dissabte, 27 d’octubre del 2012

L'EQUIP MILLORA, PERÒ MOLT FUIX EN ATAC,
S'HA DE CONFORMAR AMB UN EMPAT (0-0)









 
 
RCD Espanyol: 0 – Málaga CF: 0
 
Ha mancat el gol...
 
Bon partit el que ha jugat avui l’Espanyol davant un rival potent i en ratxa. Els de Pochettino han donat una bona imatge tot i no aconseguir el triomf, jugant potser el millor partit del que portem de temporada. Amb seriositat i concentració, i amb millor joc sobre tot en el segon temps que ha aconseguit tancar al seu rival, l’equip ha buscat amb ganes un triomf necessari però força complicat que no ha acabat arribant. Ha mancat més encert davant, on ni Stuani ni Longo han pogut oferir el que es demana d’ells. Amb tot, l’equip sembla haver recuperat la línia adequada per mirar el futur amb més confiança malgrat encara la dolenta i complicada situació a la classificació i les mancances que segueix mostrant en alguns aspectes.
 
Pot semblar excés d’optimisme o conformisme, però havent vist els “espectacles” oferts amb anterioritat, al menys ara l’equip sembla haver entrat en una dinàmica molt més positiva (tres partits sense perdre) i avui amb força major solvència defensiva.
 
Degut a les baixes avui Pochettino ha recompost la línia de cobertura. Altre cop l’eix central ha estat format per Raúl i Héctor Moreno, ocupant Víctor Sánchez i Víctor Álvarez els laterals.  Al mig del camp, acompanyant a Forlín, ha situat a Cristian Gómez; segueix sense comptar amb Tejera (jugador bescanviat per Javi Márquez i pocs diners, no ho oblidem).  La novetat principal, l’aparició des de inici de Sergio García, molt aplaudit per la grada sobre tot quan ha sigut substituït.
    
El primer xut a porta ha sigut pel conjunt andalús a càrrec de Seba, aturant en dos temps Cristian. L’ensurt als cinc minuts de joc quan la rematada de Camacho s’ha estavellat al travesser tot i que la jugada estava ja invalidada per situació antireglamentària del jugador malagueny.  La primera acció espanyolista ha arribat a pilota aturada quan Forlín ha rematat de cap un servei de còrner, sortint la pilota desviada (7). Als 14 minuts ha sigut el Málaga qui ha tingut més a prop que mai el gol quan un servei de còrner executat per Duda ha sigut rematat per Seba malament quan ho tenia tot al seu favor.
 
L’Espanyol ho ha intentat combinant Sergio García amb Verdú (18’), però el remat del de l’Eixample buscant l’escaire s’ha marxat alt desviat. Mentre, Longo molt lluitador, s’embolicava massa en accions individuals trobant-se sempre molt marcat. El domini era altern en diverses fases, sense dominador clar de la situació. Bona jugada individual de Víctor Álvarez (que ha desbancat per mèrits propis a Capdevila del lateral) en el minut 21, però sense fruït amb la darrera passada. Avui l’Espanyol li ha faltat encert en les darreres passades, clarividència en atac, doncs ha jugat en excés pel mig en curt moltes vegades, ha tancat inclòs al seu rival, però no ha estat prou llest ni encertat per crear clares ocasions de gol malgrat el seus infructuosos intents.
 
I poc més en el primer temps; un remat de Sergio García pentinant un servei de falta a càrrec de Verdú, que ha sigut blocat per Willy, i una acció molt perillosa a càrrec del Málaga quan els andalusos han penjat el llançament d’una falta a càrrec de Duda i Demichelis anticipant-se als defensors pericos ha rematat de cap, sortosament creuat en excés.  Wakaso acabaria de molt dolenta manera un bon contracop perico amb una bona acció de Sergio García. El jugador ghanès remataria molt desviat. La darrera acció al 41’ una jugada en la que per bon poc no ha arribat al remat Samuele Longo. Entre els tres pals no ha rematat el conjunt perico. Willy Caballero ha sigut un actor convidat i sense paper en aquesta obra.
 
