dissabte, 25 d’agost del 2012

ESPANYOL - ZARAGOZA (ESTADI RCDE, 21:00h.)

Cornellà-El Prat obre les portes a un nou campionat. Mentre encara no sabem que passarà (i ni tan sols si jugarà) amb Álvaro Vázquez, quan encara estem a l’espera d’uns reforços que semblen mai arribar, mentre jugadors com Thievy o el mateix Galán no compten pel tècnic hispà – argentí i ignorem si marxaràn o no, l’equip espanyolista afronta el seu segon encontre de lliga amb l’esperança de fer-se amb els tres primers punts i no demorar més un triomf, que amb el desencís i preocupació com a sentiment majoritari de l’afició, es més que necessari obtenir a fi de no agreujar més aquest pessimisme.

Serà davant un Real Zaragoza, un rival bastant conegut en tots els aspectes, presidit per Fernando Molinos. Conegut també esportivament, doncs l’equip de Pochettino ja es va enfrontar en el darrer compromís de pretemporada amb ell, al Memorial Carlos Lapetra a la Romareda. L’empat va ser el resultat d’aquell encontre en el que els blanc-i-blaus van perdre el trofeu en la tanda de penals.

Allò era pretemporada i ara és lliga; les proves ja han passat i arriba l’hora de la veritat. Cornellà-El Prat inicia per tant avui, la seva quarta temporada amb la esperança que veritablement sigui un fortí on l’equip es faci fort, cosa que fins ara –estadística en mà – no s‘ha complert. La davallada del nombre actual de socis i d’assistència d’espectadors en els darrers temps a l’estadi ja en la passada campanya, tot això en consonància amb la crisi econòmica, i (malgrat molts no ho vulguin veure) amb els desenganys esportius de l’equip, son altres factors també a tenir en compta en una temporada que s’enceta plena d’incògnites i de preocupació.

El tècnic Mauricio Pochettino ha convocat per aquest partit a: Cristian Álvarez, Kiko Casilla, Javi López, Forlín, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Capdevila, Víctor Álvarez, Víctor Sánchez, Sergio Tejera, Cristian Gómez, Wakaso, Verdú, Albín, Simao, Álvaro Vázquez, Rui Fonte, i Christian Alfonso. Son baixa d’aquesta convocatòria per decisió tècnica, Thievy i Galán. La novetat és la presència del darrer fitxatge, el portuguès Simao Sabrosa.

El tècnic del conjunt aragonès, Manuel Jiménez, ha convocat pel partit d’aquesta nit a Cornellà-El Prat a 19 jugadors: Roberto, Paredes, Álvaro, Lanzaro, Goni, Aranda, Edu Oriol, H. Postiga, Apoño, Montañés, Romaric, José Mari, Zuculini, Abraham, Pintér, Javi Álamo, Leo Franco, Ortí i Víctor Rodríguez.

Arbitrarà l’encontre, el col•legiat de la territorial andalusa, José Luís Paradas Romero, assistit en bandes per Jesús Zancada Lobato i Jorge Canelo Prieto. El partit donarà inici a les 21:00 hores.


El filial, a Villarreal.

Per la seva part, el RCD Espanyol “B” iniciarà el campionat de lliga a nova categoria de Segona Divisió B, adquirida en els despatxos, amb la visita a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF per enfrontar-se al conjunt filial grogec. L’equip entrenat per Lluis Planagumà serà una bona pedra de toc per comprovar quin és el veritable potencial d’un equip (el filial perico de Raul Longhi) fet a cop de fitxatges de tota la geografia espanyola, amb molts pocs integrants del futbol base espanyolista i amb uns objectius esportius que encara no han quedat clars (al menys per qui escriu aquestes línies).

Serà a les 12:00 del migdia de demà diumenge i amb arbitratge de Raúl Nicolàs Espejo, de la territorial murciana.


divendres, 24 d’agost del 2012

L'ESPANYOL FINALISTA DE LA COPA CATALUNYA (2-0)
ES VEURÀ LES CARES DOS COPS EN MENYS D'UNA SETMANA AMB EL BARCELONA
























(Mpal. Nou Congost, Manresa; El Bages: Josep Maria)


RCD Espanyol Femení “A”: 2 – CD Sant Gabriel: 0

El RCD Espanyol i el FC Barcelona disputaran el proper dilluns (18:45h.) al Mpal. Nou Congost de Manresa, la final de la vuitena edició de la Copa de Catalunya Femenina, en vèncer les espanyolistes al CD Sant Gabriel per 2-0. Les barcelonistes s’han desfet de l’Estartit per un clar 8-0 i seran les rivals de les espanyolistes amb les que s'hauran d'enfrontar dos cops en menys d'una setmana (rival també a la primera jornada de lliga a la Dani Jarque).

No ha sigut gens fàcil, encara que el marcador pugui fer-ho pensar. De fet les col•legials han estavellat fins a tres rematades al travesser (dos d’elles en el tram final del partit que haguessin pogut modificar el còmode triomf espanyolista).

L’Espanyol encara s’ha mostrat mancat de rodatge: Es lògic a aquestes alçades i més si a sobre es troba amb un rival que ha lluitat molt al mig del camp dominant amples fases del partit i posant-li molt complicades les coses a un Espanyol que no trobava la manera de superar al seu rival ciutadà.

La primera acció de perill ha sigut del Sant Gabriel mitjançant Georgina ficant la cama perillosament i a punt de sorprendre a Mariajo gairebé sense angle. El quadre perico s’ha mostrat més incisiu per la dreta amb les escapades de Débora. Marta Villagrasa ha penetrat al quart d’hora per l’esquerra i dins la petita ha hagut de rebutjar a còrner Vanesa evitant mals majors. Mentre, l’Espanyol no duia gens de perill i tan sols en una acció en la que Berta Noguera s’ha avançat a Monforte sortint fora de l’àrea, s’havia aproximat a l’àrea rival les noies de Carrión.

Als vint minuts ocasió per Sara Serna rematant davant Berta, i traient a dos metres de la línia de gol Estella quan l’osonenca Berta estava ja batuda. Al quadre espanyolista li ha costat molt donar sentit a la circulació de l’esfèrica amb criteri, doncs ha perdut moltes pilotes en zona força compromesa que a bon segur davant altres davanteres amb més encert la sort del partit hagués pogut ser altre. Cal citar que una de les jugadores més efectives cara a porta del quadre col•legial, Marta Cubí, ocupa des del darrer tram de la passada temporada la demarcació de defensa central !!!.

La forta pressió del Sant Gabriel ha propiciat errors greus de diverses jugadores periques en moments del primer temps. Pereira al 23’ (amb xut per sobre del travesser), Vanesa quan el marcador ja reflectia mínima victòria espanyolista (amb xut final de Carol per sobre la porteria a còrner en rebotar en Torrejón), o un error greu en una sortida de Mariajo que no ha sigut gol per que Déu no ha volgut, sortint fora, creuada, la rematada de cap de Carol. Georgina Carreras ha provat superar a Mariajo amb un remat de cap, però la sabadellenca enviant a còrner ha evitat el gol.

