dilluns, 20 d’agost del 2012

EL JUVENIL "A" ES VA TENIR
QUE CONFORMAR AMB UN CINQUÈ LLOC


El RCD Espanyol Juvenil “A” va participar aquest cap de setmana en el Torneig de Futbol Sub-19 “Chausea’s Cup” que tingué lloc, al camp de futbol Stade Brabois de la població francesa de Bouligny, organitzat pel Football Club Bassin Piennois.
Bouligny és una població francesa de menys de tres mil habitants situada a la Regió de La Lorena, al Departament del Mosa, pertanyent al cantó de Chatillôn-sur-Chalaronne.

Aquest prestigiós torneig juvenil arribava a la 25ena. edició i per tal motiu oferia un cartell de luxe amb a presència de clubs com l’Espanyol, Olímpic de Marseille, el Genk belga o els francesos Metz, Nancy i Sochaux.

L’equip de García Escribano va començar molt bé el torneig derrotant al conjunt més feble, el Lodz polonès per un rotund 5-0. La derrota en el segon encontre (1-2 davant el Sochaux) condicionà clarament reduint les opcions d’obtenir plaça per la final, i en el darrer partit davant el conjunt que acabaria en primera posició del grup A, el Nancy – Lorraine, els espanyolistes no passaren de l’empat a zero, fet que els relegà a la tercera posició de grup.

En l’altre grup el FC Metz fou l’equip que encapçalà finalment el grup B i obtingué el passi per disputar la gran final, en aquest cas amb color francès. L’Espanyol jugà pel 5è i 6è lloc davant l’Olympique de Marseille registrant empat a zero a la fi del partit. Es dona la circumstància que totes les finals de consolació i la pròpia gran final van acabar amb empat i va ser necessari el desempatat des dels onze metres. Els espanyolistes finalment van ser cinquens.

El torneig es va desenvolupar sota unes condicions climatològiques força adverses pels conjunts participants i inclòs es va d’haver de reduir els temps dels partits doncs l’extremada calor va dificultar força, doncs es van arribar a assolir temperatures de fins i tot 37º C., tot un rècord en aquelles contrades on feia més d’un quart de segle que el mercuri no s’enfilava a aquests registres.

Aquests son els resultats que van tenir lloc:





FASE DE GRUPS:

GRUP A
AS Nancy–Lorraine: 2 – FC Sochaux: 0
RCD Espanyol: 5 – LKS Lotz: 0
AS Nancy–Lorraine: 4 – LKS Lodz: 0
FC Sochaux: 2 – RCD Espanyol: 0
AS Nancy–Lorraine: 0 – RCD Espanyol: 1
FC Sochaux: 3 - LKS Lodz: 0


GRUP B
FC Metz: 4 – Zaglebie Lubin: 1
KRC Genk: 2 – Olympique Marseille: 1
FC Metz: 1 – Olympique Marseille: 0
FC Metz: 2 – KRC Genk: 2
Zaglebie Lubin: 0 – Olympique Marseille: 1
KRC Genk: ? - Zaglebie Lubin: ?


FASE FINAL:


7è i 8è lloc: LKS Lodz – Lubin: 1-1 (2-3 *Pen).
5è i 6è lloc: Olímpic de Marseille – RCD Espanyol: 0-0 (3-4*Pen.)
3r i 4rt lloc: Genk - Sochaux: 0-0 (*3-2Pen.)

FINAL: FC Metz: 1 – AS Nancy: 1 (*6-5 pen.)


CLASSIFICACIÓ FINAL:

1er. FC Metz (FRA)
2n. AS Nancy –Lorraine (FRA)
3r. KRC Genk (BEL)
4rt. FC Sochaux – Montbéliard (FRA)
5è. RCD Espanyol de Barcelona SAD
6è. Olympique de Marseille (FRA)
7è. Zaglebie Lubin (POL)
8è. LKS Lodz (POL)




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M