Pochettino ha deixat en la banqueta a un desafortunat Longo per col·locar en el terreny de joc a un Stuani que tampoc ha millorat les prestacions. Molt lent en les pilotes dividides, no ha pogut superar en cap ocasió als defensors quan ho ha intentat.
 
Sortia més decidit el quadre espanyolista, i estaria apunt Verdú engaltant una volea que s’estavella en les cames d’un defensor quan portava bona direcció, després d’un centre de Cristian Gómez. El servei de cantonada s’ha executat mitjançant Verdú, sent rematat de cap per Raul incorporat a l’atac, però força fluix.  Un dels pocs contracops ràpids en aquesta fase de partit dels andalusos ha sigut culminat amb un xut força dolent, alt per sobre la porteria de Cristian Álvarez.
 
Com que les coses no acabaven de sortir-li rodades a un Málaga sobre el paper favorit en l’envit, el seu tècnic Pellegrini donava entrada a Joaquín per un actiu però desencertat Seba. L’Espanyol ha tingut una molt clara ocasió de gol quan Forlín incorporat a l’atac ha desbordat per la lateral dreta del àrea de càstig segons l’atac local, i li ha donat la passada de la mort per Wakaso, qui molt desencertat dins l’àrea i amb suficient forat, remata malament a l’esquerra de la porta andalusa.
 
Pochettino considera que Sergio García ja ha donat el que físicament podia després de tant temps inactiu i dona entrada en el seu lloc a un desconcertant Albín, que entre multitud de lesions i fatídica expulsió, pràcticament ni hem vist jugar a Can Perico i lo poc que hem vist, difícilment pot ser del grat de la grada... Tot just ha sortit, ha gaudit d’una bona ocasió quan Wakaso ha centrat i li ha posat una pilota que l’uruguaià ha rematat de cap llençant-se a la gespa, però massa centrada, i ha sigut fàcil d’aturar pel meta Willy.
 
En el tram final de partit, esperonats pel seu públic que en tot moment ha estat amb l’equip, els blanc-i-blaus han decidit anar-se’n a pel partit ja de manera total i han tancat als malaguenys en el seu camp. Més amb el cor que amb el cap, i entestant-se moltes vegades d’entrar amb parets pel centre, han intentat aconseguir el gol que els hi donés tres punts vitals que l’equip necessitava.
 
No ha estat així i els espanyolistes molt fluixos avui en atac –curiosament el dia que millor han estat en defensa -, han estat incapaços de superar la defensa del Málaga. Poques ocasions, tan sols una bona passada de Verdú per Albín a la que finalment s’ha anticipat ficant el peu Welligton, evitant que l’uruguaià dins l’àrea pogués rematar. En altre jugada el meta del Málaga s’ha anticipat sortint amb el peu fora de la seva àrea anticipant-se a un molt lent Stuani.  A sobre, un molt lluitador Wakaso no ha estat tampoc gens encertat a l’hora de llençar a porta ni a l’hora d’escollir moltes vegades la millor opció prop de l’àrea.
 
L’ensurt ha estat a punt de donar-lo el conjunt andalús quan resen complerts els noranta de joc, (el col·legiat tan sols ha afegit dos minuts), una centrada ds de l'esquerra ha sigut rematada per Roque Santa Cruz de cap, obligant a lluir-se a Cristian Álvarez que al menys avui si es pot dir que la jugada clau del partit l’ha sabut superar amb una bona intervenció. El servei de cantonada s’ha executat sense cap tipus de conseqüència. Al final un punt per completar una sèrie de 6 de 27. Principi de lliga històric per lo negatiu. Esperem que al final de temporada tan sols hagi quedat com una dolenta anècdota, com un malson ...                 
 
      
    
 
 
 
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Víctor Sánchez, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Víctor Álvarez; Forlín, Cristian Gómez; Wakaso, Verdú, Sergio García; i Longo.
Substitucions: Stuani per Longo, m. 46; Albín per Sergio García, m. 71; Baena per Cristian Gómez, m. 82;
 
Málaga CF: Willy Caballero, Jesús Gámez, Welligton, Demichelis, Camacho, Seba, Iturra, Duda, Eliseu, Isco i Santa Cruz.
Substitucions: Joaquín per Seba, m. 60; Portillo per Isco, m. 77.
 