Més encert ha tingut el conjunt espanyolista – que tot i jugar de local lluïa la segona indumentària -. Una passada excepcional de Sara Monforte a l’espai per la carrera de Débora que ha fet pujar el primer gol al marcador. L’extrem dretana espanyolista ha posat la directa i encarant a la meta gabrielista, l’ha batut amb una rematada creuada, rasa, ajustada al pal dret de la porteria de la vigatana Berta.

Es complia una quarta part de l’encontre, i l’Espanyol prenia avantatge davant un Sant Gabriel que estaria a punt d’encaixar el segon quan altre cop Sara Monforte obrint de primera per Débora qui torna a escapar-se com una centella per la banda dreta i col•loca una centrada per Mary Paz, qui tota sola dins l’àrea, estavella la seva rematada al cos de Berta. També al llançament d’un servei de cantonada (40’), Monforte s’ha elevat superant la defensa gabrielista i ha rematat de cap per molt poc per sobre el travesser.

En altre discutible jugada, Monforte ha tornat a obrir a l‘espai en acció anàloga a la del gol, però aquest cop Petrova ha considerat a instàncies de la seva assistent, que la situació era antireglamentària. En el 44 i escaig, Carol Miranda llença un tret bombejat que atura no sense problemes Mariajo.

Rocío Serrano ha estat a punt de donar l’ensurt en els primers compassos del segon període. Seu ha sigut un llançament d’un lliure directe que ha tret espurnes del travesser de la porteria de Mariajo (51’). Altre cop minuts després, la lateral esquerrana del Sant Gabriel, superant molt bé a Pereira, ha penetrat per l’àrea enviant una passada de la mort que en mig d’un munt de cames no ha trobat el destí desitjat.

Carrión ha introduït el primer canvi amb la sortida de Brenda per Sara. La 19 espanyolista penetraria minuts després dins l’àrea del Sant Gabriel superant a dos adversaris. La segona, la fa caure dins l’àrea i Petrova Borislavova no ho dubta assenyalant penal. El transforma amb molta seguretat i per alt, Vanesa Gimbert suposant el 2-0 que acabaria sent definitiu.

Aquest segon gol ha deixat força tocat al Sant Gabriel que ha minvat molt en el seu joc a partir d’aquest instant, dominant el quadre perico totalment el partit en els següents minuts. Carrión donaria entrada a Alba Pomares, Núria i finalment Claudia Montagut (fitxatge procedent de les divisions inferiors del FCB). L’equip espanyolista tindria ocasió de sentenciar la semifinal quan en el 68’ Monforte d’un bon remat de cap ha obligat a Esther Romero a salvar sota pals. També Mary Paz ha gaudit de dues bones ocasions però per excés d’individualisme ha malbaratat la situació doncs no ha passat a Monforte totalment sola que l’acompanyava en la primera jugada. En la segona acció individual (77’) ha caigut dins l’àrea i tot i que ha demanat el màxim càstig, aquest cop Petrova no l’ha concedit. També Meseguer ha pogut fer el tercer després d’una errada en la sortida de la meta Berta.

Quan el Sant Gabriel donava la imatge d’estar vençut i físicament mort, abatut per l’efectivitat espanyolista que elles no han tingut, ha posat contra les cordes al quadre perico. Era el minut 87 quan Georgina Carreras aprofita una errada a l’eix defensiu espanyolista, es queda sola després d’un bon control dins l’àrea i afusella Mariajo rematant al travesser. En els darrers instants del matx (Petrova a concedit tres minuts de prolongació), ha sigut la central ex barcelonista Esther Romero qui llençant des de quaranta metres un servei de falta, davant la sorpresa de tothom, ha tornat a estavellar l’esfèrica al travesser. Era el tercer travesser del conjunt gabrielista. No n’hi havia per més. L’Espanyol es classificava per disputar la seva setena final de la competició. En el seu poder, quatre títols conquerits. En les tres darreres el guanyador ha sigut el proper rival de les espanyolistes. Dilluns, doncs, disputa del primer títol de la temporada en l’òrbita perica.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Andrea Pereira, Marta Torrejón, Vanesa, Sonia Matías; Meseguer, Sandra Vilanova; Sara Monforte, Débora, Sara Serna; i Mary Paz.
Substitucions: Brenda per Sara Serna, m. 56; Alba Pomares per Débora, m. 65; Núria Mendoza per Andrea Pereira, m. 72; Claudia Montagut per Mary Paz, m 86. Altres suplents: Mireia Nàgel (ps), Lara, i Eli Sivera. Entrenador: Luis Carrión.

CD Sant Gabriel: Berta Noguera; Estella, Eva Llamas, Marta Cubí, Rocío Serrano; Carol, Georgina; Carla Gómez, Marta Lilo, Cristina Baudet i Marta Villagrasa.
Han jugat també: Esther Romero, Aïda García, Julia Rebollo i Mónica Orteu. Altres suplents: Marina (ps), Alba Mena, i Ester Gimeno. Entrenador: Takahisa Shiraishi.

Àrbitre: Victòria Petrova Borislavova, del comitè tècnic català, delegació de Barcelona. Assistida en bandes per Verònica Rodríguez Ruíz i Tamara Martín Beret. Ha amonestat a Sara Monforte per part espanyolista, m. 53.

Gols: 1-0: Débora, m. 27; 2-0: Vanesa, (pen.), m. 61

Incidències: Encontre corresponent a la primera semifinal de la Copa de Catalunya Femenina, disputat en el Mpal. del Nou Congost de Manresa. Marta Torrejón i Carol Miranda han exercit de capitanes d'ambdós conjunts respectivament. En les files del Sant Gabriel diverses jugadores amb passat blanc-i-blau: Berta Noguera, Marina Marimón (meta avui suplent), Marta Cubí, Rocío Serrano, Carol Miranda, Eva Llamas, Georgina Carreras, Aïda García i Mònica Orteu. Presència d’espanyolistes a la grada del Nou Congost així com de membres de la PBB del Bages.

EL FEMENÍ JUGA AVUI A MANRESA,DAVANT
EL SANT GABRIEL, LA PRIMERA SEMIFINAL DE LA COPA DE CATALUNYA

Foto d'arxiu del darrer enfrontament entre periquites i col·legials. Lara i Alba, capitanes d'ambdós conjunts en aquella ocasió en el sorteig de camps.



A per la Copa Catalunya!


Espanyol i Sant Gabriel obriran el foc d’aquesta fase final de la Copa de Catalunya enfrontant-se en una fratricida semifinal entre els dos clubs radicats a Sant Adrià del Besós.

El tècnic espanyolista Luis Carrión no podrà comptar amb la jove central del filial espanyolista, Xènia Royo, que ja va tenir aparicions amb el primer equip la passada temporada, degut a una lesió. Altres jugadores com Ana Romero “Willy”, Sara Mérida i Carla Cotado continuen en la recta final dels seus respectius processos de recuperació després de les llargues lesions i es d’esperar que encara no disputin aquesta competició a fi d’assegurar plenament la seva recuperació de manera efectiva.

