dimecres, 6 de maig del 2015

L'ESPANYOL LI REMUNTA AL MADRID (2-1)
I JUGARÀ ALTRE COP LA GRAN FINAL

Real Madrid CF: 1 -  RCD Espanyol Juvenil “A”: 2

El RCD Espanyol ha derrotat al vigent campió de la competició, el Real Madrid, remuntant-li el gol inicial dels blancs, i jugarà dissabte (19:00h.) la gran final de la XXI Copa de Campions de Divisió d’Honor Juvenil.

Serà la cinquena final que disputi el quadre espanyolista, després de perdre a Cambrils davant el Málaga, a Guadalajara davant l’Sporting de Gijón, a Lepe davant el Sevilla (amb gol de Jairo) i haver guanyat només una, a Colmenar Viejo davant el Villareal CF.

Primers minuts de domini poc clar amb un remat per equip.  La gran primera ocasió del partit ha sigut per Marc Gual rebent en profunditat però davant Oliveros, rematà amb l’exterior fora a l’esquerra del que fora meta espanyolista.  Tejero evita el remat en un gran centre de Carles Soria des de la dreta ficant una bona bola a l’àrea petita.  

El Madrid de Luis Miguel Ramis ho intentava en un lliure directe que als 24‘ Quezada envia fora ajustant a l’esquerra de Rubén Ualaloca. Al 31’ bona ocasió pel llançament de Febas,  qui envià alt per sobre de la porteria espanyolista.  El joc estava sent força igualat i quedava clar que havia de ser en alguna jugada aïllada, amb un cop de fortuna de qualsevol dels dos conjunts.  

I aquest fou el R. Madrid qui s’avança quan el dorsal 14 es gira, llença, i després de rebotar en la cobertura espanyolista se n’aprofita Lazo  per afusellar Rubén.  Al 39’  s’avançà ràpid en la sortida Rubén arribant abans que un davanter madrileny auna bola dividida.

Però en un minut dels que es solen qualificar de psicològics, l’Espanyol igualà la semifinal. Pilota llarga per la carera de Marc Gual en el 44’ que s’escapa penetrant entre el defensor y el porter s’ha aprofita al final d’un parell de curts refusos en caure-li a ell la bola, per afusellar en segona instància a Oliveros i establir l’empat.   

En el  segon temps, l’Espanyol culminaria la remuntada mitjançant Marc Roca, rematant a l‘escaire dreta després d’un passada de Gual i la pilota refusada en curt per Lienhart li cau al migcampista perico que avança a l’Espanyol al superar a Oliveros pel pal curt.

Amb el pas dels minuts l’Espanyol davant les urgències dels blancs, cedí bastant terreny defensant el marcador a favor amb ungles i dents.  Els blancs s’han fet amb el domini total del joc davant un Espanyol força conservador que intentà jugar al contracop sense gaire encert.

El col·legiat assenyalà una perillosa falta gairebé mig metre dins l’àrea al minut 70’  a favor dels blancs per infracció a l’hora de fer la sacada de porta Rubén. Tot l’Espanyol dins l’àrea i el llançament potent sortosament s’ha marxat fora.

Minuts després en una pilota aèria que gairebé li sobrepassà, l’aconsegueix agafar amb molts problemes Rubén vorejant l’àrea al límit. Instants després, remat de cap de Lienhart per part de l’equip madrileny, picant la pilota a la gespa, però sortint fora a l’esquerra del meta espanyolista.  Acció perillosa en el 78’ en jugada de Febas que entre varis defensors pericos posa una pilota que es passeja per l’àrea petita, allunyant finalment la cobertura de l’Espanyol.  

I així s’arribà als darrers minuts d’un partit en el que l’Espanyol es tingué que emprar a fons fins el darrer instant doncs davant els blancs, no si valia badar. Un servei de cantonada al 90’, tot just mentre el quart àrbitre assenyala els quatre d’afegit, fou la darrera acció més compromesa pels catalans.  La cobertura espanyolista i tot l’equip resisteix les darreres escomeses dels madrilenys i el xiulet final fa esclatar l’alegria d’un equip, que lluitarà altre cop per ser el millor d’Espanya a la seva categoria, a la categoria juvenil.


Fitxa tècnica:
Real Madrid: David Pedro, Tejero, Quezada, Lienhart, Molina, Artilez, Febas, Lazo, Fran Pérez, Sánchez i Harper.
Substitucions: Benjamín per Javi Sánchez, m. 46; Borja Sánchez per Fran Pérez, m. 53; Babunski per Harper, m.71; Regullón per Quezada, m. 79; Miguel García per Molina, m. 84.
  
RCD Espanyol: Rubén; Toro, Lluis, Iago, Aarón; Alex López, Melendo, Marc Roca, Entrena, Campu i Marc Gual.
Substitucions: Eric Gràcia per Marc Gual, m. 61; Lauren per Campu, m. 75;  Iván Écija per Marc Roca, m. 83; Patrick per Melendo, m. 88; Sarmiento per Entrena, m. 93.

Àrbitre: Antonio Artacho Cobo, del comitè territorial andalús, assistit en bandes per José María Muñoz Yepes i Alejandro Vinuesa Sánchez.  Cartolina groga als madridistes Benjamín, m. 67, Miguel Ángel, m. 92 i als espanyolistes Lluis, m. 69, Marc Roca, m. 73, Toro, m.82, i Iago, m. 83.

Gol: 0-1: Lazo, m. 35; 1-1: Gual, m.44; 1-2: Marc Roca, m. 56

Incidències: Encontre de semifinals de la XXI Copa de Campions de Divisió d’Honor Juvenil disputat a l’Estadi “Francisco Bonet” d’Almuñécar, Granada. S’ha donat la circumstància que el meta del Real Madrid CF, David Pedro Oliveros es formà a la pedrera espanyolista i en una operació de retruc fa dues temporades, l’Espanyol es va fer amb el meta del Real Madrid Rubén Ualaloca, ambdós defensant avui les porteries dels dos equips semifinalistes. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M