Àrbitre: Carlos Delgado Ferreiro (el del penal "ocular" de Romaric a la Rosaleda) del comitè territorial basc, assistit en bandes per Aitor Ríos Pérez i Andoni Huerga Cermeño.  Ha mostrat cartolines grogues a Wakaso, m. 22, Seba, m. 25, Iturra, m. 32, Víctor Sánchez, m. 33; Stuani, m. 47; Duda, m. 52; Demichelis, m. 67, Forlín, m. 81 i Camacho, m. 82.
 
Incidències: Encontre corresponent a la 9ena. jornada de lliga a 1a. Divisió, disputat en l’Estadi RCDE a Cornellà-El Prat davant 21.267 espectadors en una tarda assolellada i amb bona temperatura. Abans de l’inici del partit s’ha guardat un sentit minut de silenci en memòria del soci n.1 de l’entitat, Sr. Juan Manuel Garriga-Nogués Conde, que ens ha deixat recentment.      
 


divendres, 26 d’octubre del 2012

GRAN GOLEJADA DEL CADET FEMENÍ.
EL SANTVICENTÍ PAGÀ ELS PLATS TRENCATS DE L'ANTERIOR JORNADA

CF Santvicentí: 1 – RCD Espanyol Cadet Femení: 21


El Santvicentí pagà els plats trencats de la passada derrota de les espanyolistes a la Dani Jarque davant el líder Manlleu. Les blanc-i-blaves van golejar sense pietat a les de l’Alt Maresme amb un resultat que ho diu tot: 1-21. Al descans ja guanyaven les periques per un clar 1-7.  Mariona amb sis dianes i Cristina Chavero amb quatre, van ser les màximes anotadores del partit.

Diumenge a les 10h del matí, l’Espanyol rebrà a la Ciutat Esportiva la visita de la UE Centelles, quart a la classificació amb els mateixos punts que les espanyolistes.  


Fitxa tècnica:
Santvicentí CF: Alexandra Molins, Astrid Solé, Inés Martínez, Marta Monplet, Ona Badía, Carla Juan i Laura Vázquez.
Suplents: Mariona Linares i Sara Fernández.

RCD Espanyol: Judith Pérez, Natàlia Gómez, Judit Guardiola, Marina Mosquera, Paula Gerbolés, Mireia López, i Andrea López.   
Suplents: Laura Jansà (p.s.), Sara Cruz, Carla Martínez, Mariona Segalés, Cristina Chavero, i Alba García.

Àrbitre: Sergio Manuel Marín Parra. Cartolina groga a la visitant Paula Gerbolés, m. 59.

Gols: 0-1: Marina Mosquera, m. 16; 0-2: Andrea López, m. 20; 0-3: Sara Cruz, m. 29; 0-4: Alba García, m. 30; 1-4: Ona Badía, m. 31; 1-5: Cristina Chavero, m. 34; 1-6: Sara Cruz, m. 35; 1-7: Mariona Segalés, m. 37; 1-8: Mariona Segalés, m. 45; 1-9: Paula Gerbolés, m. 48; 1-10: Marina Mosquera, m. 50; 1-11: Mariona Segalés, m. 52; 1-12: Mariona Segalés, m. 54; 1-13: Mariona Segalés, m 56: 1-14: Mariona Segalés, m. 58; 1-15: Mireia López, m. 63; 1-16: Alba García, m. 66; 1-17: Sara Cruz, m. 75; 1-18: Cristina Chavero, m. 76; 1-19: Cristina Chavero, m 77; 1-20: Alba García, m. 78; 1-21: Cristina Chavero, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada de lliga del grup segon de la categoria Femenina Cadet-Infantil, disputat dissabte passat al migdia al Mpal. de Sant Vicenç de Montalt.   