El conjunt perico té com a novetats al seu planter, la tornada de Sandra Vilanova després del seu curt periple a l’Atlético de Madrid Féminas, i les incorporacions de les joves Yaiza Pérez procedent de la UE Sant Andreu i Claudia Montagut, de les divisions inferiors del FC Barcelona. Com a baixes, la meta suplent Berta Noguera i l’extrem Aïda García.

El quadre espanyolista ha vençut en els tres encontres jugats, tots ells davant rivals de la segona divisió: 2-6 a Fontejau davant el Girona FC, 0-2 a Valls davant l’Escola de Futbol, i 0-7 a l’Estartit davant les empordaneses.

Per la seva part, el rival de les espanyolistes, el CE Sant Gabriel ha experimentat alguns canvis del conjunt que va finalitzar el campionat classificat a la desena posició de la màxima categoria espanyola del futbol femení.

El principal d’ells ha estat a la banqueta. El japonès Takahisa Shiraishi substitueix a Pedro Martín com a tècnic del primer equip gabrielista. El conjunt col•legial ha realitzat fins a set incorporacions per la present temporada.

Les fins ara espanyolistes Berta Noguera i Aïda García del primer equip perico i Mónica Orteu del filial de Segona Divisió. Del Barcelona B ha fitxat a la també ex espanyolista Carla Gómez. Altres fitxatges del Sant Gabriel, María Estella procedent de l’Estartit, la ex barcelonista Marta "Lilo" aquest passat exercici capitana de l’Escola de Futbol Valls (antic Nàstic), o Helena Serrano, jove jugadora del balear At. Jesús.

Conserva de la temporada passada a més, jugadores com Marta Cubí, Cristina Baudet, Carol Miranda, Georgina Carreras, Esther Romero, Marta Villagrasa, Rocío Serrano o la porter Marina Marimón, entre altres.

L’equip de Sant Adrià ha completat també una pretemporada curta i immaculada en quant a resultats dels partits amistosos disputats desprès del seu stage a Puigcerdà, doncs ha vençut en els dos encontres disputats, però al igual que l’Espanyol amb equips d’inferior categoria: Va derrotar 1-5 al Villarreal CF, 0-4 a l’Escola de Futbol Valls.

Arbitrarà aquesta fase final de la Copa de Catalunya les següents col•legiades. La semifinal entre Espanyol i Sant Gabriel (19:00 h.) serà xiulada per Victoria Petrova Borislavova, tenint com assistentes a Verónica Rodríguez Ruíz i a Tamara Martín Beret. Teresa Rovira Gras serà l’auxiliar.

A la segona semifinal (FC Barcelona – UE L’Estartit 21:00h.) serà l’àrbitre Meritxell Bernat Salvat l’encarregada de dirigir-la, sent assistida en bandes per Ana María Martínez García i Lourdes Hinojosa Bosca. Serà l’auxiliar, Gisela Cisa Ribas.

Tots els encontres es disputaran al Mpal. Nou Congost de la capital del Bages, tant avui les semifinals, com la gran final de dilluns.

CAMPIONS DES DELS ONZE METRES.
EL JUVENIL "B" S'ADJUDICA EL XL TORNEIG "CIUDAD DE LOGROÑO"

El RCD Espanyol es va adjudicar ahir nit, la XL edició del Torneig “Ciudad de Logroño” al vèncer en la final disputada al Mpal. Las Gaunas de la capital de La Rioja, a At. Osasuna, (l'anterior equip del davanter ara blanc-i-blau, Draman). Es va tenir que imposar el juvenil B espanyolista en la tanda de penals tal com va succeir en semifinals, després que el partit finalitzés amb empat a dos gols.

Aaron al transformar un penal comès sobre Kike i Patric, li donaren la volta al marcador advers en el primer període, però Osasuna va igualar el matx forçant el desempat des dels onze metres. Altre cop la fortuna somrigué al quadre català al transformar tres dels cinc llançaments mentre que el conjunt navarrès estigué força desencertat en aquest apartat. Aquí teniu la crònica i fitxa tècnica del digital La Rioja.com


LA RIOJA.COM / JORGE PARDO. LOGROÑO


EL ESPANYOL VENCE EN LOS PENALTIS

Campeón desde los once metros. El Espanyol consiguió vencer ayer a Osasuna en el trofeo 'Ciudad de Logroño' en un partido en el que, el conjunto catalán, fue inferior a lo largo de muchas fases del partido, en especial, durante el segundo periodo.

El encuentro comenzó con ambos equipos sin correr demasiados riegos, tanteándose con miedo, como suele ser costumbre en las finales donde ningún conjunto quiere perder. Osasuna, bien plantado en el campo, intentaba mover el balón con rapidez, pero un Espanyol muy bien plantado atrás impedía jugar del todo cómodos a los 'rojillos'. Iba a ser en el minuto 22 cuando el partido se iba a desequilibrar. Y lo hacía de lado navarro. Xabi, que ya había avisado un minuto antes con un disparo de falta que puso en aprietos a David, enganchaba un balón puesto desde la izquierda al área y batía al portero 'perico' de disparo cruzado.

El técnico del Espanyol -que vio la roja en el minuto 80-, al que no le gustaba lo que estaba viendo en el campo, decidió ya en el minuto 33 introducir un cambio. La cosa mejoraría para el conjunto catalán hasta tal punto que Enric, en el minuto 41, de jugada personal, y driblando a dos rivales, pisaba área y era empujado. El árbitro no dudo y, pese a las quejas del banquillo de Osasuna, pitó penalti y Aarón se encargaba de transformarlo. Era el 1-1.

Dos minutos más tarde, en el 44, y sin tiempo para reaccionar, Patrick recibió en la frontal del área un balón que golpeó de primeras y muy ajustado al palo izquierdo del portero Julen, que nada pudo hacer para atajar el cuero. 2-1 a favor del Espanyol cuando la primera parte agonizaba y los navarros que no terminaban de creérselo. Demasiado castigo para Osasuna que, si bien no había vuelto a tener más ocasiones al margen de la del gol, sí que llevó la iniciativa durante muchos minutos de la primera mitad.

En la reanudación, más de lo mismo. Osasuna intentando tener el control del partido y el Espanyol, por su parte, esperando atrás para salir al contragolpe. Ya en el minuto 65, en una acción aislada, Rubén Aguas empalmaba un disparo desde 25 metros que se colaba a la izquierda de David. Golazo y 2-2 definitivo con el que se llegaría a los penaltis.

En la tanda, y como ya sucedió dos días antes frente al Berceo, el Espanyol se proclamaba campeón al anotar tres de los cinco penaltis por uno de los navarros.


RCD ESPANYOL: 2 – C.At. OSASUNA: 2

Espanyol: David, Pablo, Álex, Aarón, Campuzano, Patrick (Carreras m.70), Berlanga (Eric m.33), Moisés, Toledo (Écija m.90), Enric (Padilla m.45) y Draman (Planas m.90).

