divendres, 24 d’agost del 2012

EL FEMENÍ JUGA AVUI A MANRESA,DAVANT
EL SANT GABRIEL, LA PRIMERA SEMIFINAL DE LA COPA DE CATALUNYA

Foto d'arxiu del darrer enfrontament entre periquites i col·legials. Lara i Alba, capitanes d'ambdós conjunts en aquella ocasió en el sorteig de camps.



A per la Copa Catalunya!


Espanyol i Sant Gabriel obriran el foc d’aquesta fase final de la Copa de Catalunya enfrontant-se en una fratricida semifinal entre els dos clubs radicats a Sant Adrià del Besós.

El tècnic espanyolista Luis Carrión no podrà comptar amb la jove central del filial espanyolista, Xènia Royo, que ja va tenir aparicions amb el primer equip la passada temporada, degut a una lesió. Altres jugadores com Ana Romero “Willy”, Sara Mérida i Carla Cotado continuen en la recta final dels seus respectius processos de recuperació després de les llargues lesions i es d’esperar que encara no disputin aquesta competició a fi d’assegurar plenament la seva recuperació de manera efectiva.

El conjunt perico té com a novetats al seu planter, la tornada de Sandra Vilanova després del seu curt periple a l’Atlético de Madrid Féminas, i les incorporacions de les joves Yaiza Pérez procedent de la UE Sant Andreu i Claudia Montagut, de les divisions inferiors del FC Barcelona. Com a baixes, la meta suplent Berta Noguera i l’extrem Aïda García.

El quadre espanyolista ha vençut en els tres encontres jugats, tots ells davant rivals de la segona divisió: 2-6 a Fontejau davant el Girona FC, 0-2 a Valls davant l’Escola de Futbol, i 0-7 a l’Estartit davant les empordaneses.

Per la seva part, el rival de les espanyolistes, el CE Sant Gabriel ha experimentat alguns canvis del conjunt que va finalitzar el campionat classificat a la desena posició de la màxima categoria espanyola del futbol femení.

El principal d’ells ha estat a la banqueta. El japonès Takahisa Shiraishi substitueix a Pedro Martín com a tècnic del primer equip gabrielista. El conjunt col•legial ha realitzat fins a set incorporacions per la present temporada.

Les fins ara espanyolistes Berta Noguera i Aïda García del primer equip perico i Mónica Orteu del filial de Segona Divisió. Del Barcelona B ha fitxat a la també ex espanyolista Carla Gómez. Altres fitxatges del Sant Gabriel, María Estella procedent de l’Estartit, la ex barcelonista Marta "Lilo" aquest passat exercici capitana de l’Escola de Futbol Valls (antic Nàstic), o Helena Serrano, jove jugadora del balear At. Jesús.

Conserva de la temporada passada a més, jugadores com Marta Cubí, Cristina Baudet, Carol Miranda, Georgina Carreras, Esther Romero, Marta Villagrasa, Rocío Serrano o la porter Marina Marimón, entre altres.

L’equip de Sant Adrià ha completat també una pretemporada curta i immaculada en quant a resultats dels partits amistosos disputats desprès del seu stage a Puigcerdà, doncs ha vençut en els dos encontres disputats, però al igual que l’Espanyol amb equips d’inferior categoria: Va derrotar 1-5 al Villarreal CF, 0-4 a l’Escola de Futbol Valls.

Arbitrarà aquesta fase final de la Copa de Catalunya les següents col•legiades. La semifinal entre Espanyol i Sant Gabriel (19:00 h.) serà xiulada per Victoria Petrova Borislavova, tenint com assistentes a Verónica Rodríguez Ruíz i a Tamara Martín Beret. Teresa Rovira Gras serà l’auxiliar.

A la segona semifinal (FC Barcelona – UE L’Estartit 21:00h.) serà l’àrbitre Meritxell Bernat Salvat l’encarregada de dirigir-la, sent assistida en bandes per Ana María Martínez García i Lourdes Hinojosa Bosca. Serà l’auxiliar, Gisela Cisa Ribas.

Tots els encontres es disputaran al Mpal. Nou Congost de la capital del Bages, tant avui les semifinals, com la gran final de dilluns.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M