 
CLASSIFICACIÓ CADET - INFANTIL FEMENÍ, GRUP 2n.  

.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
A.E.C. MANLLEU
93300372
2UNIFICACIÓ CF STA. PERPÈTUA93300343
3R.C.D. ESPANYOL63201385
4
U.E. CENTELLES
62200202
5
ESCOLA DE LLAVANERES F.C.
62200122
6
PRADENC F.C.
6220082
7
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
43111717
8
C.F. At. RIUDEPERES.
3110043
9
ESCOLA F. DEL RIPOLLÈS A.E.
331021315
10
C.F. FINSOBE
32101512
11
A.D. MONISTROLENCA
13012412
12
C.E. SANT CELONI
03003624
13
A.E. CORCÓ
03003528
14
C.E. AVINYÓ
03003129
15
C.F. SANTVICENTÍ
02002139
16
CF ARENYS DE MAR (RETIRAT)
0000000


EL DUEL DE RIVALITAT ESPANYOLISTA,
PER LES MÉS PETITES DE L'ESPANYOL (8-1)

NOVETATS A LA LLISTA DE POCHETTINO: TORNA VÍCTOR ÁLVAREZ, TEJERA I ALBÍN. SON BAIXA, COLOTTO I JAVI LÓPEZ.










RCD Espanyol Aleví-Benjamí Fem: 8 – P.Blanc Blava La Roca: 1



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula Argelaget, Sandra Sánchez, Judith Viñas, Julia Serrat, Julia Guerra, Anna Fusté, i Alejandra Gracia.
També: Miriam Maldonado (ps.), Roses Badía, Ennia Fuster, Claudia Sancho, Nerea Chaves, Natàlia Encinas, Sara Extremera i Anna Ródenas.

P Blanc Blava La Roca: Laia Atanasio, Laia Boter, Marta Vilarrasa, Eva Fuster, Marina García, Marina Jover, i Paula Moreno.
També: Emma Loughman, Jennifer Corbacho i Mariona Montolío.

Àrbitre: Enrique Gómez Fernández.

Gols: 1-0: Judith Viñas, m.26; 1-1: Anna Fusté, m. 28; 2-1: Julia Serrat, m. 32; 3-1: Natalia Encinas, m. 34; 4-1: Alejandra Gracia, m. 35; 5-1: Ennia Fuster, m. 38; 6-1: Sara Extremera, m. 51; 7-1: Natàlia Encinas, m. 54; 8-1: Judith Viñas, m. 59.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 3a. del grup primer de la categoria Aleví-Benjamí Femenina, disputat el passat dissabte a la tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, al camp de F-7.  



CLASSIFICACIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENÍ, GRUP 1er.    
 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
U.E. VILASSAR
9
3
3
0
0
43
7
2
R.C.D. ESPANYOL
9
3
3
0
0
25
1
3
C.F. SANT FELIU CODINES
9
3
3
0
0
25
4
4
C.D. SANT GABRIEL62200191
5
U.E. CENTELLES
6
2
2
0
0
13
3
6
OAR VIC
3
2
1
0
1
11
4
7
P. BLANC BLAVA LA ROCA
3
3
1
0
2
18
14
8
C.E. SEAGULL
3
2
1
0
1
14
10
9
C.E. SABADELL F.C.
3
2
1
0
1
9
8
10
U.D. SANT QUIRZE BESORA
33102932
11
ESCOLA F. BONAIRE "B"
1
2
0
1
1
0
12
12
C.F. TORELLÓ
1
3
0
1
2
2
31
13
UNIFIC. C.F. STA. PERPÈTUA
03003717
14
JUVENTUD 25 SEPTIEMBRE "B"
02002117
15
C.E. LLERONA
03003540
16
C.F. FINSOBE (RETIRAT)
0000000

ACTES SOCIALS A LES PENYES.

PENYA BiB INTERTOTO’98 – ANGEL MORALES.

Sopar d'aniversari.