Osasuna: Julen, Hualde , Endika (Aitor m.60), Aguas, Álex (Rojas m.45), Xabi Arcaya, Jorge (Ismael m.45), Pérez (Yasin m.90), Álex (Ekaitz m.45), Soldevilla y Antón (Herranz m.45).

Goles: 0-1 m. 22, Xabi. 1-1 m. 42, Aaron. 2-1 m. 44, Patrick. 2-2 m. 65, Aguas.

Árbitro: Ocón Arráiz. Amonestó a Moisés y Eric, del Espanyol, y a Aguas y Endika, de Osasuna. Expulsó a Herrera, técnico local.

Incidencias: Unas 250 personas en Las Gaunas. Borja Viguera recibió la insignia de oro del Berceo y los vendimiadores hicieron el saque de honor.


dijous, 23 d’agost del 2012

EL JUVENIL "B" JUGARÀ AVUI
LA FINAL DEL "CIUDAD DE LOGROÑO"

RCD Espanyol i C.At. Osasuna disputaran avui en l’històric Las Gaunas, la final del edició del 40è Torneig " Ciudad de Logroño" que organitza el CD Berceo.

Els de Sebastià Herrera superaren als locals del CD Berceo en la tanda de penals després que s’arribés al final del partit amb empat a un gol. Osasuna per la seva part es va desfer del vigent campió del torneig, el CF Villarreal, per un contundent 4-1.

Aquesta és la crònica i fitxa tècnica que publica el digital “LA RIOJA.COM” a la seva secció d’esports:


OSASUNA Y ESPANYOL, DISPUTARÁN LA FINAL

El Berceo no podrá jugar hoy la final del torneo Ciudad de Logroño ya que cayó ayer en la tanda de penaltis ante el Espanyol. Los catalanes pelearán por el título contra Osasuna (20.00 horas), que superó al Villarreal, vigente campeón de este trofeo.


El partido entre Berceo y Espanyol comenzó con dominio del lado blanquiazul, sobre todo a balón parado. Sin embargo, en el minuto 18, el delantero berceísta Héctor se internaba en el área y era derribado. El árbitro vio el penalti y Pablo fue el encargado de transformarlo a la derecha del portero. El conjunto logroñés se animó y llevó la iniciativa durante el resto del primer periodo, pero un balón colgado al área, sin aparente peligro, terminó en los pies de Enric, que cruzó el cuero y empató cuando la primera parte agonizaba.

En la segunda mitad, ningún equipo llevó la iniciativa y no pasaron apuros salvo en acciones aisladas. El partido terminaba 1-1 y se llegaba a los penaltis. Sólo Miguel, del Berceo, no conseguía marcar su penalti y el Espanyol se llevaba la tanda por 5-4. Villarreal y Berceo jugarán por el tercer puesto hoy, a las 18.00 horas.

Los encargados de abrir el torneo 'Ciudad de Logroño' fueron el vigente campeón, Villarreal, y Osasuna. Los rojillos salieron a por todas en los primeros minutos y las imprecisiones de los amarillos provocaron pérdidas cerca del área del Villarreal. En el minuto 23, Osasuna ya vencían por 2-0. En el minuto 9, Gómez robó un balón cerca de la frontal, se plantó solo ante el portero rival y le rebasó con una vaselina perfecta. A pesar del resultado, la agresividad de los navarros no bajó y, cuando el Villarreal empezó a manejar el balón, llegó el segundo gol, obra de Yasin, uno de los jugadores más destacados. El Villarreal por medio de Mahel siguió intentándolo, pero cada acercamiento al área fue cortado con falta.

Los cambios funcionaron mejor en el lado amarillo. Isi y Joel dinamitaron la delantera, pero el ansiado gol no llegaba. En el minuto 75, Mahel marcó un golazo desde fuera de la frontal tras robar un balón. Pero Osasuna, con la línea defensiva muy arriba, logró volver a poner tierra de por medio. Tan solo 2 minutos después llegó el tercer gol, obra de Ismael. A pesar de que el Villarreal tuvo alguna ocasión más, fue Osasuna quien anotó el cuarto y definitivo gol en el descuento por medio de Herranz


CD Berceo: 1 – RCD Espanyol: 1

Berceo: Óscar, Miguel, Pini, César (Blas min.45), Pablo, Miguel Rodríguez, Carlos (Lozano m.45), Pedro (Gabriel m.45), Héctor, Julen (Garrido m.45) y Loza.

Espanyol: Jorge, Pablo, Álex, Aaron, Campuzano (Planas m.79), Patrik (Écija m.45), Berlanga (Draman m.45), Moisés, Jonathan (Padilla m.73), Eric (Carreras m.82) y Enric.

Goles: 1-0, m. 18, Pablo de penalti. 1-1, m. 41, Enric de disparo raso cruzado.

Árbitro: César Soto Grado. Amonestó a Pini por parte del Berceo y al visitante Enric.

Incidencias: Unas 200 personas en el Municipal de Las Gaunas en el XL trofeo 'Ciudad de Logroño'.



At. Osasuna: 4 - Villarreal CF: 1
Villarreal: Quique, Nacho, Arnau, Ferreres (Segura, min. 52), Ibiza, Roca, Manuel (Vicente, min. 64), Aranda (Isi, min. 45), Mahel, García (Córdoba, min. 64) y Álvaro (Joel, min. 45).

Osasuna: Jordan, Morcillo, Felipe, Zubiria, Felipe, Olavide (Pérez, min. 68), Yasin (Arkeya, min. 85), Rojas, Antón (Herranz, min. 30), Gómez (Ismael, min. 45) y Ekaitz (Álex, min. 83).

Goles: 1-0, min. 9, Gómez. 2-0, min. 23, Yasin. 3-0, min. 75, Mahel. 3-1, min. 77, Ismael. 4-1, min. 90, Herranz.

Árbitro: Eduardo García, Roberto García y David Moreno del Colegio Riojano.

Incidencias: 250 personas presenciaron la primera semifinal con temperatura agradable.

LARIOJA.COM / JORGE PARDO/ DANIEL PIPA. LOGROÑO.

PLANTILLES:
LES 22 FITXES DEL FILIAL...

