dissabte, 27 d’octubre del 2012

L'EQUIP MILLORA, PERÒ MOLT FUIX EN ATAC,
S'HA DE CONFORMAR AMB UN EMPAT (0-0)









 
 
RCD Espanyol: 0 – Málaga CF: 0
 
Ha mancat el gol...
 
Bon partit el que ha jugat avui l’Espanyol davant un rival potent i en ratxa. Els de Pochettino han donat una bona imatge tot i no aconseguir el triomf, jugant potser el millor partit del que portem de temporada. Amb seriositat i concentració, i amb millor joc sobre tot en el segon temps que ha aconseguit tancar al seu rival, l’equip ha buscat amb ganes un triomf necessari però força complicat que no ha acabat arribant. Ha mancat més encert davant, on ni Stuani ni Longo han pogut oferir el que es demana d’ells. Amb tot, l’equip sembla haver recuperat la línia adequada per mirar el futur amb més confiança malgrat encara la dolenta i complicada situació a la classificació i les mancances que segueix mostrant en alguns aspectes.
 
Pot semblar excés d’optimisme o conformisme, però havent vist els “espectacles” oferts amb anterioritat, al menys ara l’equip sembla haver entrat en una dinàmica molt més positiva (tres partits sense perdre) i avui amb força major solvència defensiva.
 
Degut a les baixes avui Pochettino ha recompost la línia de cobertura. Altre cop l’eix central ha estat format per Raúl i Héctor Moreno, ocupant Víctor Sánchez i Víctor Álvarez els laterals.  Al mig del camp, acompanyant a Forlín, ha situat a Cristian Gómez; segueix sense comptar amb Tejera (jugador bescanviat per Javi Márquez i pocs diners, no ho oblidem).  La novetat principal, l’aparició des de inici de Sergio García, molt aplaudit per la grada sobre tot quan ha sigut substituït.
    
El primer xut a porta ha sigut pel conjunt andalús a càrrec de Seba, aturant en dos temps Cristian. L’ensurt als cinc minuts de joc quan la rematada de Camacho s’ha estavellat al travesser tot i que la jugada estava ja invalidada per situació antireglamentària del jugador malagueny.  La primera acció espanyolista ha arribat a pilota aturada quan Forlín ha rematat de cap un servei de còrner, sortint la pilota desviada (7). Als 14 minuts ha sigut el Málaga qui ha tingut més a prop que mai el gol quan un servei de còrner executat per Duda ha sigut rematat per Seba malament quan ho tenia tot al seu favor.
 
L’Espanyol ho ha intentat combinant Sergio García amb Verdú (18’), però el remat del de l’Eixample buscant l’escaire s’ha marxat alt desviat. Mentre, Longo molt lluitador, s’embolicava massa en accions individuals trobant-se sempre molt marcat. El domini era altern en diverses fases, sense dominador clar de la situació. Bona jugada individual de Víctor Álvarez (que ha desbancat per mèrits propis a Capdevila del lateral) en el minut 21, però sense fruït amb la darrera passada. Avui l’Espanyol li ha faltat encert en les darreres passades, clarividència en atac, doncs ha jugat en excés pel mig en curt moltes vegades, ha tancat inclòs al seu rival, però no ha estat prou llest ni encertat per crear clares ocasions de gol malgrat el seus infructuosos intents.
 
I poc més en el primer temps; un remat de Sergio García pentinant un servei de falta a càrrec de Verdú, que ha sigut blocat per Willy, i una acció molt perillosa a càrrec del Málaga quan els andalusos han penjat el llançament d’una falta a càrrec de Duda i Demichelis anticipant-se als defensors pericos ha rematat de cap, sortosament creuat en excés.  Wakaso acabaria de molt dolenta manera un bon contracop perico amb una bona acció de Sergio García. El jugador ghanès remataria molt desviat. La darrera acció al 41’ una jugada en la que per bon poc no ha arribat al remat Samuele Longo. Entre els tres pals no ha rematat el conjunt perico. Willy Caballero ha sigut un actor convidat i sense paper en aquesta obra.
 
Pochettino ha deixat en la banqueta a un desafortunat Longo per col·locar en el terreny de joc a un Stuani que tampoc ha millorat les prestacions. Molt lent en les pilotes dividides, no ha pogut superar en cap ocasió als defensors quan ho ha intentat.
 
Sortia més decidit el quadre espanyolista, i estaria apunt Verdú engaltant una volea que s’estavella en les cames d’un defensor quan portava bona direcció, després d’un centre de Cristian Gómez. El servei de cantonada s’ha executat mitjançant Verdú, sent rematat de cap per Raul incorporat a l’atac, però força fluix.  Un dels pocs contracops ràpids en aquesta fase de partit dels andalusos ha sigut culminat amb un xut força dolent, alt per sobre la porteria de Cristian Álvarez.
 
Com que les coses no acabaven de sortir-li rodades a un Málaga sobre el paper favorit en l’envit, el seu tècnic Pellegrini donava entrada a Joaquín per un actiu però desencertat Seba. L’Espanyol ha tingut una molt clara ocasió de gol quan Forlín incorporat a l’atac ha desbordat per la lateral dreta del àrea de càstig segons l’atac local, i li ha donat la passada de la mort per Wakaso, qui molt desencertat dins l’àrea i amb suficient forat, remata malament a l’esquerra de la porta andalusa.
 
Pochettino considera que Sergio García ja ha donat el que físicament podia després de tant temps inactiu i dona entrada en el seu lloc a un desconcertant Albín, que entre multitud de lesions i fatídica expulsió, pràcticament ni hem vist jugar a Can Perico i lo poc que hem vist, difícilment pot ser del grat de la grada... Tot just ha sortit, ha gaudit d’una bona ocasió quan Wakaso ha centrat i li ha posat una pilota que l’uruguaià ha rematat de cap llençant-se a la gespa, però massa centrada, i ha sigut fàcil d’aturar pel meta Willy.
 