Avui divendres tindrà lloc el sopar de l’aniversari de la Penya Blanc i Blava  Intertoto’98 – Angel Morales. Serà el XII aniversari de la fundació d’aquesta penya espanyolista dedicada a la gesta de la nostra pedrera en aquella competició europea que va ser la Copa Intertoto 1998. El lloc escollit és el Restaurant Pasa Tapas a la Barceloneta, a les 21hores.  


PENYA BLANC i BLAVA DE CARDEDÉU, LLINARS I VILAMAJOR.

Torneig "Fleca Vella"

Diumenge 28 d'octubre es celebrarà el torneig de golf  “Fleca Vella” al club Vilalbagolf, que comptarà amb l'organització de la Penya Blanc i Blava de Cardedeu, Llinars i Vilamajor. Hi haurà premis i sorteig de regals entre els participants.


PENYA BLANC BLAVA DE MORA LA NOVA.

Estand a la 181 Edició de la Fira Agrícola Ramadera i Industrial

La penya blanc i blava de Móra la Nova té el plaer d'oferir a la població un estand a la 181a edició de la Fira Agricola Ramadera i Industrial de la Ribera d'Ebre, Terra Alta i Priorat que se celebrarà del 25 al 28 d'Octubre a la població de Móra la Nova.



LLIBRES PERICOS.

23 PERICO. "Coro és la Vida" també en castellà.

El 23 de octubre se ha puesto a la venta la edición en castellano de la biografía oficial de Ferran Corominas, 'Coro es la vida', del periodista Marc Raymundo y editado por 23 perico. Se puede encontrar, en una primera fase, en las tiendas oficiales del RCD Espanyol, en la librería Catalònia y en www.iberlibro.com y www.23perico.es.

También se pondrá a la venta a partir del martes de la semana que viene en la tienda oficial del Elche C.F, el actual club del delantero gerundense. 'Coro és la vida' es un libro apasionante de Marc Raymundo en el que conoceremos mejor a uno de los protagonistas más destacados de nuestros 112 años de historia, al héroe que metió el gol más decisivo y nos salvó.

Un buen número de protagonistas que han tenido relación con Corominas (Lotina, Pandiani, Valverde, Eloy, Clemente, Pochettino, Zabaleta, Valdo, David García, Dani Sánchez Llibre, Josep Ramió, Josep Lluís Morlanes, Casanova, Chica, Moisés Hurtado, Callejón, Torrejón, Kameni, Alguersuari, Quique Iglesias, Ander Mirambell, Andrés Iniesta, Dani Ballart, etc) han dado sus opiniones sobre uno de los futbolistas pericos más carismáticos y queridos.

Más información escribiendo a 23perico@gmail.com . Para llamar a Marc: 606 796 585.

EDITORIAL 23 PERICO.



NOTA: Per motius de falta de temps davant tots els esdeveniments de caire institucional d'extrema  importància que han ocupat part de manera extraordinària en l’agenda d’aquest mitjà, Sentiment Perico s’ha vist obligat a reduir o deixar de banda l’habitual  informació del món penyístic. Amb més temps, fem ara un recull del que ha sigut aquest mes que està a punt de finalitzar en clau penyística, al mateix temps que presento excuses per no haver estat possible en el seu moment.

  
Actes socials al llarg del més d’Octubre...

PENYA BLANC i BLAVA DE MORA LA NOVA.

XII Aniversari. 

La Penya Blanc i Blava de Móra la Nova va celebrar el 7 d‘octubre el seu XII aniversari amb la presència d’uns 70 socis. Entre ells va assistir Lluís Domínguez, vicepresident de la FCPE i Jaume Martínez, coordinador de penyes, Toni Blanch i Iñaki Pérez, ex jugadors, Mossèn Dámaso (el popular seguidor perico en les grades de Sarrià que es va ordenar sacerdot), membres de la Penya Blanc Blava de Reus, de la Penya Blanc-Blava Montsià-Baix Ebre, i en el capítol d’autoritats, Cristina Lasala, regidora d'esports, cultura i festes i Montse Pedret, regidora de turisme, comerç i ensenyament de l’Ajuntament de Mora la Nova.