RCD ESPANYOL "B"TEMPORADA 20012/13

NOM I COGNOMSData i lloc neixementEquip 2011/12.  Demarcació.
EDGAR Badía GuardiolaBarcelona, 12/02/92Espanyol B. Porter
VÍCTOR G. ÁLVAREZ Delgado Barcelona, 14/03/93Espanyol B. Lateral esquerre
Carles CLERC  MartínezBarcelona, 21/02/92Espanyol B. Lateral esquerre
JORGE Luís Díaz GutiérrezMontevideo, 28/06/89  Reus Dep./ Espanyol B.  Extrem
GERMAN Parreño BoixElx, 16/02/93Juvenil A. Porter
HÉCTOR Rodríguez Ramos L'Hospitalet, 11/07/93Juvenil A. Defensa Central
ARTHUR Daniel Irawan Java, IND., 03/03/93Juvenil B. Migcampista
Paul QUAYEAcra, Ghana, 16/09/95Espanyol B. Migcampista. * (Amb fitxa Juvenil)
FITXATGESData i lloc neixementEquip 2011/12.  Demarcació.
Nacho HERAS AngladaMadrid, 27/08/91Atlético de Madrid C. Lateral Dret
JUANMA Lobato LobatoLa Línea de la C.,10/05/1988San Roque de Lepe CF. Lateral Dret
Jonathan DE AMO PérezBarcelona, 13/01/90 Racing B. Defensa Central
Ferrán MONZÓ GiménezL'Alcudia, 06/12/1991FC Jove Espanyol. Def. Central Esq.
Ivan MOYA TornayRonda, 16/09/1987Écija Balompié. Def.Central / Mig
Iker SEGUÍN CidEibar, 12/07/1989SD Lemona. Migcampista /Central
FRANcisco MIRANDA MeraBadajoz, 27/03/1988Alcoyano CF. Migcampista
MARIO ORTÍZ RuízSantander, 24/03/1989CD Puertollano. Migcampista
Ramón MORANT CarrileroValencia, 01/03/92San Roque de Lepe. Mitja punta
Víctor MERCHÁN de AntonioMadrid, 14/01/1990 Real Madrid Castilla. Mitja punta
Ivan SALES PastorCastelló, 25/11/93Juvenil A CD Castelló. Extrem Esquer
ELTON Martins da CruzBelo Horizonte, BRA 04/11/88 Puertollano i Melilla. Extrem Dret
Víctor Manuel ARMERO Galindo Almuñecar (GRA) 18/05/1991Lucena CF. Extrem Esquerra
David CUBILLAS PeñaCastelló, 19/06/1990Deportivo B. Davanter Centre
Antonio Manuel PINO LópezLa Victória (CORD) 19/06/87Gimnástica Segoviana. Davanter Centre



COS TÈCNICESPANYOL "B" 12/13
NOM I COGNOMSCÀRREC
Raúl Longhi Aizpún. Entrenador
Javier Hernández FernándezAsistent tècnic
Miguel GomilaPrepearador físic
Josep Pascual TrabalEntrenador de porters
Xavier Gasol SantaDoctor
Javier Carrión DelgadoFisioterapeuta
Roberto Nestares FernándezFisioterapeuta
Joan Aranda LlanesDelegat
Manolo García RamírezEncarregat de material


CALENDARIS:
CADET "A" DE DIVISIÓ D'HONOR

DIVISIÓ D'HONOR CADET


Primera Volta ................... Segona Volta


Jornada 1 (23-09-2012) ..... ........Jornada 16 (27-01-2013)

LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F. - GIRONA F.C.
F.C. BARCELONA - U.E. BORDETA DE LLEIDA
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - C.E. MANRESA
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - C.E. EUROPA
U. At. HORTA - R.C.D. ESPANYOL
C.E. MERCANTIL. - REUS DEPORTIU, C.F.
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - C.F. BADALONA
U.D. CORNELLÀ - C.F. DAMM



Jornada 2 (30-09-2012)...... ....... Jornada 17 (03-02-2013)

GIRONA F.C. - U.D. CORNELLÀ
U.E. BORDETA DE LLEIDA - LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F.
C.E. MANRESA - F.C. BARCELONA
C.E. EUROPA - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
R.C.D. ESPANYOL - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
REUS DEPORTIU, C.F. - U. At. HORTA
C.F. BADALONA - C.E. MERCANTIL.
C.F. DAMM - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA


Jornada 3 (07-10-2012) ...... ....... Jornada 18 (17-02-2013)

GIRONA F.C. - U.E. BORDETA DE LLEIDA
LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F. - C.E. MANRESA
F.C. BARCELONA - C.E. EUROPA
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - R.C.D. ESPANYOL
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - REUS DEPORTIU, C.F.
U. At. HORTA - C.F. BADALONA
C.E. MERCANTIL. - C.F. DAMM
U.D. CORNELLÀ - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA


Jornada 4 (14-10-2012) ...... ...... Jornada 19 (24-02-2013)

U.E. BORDETA DE LLEIDA - U.D. CORNELLÀ
C.E. MANRESA - GIRONA F.C.
C.E. EUROPA - LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F.
R.C.D. ESPANYOL - F.C. BARCELONA
REUS DEPORTIU, C.F. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
C.F. BADALONA - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
C.F. DAMM - U. At. HORTA
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - C.E. MERCANTIL.


Jornada 5 (21-10-2012) ...... ....... Jornada 20 (03-03-2013)

U.E. BORDETA DE LLEIDA - C.E. MANRESA
GIRONA F.C. - C.E. EUROPA
LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F. - R.C.D. ESPANYOL
F.C. BARCELONA - REUS DEPORTIU, C.F.
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - C.F. BADALONA
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - C.F. DAMM
U. At. HORTA - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
U.D. CORNELLÀ - C.E. MERCANTIL.



Jornada 6 (28-10-2012) ...... ...... Jornada 21 (10-03-2013)

C.E. MANRESA - U.D. CORNELLÀ
C.E. EUROPA - U.E. BORDETA DE LLEIDA
R.C.D. ESPANYOL - GIRONA F.C.
REUS DEPORTIU, C.F. - LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F.
C.F. BADALONA - F.C. BARCELONA
C.F. DAMM - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
C.E. MERCANTIL. - U. At. HORTA


Jornada 7 (04-11-2012) ..... ....... Jornada 22 (17-03-2013)

C.E. MANRESA - C.E. EUROPA
U.E. BORDETA DE LLEIDA - R.C.D. ESPANYOL
GIRONA F.C. - REUS DEPORTIU, C.F.
LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F. - C.F. BADALONA
F.C. BARCELONA - C.F. DAMM
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - C.E. MERCANTIL.
U.D. CORNELLÀ - U. At. HORTA


Jornada 8 (11-11-2012) ...... ...... Jornada 23 (24-03-2013)

C.E. EUROPA - U.D. CORNELLÀ
R.C.D. ESPANYOL - C.E. MANRESA
REUS DEPORTIU, C.F. - U.E. BORDETA DE LLEIDA
C.F. BADALONA - GIRONA F.C.
C.F. DAMM - LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F.
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - F.C. BARCELONA
C.E. MERCANTIL. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
U. At. HORTA - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA


Jornada 9 (18-11-2012) ...... ..... . Jornada 24 (07-04-2013)


C.E. EUROPA - R.C.D. ESPANYOL
C.E. MANRESA - REUS DEPORTIU, C.F.
U.E. BORDETA DE LLEIDA - C.F. BADALONA
GIRONA F.C. - C.F. DAMM
LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F. - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
F.C. BARCELONA - C.E. MERCANTIL.
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - U. At. HORTA
U.D. CORNELLÀ - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA


Jornada 10 (25-11-2012) ...... ..... Jornada 25 (14-04-2013)

