dijous, 25 d’octubre del 2012

L'APMAE FA PÚBLIC ELS
MEMBRES DE LA SEVA CANDIDATURA


L'Associació de Petits i Mitjans Accionistes del RCD Espanyol (APMAE) ens ha enviat aquesta carta oberta dirigida al Conseller Delegat de l'entitat "en funcions" Sr. Joan Collet, en la que s'anuncien quins sons els membres que conformen la candidatura de l'APMAE a la presidència del RCD Espanyol SAD  

A Barcelona, a 24 d’octubre del 2012

Benvolgut Sr. Collet ,
Tenim el plaer de comunicar-li que, per acord de la nostra Assemblea Extraordinària, celebrada dilluns, 22 d’octubre, l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol (APMAE) presentarà una candidatura a l’elecció del Consell d’Administració i Presidència del RCD Espanyol de Barcelona SAD , que tindrà lloc en la Junta General d’Accionistes del 19 de novembre del 2012. Aquesta candidatura rep el nom de “Més de tots. Més Espanyol” i està integrada pels següents accionistes:
 
Roman Escuer i Mercadé (Cap de llista)
Ferran Marin i Pastor
Xavier Pujol i Pàmies
Jordi Cuesta Blas
Joan Avilès i Garcia
Jorge Garcia Sáez
Daniel Bonilla Montes
Enric Verdet Martí
François Lechaire
Ramon Rius i Marin
Ramon Degollada Soler

Ens posem a la seva disposició per al que concerneixi a l’organització de la Junta General d’Accionistes donat que precisarem, segons varem acordar, d’un espai de temps i un petit suport tècnic per a la presentació de la candidatura en aquesta Junta. D’altra banda, aportem, amb aquest escrit, la consignació d’una garantia de EUR 6.000,- per a cobrir possibles responsabilitats en front de tercers, com a conseqüència de la presentació d’aquesta candidatura, segons ens van demanar.

Ben atentament,

Roman Escuer i Mercadé
VicePresident – Cap de llista de la Candidatura “Més de tots. Més Espanyol”





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M