ECONOMISTES PERICOS

Trofeu al jugador amb més minuts de la temporada  2011-12.

El dijous 4 d´Octubre, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, Economistes pericos,  van fer  lliurament del trofeu al jugador amb mes minuts de la temporada 2011/12 a HECTOR MORENO.  A l'acte van assistir  Manel Oró, Esteve Oromí, Jordi Tomás i fill, Carles Falomir i Josep Lluis Masriera, president d'aquesta penya espanyolista.


PENYA BLANC i BLAVA D’IGUALADA.

Estand de la penya a la Fira multisectorial d’Igualada

El cap de setmana del 6 al 7 d’Octubre va tenir lloc la celebració de la 59ª Fira Multisectorial d'Igualada en  la què la  Penya Blanc i Blava d'Igualada va tenir un estand al costat de les altres entitats locals. Molts visitants, entre ells socis i simpatitzants van visitar l’estand de la penya en aquesta fira. Els socis, per la seva banda, van ser obsequiats amb regals per gentilesa del club i de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol, que va ser representada al més alt nivell amb la presència del seu President, Alberto Ariza, qui va ser anomenat soci honorífic d’aquesta ambaixada perica a la capital de l’Anoia.

 
PENYA ESPANYOLISTA ALIANÇA PERICA.

Torneig de Padel.

El passat dissabte, 6 d'Octubre, la Penya Espanyolista Aliança Perica, va organitzar el seu 1r TORNEIG DE PADEL a les instal·lacions del Pàdel Village Club de Sant Feliu de Llobregat.

En total hi va haver 33 parelles inscrites i més de 100 persones van desfilar per les instal·lacions durant tot el dia, i van aprofitar per a passar un dia d'espanyolisme des de les 11h del matí fins al final del partit entre el R. Valladolid i el RCD Espanyol.

A mitja tarda, es va jugar un partit d'exhibició amb la participació dels exjugadors del RCDE com Joan Golobart, Edu Mauri i Martin Posse. Va assistir a aquest partit el president de la FCPE, Alberto Ariza, i els periodistes de l'entorn perico, Iván Molero, Sergio Fidaldo i Nacho Julià, entre d’altres. Degut a l’èxit de l’esdeveniment els organitzadors pensen ja en una segona edició pel proper any.


PENYA BLANC-BLAVA DE SANT BOI.

II Sardinada.

El passat 13 d'Octubre de 2012, la Penya Blanc-Blava de Sant Boi va dur a terma la II Sardinada de la penya, davant una trentena d’assistents a l’acte. En mig d’un ambient cordial i festiu, la penya va comptar amb l’assistència de Jaume Martínez representant al RCDE, i d’Araceli Pérez, en representació de la FCPE

 
PERICOS DEL BERGUEDÀ.

Rovellonada Perica al Berguedà

El passat diumenge dia 14 d'octubre va tenir lloc la IV Rovellonada Perica, organitzada per la Penya Pericos del Berguedà, a l’Hotel El Blat de Terradellas, al municipi de Bagà. Com en totes les seves anteriors edicions, aquest acte perico de tardor va amb l’assistència d’uns 70 aficionats pericos d’arreu de Catalunya.

Entre les personalitats assistents,   el President del RCD Espanyol, Ramon Condal, els periodistes pericos Tomàs Guasch i Raquel Mateos. En representació de la Federació de Penyes, la seva vicepresidenta Araceli Pérez. A més també hi va ser present Jaume Martínez com a coordinador de penyes del club, l’exjugador Iñaki Pérez i el conseller d’esports del Consell Comarcal del Berguedà i alcalde de Vilada, Pere Farré.
Entre els assistents, representació de les penyes del Bages, Puigcerdà i Cerdanya, Poble Nou de Barcelona, Vilassar de Mar, Igualada, Sant Boi i la penya dels Incansables.

 
PERICOS DE MONTMELÓ

Sopar  del 5è. aniversari.

El passat 15 d’Octubre, la Penya Pericos de Montmeló van complir els cinc primers anys d’existència. Des de les hores, l’entitat ha tingut a dos presidents: José Manuel Acosta i l’actual Jaime Pérez. 
  