R.C.D. ESPANYOL - U.D. CORNELLÀ
REUS DEPORTIU, C.F. - C.E. EUROPA
C.F. BADALONA - C.E. MANRESA
C.F. DAMM - U.E. BORDETA DE LLEIDA
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - GIRONA F.C.
C.E. MERCANTIL. - LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F.
U. At. HORTA - F.C. BARCELONA
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - ESCOLA F. GIRONES-SABAT


Jornada 11 (02-12-2012) -..... ...... Jornada 26 (21-04-2013)

R.C.D. ESPANYOL - REUS DEPORTIU, C.F.
C.E. EUROPA - C.F. BADALONA
C.E. MANRESA - C.F. DAMM
U.E. BORDETA DE LLEIDA - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
GIRONA F.C. - C.E. MERCANTIL.
LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F. - U. At. HORTA
F.C. BARCELONA - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
U.D. CORNELLÀ - ESCOLA F. GIRONES-SABAT


Jornada 12 (16-12-2012) ..... ..... Jornada 27 (28-04-2013)

REUS DEPORTIU, C.F. - U.D. CORNELLÀ
C.F. BADALONA - R.C.D. ESPANYOL
C.F. DAMM - C.E. EUROPA
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - C.E. MANRESA
C.E. MERCANTIL. - U.E. BORDETA DE LLEIDA
U. At. HORTA - GIRONA F.C.
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F.
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - F.C. BARCELONA



Jornada 13 (23-12-2012) ..... ..... Jornada 28 (05-05-2013)

REUS DEPORTIU, C.F. - C.F. BADALONA
R.C.D. ESPANYOL - C.F. DAMM
C.E. EUROPA - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
C.E. MANRESA - C.E. MERCANTIL.
U.E. BORDETA DE LLEIDA - U. At. HORTA
GIRONA F.C. - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F. - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
U.D. CORNELLÀ - F.C. BARCELONA


Jornada 14 (13-01-2013) ...... ...... Jornada 29 (12-05-2013)

U.D. CORNELLÀ - C.F. BADALONA
C.F. DAMM - REUS DEPORTIU, C.F.
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - R.C.D. ESPANYOL
C.E. MERCANTIL. - C.E. EUROPA
U. At. HORTA - C.E. MANRESA
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - U.E. BORDETA DE LLEIDA
ESCOLA F. GIRONES-SABAT - GIRONA F.C.
F.C. BARCELONA - LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F.


Jornada 15 (20-01-2013) ..... ..... Jornada 30 (19-05-2013)

C.F. BADALONA - C.F. DAMM
REUS DEPORTIU, C.F. - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
R.C.D. ESPANYOL - C.E. MERCANTIL.
C.E. EUROPA - U. At. HORTA
C.E. MANRESA - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
U.E. BORDETA DE LLEIDA - ESCOLA F. GIRONES-SABAT
GIRONA F.C. - F.C. BARCELONA
LLEIDA ESP. TERRAFERMA C.F. - U.D. CORNELLÀ


dimecres, 22 d’agost del 2012

PANTILLES: ALTES I BAIXES:
1a. LES BAIXES DEL FILIAL

ELS CEDITS 2011/12







BAIXES DE L'ESPANYOL "B"







l








BAIXES CEDITS 2011/12NASCUTEQUIP 11/12 DEMARCACIÓ 2012/13
GERARDO José Rubio OrtuñoPalma M., 07/05/87Cedit Melilla/Gandía. Porter. Fitxa ???
DAVID LÓPEZ SilvaSant Cugat, 09/10/89Cedit Leganés. Mig/Central. Fitxa Huesca
ISAÍAS Sánchez CortésSabadell, 09/02/87Cedit Ponferradina.Mig.Fitxa Ponferradina
MANUel Antonio MOLINA ValeroHuelva, 20/11/91Cedit Huesca. Mig. Fitxa Valencia B
ERIC López RoyoBarcelona, 01/04/93Espanyol B/Villarreal C. Extrem.Villarreal ?
DANIel NIETO VelaPalma Nova, 04/05/91Cedit Girona. Extrem Esq. Fitxa Alcorcón
BAIXES ESPANYOL B 11/12NASCUTDEMARCACIÓ. EQUIP 2012/13
Moldovan DINU BogdanIulia, ROM., 03/05/90Porter.  Fitxa Astra Plotesti
JULIO Alberto RICO PardilloEl Rubio, SEV, 11/06/89Lat. Dret.Torna a Nàstic i fitxa CE Hospitalet
Toni CUNILL PérezTorelló, 05/01/90Defensa Central. Fitxa Pobla Mafumet 
Adrià BLANCHART DomènecArenys de Mar, 19/03/92Defensa Central. Fitxa Llagostera
Albert CANAL BartrinaOlot, 10/07/91Defensa Central. Cedit Llagostera
Zouhair Feddal "ZOU" Tetuán, 01/01/89 Defensa Central. Fitxa ??? 
PAU SENENT CalencoAlacant, 03/05/92Migcampista. Fitxa Villarreal B
SERGI DARDER MollArtá, P.M., 22/12/93Migcampista . Fitxa At.Malagueño
Gabriel López Pérez "GABI"Mataró, 14/08/92Mitja Punta / Mig. Fitxa Villarreal B
José Antonio Ruíz López "PIRULO" Los Barrios,  CAD,17/04/92Mitja punta. Fitxa At. Malagueño
Germain Francelin TIKO MESINAYaoundé, 29/04/90Extrem Dret
Marvin ZEEGELAARAmsterdam, 12/08/90Extrem Esq. Fitxa per Elazigspor (TUR)
Bubacar Njie Kambi "BAKARI"Mataró, 14/03/88Davanter Centre . Fitxa CE L'Hospitalet
Eduard FORTET AguilarManlleu, 30/01/91Davanter. Fitxa AEC Manlleu
TAUFIC Eduardo Guarch RubioGuadalajara MEX, 04/08/91Davanter. Fitxa Tigres (MEX)
THIEVY Bifouma Koulossa Saint Dennis FRA, 13/05/92 Davanter. Cedit UD Las Palmas
AMB FITXA DEL 1er. EQUIP. NASCUTDEMARCACIÓ. EQUIP 2011/12
CRISTIAN GÓMEZ GarcíaL'Hospitalet, 27/07/89Migcampista. Espanyol B / 1er. Equip 
CRISTIAN ALFONSO López Barcelona, 02/05/89 Extrem / Davanter. Espanyol B


dimarts, 21 d’agost del 2012

CALENDARIS: JUVENIL "B",

CALENDARI LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è.


