dimecres, 24 d’octubre del 2012

EMPAT DE L'INFANTIL "B" DAVANT
UNA DAMM SUPERIOR FÍSICAMENT (0-0)

RCDE CONFIRMA QUE TOTS ELS CANDIDATS A LA PRESIDÈNCIA, HAN D'AFIANÇAR AMB 6.000 EUROS.






RCD Espanyol Infantil “B”: 0 – CF Damm: 0

Empat davant un equip molt superior físicament.

L’equip de David Fernández en un partit lluitat fins l’extenuació, va arrencar un punt a una Damm molt superior físicament en alçada, edat i envergadura respecte dels espanyolistes. Tot i figurar federativament amb la denominació de Damm “B” es tractava de l’equip de segon any del conjunt cerveser.

 L’equip perico tornà a puntuar davant un dels més complicats rivals, després d’haver sumat un empat a Mataró davant l’altre dels gallets del grup segon de Preferent.     

La primera jugada de perill va ser un possible penal a Josep. Des de la nostra zona ens va semblar més que clar, però al migcampista espanyolista li va faltar ser més murri en la jugada i deixar-se caure...  Les millors ocasions del primer temps van ser totes pel conjunt de la Damm. L’Espanyol ho va passar força malament, doncs en totes les pilotes dividides i en els u contra u, la major envergadura dels cervesers marcaren clarament el desenvolupament del partit.  La primera d’elles fou pel davanter centre Joel Delgado, qui de xut creuat estigué a punt de donar l’ensurt.

Sortosament cara a porta no estigué gaire encertat el davanter centre cerveser, i posteriorment, rematà de cap fora. També en un llançament directe de falta a càrrec de Joel Vallejo, la Damm ho provà, responent bé Aitor amb una aturada en dos temps. Els espanyolistes tingueren una bona opció en el llançament de falta  indirecta en la que Samper toca en curt per Xavi Galán, però el llançament d’aquest darrer surt fora a l’esquerra. Un tret de Miguel va ser també aturat pel porter de la Damm.

En el segon temps, el joc a mida que va anar passant els minuts va ser més igualat; amb un Espanyol que es defensà amb ungles i dents i intentà sortir al contracop i una Damm que en tot moment va buscar el triomf tancant als blanc-i-blaus. Dani, que havia sortit en el segon temps, tingué una gran oportunitat quan s’escapà i marxant cap a porta en l’u contra u amb el gegantí porter de la Damm cedit pel FCB, no el va pogué superar. La rèplica visitant un remat creuat a càrrec d’Albet que surt a còrner després de la gran intervenció del porter espanyolista.  

En el tram final de partit cap dels dos equips va saber superar les defenses contraries. Joel Delgado per la Damm ho intentà amb una penetració per l’esquerra, però arribà ja molt forçat i el seu remat fou aturat pel meta espanyolista. Per la seva part, Marc Rodríguez tingué una de les bones opcions per avançar als de David Fernández, però després d’arribar fins l’àrea la seva rematada fou amb intenció però fluixa.  Més a prop estigué Dani Ribelles per aconseguir el gol del triomf en el llançament d’un lliure directe que el meta Pau envià a còrner.  Aquest es llença i es passeja l’esfèrica entre defensors i atacants sense que Marc Rodríguez pugui per motius d’alçada arribar per ben poc al remat de cap. El darrer intent espanyolista fou un tret de Sergi Boira que blocà el meta cerveser i per part de la Damm, un xut que sortí per sobre el travesser. Al final, repartiment de punts i bona actuació dels espanyolistes tenint en compte les circumstàncies del partit.     



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Aitor, Bruno, Nacho, Jordi, Aleix, Miguel, Joan Bergé, Josep, Marc Samper, Xavi Galán i Marc Rodríguez.
Substitucions: Joan Rojas, Arnau Giralt, Jandro, Dani i Alex Castillo, per Bruno, Aleix,  Miguel,  Xavi Galán, i Marc Samper, m. 36; Sergi Boira, i Miguel per Joan Bergé i Rojas  m. 52; Joan Bergé per Marc Rodríguez, m.62.   

CF Damm: Pau Rosell, Marc Vilches, Marc Ávila, Biruk Pagespetit, Ignasi Vilarrasa, Manuel Montoya, Ryuken Nishizawa, Joel Vallejo, Joel Delgado, Daniel Albet, i Adrià Pérez.
Suplents: Gerard Sastre, Ignasi Berché (p.s.), Adrià Piquer, Pol Muniesa i Daniel Ruíz.

Àrbitre: José María Rodríguez Enrique, de la delegació de Barcelona. Va amonestar amb cartolina groga als espanyolistes Miguel, m. 33, i Joan Rojas, m. 50 i al jugador de la Damm, Biruk, m. 55.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada de lliga del grup segon de Preferent Infantil disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el passat dissabte amb cel totalment cobert,  ambient amb força humitat, i temperatura suau. 

CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP  2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
155500194
2
C.E .ESC. FUTBOL MATARÓ
135410215
3
C.F. DAMM "B"
104310180
4
C.F. LLORET
105311155
5
GIRONA F.C.
105311135
6
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
9430195
7
R.C.D. ESPANYOL "B"
85221113
8
E.C. GRANOLLERS
6420255
9
U.E. OLOT
64202710
10
A.D. CAL AGUIDO
5512257
11
U.E. QUART
45113426
12
C.E. FARNERS
34103418
13
FUND. ESPORTIVA PALAMÓS
24022513
14
C.E. BANYOLES
25023413
15
C.D. BLANES
15014317
16
U.E. FIGUERES
05005411




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M