Per celebrar-ho el passat dissabte 13 d’octubre va tenir lloc al restaurant Mont-Bell de Vallromanes el sopar d’aniversari d’aquesta jove penya espanyolista.  Després del còctel de benvinguda i de saludar a tots els assistents, els penyistes van gaudir d'un exquisit àpat i també van ser les dones amb una rosa artesanal feta per socies de la penya i els nens amb llaminadures. Després dels habituals parlaments, va ser el torn pel sorteig d'articles espanyolistes i altres regals aportats per algunes empreses col·laboradores. El sopar va finalitzar als voltants de la mitja nit.

Entre els pericos assistents cal citar la presència del President de la FCPE Alberto Ariza, Jaume Martínez com a responsable de les relacions de les penyes amb el club, l'exjugador del RCDE, Iñaki Pérez, que va rebre la insígnia daurada de la penya, i el regidor d'esports de l'Ajuntament d’aquesta localitat vallesana, Abel Florensa. A més, hi va haver representació de les següents penyes: Pericos Mir de Montcada i Reixac, El Perico Ferroviari i la Penya Blanc Blava de Parets-Lliçà


PERICOS DE MONTMELÓ.

Torneig de Futbol-5

Després del sopar de gala acabat d’esmentar, el passat dissabte  20 d'octubre, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va organitzar el segon i darrer acte commemoratiu del V Aniversari de l'entitat:

A les 10h, a les instal·lacions de l'Escola Pau Casals de Montmeló, va donar inici un entretingut torneig de futbol 5 entre penyes de poblacions vallesanes. El torneig el van disputar la penya amfitriona, i tres penyes espanyolistes convidades: Pericos MiR, PBB Mollet del Vallès i PBB Parets-Lliçà.

El primer partit ha enfrontat els Pericos de Montmeló contra els pericos de Parets-Lliçà, encontre  que va finalitzar amb resultat d’1-6 a favor del visitants. Tot seguit, els molletencs es van enfrontar als montcadencs, amb resultat final de 6-4. La gran final la van disputar la PBB Parets-Lliçà i la PBB Mollet del Vallès amb resultat final de 4- 1 a favor dels paretans.

La penya Pericos de Montmeló va oferir a les penyes convidades un petit record per a commemorar el dia, i la PBB Parets-Lliçà ha volgut també va fer lliurament d’un obsequi als Pericos MiR, a la PBB Mollet del Vallès i als Pericos de Montmeló.


  
PENYA COR BLANC i BLAU DE NAVARCLES

Fira de Navarcles.

La penya Cor Blanc i Blau de Navarcles va participar el passat dissabte 20 d’octubre amb un estand, a la 2a Fira d'entitats d’aquesta localitat del Bages, on juntament amb la resta d'entitats participants,  a la fira van oferir tot tipus d'informació sobre les activitats que desenvolupen en el seu àmbit d'actuació.  Els estands van estar ubicats a la plaça de la vila i al carrer Sebastià Tosques des de les 10 a les 14h. al matí i de 16:30 fins les 19:30h. a la tarda.

Aquesta jove ambaixada perica de Navarcles, va complir el passat mes de juny el seu primer any de vida.


 PENYA BLANC i BLAVA SANTS-HOSTAFRANCS

Canvi de local social.

La Penya Blanc i Blava de Sant-Hostafrancs canvia de seu social.  La nova seu d’aquesta ambaixada espanyolista a la capital de Catalunya serà al Bar Planas, al carrer Eusebi Planas, n. 18.    

Aprofitant aquesta ocasió, els dirigents de la penya han decidit organitzar dos actes. D'una banda, l'1 de novembre, coincidint amb el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra el Sevilla, tots els socis podran degustar una selecció de castanyes, panellets i moniatos.

El dia 4 de novembre, d'altra banda, està prevista la inauguració oficiosa i informal del local. Les places són limitades i per reservar cal trucar al 685.99.34.98 (José María).

 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M