Primera Volta ....................Segona Volta

Jornada 1 (02-09-2012) ...... ......Jornada 18 (20-01-2013)

C.E. FARNERS - U.D. CORNELLÀ "B"
U.E. VILASSAR DE MAR - LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF
PREMIA CLUB ESPORTIU - C.E. L'HOSPITALET
U.E. MOLLET C.F. - U.E. FIGUERES
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.E. EUROPA
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - U.D.At.GRAMENET MILAN
REUS DEPORTIU, C.F. - A.E. PRAT
F.C. BARCELONA "B" - GIMNÀSTIC TARRAGONA "B"
U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE - GIRONA, F.C. "B"


Jornada 2 (09-09-2012).... ...... Jornada 19 (27-01-2013)

U.D. CORNELLÀ "B" - U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF - C.E. FARNERS
C.E. L'HOSPITALET - U.E. VILASSAR DE MAR
U.E. FIGUERES - PREMIA CLUB ESPORTIU
C.E. EUROPA - U.E. MOLLET C.F.
UD. At. GRAMENET MILAN - R.C.D. ESPANYOL "B"
A.E. PRAT - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
GIMNÀSTIC TARRAGONA "B" - REUS DEPORTIU, C.F.
GIRONA, F.C. "B" - F.C. BARCELONA "B"


Jornada 3 (16-09-2012) ..... ...... Jornada 20 (03-02-2013)

U.D. CORNELLÀ "B" - LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF
C.E. FARNERS - C.E. L'HOSPITALET
U.E. VILASSAR DE MAR - U.E. FIGUERES
PREMIA CLUB ESPORTIU - C.E. EUROPA
U.E. MOLLET C.F. - U.D. At. GRAMENET MILAN
R.C.D. ESPANYOL "B" - A.E. PRAT
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - GIMNÀSTIC TARRAGONA "B"
REUS DEPORTIU, C.F. - GIRONA, F.C. "B"
U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE - F.C. BARCELONA "B"


Jornada 4 (23-09-2012)...... ....... Jornada 21 (17-02-2013)

LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF - U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE
C.E. L'HOSPITALET - U.D. CORNELLÀ "B"
U.E. FIGUERES - C.E. FARNERS
C.E. EUROPA - U.E. VILASSAR DE MAR
U.D. At. GRAMENET MILAN - PREMIA CLUB ESPORTIU
A.E. PRAT - U.E. MOLLET C.F.
GIMNÀSTIC TARRAGONA "B" - R.C.D. ESPANYOL "B"
GIRONA, F.C. "B" - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
F.C. BARCELONA "B" - REUS DEPORTIU, C.F.


Jornada 5 (30-09-2012) ...... ...... Jornada 22 (24-02-2013)

LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF - C.E. L'HOSPITALET
U.D. CORNELLÀ "B" - U.E. FIGUERES
C.E. FARNERS - C.E. EUROPA
U.E. VILASSAR DE MAR - U.D. At. GRAMENET MILAN
PREMIA CLUB ESPORTIU - A.E. PRAT
U.E. MOLLET C.F. - GIMNÀSTIC TARRAGONA "B"
R.C.D. ESPANYOL "B" - GIRONA, F.C. "B"
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - F.C. BARCELONA "B"
U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE - REUS DEPORTIU, C.F.


Jornada 6 (07-10-2012) ...... .....Jornada 23 (03-03-2013)

C.E. L'HOSPITALET - U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE
U.E. FIGUERES - LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF
C.E. EUROPA - U.D. CORNELLÀ "B"
U.D. At. GRAMENET MILAN - C.E. FARNERS
A.E. PRAT - U.E. VILASSAR DE MAR
GIMNÀSTIC TARRAGONA "B" - PREMIA CLUB ESPORTIU
GIRONA, F.C. "B" - U.E. MOLLET C.F.
F.C. BARCELONA "B" - R.C.D. ESPANYOL "B"
REUS DEPORTIU, C.F. - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA


Jornada 7 (14-10-2012) ...... ....... Jornada 24 (10-03-2013)

C.E. L'HOSPITALET - U.E. FIGUERES
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF - C.E. EUROPA
U.D. CORNELLÀ "B" - U.D. At. GRAMENET MILAN
C.E. FARNERS - A.E. PRAT
U.E. VILASSAR DE MAR - GIMNÀSTIC TARRAGONA "B"
PREMIA CLUB ESPORTIU - GIRONA, F.C. "B"
U.E. MOLLET C.F. - F.C. BARCELONA "B"
R.C.D. ESPANYOL "B" - REUS DEPORTIU, C.F.
U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA


Jornada 8 (21-10-2012) ....... ....... Jornada 25 (17-03-2013)

U.E. FIGUERES - U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE
C.E. EUROPA - C.E. L'HOSPITALET
U.D. At. GRAMENET MILAN - LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF
A.E. PRAT - U.D. CORNELLÀ "B"
GIMNÀSTIC TARRAGONA "B" - C.E. FARNERS
GIRONA, F.C. "B" - U.E. VILASSAR DE MAR
F.C. BARCELONA "B" - PREMIA CLUB ESPORTIU
REUS DEPORTIU, C.F. - U.E. MOLLET C.F.
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - R.C.D. ESPANYOL "B"


Jornada 9 (28-10-2012) ...... ....... Jornada 26 (24-03-2013)

U.E. FIGUERES - C.E. EUROPA
C.E. L'HOSPITALET - U.D. At. GRAMENET MILAN
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF - A.E. PRAT
U.D. CORNELLÀ "B" - GIMNÀSTIC TARRAGONA "B"
C.E. FARNERS - GIRONA, F.C. "B"
U.E. VILASSAR DE MAR - F.C. BARCELONA "B"
PREMIA CLUB ESPORTIU - REUS DEPORTIU, C.F.
U.E. MOLLET C.F. - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE - R.C.D. ESPANYOL "B"


Jornada 10 (04-11-2012) ....... ...... Jornada 27 (07-04-2013)

C.E. EUROPA - U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE
U.D. At. GRAMENET MILAN - U.E. FIGUERES
A.E. PRAT - C.E. L'HOSPITALET
GIMNÀSTIC TARRAGONA "B" - LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF
GIRONA, F.C. "B" - U.D. CORNELLÀ "B"
F.C. BARCELONA "B" - C.E. FARNERS
REUS DEPORTIU, C.F. - U.E. VILASSAR DE MAR
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - PREMIA CLUB ESPORTIU
R.C.D. ESPANYOL "B" - U.E. MOLLET C.F.


Jornada 11 (11-11-2012) ...... ....... Jornada 28 (14-04-2013)

C.E. EUROPA - U.D.At.GRAMENET MILAN
U.E. FIGUERES - A.E. PRAT
C.E. L'HOSPITALET - GIMNÀSTIC TARRAGONA "B"
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF - GIRONA, F.C. "B"
U.D. CORNELLÀ "B" - F.C. BARCELONA "B"
C.E. FARNERS - REUS DEPORTIU, C.F.
U.E. VILASSAR DE MAR - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
PREMIA CLUB ESPORTIU - R.C.D. ESPANYOL "B"
U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE - U.E. MOLLET C.F.


