLEU 39 28 11 6 11 88 98
11 CE ESCOLA FUTBOL MATARÓ 36 28 11 3 14 73 84
12 C.F. TECNOFUTBOL 32 28 10 2 16 65 93
13 C.E. L'HOSPITALET "B" 31 28 10 1 17 71 137
14 U.E. MOLLET C.F. 28 28 9 1 18 58 83
15 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 17 28 5 2 21 70 149
16 C.E. EUROPA 3 28 1 0 27 30 153




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M