dimarts, 21 d’agost del 2012

EL FEMENÍ "A",
A PUNT PER LA COPA DE CATALUNYA

Foto d'arxiu: Poker de gols de Sara Serna al seu ex equip, l'Estartit.

UE L’Estartit: 0 – RCD Espanyol Femení A: 7

L’equip de Luis Carrión va finalitzar la pretemporada enfrontant-se al tercer equip català després de derrotar 2-6 al Girona FC i a l’Escola Valls per 0-2. El conjunt gironí, descendit a Segona Divisió Femenina, no va pogué aturar a un Espanyol força superior en el que va destacar Sara Serna l’olfacte golejador mes afinat que mai.

Divendres iniciarà la competició oficial davant el CD Sant Gabriel en les semifinals de la Copa de Catalunya que es disputarà al Mpal. Nou Congost a Manresa. En cas de derrotar al conjunt gabrielista, dilluns disputaria la gran final en idèntic escenari.


Fitxa tècnica:
UE L’Estartit: Marta, Marina, Marta Alemany, Laura Gasull, Ada Martínez, Saray Mesa, Gemma Durán, Olga Ortiz, Natàlia Ramírez, Sílvia Masferrer i Steffi Maggiolini.
També van jugar: Sonia Hernández, Judit del Moral, Nao García, Marina Poyato, Meli Martí, Carla Puigrgrós, Mar Vergés i Neus Parelles.


RCD Espanyol: Mariajo; Núria Mendoza, Pereira, Torrejón, Sonia Matias; Meseguer, Sandra Vilanova, Monforte; Débora, Sara Serna, i Mary Paz.  
Substitucions: Claudia Montagut per Mary Paz, m. 50; Vanesa per Torrejón, m. 54; Alba Pomares per Débora, m. 60; Brenda per Sara Serna, m. 67.

Gols: 0-1: Sara Serna, m.8; 0-2: Sara Serna, m.21; 0-3: Mari Paz, m.25; 0-4: Sara Serna, m.30; 0-5: Sara Serna, m.42; 0-6: Marta Torrejón, m.46; 0-7: Vanesa, m.85.

Incidències: Encontre amistós disputat en el Mpal. de l’Estartit, la tarda de dissabte.

DATA
HORARIVALCAMPRESULTAT. GOLEJADORES
5 A18:00GIRONA F.C.FONTEJAU, GIRONA2-6 (Sara, Ari, Debora, Eli, Mary Paz 2)
11 A17:00NÀSTIC - EF.VALLS EL VILAR, VALLS0-2 (Sara, Meseguer)
18 A19:00U.E. L'ESTARTITMPAL. L'ESTARTIT0-7 (Sara,Sara,Mary Paz,Sara,Sara,Torrejón,Vane) 


Femení “B”, comença la pretemporada.

En altre ordre de coses, el Femení B que va iniciar la passada setmana els entrenaments, va disputar dissabte el seu primer encontre amistós de pretemporada al Mpal. La Bóbila de Cerdanyola del Vallès davant el conjunt local. Les espanyolistes a les ordres de “Titi” Camúñez, van guanyar 0-1 a les vallesanes. El proper cap de setmana disputaran dos encontres, davant un rival seu a la lliga, el CF Badalona a la Dani Jarque, i davant Gales New Saints al camp de la Bàscula.  




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M