En el tram final de partit, esperonats pel seu públic que en tot moment ha estat amb l’equip, els blanc-i-blaus han decidit anar-se’n a pel partit ja de manera total i han tancat als malaguenys en el seu camp. Més amb el cor que amb el cap, i entestant-se moltes vegades d’entrar amb parets pel centre, han intentat aconseguir el gol que els hi donés tres punts vitals que l’equip necessitava.
 
No ha estat així i els espanyolistes molt fluixos avui en atac –curiosament el dia que millor han estat en defensa -, han estat incapaços de superar la defensa del Málaga. Poques ocasions, tan sols una bona passada de Verdú per Albín a la que finalment s’ha anticipat ficant el peu Welligton, evitant que l’uruguaià dins l’àrea pogués rematar. En altre jugada el meta del Málaga s’ha anticipat sortint amb el peu fora de la seva àrea anticipant-se a un molt lent Stuani.  A sobre, un molt lluitador Wakaso no ha estat tampoc gens encertat a l’hora de llençar a porta ni a l’hora d’escollir moltes vegades la millor opció prop de l’àrea.
 
L’ensurt ha estat a punt de donar-lo el conjunt andalús quan resen complerts els noranta de joc, (el col·legiat tan sols ha afegit dos minuts), una centrada ds de l'esquerra ha sigut rematada per Roque Santa Cruz de cap, obligant a lluir-se a Cristian Álvarez que al menys avui si es pot dir que la jugada clau del partit l’ha sabut superar amb una bona intervenció. El servei de cantonada s’ha executat sense cap tipus de conseqüència. Al final un punt per completar una sèrie de 6 de 27. Principi de lliga històric per lo negatiu. Esperem que al final de temporada tan sols hagi quedat com una dolenta anècdota, com un malson ...                 
 
      
    
 
 
 
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Víctor Sánchez, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Víctor Álvarez; Forlín, Cristian Gómez; Wakaso, Verdú, Sergio García; i Longo.
Substitucions: Stuani per Longo, m. 46; Albín per Sergio García, m. 71; Baena per Cristian Gómez, m. 82;
 
Málaga CF: Willy Caballero, Jesús Gámez, Welligton, Demichelis, Camacho, Seba, Iturra, Duda, Eliseu, Isco i Santa Cruz.
Substitucions: Joaquín per Seba, m. 60; Portillo per Isco, m. 77.
 
Àrbitre: Carlos Delgado Ferreiro (el del penal "ocular" de Romaric a la Rosaleda) del comitè territorial basc, assistit en bandes per Aitor Ríos Pérez i Andoni Huerga Cermeño.  Ha mostrat cartolines grogues a Wakaso, m. 22, Seba, m. 25, Iturra, m. 32, Víctor Sánchez, m. 33; Stuani, m. 47; Duda, m. 52; Demichelis, m. 67, Forlín, m. 81 i Camacho, m. 82.
 
Incidències: Encontre corresponent a la 9ena. jornada de lliga a 1a. Divisió, disputat en l’Estadi RCDE a Cornellà-El Prat davant 21.267 espectadors en una tarda assolellada i amb bona temperatura. Abans de l’inici del partit s’ha guardat un sentit minut de silenci en memòria del soci n.1 de l’entitat, Sr. Juan Manuel Garriga-Nogués Conde, que ens ha deixat recentment.      
 


5 comentaris:

Anònim ha dit...

A segunda¡ Mientras este el inepto de pochettino no hay nada que hacer, es el peor entrenador de la historia del espanyol, vive de rentas del milagro del primer año suyo, a partir de ahi sus numeros son lamentables, de cada año peor. Y ya es sabido por la opinion publica que los jugadores asi lo han manifestado en petit comite que estan hartos de este señor. Lo que es seguro es que si gana olivero lo va a destituir al segundo dia de mandato, tiempo al tiempo.

Anònim ha dit...

Pues yo al contrario de muchos, no sali nada contento despues del partido, quizas si se mejoro algo pero fue mas de lo mismo que durante toda la temporada y sin ningun tipo de profundidad y sin tirar apenas a puerta, y el Malaga con poquito nos saco un punto y asi no vamos a ningun lado, la realidad es que llevamos 6 de 27 puntos y el entrenador sigue hablando que mejoraremos en el futuro y demas, cuando necesitamos ya los puntos, en cualquier otro sitio el entrenador ya estaria cesado solo le salva su contrato y que dentro de nada hay elecciones pero ojo si perdemos con la Real, ah, por ultimo concuerdo plenamente con el primer mensaje.

Anònim ha dit...

Poche dimision YA.

Anònim ha dit...

La gran culpa de que el club esté "deportivamente" muerto es culpa de la afición, por darle bola a Poche que lo unico que ha hecho es subir a ver a la Moreneta, ahora a tragar Srs complacientes.

Anònim ha dit...

Que hablen y opinen los kameni chica david garcia moises tamudo luis garcia javi marquez tejera jordi amat etc etc etc y asi hasta una lista interminable de jugadores que han sufrido en sus carnes lo que es un entrenador malo de solemnidad y la peor persona que ha pisado sant adria en todos sus años de historia. Con el solo juegan argentinos y los que le dan comisiones a traves de agentes y representantes, pura mafia. Los numeros cantan y no engañan, y pensad que sus segundas vueltas son peores que las primeras, si no lo destituyen ya estamos descendidos. Que coja los pijamas de sus hijos y que no vuelva a pisar barcelona.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M