Jornada 12 (18-11-2012) ....... ....... Jornada 29 (21-04-2013)

U.D. At.GRAMENET MILAN - U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE
A.E. PRAT - C.E. EUROPA
GIMNÀSTIC TARRAGONA "B" - U.E. FIGUERES
GIRONA, F.C. "B" - C.E. L'HOSPITALET
F.C. BARCELONA "B" - LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF
REUS DEPORTIU, C.F. - U.D. CORNELLÀ "B"
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - C.E. FARNERS
R.C.D. ESPANYOL "B" - U.E. VILASSAR DE MAR
U.E. MOLLET C.F. - PREMIA CLUB ESPORTIU


Jornada 13 (25-11-2012) .. ...... ....... Jornada 30 (28-04-2013)

U.D.At. GRAMENET MILAN - A.E. PRAT
C.E. EUROPA - GIMNÀSTIC TARRAGONA "B"
U.E. FIGUERES - GIRONA, F.C. "B"
C.E. L'HOSPITALET - F.C. BARCELONA "B"
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF - REUS DEPORTIU, C.F.
U.D. CORNELLÀ "B" - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
C.E. FARNERS - R.C.D. ESPANYOL "B"
U.E. VILASSAR DE MAR - U.E. MOLLET C.F.
U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE - PREMIA CLUB ESPORTIU


Jornada 14 (02-12-2012) ........ ....... Jornada 31 (05-05-2013)

A.E. PRAT - U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE
GIMNÀSTIC TARRAGONA "B" - U.D. At. GRAMENET MILAN
GIRONA, F.C. "B" - C.E. EUROPA
F.C. BARCELONA "B" - U.E. FIGUERES
REUS DEPORTIU, C.F. - C.E. L'HOSPITALET
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF
R.C.D. ESPANYOL "B" - U.D. CORNELLÀ "B"
U.E. MOLLET C.F. - C.E. FARNERS
PREMIA CLUB ESPORTIU - U.E. VILASSAR DE MAR


Jornada 15 (16-12-2012) ...... ...... Jornada 32 (12-05-2013)

A.E. PRAT - GIMNÀSTIC TARRAGONA "B"
U.D. At. GRAMENET MILAN - GIRONA, F.C. "B"
C.E. EUROPA - F.C. BARCELONA "B"
U.E. FIGUERES - REUS DEPORTIU, C.F.
C.E. L'HOSPITALET - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF - R.C.D. ESPANYOL "B"
U.D. CORNELLÀ "B" - U.E. MOLLET C.F.
C.E. FARNERS - PREMIA CLUB ESPORTIU
U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE - U.E. VILASSAR DE MAR


Jornada 16 (23-12-2012) ....... ....... Jornada 33 (19-05-2013)

U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE - GIMNÀSTIC TARRAGONA "B"
GIRONA, F.C. "B" - A.E. PRAT
F.C. BARCELONA "B" - U.D. At. GRAMENET MILAN
REUS DEPORTIU, C.F. - C.E. EUROPA
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA - U.E. FIGUERES
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.E. L'HOSPITALET
U.E. MOLLET C.F. - LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF
PREMIA CLUB ESPORTIU - U.D. CORNELLÀ "B"
U.E. VILASSAR DE MAR - C.E. FARNERS


Jornada 17 (13-01-2013) ........ ....... Jornada 34 (26-05-2013)

GIMNÀSTIC TARRAGONA "B" - GIRONA, F.C. "B"
A.E. PRAT - F.C. BARCELONA "B"
U.D. At. GRAMENET MILAN - REUS DEPORTIU, C.F.
C.E. EUROPA - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
U.E. FIGUERES - R.C.D. ESPANYOL "B"
C.E. L'HOSPITALET - U.E. MOLLET C.F.
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA CF - PREMIA CLUB ESPORTIU
U.D. CORNELLÀ "B" - U.E. VILASSAR DE MAR
C.E. FARNERS - U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE


HÉCTOR RODRÍGUEZ,
DECIDEIX QUEDAR-SE AL FILIAL



Fa poc més d’una hora, Héctor Rodríguez, ha anunciat a través del seu compte de twitter, que romandrà al filial espanyolista malgrat tot el succeït.


Ànims, Héctor, a guanyar-te un lloc a l’equip!.


EL FEMENÍ "A",
A PUNT PER LA COPA DE CATALUNYA

Foto d'arxiu: Poker de gols de Sara Serna al seu ex equip, l'Estartit.

UE L’Estartit: 0 – RCD Espanyol Femení A: 7

L’equip de Luis Carrión va finalitzar la pretemporada enfrontant-se al tercer equip català després de derrotar 2-6 al Girona FC i a l’Escola Valls per 0-2. El conjunt gironí, descendit a Segona Divisió Femenina, no va pogué aturar a un Espanyol força superior en el que va destacar Sara Serna l’olfacte golejador mes afinat que mai.

Divendres iniciarà la competició oficial davant el CD Sant Gabriel en les semifinals de la Copa de Catalunya que es disputarà al Mpal. Nou Congost a Manresa. En cas de derrotar al conjunt gabrielista, dilluns disputaria la gran final en idèntic escenari.


Fitxa tècnica:
UE L’Estartit: Marta, Marina, Marta Alemany, Laura Gasull, Ada Martínez, Saray Mesa, Gemma Durán, Olga Ortiz, Natàlia Ramírez, Sílvia Masferrer i Steffi Maggiolini.
També van jugar: Sonia Hernández, Judit del Moral, Nao García, Marina Poyato, Meli Martí, Carla Puigrgrós, Mar Vergés i Neus Parelles.


RCD Espanyol: Mariajo; Núria Mendoza, Pereira, Torrejón, Sonia Matias; Meseguer, Sandra Vilanova, Monforte; Débora, Sara Serna, i Mary Paz.  
Substitucions: Claudia Montagut per Mary Paz, m. 50; Vanesa per Torrejón, m. 54; Alba Pomares per Débora, m. 60; Brenda per Sara Serna, m. 67.

Gols: 0-1: Sara Serna, m.8; 0-2: Sara Serna, m.21; 0-3: Mari Paz, m.25; 0-4: Sara Serna, m.30; 0-5: Sara Serna, m.42; 0-6: Marta Torrejón, m.46; 0-7: Vanesa, m.85.

Incidències: Encontre amistós disputat en el Mpal. de l’Estartit, la tarda de dissabte.

DATA
HORARIVALCAMPRESULTAT. GOLEJADORES
5 A18:00GIRONA F.C.FONTEJAU, GIRONA2-6 (Sara, Ari, Debora, Eli, Mary Paz 2)
11 A17:00NÀSTIC - EF.VALLS EL VILAR, VALLS0-2 (Sara, Meseguer)
18 A19:00U.E. L'ESTARTITMPAL. L'ESTARTIT0-7 (Sara,Sara,Mary Paz,Sara,Sara,Torrejón,Vane) 


Femení “B”, comença la pretemporada.

En altre ordre de coses, el Femení B que va iniciar la passada setmana els entrenaments, va disputar dissabte el seu primer encontre amistós de pretemporada al Mpal. La Bóbila de Cerdanyola del Vallès davant el conjunt local. Les espanyolistes a les ordres de “Titi” Camúñez, van guanyar 0-1 a les vallesanes. El proper cap de setmana disputaran dos encontres, davant un rival seu a la lliga, el CF Badalona a la Dani Jarque, i davant Gales New Saints al camp de la Bàscula.  




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M