dilluns, 20 d’agost del 2012

OSCAR ARROYO I ALBERT MIRAVENT
AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA S-20

ADRIÁN LUNA, CEDIT AL NACIONAL DE MONTEVIDEO.






Oscar Arroyo i Albert Miravent van participar ahir amb el triomf de la Selecció Espanyola Sots 20 davant la selecció de l’Aràbia Saudí, en la XXIX edició del Torneig Internacional Sub-20 COTIF que s’està disputant a l’Estadi “Els Arcs” de la població valenciana de l'Alcudia. Arroyo va sortir al minut 51' de joc substituint López, mentre que Albert Miravent va sortir en l’onze inicial en el mig camp espanyol, sent substituït per Carlos García en el minut 73 de joc.

La selecció espanyola Sots 20 entrenada per Santi Denia, va perdre davant Japó 1-2 divendres passat, jugant únicament Arroyo en el segon temps (51’) substituint també a López. El darrer encontre del combinat espanyol serà demà a les 20:15 hores davant Argentina. Tota la sort als dos joves valors de la pedrera espanyolista, i toquem fusta, dels pocs que en els equips semiprofessionals espanyolistes encara no han sigut exterminats pel senyor García Martínez.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICIDADES A NUESTROS JUGADORES Y MUCHA SUERTE PARA MAÑANA
ESTADO MIRANDO LOS DEMAS JUGADORES TODOS ESTAN JUGANDO EN 2 O EN FILIARES Y EN CAMBIO LOS NUESTROS ESTAN AUN EN EL JUVENIL
¿HASTA CUANDO EL SR.ENTRENADOR DEL 1 EQUIPO O EL SR. ENTRENADOR DEL FILIAL LES DARAN LA OPORTUNIDAD DE DEMOSTRAR COMO JUEGAN?? MIRAVENT AUN ESTA HACIENDO LA PRETEMPORADA PERO ¿¿QUE PASA CON ARROYO???
GRACIAS ,UN ABRAZO DESDE GIRONA

Anònim ha dit...

Si antes no se la dieron a otros que se la merecieron mucho mas como zou darder o senent no confies en que se la den a estos dos, esto funciona asi, si eres de casa y no tienes un buen representante aqui no te dan bola, hay que ser de fuera y pagar comisiones a poche y compañia.

Anònim ha dit...

felicidades por el partido de ayer jugaron los dos y ganaron a corea 1-0 ,ahora falta la final contra argentina
FELICIDADES




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M